• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنون از جوابتون ولی من بیشتر مد نظرم این بود کسی نیست قبلا Gprs مجانی داشته باشه الان پولی شده باشه؟؟

گرچه کلا Gprs ترکیده با کلی تلاش و کوشش اگه بتونی وصل بشی اونم 5 دقیقه نشده خودش دیسکانکت میشه

اون وجدانشونم بخوره تو سرشون!!!!

تا بعد
خواهش میکنم ،

دیگه ندیدم کسی مجانی بتونه استفاده کنه .

ظاهرا این GPRS باز به شانس و بی منطقیه ایرانسل بستگی داره !

امروز منطقه ولیعصر و بلوار کشاورز و دکتر قریب همگی به راحتی آنتن داشت . یعنی به راحتی وصل شدم !

خدا شانس بدهد ...!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ازآنجایی که مشترکان ایرانسل طعم خوش استفاده از MMS را برای مدت کوتاهی چشیدند،

ولی با دست های پشت پرده این مزه زیاد دوام نیاورد.
که می توان یکی از دلایل آن را حسادت همراه اول به ایرانسل هم دانست
بعد از مدتی بلاخره آقایان همراه آخر هم تصمیم گرفتند از خر شیطان پیاده شده و یه کوچولو به مردم کولی بدهند و با تصویب قیمت MMS برای مشترکین همراه اول به قیمت 100 تومان وGPRS به قیمت هر کیلو بایت 7 / 14 تومان؛ موج خبر های MMS i شرکت ایرانسل را فرا گرفت به صورتی که مسئول بخش مارکتینگ شرکت برای چاپ بروشور های MMS دست به کار شد.
نمونه ای از آن را در زیر می بینید.

** پیش از این قیمت هر MMS برای ایرانسلی ها معادل فیمت 2 SMS بود 16*2=32 تومان**

فایل های ضمیمه

• Image330.jpg
    Image330.jpg
    184.7 KB · نمایش ها: 12
  • Image333.jpg
    Image333.jpg
    204.4 KB · نمایش ها: 12

Namak_co

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
46
باگ نرم افزاریش برطرف شده و دیگه رایگان نیست

اعتباری ها جدیدا این مشکل دیسکانکت شدن رو پیدا کرده ولی با دائمی چک میکنم راحت وصل میشه.

متشکرم دوست عزیز
ولی مشکل از اعتباری و دائمی نیست هیچکدوم جواب نمیده!!!

خواهش میکنم ،

دیگه ندیدم کسی مجانی بتونه استفاده کنه .

ظاهرا این GPRS باز به شانس و به منطقیه ایرانسل بستگی داره !

امروز منطقه ولیعصر و بلوار کشاورز و دکتر قریب همگی به راحتی آنتن داشت . یعنی به راحتی وصل شدم !

خدا شانس بدهد ...!

بازهم متشکرم

بحث از شانس گذشته قبلا از همین نقطه که الان هستم به راحتی وصل میشد ولی بعد از اون قطعی کذایی دیگه نه
چهار گوشه شهر رو هم تست کردم بازم جواب نداد
37.gif

ما که برگشتیم به اینترنت کارتی

تا بعد

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

متشکرم دوست عزیز
ولی مشکل از اعتباری و دائمی نیست هیچکدوم جواب نمیده!!!

بازهم متشکرم

بحث از شانس گذشته قبلا از همین نقطه که الان هستم به راحتی وصل میشد ولی بعد از اون قطعی کذایی دیگه نه
چهار گوشه شهر رو هم تست کردم بازم جواب نداد
37.gif

ما که برگشتیم به اینترنت کارتی

تا بعد

فكر نمي كنين اينترنت كارتي يه كوچولو نسبت به اينترنت گوشي به صرفه تره ؟

خوب يك حساب سر انگشتي بكنم، ديگه اينترنتي بد تر از ديالاپ معمولي يا همون 36k قديم نداريم،‌الان كه همه شدن E1 ‌ اما من همون 36 رو در نظر مي گيرم، اصولا توو 36 ها مي شه ساعتي 10-13 مگ و توو E1 ساعتي 18-20 مگ دانلود كرد . من ميام 36 k كه بده و 10 مگ بيشتر نمي ده رو در نظر مي گيرم،10 مگ ميشه به عبارت ساعتي 10000 كيلو بايت، ميام فرض مي كنم كه يكي از طرح ها رو باز كردم و الان گوشيم داره هر كيلو 2 ريال كم مي كنه، 10000 تا 2 ريالي مي كنه 20000 ريال.
خوب حالا ببينم اگر كارت بخرم چي ميشه ؟ الان به 10 ساعته 1000 تومن و اينها كار ندارم،‌ مي رم سراغ گرونه،خوب هر چي گشتم ساعتي 150 تومن بيشتر پيدا نكردم، 80 تا 120 تومن هم كه پول تلفتنش مي شه،‌اصلا بيخيال،‌برم سراغ گرونترين اينترنت،‌همون سرويس ها كه زنگ مي زني پول روو قبض مياد ! 300 تومن ساعتي ميفته، خوب بالا 10 مگ شد 2000 تومن اما اينجا شد 300 تومن،‌ يه كوچولو فرقشه !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شارژ سیم کارت توسط خودپرداز (atm)

سیم کارت ایرانسل تان را با دستگاه خودپرداز بانک ملی شارژ کنید!

به همراه امکان شارژ 2 هزار تومانی!

برای استفاده از این سرویس جدید، به یکی از بانکهای ارائه دهنده خدمات "شارژ رمزدار با خودپرداز" مراجعه کنید. این سرویس هم اکنون از طریق دستگاههای خودپرداز کلیه شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور قابل بهره برداری است. برای شارژ سیم کارت اعتباری ایرانسل خود از طریق دستگاههای خودپرداز، کافیست:

1- کارت خودپرداز خود را در دستگاه خودپرداز وارد کنید.
2- در منوی اصلی خودپرداز، گزینه "شـارژ سیم کارت" را انتخاب کنید.
3- در میان گزینه های موجود، گزینه "ایرانـسل" را انتخاب کنید.
مبلغ شارژ موردنظر خود را از میان مبالغ 20، 50، 100 و 200 هزار ریالی انتخاب کنید. پس از انتخاب مبلغ شارژ، معادل آن از حساب شما کسر می شود.
4- رسید را از دستگاه دریافت کنید. این رسید حاوی رمز شارژ است.
5- رمز شارژ نوشته شده در رسید را از گوشی خود شماره گیری کنید تا سیم کارت شما شارژ شود.

رمز شارژ را به صورت زیر (از چپ به راست) وارد کنید:
[yes/ok] #شماره رمز 12 رقمی*140*

توجه: پس از دریافت شماره رمز، رسید حاوی رمز را مخدوش کنید.

• برای استفاده از خدمات جدید شارژ رمزدار با خودپرداز، به یکی از شعب بانک ارائه دهنده این خدمات مراجعه کنید (این خدمات در حال حاضر از طریق کلیه شعب بانک ملی در سراسر کشور ارائه می شود). به یاد داشته باشید، مهم نیست که کارت خودپرداز شما متعلق به کدام بانک باشد.

• شما می توانید با وارد کردن کد #1*140* از خط ایرانسل خود، نسبت به انتقال شارژ اطمینان حاصل کنید.

• درصورتیکه کاغذ دستگاه تمام شده باشد، خودپرداز پیغام می دهد که انجام عملیات و دریافت شماره رمز امکان پذیر نیست. در اینصورت، هیچ مبلغی از حساب شما کسر نمی شود.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام.
این قضیه شماره 159 چیه؟ برای چی هست؟ هزینه هم داره؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام.
این قضیه شماره 159 چیه؟ برای چی هست؟ هزینه هم داره؟

سلام پارسا جان

ترفند مخفی ایرانسل: پخش موزیک سریال امام علی(ع) در تلفن همراه !

بار دیگر قصد معرفی یک ترفند مخفی ایرانسل را داریم که با استفاده از آن و در اختیار داشتن یک سیم کارت ایرانسل می توانید به صورت رایگان موزیک سریال امام (ع) را از طریق تلفن همراه خود گوش کنید !

برای استفاده از این سرویس کافی است با تلفن همراه خود که دارای سیم کارت ایرانسل است به شماره ای که در ادامه مطلب به آن اشاره می شود ، تماس گرفته و موسیقی سریال امام علی (ع) را بشنوید .

شایان ذکر است تماس با این شماره کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما ندارد!

برای استفاده از این سرویس مخفی تنها کافی است با شماره ۱۵۹ تماس بگیرید …

منبع

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
medium_Charge_card_2000_s.jpg

این هم شارژ 2000 تومنی:

Link

لوووول / آقا این خوراکه اون سری هست که حاج خانوم بهشون میگه برام کارت بخر !!
931.gif

بعدش میرن میگن عزیزم 5 تومنی نداشت !!
931.gif
2 تومنی گرفتم !!
931.gif

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام پارسا جان

ترفند مخفی ایرانسل: پخش موزیک سریال امام علی(ع) در تلفن همراه !

بار دیگر قصد معرفی یک ترفند مخفی ایرانسل را داریم که با استفاده از آن و در اختیار داشتن یک سیم کارت ایرانسل می توانید به صورت رایگان موزیک سریال امام (ع) را از طریق تلفن همراه خود گوش کنید !

برای استفاده از این سرویس کافی است با تلفن همراه خود که دارای سیم کارت ایرانسل است به شماره ای که در ادامه مطلب به آن اشاره می شود ، تماس گرفته و موسیقی سریال امام علی (ع) را بشنوید .

شایان ذکر است تماس با این شماره کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما ندارد!

برای استفاده از این سرویس مخفی تنها کافی است با شماره ۱۵۹ تماس بگیرید …

منبع
سلام بر شما
.
.
اونوقت این به چه دردی میخوره؟ فقط موزیک؟
نمیشه یه طوری شماره مون رو روش دایورت کنیم؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام بر شما
.
.
اونوقت این به چه دردی میخوره؟ فقط موزیک؟
نمیشه یه طوری شماره مون رو روش دایورت کنیم؟
آره فقط همین موزیک هست
فکر نکنم بشه
برای استفاده از این سرویس کافی است با تلفن همراه خود که دارای سیم کارت ایرانسل است

میخوای امتحان کن ببین جواب میده یا نه

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
طرحهاي اين دوره 10 تير به بعد شروع شد
من 2 بار طرح 1 ماه باز كردم
طرح من 6 شهريور به پايان رسيد
پيدا كنيد پرتقال فروش را !

خدا به داد اين دوره برسه كه مطمئنا تا عيد فطر طرحي نمياد ! حالا اگر هم بياد با اين وضع GPRS همراه اول حتما نميزارن ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اطلاعات شخصی سیم کارت هدیه با سیم کارت اصلی یکی هست ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اطلاعات شخصی سیم کارت هدیه با سیم کارت اصلی یکی هست ؟

سیم کارت هدیه به اسم شخص خرید کننده اصلی تکمیل ثبت نام مبشه !
جالب اینجاست اون روز که من خریده بودم ، به اسم من ثبت نام کرده بودن اما تکمیل نشده بود !
شانسی رفته بودم یکی از دفتر ها برای هزار مشکلی که دارم، گقتم این رو هم چک کنین تکمیله، گفت تایید تصویر مدرک نداری !!!! 100 تومن گرفت و ...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
به نقل از روابط عمومی ایرانسل، پیش از این امکان شارژ سیم کارت های اعتباری ایرانسل از طریق خودپردازهای بانک ملی ایران فراهم شده بود و هم اکنون تمامی دارندگان کارت های بانکی عضو شبکه شتاب می توانند با مراجعه به خودپردازهای بانک های صادرات و ملی سراسر کشور و با انتخاب منوی "شارژ سیم کارت" و گزینه "ایرانسل" شارژ مورد نظر خود را از میان مبالغ 2، 5، 10 و 20 هزار تومانی، انتخاب و از طریق کارت بانکی خود خریداری کنند.
پس از انتخاب مبلغ شارژ، معادل آن از حساب بانکی متقاضی کسر شده و شماره رمز 12 رقمی برای شارژ سیم کارت اعتباری از طریق خودپرداز چاپ و به مشترک ارایه می شود.
برای شارژ سیم کارت کافی است از چپ به راست کد #شماره رمز 12 رقمی*140* در گوشی حاوی سیم کارت اعتباری ایرانسل وارد و دکمه Yes و یا Ok زده شود.
درصورتی که کاغذ دستگاه خودپرداز تمام شده باشد، خودپرداز پیغام می دهد که انجام عملیات و دریافت شماره رمز امکان پذیر نیست و در این صورت هیچ مبلغی از حساب بانکی مشترک کسر نخواهد شد.
همچنین مشترکین می توانند با وارد کردن کد #1*140* از خط ایرانسل خود نسبت به انتقال شارژ اطمینان حاصل کنند.
لازم به ذکر است که شارژ دو هزار تومانی سیم کارت های ایرانسل درحال حاضر تنها از طریق خودپردازهای بانک های صادرات و ملی، پایانه های فروش شارژ رمزدار و همچنین شارژ الکترونیک (E-charge) ممکن می باشد.
بنابر این گزارش، درحال حاضر خرید شارژ ایرانسل از طریق خودپردازهای بانک های صادرات و ملی مقدور است و به زودی استفاده از این سرویس از طریق دستگاه های خودپرداز دیگر بانک های کشور ممکن می شود

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سرویس MMS همراه جشنواره پاییزی فعال میشه :happy:

برای فعال کردنش باید اصل و کپی مدرک شناسایی رو ببرین نمایندگی ایرانسل و درخواست بدین (وقتی اعلام کردن)

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از روابط عمومی ایرانسل، پیش از این امکان شارژ سیم کارت های اعتباری ایرانسل از طریق خودپردازهای بانک ملی ایران فراهم شده بود و هم اکنون تمامی دارندگان کارت های بانکی عضو شبکه شتاب می توانند با مراجعه به خودپردازهای بانک های صادرات و ملی سراسر کشور و با انتخاب منوی "شارژ سیم کارت" و گزینه "ایرانسل" شارژ مورد نظر خود را از میان مبالغ 2، 5، 10 و 20 هزار تومانی، انتخاب و از طریق کارت بانکی خود خریداری کنند.
پس از انتخاب مبلغ شارژ، معادل آن از حساب بانکی متقاضی کسر شده و شماره رمز 12 رقمی برای شارژ سیم کارت اعتباری از طریق خودپرداز چاپ و به مشترک ارایه می شود.
برای شارژ سیم کارت کافی است از چپ به راست کد #شماره رمز 12 رقمی*140* در گوشی حاوی سیم کارت اعتباری ایرانسل وارد و دکمه Yes و یا Ok زده شود.
درصورتی که کاغذ دستگاه خودپرداز تمام شده باشد، خودپرداز پیغام می دهد که انجام عملیات و دریافت شماره رمز امکان پذیر نیست و در این صورت هیچ مبلغی از حساب بانکی مشترک کسر نخواهد شد.
همچنین مشترکین می توانند با وارد کردن کد #1*140* از خط ایرانسل خود نسبت به انتقال شارژ اطمینان حاصل کنند.
لازم به ذکر است که شارژ دو هزار تومانی سیم کارت های ایرانسل درحال حاضر تنها از طریق خودپردازهای بانک های صادرات و ملی، پایانه های فروش شارژ رمزدار و همچنین شارژ الکترونیک (E-charge) ممکن می باشد.
بنابر این گزارش، درحال حاضر خرید شارژ ایرانسل از طریق خودپردازهای بانک های صادرات و ملی مقدور است و به زودی استفاده از این سرویس از طریق دستگاه های خودپرداز دیگر بانک های کشور ممکن می شود

من از طریق بانک ملی رفتم ولی نداد بهم چیزی!!
نمیدونم قطع بود چی بود. همه ی راهاش رو رفتم. قبلا نمیخواد بری فعال کنی این امکان رو ؟؟؟؟

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سرویس MMS همراه جشنواره پاییزی فعال میشه :happy:

برای فعال کردنش باید اصل و کپی مدرک شناسایی رو ببرین نمایندگی ایرانسل و درخواست بدین (وقتی اعلام کردن)
ای ول!! اگه این کارو بکنه که خیلی دعاش میکنیم.
یه سوال: من واسه تکمیله ثبت نام که فتوکپی و اینا میخواد بفرستم،باید مدارک رو بدم به همین نمایندگی واسم ارسال کنن آره؟
هزینه هم میگیرن یا نه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
نمیدونم قطع بود چی بود. همه ی راهاش رو رفتم. قبلا نمیخواد بری فعال کنی این امکان رو ؟؟؟؟
من امتحان کردم ... در اولین باری که امتحان کردم هم درست بود و بهم فیش شماره رمز رو داد .
نیازی به فعال سازی نیست .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

من همیشه از طریق ATM های بانک ملی کارت شارژ خرید میکنم ، تعجب میکنم که شما نتونستین ...

هم 2 تومنی داره هم 5 و هم 10 تومنی ، که من همیشه 5 تومنیش رو میگیرم .

البته خوب حتما میدونین که باید فقط به ATM های خود شعب بانک ملی مراجعه کنین .

بالا