• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

gigoolia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه از صاحب خط ایرانسل شکایت کرد ؟
کسی چیزی در اینمورد میدونه ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
میشه از صاحب خط ایرانسل شکایت کرد ؟
کسی چیزی در اینمورد میدونه ؟

آره دوست عزيز ميشه ... شما بايد بري پاسگاه دم خونتون با مدارك كه بگي خط مال شما ... اونجا شكايت نامه

پر ميكني و اونها پيگيري ميكنن

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
۱۰۰۰ دقیقه اعتبار مکالمه رایگان
خـدمـات رایـگـان شامل 1000 دقیقه اعتبارمکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل و عدم دریافت هزینه اشتراک ماهیانه به مدت 6 ماه برای مشترکین جدید سـیم کـارت دائـمی!

درصورتیکه از 22 فروردین تا 31 خرداد 88 شما مشترک جدید سیم کارت دائمی ایرانسل باشید از یک فرصت استثنائی برخوردار می شوید. شما می توانید در طول زمان برگزاری جشنواره بهار 88 به مدت 1000 دقیقه به صورت رایگان بین خطوط ایرانسل مکالمه کنید. به یاد داشته باشید که در هر مکالمه شما تنها هزینه دقیقه اول تماس تان را می پردازید و هزینه بقیه مکالمه از اعتبار 1000 دقیقه رایگان کسر خواهد شد.

توجه:
• مهلت استفاده از 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل فقط تا پایان جشنواره یعنی 31 خرداد 88 خواهد بود.
• 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل شامل استفاده از خدمات رومینگ ایرانسل نمی شود.
• 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل تنها به مشترکین سیم کارت های دائمی ای تعلق می گیرد که از هیچ یک از طرح های تشویقی رنگی یا تخفیف پله ای استفاده نمی نمایند.

همچنین ایرانسل در جـشنـواره بـهـار 88 یک امـکان رایـگـان دیگر نیز در اختیار مـشتـرکیـن سـیم کـارت های دائمی خود قرار داده است. بر این اساس مشترکینی که در طول جشنواره بهار 88 ایرانسل ثبت نام سیم کارت دائمی خود را تکمیل و مدارکشان را به ایرانسل ارسال نمایند، به مدت شش ماه (یعنی سه دوره صورتحساب) و از زمان پیوستن به شبکه ایرانسل در طول مدت برگزاری جشنواره، حق اشتراک ماهیانه پرداخت نخواهند کرد.

توجه:
• حق اشتراک سیم کارت های دائمی ایرانسل برای هر ماه 750 تومان و برای هر دوره صورتحساب معادل 1500 تومان است.
• به یاد داشته باشید که برای معافیت از پرداخت حق اشتراک ماهیانه ، حتما باید سیم کارت دائمی شما در هر ماه فعال باشد. بدين معني كه در هر ماه حداقل یک پیام کوتاه از آن ارسال و یا یک تماس از آن گرفته شود.
• معافیت از پرداخت حق اشتراک 6 ماهه شامل حق اشتراک استفاده از طرح های تخفیفی ایرانسل شامل تعرفه های رنگی، تخفیف پله ای و ... نمی شود.
• حق اشتراك بر اساس تعداد روزهايي كه سيم كارت دائمي فعال شده باشد شارژ مي شود. به عنوان مثال اگر مشترك در 26 ارديبهشت 88 سيم كارت خود را فعال كند، در آخر ارديبهشت هزينه اشتراك 5 روز را پرداخت خواهد كرد.
• چنانچه در روزهای آخر دوره صورتحساب، سیم کارت خود را فعال نمایید، تخفیف حق اشتراک آن چند روز در صورتحساب دوره بعد شما منظور خواهد شد.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
جشنواره بهار ٨٨ ایرانسل

Spring-Promo-General_fa.jpg

طرح سیم کارت هدیه

تخفیف در بهای سیم کارت

۳۰ پیام کوتاه رایگان بین خطوط ایرانسل

عتبار هدیه

ساعت خوش GPRS

MMS 10 رایگان

۱۰۰۰ دقیقه اعتبار مکالمه رایگان

قرعه کشی ویژه آهنگ پیشواز

قرعه کشی ویژه ویترین ایرانسل

طرح‌های تعرفه رنگی

قرعه کشی جوایز استثنایی

تخفیف پله ای

پيگيري سيم کارت هدیه

لینک جشنواره بهار 88 به همراه توضیحات

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این c5 که میگفتن تو قرعه کشی میدن الکی بود ؟
تو جایزه هاشون نیست که ؟؟

Farzin_m

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان عزيز.
من چند روز پيش براي استفاده از MMS و اينترنت ايرانسل يه گوشي Nokia 3120 Classic گرفتم .
وقتي با 130 يا 140 تماس ميگيرم براي دريافت تنظيمات ميگه تنظيمهاي گوشي شما موجود نيست (دقيقا
جمله يادم نيست ولي تو همين معانيه:hmm: ) توي سايت هم مدل گوشي رو وارد ميکنم همين رو ميگه.
من خيلي تلاش کردم با تنظيم هاي دستيMMS که دوستان محبت کردن و در صفحات قبل گفتن و اونهايي که در سايت ايرانسل هست راهش بندازم ولي نميدونم چطور و
از چه منو هايي بايد برسم به جايي که اين تنظيم هارو ميخواد.فکر ميکنم شکل منو هاي گوشي با اون توضيحات نميخونه.
خلاصه تمام اميدم به شماست.
بعد از ساعتها جستجو توي سايت هاي مختلف تونستم تنظيمات دستي GPRS رو پيدا کنم. الان اينترنت روي گوشي به خوبي کار ميکنه. اما هر کار ميکنم نميتونم تنظيمات MMS رو
پيدا کنم . خواهش ميکنم اگر کسي از دوستان روي گوشي مشابهي مثل 5610 ,6500 کلاسيک يا اسلايد يا 5310 تونسته بصورت دستي تنظيمات MMS رو وارد کنه به منهم کمک کنه.
اگر سوالم تکراريه پيشاپيش عذر ميخوام . سايت هاي زيادي از جمله پست هاي همين تاپيک رو خوندم اما جوابمو پيدا نکردم.
اميدوارم دوستان عزيز منو کمک کنن
ممنونم
فرزين

Last edited:

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
من 3 روز پيش طرح آبي رو فعال كردم 6000 تونم رو از شارژم كم كرد بعد هم اس ام اس اومد كه اعتبار شما كافي نيست.الان 3 روز گذشته ولي طرح هنوز فعال نشده ، هرچيهم به اين 140 بيصاحب زنگ ميزنم ميگه 5 دقيقه طول ميكشه وبعد 2 دقيقه نشده قطع ميشه.چيكار بايد بكنم؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بروبچ این انتقال شارژ چه جوری هست ؟
باز این خط ما قطع شد رو اوردیم به ایرانسل
///
سوال بعدی اینترنتش چه جوریه ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها این قضیه که هی Sms میدن میگن تا 31 اردیبهشت هر قدر شارژ کنی همونقدر اعتبار هدیه میگیری کی اعمال میشه؟ من خطم رو امروز 5 تومن شارژ کردم ولی خبری از اعتبار هدیه نیست!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بچه ها این قضیه که هی Sms میدن میگن تا 31 اردیبهشت هر قدر شارژ کنی همونقدر اعتبار هدیه میگیری کی اعمال میشه؟ من خطم رو امروز 5 تومن شارژ کردم ولی خبری از اعتبار هدیه نیست!

از این SMSها چرا به من نمی دن :lol:
همونقدر زیاده ! اون هم زمانی معادل تا آخر اردیبهشت !

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
نمیدونم چقدر از gprs ایرانسل استفاده میکنید
ولی اگر کاربر gprs باشید حتما میدانید که ایرانسل در تبلیغات خود اعلام میکند که از ساعت 11 شب به بعد تعرفه به 2 ریال کاهش می یابد
واگر تو این ساعات تعرفه تخفیفی از gprs استفاده کرده باشید متوجه شده اید که این امر اداعایی بیش نیست

مشکل از این جاست که ساعت gprs ایرانسل بر اساس ساعت جهانی تنظیم شده یعنی الان که در 6 ماه اول سال
هستیم اختلاف ساعت ایران با ساعت جهانی 4.5 ساعت میباشد

که این اشکال باعث شده که به جای ساعت 11 شب ساعت 3.5 نصفه شب تعرفه تخفیفی اعمال شود و بسیاری از کاربران بدون اطلاع از ین امر و به هوای این که از ساعت 11 به بعد اینترنت 2 ریال برای هر کیلو بایت میشود اقدام به استفاده از gprs در این ساعت میکنند که به نوع خود میتوان گفت کلاه برداری است
این مشکل 7 الی 8 ماه است که وجود دارد با چند نفر از دوستان بسیار جدی پیگیر این قضیه شدیم و از طریق آقای کریم بیگی مدیر روابط عموی ایرانسل هم اقدام کردیم و از طریق قسمت فنی و..... ولی گوش کسی بدهکار این حرف ها نبود

تصمیم گرفتیم که یک اعتراض نامه تنظیم کرده و امضا جمع کنیم شاید کار ساز باشد
از دوستان میخواهم به لینک زیر بروند و اعتراض خود را ثبت کنند

و در صورت امکان لینک را نیز در نت نیز پخش کنید
با تشکر
کد:
http://www.petitiononline.com/gprs935/petition.html

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
در اینش که این سرویس ها تا این زمان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردن تا به جایگاه کنونی برسن هیچ شکی نیست , خب مسلمه این سرویس ها تو ایران تقریبا نوظهور هستن و تو پایه گذاری هر سرویس و امکان نوظهوری هم باید درصدی رو برای خطای احتمال و اختلالات و ... در نظر گرفت.

قبول که همه این سرویس ها در درجه اول برای منفعت خودشون بوجود اومدن و گاها دیده شده از هر راهی سعی در کسب سود بیشتر دارن , ولی این رو هم باید در نظر داشت و از حق هم نگذشت که اگه همین ایرانسل دزدی کرده پس اون ارتباطات سیار چکار کرده؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا انتقال خط به خط برای من چرا کار نمیده
دوبار قبلا انجام دادم رمز هم داد یادم
رفت
این بار
شماره مورد نظر:مبلغ:کدقفل گشا زدم
نشد یا سریال زدم بازم نشد
الان دیگه میزنه خط به خط شما غیر فعال شده است

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به دوستان
میخواستم بدونم این سیم کارت هدیه که روی سیم کارت های ایرانسل میدن به اسم همون شخصی هست که خط اولی رو خریده؟؟ یا بینام هست؟؟؟
ممنون

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان این طرح سیم کارت هدیه به سیم کارتهای پیام رسان هم تعلق می گیره ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بچه ها پست 3390 رو هم دریابید ;)

دلت خوشه ها
زمان 22 بهمن گفتن هر کسی کارت متروش شارژ کنه بهش اعتبار اضافی میدن
من رفتم شارژ کنم اعتبار اضافی که نداد هیچی گفت شما 500 تومن اولیه ندادین باید الان بدی خلاصه هر کاری کردم جواب نداد مجبور شدم 500 تومن هم اضافه بدم

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
راه کار

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واسه ثبت نام كه 120