• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
واسه من هم که اعتباری دارم همینطوره.
من یه 2 هفته ای هست مدارک mms رو دادم.خبری نیست.چقدر طول میکشه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
امروز ایرانسل به ما حال داد
کارت هدیه که استفاده کردم توش 900تومان بود 300تومانی استفاده کردم الان دیدم به من جایزه داده 5000تومان اعتبار داد چه حالی داد:D:lol:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سرویس آهنگ پیشنواز (Ring Back Tone) سرویس جدید و مخفی ایرانسل !

این خدمات که برای نخستین بار در ایران توسط ایرانسل ارائه می شود، به مشترکین ایرانسل امکان می دهد تا به دلخواه خود، صدای بوقی را که تماس گیرندگان با شماره آنها (پس از شماره گیری و پیش از برداشته شدن گوشی) می شنوند به آهنگ های خاصی تغییر دهند!

سرویس آهنگ پیشواز به شما امکان می دهد تا بوق انتظار شبکه را که تماس گیرندگان با شما پیش از برقراری ارتباط می شنوند، به دلخواه با یک قطعه موسیقی یا آهنگ خاص جایگزین کنید.

یعنی اگر کسی با شماره ایرانسل شما تماس بگیرد تا قبل از اینکه شما تلفن همراه خود را جواب دهید فرد موردنظر به جای شنیدن بوق همیشگی (بیپ بیپ ) که نشان دهنده زنگ خوردن گوشی شما می باشد ، موزیک دلخواهیِ شما را خواهد شنید !

مشترکین ایرانسل، می توانند نمونه آهنگ های موجود در پورتال آهنگ پیشنواز را گوش کنند و سپس آهنگ موردنظرشان را سفارش دهند.همچنین برای سفارش آهنگ می توان از طریق پیام کوتاه (SMS) و یا کدهای دستوری (USSD) نیز اقدام کرد. از قابلیت های متعدد این سرویس، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

» تنظیم یک آهنگ دلخواه برای هر یک از تماس گیرندگان: با این ویژگی شما می توانید صدای بوق انتظار را برای تماس گیرندگان مختلف، به آهنگهایی تغییر دهید که مناسب آنها باشد.

» تنظیم زمان پخش هر آهنگ از قبل: با این ویژگی شما می توانید به نحوی زمان را تنظیم کنید تا درصورتیکه به طور مثال، دوست شما در روز تولد خود با شما تماس گرفت، بجای بوق انتظار معمولی، یک آهنگ مربوط به همین مناسبت را بشنود.

» تنظیم چند آهنگ برای یک تماس گیرنده در ساعات مختلف: با این ویژگی شما می توانید سیستم آهنگ پیشواز خود را به نحوی تنظیم نمایید که به نسبت زمان، آهنگ پیشواز خط شما تغییر کند.

شایان ذکر است که هزینه خریداری آهنگ پیشواز، کاملاً مقرون به صرفه در نظر گرفته شده است ( تنها ۱ ریال برای ۳ روز ) تا برخورداری از امکانات این سرویس، برای همگان امکان پذیر باشد. خدمات آهنگ پیشواز هنوز به صورت رسمی معرفی نشده و هنوز به صورت مخفی در ایرانسل قرار دارد که وب سایت موبایل ها آن را در اختیار همگان قرار داده است .

» ورود به صفحه سرویس آهنگ پیش نواز

نحوه ثبت نام برای استفاده از سرویس آهنگ پیشواز:

• از طریق vitrin.irancell.ir به پورتال آهنگ پیشنواز وارد شوید

• برای “ورود به سیستم” باید دو خانه مربوط به “شماره همراه” و “رمز ورود” را پر کنید:

شماره تلفن ایرانسل خود را در قسمت نام کاربری وارد کنید.

- “رمز ورود” همان رمز ورودی است که شما برای استفاده از سرویس کنترل حساب اینترنتی (e-Care) از آن استفاده می‌کنید.

درصورتیکه هنوز برای دریافت این رمز درخواست نداده اید، کافیست روی دکمه “ثبت نام” کلیک کنید. به این ترتیب، سیستم از شما اطلاعات لازم را می پرسد و رمز ورودتان را از طریق پیام کوتاه ارسال می‌نماید.

» برای دریافت رمز ورود همچنین می‌توانید در یک پیام کوتاه کلمه e-Care را از خط ایرانسل به شماره ۱۳۰ ارسال نمایید تا رمز ورود شخصی شما برایتان ارسال شود

منبع : Mobileha.com

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
چه جوری میشه از اینترنت ایرانسل استفاده کرد؟

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
گوشی من w580 سونی اریکسون

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به این مسیر برید:
main menu>setting>internet setting>internet profile و از اونجا هم new profile رو انتخاب و یک اسم مثل irancell براش انتخاب کنید.همین.
حالا با browser گوشی یک سایت رو باز کنید.

باز اگر نشد یک سر با لینک زیر بزنید:

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=73

Last edited:

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
آخه من تو همون پروفایل درست کردنش مشکل دارم
بعد از name باید بریم account درست کنیم که یکی از این دوتارو باید انتخاب کنیم ps data یا cs data بعدشم پورتو پروکسی آدرسو این حرفا میشه خواهش کنم یه نفر کامل و دقیق به من بگه چی کار کنم؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب گفتم دیگه نیازی به تکمیل موارد دیگه نیست.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
آخه من تو همون پروفایل درست کردنش مشکل دارم
بعد از name باید بریم account درست کنیم که یکی از این دوتارو باید انتخاب کنیم ps data یا cs data بعدشم پورتو پروکسی آدرسو این حرفا میشه خواهش کنم یه نفر کامل و دقیق به من بگه چی کار کنم؟
خیلی سخته توی گوگل سرچ کردن ؟!؟
http://www.mtnclub.ir/forum-15/thread-133

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
بچه ها بالاخره ما نفهمیدیم این اعتبارهدیه رو چطور میده این ایرانسل به همه میده من که خیلی هم مصرف دارم هیچی نمیده! تا حالا که 2 سال هست من این سیم رو دارم هر وق این طرح رو داشته به من نداده ! :دی
این اس ام اس رو دیروز فرستاده برام :
مصرف ماه قبل شما 409581 ريال است.اگراز01/10 تا 30/10 ، 150000 ريال مصرف را افزايش دهيد10% از افزايش مصرف،اعتبارهديه ميگيريد

این خوب یعنی چی؟!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سلام
بچه ها بالاخره ما نفهمیدیم این اعتبارهدیه رو چطور میده این ایرانسل به همه میده من که خیلی هم مصرف دارم هیچی نمیده! تا حالا که 2 سال هست من این سیم رو دارم هر وق این طرح رو داشته به من نداده ! :دی
این اس ام اس رو دیروز فرستاده برام :
مصرف ماه قبل شما 409581 ريال است.اگراز01/10 تا 30/10 ، 150000 ريال مصرف را افزايش دهيد10% از افزايش مصرف،اعتبارهديه ميگيريد

این خوب یعنی چی؟!

ee
برای من زده 5% که:(

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
خواستیم زرنگ بازی دربیاریم
گفتیم شاید با این سیم کارت هدیه 2112 اس ام اس بدیم دوباره یک سیم کارت هدیه میده نشد دیگه زرنگ بازی کنیم تا 4روز پیش میگفت به زودی ارسال میشه الان مثل اینکه فهمیدن گفتند سیم کارت هدیه به شما تعلق نمیگیره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ee
برای من زده 5% که:(
این درصد رو فک کنم از میزان مصرف ماه قبل تعیین میکنه!
اما چه فرقی داره وقتی هیچ اعتبار هدیه ای نمیده! لااقل به ما که نمیده :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خواستیم زرنگ بازی دربیاریم
گفتیم شاید با این سیم کارت هدیه 2112 اس ام اس بدیم دوباره یک سیم کارت هدیه میده نشد دیگه زرنگ بازی کنیم تا 4روز پیش میگفت به زودی ارسال میشه الان مثل اینکه فهمیدن گفتند سیم کارت هدیه به شما تعلق نمیگیره
منم چند روز پیش همینطوری الکی زدم گفت به شما تعلق نمیگیره :دی
ایرانسل جدیدا بیشتر مزایاش واسه مشترکین جدیده که سیم کارت میخرن دیگه زیاد به قبلیا مزایایی نمیده فقط طرح رنگیش بد نیست.هزینه اس ام اس رو مخصوصا خوب کاهش میده و بصرفه هست.
بنظر من باید یکم روی کیفیت شبکه و همین مشترکینی که دارن کار کنن! اینا فقط میخان مشترک زیاد کنن!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
کدی که از یک ایرانسل دیگر به شماره ام اعتبار انتقال بدم چیه؟
2000تومان میخوام انتقال بدم
درماه چقدر میشه انتقال داد؟
چقدر کارمزد کم میکنه؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
کدی که از یک ایرانسل دیگر به شماره ام اعتبار انتقال بدم چیه؟
2000تومان میخوام انتقال بدم
درماه چقدر میشه انتقال داد؟
چقدر کارمزد کم میکنه؟

اگر فرض بگیریم که بار اوله که میخواین این کار رو انجام بدین ، باید یک SMS به این محتوا :

کد پنج رقمی دلخواه : مبلق مورد نظرتون به ریال :شماره مورد نظرتون برای گرفتن اعتبار

Example :

09351232323:20000:12345

رو به شماره ی 1112 ارسال کنین .

در صورت موفقیت براتون پیام تایید میاد .

( البته اگر بار اولتونه میتونین به جای 12345 هر عدد 5 رقمی دیگه ای وارد کنین ، اما از بار دوم باید حتما همون عددی

رو وارد کنین که دفعه ی اول وارد کردین )

boonky_aj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من گوشی قبلم sony ericsson بود
الان iphone 3g گرفتم
در گوشی قبلی به راحتی از GPRS استفاده میکردم
الان ظاهرا باید به صورت دستی manual تنظیمات رو انجام بدم
من هر کاری کردم نشد.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
خیلی ممنون.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
بچه ها من با ويترين يه ويديو كلبيپ خريدم بعد الان برام يه ادرس اومده تو مسيجا كه بايد برم دنبال اون ادرس با gprs!فقط يه مشكلي هست كه وقتي موبايلم اون صفحه روباز ميكنه هيچي از نوشته هاش برام معلوم نيست اانگار كه وقتي گوشيتون فارسي نداره و براتون مسيج فارسي مياد اون مسيجه چطور ديده ميشه اينجا هم اون نوشته ها تو اون صفحه همينجوري ديده ميشه و دوتا جا هم تو اون صفحه هست كه انگار بايد توش چيزي بنويسيم تا كليپو بده كه متاسفانه من به همين دليل نميتونم كليپو بگيرم!!ممنون ميشم كه كمكم كنين!درضمن گوشيم N70 هستش!
مرسي

بالا