یعنی چی؟
021120
جشنواره تابستان ایرانسل
![]()
![]()
![]()
جشنواره تابستان 88 ایرانسل (20 تیر تا 31 شهریور)
به همراه طرح های نوین ایرانسل ویژه مشترکین سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان...
برای نخستین بار در ایران!
در جشنواره تابستان 88 ایرانسل که از 20 تیر تا 31 شهریور 88 برگزار می شود، ایرانسل با ارائه طرح های تشویقی جدید و پیشرفته، گامی جدید در ارائه خدمات نوین تلفن همراه در ایران برداشته است. در این جشنواره، تمامی مشترکین ایرانسل می توانند علاوه بر بهره مندی از این طرح های جدید، از مزایای متنوع و خدمات گوناگون و متفاوت برخوردار شوند و در قرعه کشی جوایز نفیس ویژه این جشنواره نیز شرکت کنند.
• بـستـه افـزایشـی ایـرانسـل!
• شـارژ شـگفـت انـگیـز!
• اعـتبـار هـدیـه!
• 100پـیـام چـنـد رسـانـه ای (MMS) رایـگـان!
• بهای تخفیفی سیم کارت در جشنواره تابستان 88
• طـرح هـای تـعـرفـه رنـگـی به صورت هـفتگـی و مـاهـیـانـه!
• طـرح تـخفیـف 50 % پـیـام کـوتـاه داخـل شـبکـه برای یـک شـمـاره دلـخـواه تا پایان جشنواره تابستان 88!
• سـاعـات خـوش GPRS: هر کیلو بایت فقط 2ریـال!
• قـرعـه کـشـی جـوایـز اسـتثنائـی و نـفیـس برای مـشتـرکیـن جـدیـد و قـدیـم!
-> توضیحات بیشتر
کنراد جان یه تماس با 130 (از خط ایرانسل) یا 09351300000 (از سایر خطوط) بگیر بهتر میتونن راهنمایی کنندوستان من یه مشکلی دارم ، تا 2 روز پیش اعتبار ایرانسلم 3500 تومن بود ولی الان 240 ریاله ..
من فقط از gprs این خط استفاده میکنم اونم 12 شب به بعد ... همین هفته پیش 2 تومن شارژ کردم ..
لطفاً یه راهنمایی به بنده بکنید![]()
یه سوال!
هر کسی که به من زنگ می زنه اگر من گوشی رو بر ندارم یا گوشی خاموش باشه یه اس ام اس میاد برام که این شماره با شما تماس گرفته.
چطوری می شه این سرویس رو ازکار انداخت؟
ممنونم
کنراد جان یه تماس با 130 (از خط ایرانسل) یا 09351300000 (از سایر خطوط) بگیر بهتر میتونن راهنمایی کنن
* ولی از این به بعد "کنترل حساب اینترنتی " رو فعال کن تا صورت حساب و میزان اسفاده ات رو بتونی از طریق اینترنت ببینی
سلام،میزان کارکرد خط رو میشه دیداون جریان ریز مکالمت که میشه اینترنتی گرفت چطوریه ؟
سلام علی جانسلام دوستان
ديروز كلا ايرانسل تو شهر ما تا شب قطع بود
ميخواستم ببينم توي تهران هم قطع بوده يا نه؟!چون مشهد رو ميدونم قطع نبود و وصل بود.
سلام علی جان
نه تهران قطع نبود ولی یکم اختلال داشت تو ارسال اس ام اس و تماس گرفتن