Bella_aster
مدیران قدیمی
تا اونجایی که یادمه و طبق راهنمایی خودش اینطوره ...من خواستم IMEI رو به شماره 2225 بفرستم نشد!
IMEI رو حتما باید به 2225 بفرستیم؟
میتونید مدل و برند رو بفرستید ... اونم میشه .
تا اونجایی که یادمه و طبق راهنمایی خودش اینطوره ...من خواستم IMEI رو به شماره 2225 بفرستم نشد!
IMEI رو حتما باید به 2225 بفرستیم؟
گوشی من مدلش TELACOM V98 هستش! تو منوی سرویسش که میری خودش ایرانسل رو دارهمن 3 گوشي خودم دارم، تا الان گوشي 10-15 نفر رو هم تنظيم كردم ! همه هم تنظيم دستي ! هيچكدوم هم IP ندادم ! همه هم كار مي كنن خيلي راحت !
فقط يوزر پسوورد رو اگر پيشفرض مقداري داره پاك كن، access point رو هم بنويسين MTNIRANCELL همين ! باور كنين و من حتي گوشي چينيم رو هم اينطوري خيلي راحت وصل كردم ! جز access point همه چيز ديگه رو پاك كنين !راحت ! اگر تنظيمات امنيتي هم داشت ( بعضي ها پسوورد خواستن رو دارن ) اون رو روي NO بزارين
برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر ، اینجا توضیح دادن ، برای گوشی های مختلف .سلام
من یک سیم کارت اعتباری ایرانسل از اون 11000 تومنی ها خریدم
چطوری میتونم گوشی رو به رایانه وصل کنم و باهاش اینترنت کار کنم
و سوال بعدی اینکه چه روزها و ساعاتی استفاده از مکالمه و اینترتش مجانی میشه
بچه ها شماها هم با این ایرانسل لعنتی مشکل دارید؟ دو روزه اصلا کار نمیکنه توی منطقه ما! نه زنگ میشه زد نه هیچی!
برای خرابی کجا باید زنگ زد؟ البته تلفنی بگید که بشه از غیر ایرانسل زنگ زد!!
پ.ن: راستی گرون خریدید ، چون قیمت سیم کارت 10 تومنه و باید 10 تومن بدن .البته پیش میاد دیگه ، مثل کارت شارژ .
آها من با توجه به تهران گفتم ، یعنی خودم دیدم همه جا 10 تومن بوده ، البته حساب نداره که!!من گرون نخریدم نرخش در شیراز همین است
تاز شماره های روند تر رو 15000 تون میدادند
شماره من 0935035 شروع میشه آیا روند است؟
عجب!توو اكثر شهر ها هنوز 1000 تومن هزينه تكميل ثبت نام رو روو قيمت اصلي اضافه مي كنن
عجب!
یعنی نمایندگی ها همینطور هستن؟
متاسفم!نه، نمايندگي معمولا فقط 100 تا 200 تومن به اسم فتوكپي كردن مدرك شناسايي مي گيرن !
کد نمیخواد به صورت زیر انجام بدید :اين كد انتقال اعتبارش چنده؟
تقریبا هیچکس نمیتونه باهاش اینترنت بره! (البته اینطور که خوندم و شنیدم)چرا من نميتونم باهاش به اينترنت برم؟
این GPRS همینطوریه !
اول کم میکنه (یعنی اضافه بر مقداری که باید کم بشه ) بعدش عذاب وجدان میگیره پول رو بر میگردونه!!
اکثریت کسانی که استفاده میکنن با همین مسئله مواجه شدن ! (حداقل یه باراینطوری شده )
اصولا GPRS حساب کتابش ضعیفه یکم ! ( البته به نفع ایرانسل!)
ضمن اینکه GPRS بنده از کار افتاده ، هزار و یک مدل راه رو رفتم اس ام اس تنظیمشم میاد اما هیچی!!!
خلاصه تنها چیزی که تو ایرانسل حکم نمیکنه منطقه !
احتمال داره آنتن جدید نصب کردن و دارن فعلا تستش میکنن.3 هفته ست کارگر شمالی اصلا خط نمیده، نه تلفن، نه اس ام اس نه اینت![]()
ممنون از جوابتون ولی من بیشتر مد نظرم این بود کسی نیست قبلا Gprs مجانی داشته باشه الان پولی شده باشه؟؟
گرچه کلا Gprs ترکیده با کلی تلاش و کوشش اگه بتونی وصل بشی اونم 5 دقیقه نشده خودش دیسکانکت میشه
اون وجدانشونم بخوره تو سرشون!!!!
تا بعد