• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب مشکل حل شد ..
یه بار به GPRS وصل شدم یکم ور رفتم که یهو آنتن پرید ...
بعد که آنتن برگشت کلی sms اومد و مشکل Delivery هم حل شد ...

بعد از 12 ساعت مشکل SMS حل شد ... !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
اخطار ايرانسل به مشترکان سيم کارتهاي بي نام و نشان

در پي ضرب الاجل سازمان تنظيم مقررات مبني بر اينکه اپراتور ايراني خارجي ام تي ان-ايرانسل تا پايان سال جاري فرصت دارد سيمکارتهاي بي نام و نشان شبکه خود را غير فعال کند و بسوزاند، اين اپراتور بار ديگر به مشترکان سيم کارتهاي بدون هويت خود اخطار داد.

اپراتور ايراني خارجي ام تي ان-ايرانسل با ارسال پيام کوتاه به آن دسته از مشترکاني که سيم کارت خود را در اين شبکه ثبت نکرده اند، سه روز مهلت داده تا نسبت به ثبت نام سيم کارت هاي خود اقدام کنند.
در پيام کوتاه ايرانسل آمده است :"مشترک گرامي شما در شبکه ايرانسل ثبت نام نشده ايد، لذا جهت جلوگيري از قطع خط تا سه روز ديگر با مراجعه به نمايندگي مجاز و يا تماس با شماره 120و اعلام شماره سيم و کدپستي ده رقمي ثبت نام کنيد."
در اين پيام همچنين از مشترکان خواسته شده تا مدارک شناسايي خود را به نزديک ترين نمايندگي مجاز تحويل دهند و يا به شماره 09630 فکس کنند.
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي مقابله با کلاهبرداريها و مزاحمتهايي که از طريق سيمکارتهاي بي نام و نشان اپراتور دوم انجام مي شود، به ايرانسل اخطارداده و تاکيد کرده که سيمکارتهاي جديد نبايد بدون ثبت مشخصات دارنده واگذار و مشخصات دارندگان سيمکارتهاي قبلي نيزبايد تا پايان سال معلوم شود.
ايرانسل پيش از اين نيز سيم کارت بيش از 100هزار مشترک خود را به دليل مشخص نشدن مالکيت قطعي مسدود کرده است.
مشترکان تلفن همراه در کشور به دليل آنکه سيم کارت هاي اعتباري ايرانسل داراي سند مالکيت قطعي نيستند با مشکلات متعددي دست در گريبانند.
مزاحمت ها و سوء استفاده ها به عناوين مختلف از سوي مشترکان اين سيم کارت هاي بدون هويت، موجب سلب آسايش بسياري از هموطنان شده است.
اپراتور دوم حدود 5/12ميليون مشترک دارد که گفته مي شود تنها شش ميليون از اين تعداد در شبکه ثبت نام شده اند.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایرانسل دائمی فیش رو نفرستاده سریع قطع میکنه. اس ام اس هم که میده شناسه پرداخت نمیده. چطوری میشه سناسه پرداخت رو گیر آورد بعد از طریق atm میشه پرداخت کرد؟؟؟ ممنون میشم سریع بگین برای مدیر م میخوام . من در این ز مینه نمیدونم. ولی همراه اول قشنگ میفرسته کلی هم وقت داره تازه تا فیشش بیاد باز هم وقت برای پرداخت هستش.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
ایرانسل دائمی فیش رو نفرستاده سریع قطع میکنه. اس ام اس هم که میده شناسه پرداخت نمیده. چطوری میشه سناسه پرداخت رو گیر آورد بعد از طریق atm میشه پرداخت کرد؟؟؟ ممنون میشم سریع بگین برای مدیر م میخوام . من در این ز مینه نمیدونم. ولی همراه اول قشنگ میفرسته کلی هم وقت داره تازه تا فیشش بیاد باز هم وقت برای پرداخت هستش.
پس چرا برای من رو قطع نمیکنه ؟؟!! بعد از دو دوره یارو زنگ زد گفت ببرین پرداخت کنین
این رو بزن :
#1*1*130*

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سلام.

از نمایندگان ایرانسل در چند شهرستان سراغ سیم کارت پیام رسان را گرفته ام که نداشتند و بعضی هایشان گفتند دیگر تولید نمی شود. آیا درست است و در تهران هم گیر نمی آید؟

در مجموع دیدگاه آنهایی که آن را دارند نسبت به آن چیست؟ پست هایی را خوانده ام که شاکی بوده اند اما به نظر می رسد برای ارسال SMS بدون طرح و اینترنت خیلی ارزان تر تمام می شود؛ اینطور نیست؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان سلام.

از نمایندگان ایرانسل در چند شهرستان سراغ سیم کارت پیام رسان را گرفته ام که نداشتند و بعضی هایشان گفتند دیگر تولید نمی شود. آیا درست است و در تهران هم گیر نمی آید؟

در مجموع دیدگاه آنهایی که آن را دارند نسبت به آن چیست؟ پست هایی را خوانده ام که شاکی بوده اند اما به نظر می رسد برای ارسال SMS بدون طرح و اینترنت خیلی ارزان تر تمام می شود؛ اینطور نیست؟

10تومن هر SMS به هر جا ( هم خودش هم بقیه )
یکیش روو دستم باد کرده ! اما مفت هم نمی دم ! طرح نداره، یعنی اگر SMS زیاد می زنین، طرح قرمز باز کنین و 4 نومنی کنین SMS رو به صرفه تره ! اگر SMS کم می زنین، خوب این 6 تومن ارزون بودن چه سودی داره !؟ همون سیم کارت معمولی رو بخرین که بتونین باهاش زنگ هم بزنین !
کلا به درد نمی خوره ! فقط شاید بشه گفت اینترنتش خوبه ( هم پول طرح هاست ) که اون هم یک گوشی رو بگذارین برای این اون هم بدون زنگ خوردن /// :wacko:

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
10تومن هر SMS به هر جا ( هم خودش هم بقیه )
یکیش روو دستم باد کرده ! اما مفت هم نمی دم ! طرح نداره، یعنی اگر SMS زیاد می زنین، طرح قرمز باز کنین و 4 نومنی کنین SMS رو به صرفه تره ! اگر SMS کم می زنین، خوب این 6 تومن ارزون بودن چه سودی داره !؟ همون سیم کارت معمولی رو بخرین که بتونین باهاش زنگ هم بزنین !
کلا به درد نمی خوره ! فقط شاید بشه گفت اینترنتش خوبه ( هم پول طرح هاست ) که اون هم یک گوشی رو بگذارین برای این اون هم بدون زنگ خوردن /// :wacko:

پس باید یک اعتباری بگیرم؛ چون اکنون 7000 تومان شده است و سیم کارت جایزه هم دارد.
از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
در نخستین دوره "جوایز فناوری ایران (ایتا)"، شبکه تلفن همراه ایرانسل به عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 انتخاب و معرفی شد

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در بخش اصلی نخستین دوره جوایز فناوری ایران (ایتا) که به همت هفته نامه تخصصی عصر ارتباط و با حضور مدیران ارشد بخش‌های خصوصی و دولتی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در محل مرکز همایش‌های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، هیات داوران نخستین دوره جوایز فناوری ایران اعلام کرد به سبب پیشرو بودن در ارایه خدمات نوین تلفن همراه، عنوان سرویس دهنده برتر مخابراتی کشور در سال 1387 را از آن ایرانسل می‌داند.

براساس این گزارش، برترین‌ها در بخش اصلی جوایز فناوری ایران از میان 28 نامزد انتخاب شدند که در بخش برترین ارائه کننده خدمات مخابراتی، شبکه‌های تلفن همراه ایرانسل، همراه اول و تالیا نامزد دریافت تندیس زرین ایتا بودند که در این میان شبکه تلفن همراه ایرانسل عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 را کسب کرد.

شبکه تلفن همراه ایرانسل طی 28 ماه فعالیت خود، توانسته با توسعه پرشتاب شبکه و عرضه ده‌ها سرویس ارزش افزوده و نوین، جایگاه خود را به عنوان راهبر بازار و اپراتور پیشرو در ارائه خدمات نوین تلفن همراه تثبیت نماید.

جوایز فناوری ایران با عنوان اختصاری ایتا، در تلاش است تا با نگاه همه‌جانبه به خلاقیت‌ها و ابداعات در حوزه تولید، ارایه خدمات وتوزیع کالا و خدمات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات، انتخاب‌هایی منصفانه و قابل توجه برای مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان طی یک سال داشته باشد.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مدیرعامل ایرانسل قول داد:
شش ماه دیگر سرویس های وایمکس را عرضه می کنیم

مدیرعامل ایرانسل از عرضه سرویس های وایمکس از سوی ایرانسل در مدت شش ماه آینده به جای 9 ماه مهلت تعیین شده در پروانه خبر داد.

به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، "علیرضا قلمبر دزفولی" در مراسم اعطای پروانه برندگان مزایده وایمکس قول داد تا همانند فعالیت ایرانسل در عرضه سرویس های تلفن همراه، در حداقل زمان ممکن خدمات فناوری وایمکس ایرانسل نیز به مشترکان عرضه شود.
وی اظهار داشت: امیدواریم با ارایه خدمات به روز و با کیفیت در ایرانسل دین خود را به کشور ادا کنیم.
قلمبر دزفولی اضافه کرد: سرعت عمل در اجرای خدمات باند وسیع وایمکس، اطلاع رسانی و تبلیغات در سرویس های آن را همانند اپراتور دوم انجام خواهیم داد.
وی همچنین در سخنان خود از اجرای اصل 44 قانون اساسی در وزارت ارتباطات و دولت نهم در حوزه مخابرات قدردانی کرد.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
چه حسنی داره این WimaX ... ?

فکر کنم فقط یک سری گوشی های خاص ازش استفاده کنند

...

3G کی میاد :D ... ?
WiMAX زیاد ربطی به گوشی نداره، هم وایمکس و هم 3G احتمالا نیمه دوم سال 88 راه بیفتن، وقتی وایمکس راه بیفته ، دسترسی به اینترنت بیشتر و ارزونتر و احتمال زیاد با سرعت های بالاتر بشه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
WiMAX زیاد ربطی به گوشی نداره، هم وایمکس و هم 3G احتمالا نیمه دوم سال 88 راه بیفتن، وقتی وایمکس راه بیفته ، دسترسی به اینترنت بیشتر و ارزونتر و احتمال زیاد با سرعت های بالاتر بشه

واقعا اون موقست که میشه گفت داشتن یک PPC ، میتونه ایده آل باشه .http://************/files/091kvsdojmoxdbafcrda.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
البته فکر کنم این wimax با wifi یا همون وایرلس روی گوشی های حال حاضر فرق داره.تا اونجایی که یادمه گوشی های محدودی هستن که قابلیت دریافت وایمکس رو دارن.شاید من اشتباه میکنم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
البته فکر کنم این wimax با wifi یا همون وایرلس روی گوشی های حال حاضر فرق داره.تا اونجایی که یادمه گوشی های محدودی هستن که قابلیت دریافت وایمکس رو دارن.شاید من اشتباه میکنم.
برای لپتاپ مشکلی نیست (مودم کوچک اکسترنال) ولی خب توی گوشی ها هنوز فراگیر نشده که احتمالا تا سال دیگه میشه !!

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستانی که ایرانسل دارن، کیفیت شبکه ایرنسل در نقاط مختلف تهران چطوریه؟ میشه گفت تا حدود چند درصد همراه اول کارایی داره؟ راستش من یکدونه اعتباریش رو دارم، ولی توی خونه ما که افتضاحه. جایی که آنتن داره صدا بشدت قطع و وصل میشه، جاهای دیگه هم آنتن نداره. خیلی وقتها با آنتن پر همراه اول رو نمیتونه بگیره و sms هم بهش نمیتونه بفرسته. اگه وضعیت همه جا اینطوری باشه، عملا غیرقابل استفاده است.

Last edited:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
از اين پس مشترکين سيم کارت‌هاي اعتباري ايرانسل مي‌توانند سيم‌کارت‌هاي خود را به مبلغ 1000 تومان نيز شارژ کنند. به گزارش ايلنا، درحال حاضر مشترکين مي‌توانند از طريق دستگاه‌هاي POS نصب شده در محل فروشندگان مجاز ايرانسل و يا مراجعه به سايت اينترنتي بانک‌هاي سامان، اقتصاد نوين، ملت و پاسارگاد، سيم‌کارت خود را از ميان گزينه‌هاي 1، 2، 5، 10 و 20 هزار توماني شارژ کنند.

براساس اين گزارش، بزودي امكان شارژ 1000 توماني از طريق ديگر روش‌هاي دريافت شارژ سيم‌کارت‌هاي اعتباري ايرانسل نيز ارائه خواهد شد.

از سوي ديگر، کليه مشترکين سيم‌کارت‌هاي اعتباري ايرانسل، در فاصله 24 اسفند 87 تا 15 فروردين 88 با خريد شارژ از طريق هر يک از روش‌هاي موجود و وارد نمودن شماره رمز 12 رقمي و يا استفاده از شارژ الکترونيکي (e-Charge)، معادل 10 % از مبلغ شارژ خريداري شده، اعتبار رايگان دريافت مي‌کنند.

براين اساس، مشترکين 15 روز براي استفاده از اين اعتبار رايگان فرصت دارند، لذا پس از دريافت شارژ رايگان، ابتدا 10 ٪ اعتبار رايگان مصرف شده و سپس از اعتبار موجود در حساب سيم‌کارت کاسته خواهد شد.

در حال حاضر، افزايش شارژ سيم‌کارت‌هاي اعتباري ايرانسل از طريق روش‌هاي متنوعي از جمله کارت شارژ، شارژ اينترنتي، شارژ الکترونيکي (e-Charge)، سرويس خط به خط، شارژ رمزدار، پايانه‌هاي فروشگاهي (POS) و دستگاه‌هاي خودپرداز (ATM) بانک‌هاي ملي، صادرات و کشاورزي سراسر کشور مقدور است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
طرح نوروزی ایرانسل

norowz-sp88_fa.jpg

در طرح ويژه نوروزی ايرانسل كه از 24 اسفند ماه 87تا 15 فروردين ماه 88 برگزار خواهد شد، تمامی مشتركين ايرانسل می توانند علاوه بر برخورداری از بخش های تمديد شده جشنواره زمستان 87 و شرکت در قرعه کشی جوایز ارزنده اين جشنواره، از مزایای طرح نوروزی ایرانسل بهره مند شوند و در قرعه كشی جوايز آن شركت كنند:

• بهای تخفیفی ویژه برای سیم کارتهای اعتباری ایرانسل!
• 10 درصد تخفیف برای پیام کوتاه بین خطوط شبکه ایرانسل!
• آهنگ پیشواز، با تم های شاد ویژه عید نوروز!
• یک محصول رایگان با هر بار خرید از ویترین ایرانسل!
• قرعه کشی جوایز ارزنده ویژه ویترین ایرانسل و سرویس آهنگ پیشواز!
• 10% اعتبار رایگان برای شارژ!
• فهرست طلایی، تخفیف ویژه 15% در مکالمه با 5 ایرانسلی دیگر!
• قرعه کشی جوایزه نفیس برای تمامی مشترکین!

ادامه ->

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من برای گوشی سامسونک f480
sms زدم به 2225 ونصب کردم

ولی صفح ای باز نشد چکار کنم؟؟

Last edited:
بالا