• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
یک چیزی که کلا ما اغفال شدیم رفتیم MTN-Irancell خریدیدیم ، واسه MMS اش بود :D ...

که نامردا بسته بودنش و ما کنف شدیم ...

خیلی خوب میشه اگر OK بشه ... بالاخره میشه یک استفاده متمدنانه از تلفن همراه کرد !

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من همیشه از طریق ATM های بانک ملی کارت شارژ خرید میکنم ، تعجب میکنم که شما نتونستین ...

هم 2 تومنی داره هم 5 و هم 10 تومنی ، که من همیشه 5 تومنیش رو میگیرم .

البته خوب حتما میدونین که باید فقط به ATM های خود شعب بانک ملی مراجعه کنین .

آره میرم خوده ATM های بانک ملی - ولی هر کاری کردم بهم نداد . اینطوری میشه که وقتی انتخاب میکنم میگه در حال بررسی است و بعد میگه قطع عملیات و گرفتن کارت و یا انجام عملیات جدید.
هر کار کردم نشد که !!!! :(

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آره میرم خوده ATM های بانک ملی - ولی هر کاری کردم بهم نداد . اینطوری میشه که وقتی انتخاب میکنم میگه در حال بررسی است و بعد میگه قطع عملیات و گرفتن کارت و یا انجام عملیات جدید.
هر کار کردم نشد که !!!! :(
چند خودپرداز رو امتحان کردید ببینید همش اینطوریه یا فقط یکی دوتاست ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اين يه تز جديد هست و در حد حرف راه افتاده تا عملي بشه خيلي وقت لازمه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ای ول!! اگه این کارو بکنه که خیلی دعاش میکنیم.
یه سوال: من واسه تکمیله ثبت نام که فتوکپی و اینا میخواد بفرستم،باید مدارک رو بدم به همین نمایندگی واسم ارسال کنن آره؟
هزینه هم میگیرن یا نه؟
هنوز که نیومده!
هروقت اومد شرایط رو خودشون اعلام میکنن
یک چیزی که کلا ما اغفال شدیم رفتیم MTN-Irancell خریدیدیم ، واسه MMS اش بود :D ...

که نامردا بسته بودنش و ما کنف شدیم ...

خیلی خوب میشه اگر OK بشه ... بالاخره میشه یک استفاده متمدنانه از تلفن همراه کرد !

یک سال و 3 ماه وقت کشی خوبی بود برای همراه آخر :rolleyes:

------------
شارژ من رفتم بانک ملی شعبه منوچهری هی میگه کاغذ تموم شده :blink: در صورتی که دستگاه کاغذ داره!

بانک صادرات هم راه افتاده باید اونو تست کنم :rolleyes:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عزيزان من چون سيم كارت IR-TCI م سوخت و حوصله صبر تا اومدن اين IR-MCI كذايي رو نداشتم ، به اجبار يك ايرانسل خريدم !‌ كنارش زوركي يك هديه هم بهم دادن !
خط اصلي و همراه اولم رو براي كارهاي معمولي گذاشتم، شماره هاش دست همه هست و هر وقت ححوصله ام نمي كشه خط رو خاموش مي كنم يا كلا گوشي رو بر نمي دارم !
اما اون يكي خط كه جايزه هست رو به صورت اختصاصي فقط دادم به 3-4 نفري كه از لحاظ كاري به طور كاملا مستقيم با اونها در تماس هستم !
خيز سرم فكر كردم اينطوري زرنگي كردم و دارم از خطوطم استفاده بهينه مي كنم
خوب اولي كه مهم نيست مشكل بسته شدن طرحش رو چند پست بالاتر نوشتم !‌اما نكته جالبي ديروز اتفاق افتاد !
من توو خط دومم 3 بار طرح رو باز كردم، 10 تير ماه به بعد طرحها باز شد و طرح اين يكي بعد از 72 ساعتهاي لازم و ... از 15 تير شروع شد
ديروز SMSي به دستم رسيد كه طرح شما امشب تموم مي شه !‌ اول فكر كردم اونقدر وقيح نيستن اين كار رو بكنن،‌اما صبح كه بيدار شدم ديدم وقتي از 15 تير به مدت 3 ماه طرح باز كردم، امروز طرحم تموم شده !‌يعني سر 2.5 ماه !
گفتم شايد پول باقيمونده طرح رو بريزن جساب، اما اين كار رو هم نكردن !
ديگه جدا نمي دونم به كجا شكايت ببرم !
كي ها پايه هستن يك جوري وكيلي چيزي بگيريم :p محض مردم آزاري هم كه شده بريم از اين وضع شكايت !
ديگه شورش رو توو بخور بخور در آوردن !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
از دوستانی که از خودپرداز شارژ گرفتن یه سوال دارم ، مبلغ شارژ با خودپرداز ، با شارژهای کارتی فرقی داره؟ اصلا باید فرق داشته باشه ؟ ( منظورم همون کسر مالیات و ... هست )

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
نه هیچ فرقی نداره دوست خوبم .
ولی فکر میکنم فرق داره
یعنی برای من که فرق داشت!
چون شارژ 5 تومنی 4717 بود ، ولی شارژی که از خودپرداز گرفتم 4854 بود!
شایدم اشتباه شده!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
كلا ماليات ايرانسل از 6% به 3 % كاهش پيدا كرده ( 1 مهر ) و هر كارتي بخرين يا خود پرداز يا ... همه به مبلغ جديد ( كسر 3% شارژ مي كنن )
البته توجه كنين كه بعضي سايتهاي فروش آنلاين كه با تمام كارتهاي شتاب كار مي كنن با قيمتهاي 10 تا 50 تومن متر از 5000 تومن هم مي فروشن كارتهارو

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

من اولين احمقي توو ايران هستم كه يك ايرانسل پيام رسان خريده و مثل ... پشيمونم !‌بيخيال شين !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
كلا ماليات ايرانسل از 6% به 3 % كاهش پيدا كرده ( 1 مهر ) و هر كارتي بخرين يا خود پرداز يا ... همه به مبلغ جديد ( كسر 3% شارژ مي كنن )
مرسی ... الان دیدم ، خیلی جالب بود!!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
Man اولين احمقي two ايران هستم كه يك irancell پيام رسان خريده و مثل ... پشيمونم! ‌بيخيال شين!

چرا؟ مشکل داره؟ چه مشکلي؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
09356540271
خيلي راحت تماس بگيرين !‌ روو دستم باد كرده !

اولين مشكل :
تماس كه گرفتين با پيغام اين خط مصدود شده است و ... چند پيغام ديگه كه زمان قطع بودن خط ( مخصوصا قطع كردن توسط اپراتور ) اعلام ميشه رو خواهيد ديد !
بار ها گفتم من تصميم داشتم اين خط رو توو سايتم بگذارم تا هر كسي نتونه هر ساعتي با من تماس بگيره و مزاحم بشه !‌ هدفم اين بود كه كسي كه كار بزرگي داره اون رو SMS كنه و اگر از كار خوشم اومد براي تماس شماره هاي ديگه ام رو بدم !‌اما اگر اين شماره تون دست هر كسي بيفته آبروي آدم مي ره !‌انگار جنايت كردين يا از بس مزاحم مردم شدين قطعش كردن ! آبروي آدم مي ره ! مگه من قتل كردم آخه ...

دوما قرار بود هزينه هاي اين سيمكارت معادل هزينه هاي طرح ها باشه و طرحي براي اينها ارائه نشه !
طرحي ارائه نشد اما هزينه هر SMS چه به ساير خطوط چه به ايرانسل 10 تومنه ! يعني خيلي گرونتر از يك خط اعتباري كه يك طرح باز كردين !

سوما وقتي رسيد به 998 تومن، ارسال SMS من قطع شد !‌ همه چيز ريخت به هم ! فكر كنم مال اين بود كه مي خواست خط و نشون كشيدنش رو شروع كنه اما نمي تونست !‌چون اين خط مصدود است :lol: شارژش كردم حل شد !

چهارما گذاشتمش توو يكي از گوشي هام لااقل از امكانات آنلاينش استفاده كنم ،‌ظاهرا يعضي وقتها ايرانسل همون 1.5 تومن رو كم مي كنه و ارتباط كه تمام شد بقيه پول رو پس ميده ! اما اون وسط ها كه برقها مي رفت، 2-3 بار قبل از قطع ارتباط همون 1.5 تومن از من كسر شد و ....

پنجما 998 تومن توو گوشيم مونده بود كه قطع شد،‌SMS ي رسيد كه اگر تا قبل از شهريور شارژش كنين 750 تومن جايزه ميگيرين !‌نمي خواستم شارژ كنم و نگه داشته بودم زنگ بزنم هر چي مياد دهنم بارشون كن كه سيم كارته از هر نظر روو دستم باد كرده !‌الان كه معمولي ها شدن 16 تومن و طرح نيست مي خواستم لااقل از 10 تومنه اين استفاده كنم خودم رو گول بزنم كه زياد هم سرم كلاه نرفته ! لااقل اينجاش سود بوده !‌اون هم كه قطع شده ... ديدم اينكاره نيستم SMS هم گولم زد !‌شارژ كردم
گوشي رو انداخته بودم كناري !‌بعد از شارژ كلا يادم رفته بود كه شارژ كردم !‌ همينطوري يك كنار بود كه SMSي رسيد كه مبلغ 750 تومن در حساب شما واريز شد !
998+750+4717=5600 ! به حساب من شك نكنين ! اين مبلغ بود كه توو گوشي ديدم مونده ! گفتم شايد اشتباه كرده بودم و 998 تومنه نمونده بوده كه اين هم SMS نمي فرستاده !‌حساب كردم 4717+750 نميشه 5600 !!!!! گفتم شايد 750 رو ندادن !‌ديدم 4717+998 نميشه 5600 خلاصه هر جور حساب كردم هيچي معلوم نشد !

خلاصه كلام : SMS اون 10 تومنه، طرح هم نداره ! چون امكان برقراري تماس نداره كلي باگ ميده،‌دست كسي بيفته كه پيشش آبرو دارين با شما تماس بگيره از اينكه شمارش رو به شما بده پشيمون ميشه !‌چون شما يك مجرم جاني معرفي مي شين .....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
اعتباری ایرانسل بگیری خیلی بهتره

هم برای اینترنت می خوام و هم برای کار، باز هم اعتباری بگیرم؟
مگه ارسال اس ام اسش هر عدد 10 تومن نیست؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

خوب من هم نوشتم كه 10 تومنه
اما طرح نداره،‌SMS بين ايرانسل و غير ايرانسل فقط 10 تومنه. اما اگر براي اعتباري طرح باز كنين ‌،‌SMS بين ساير خطوط 8 تومن . ايرانسل فقط 4 تومن ميشه !
مشكل ديگه كه يادم رفت بگم اينه كه آدم اولش مي گه ايرادي نداره،‌اما وقتي مدتي يك گوشي با خودش حمل مي كنه كه امكان برقراري تماس نداره‌،‌جدااعصابش خورد ميشه !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

پیام رسان آزمایش خوبی پس نداده ، من که دیدم خیلی ها ازش شاکین
پیام رسان 10 تومان هست درسته ولی اگه یه طرح رو سیم اعتباری فعال کنی خیلی بهتره

- حالا جدا از اینا یه موقع که کار ضروری داشته باشی میتونی با سیم کارتت تماس بگیری

بالا