• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
گران فروشی محصولات ایرانسل تحت هر عنوان تخلف است

بهای سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل هیچ گونه افزایشی نداشته و گران فروشی محصولات ایرانسل تحت هر عنوانی تخلف است.

به گزارش سیتنا، روابط عمومی ایرانسل طی اطلاعیه ای، با تاکید بر اینکه بهای سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان این شرکت هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته است، تصریح کرد: در حال حاضر، سیم کارت های اعتباری ایرانسل به همراه 20هزار ریال اعتبار اولیه با بهای 50 هزار ریال، سیم کارت پیام رسان با 10هزار ریال اعتبار اولیه با بهای 30هزار ریال و سیم کارت دائمی ایرانسل با بهای تخفیفی، یک میلیون و 200 هزار ریال عرضه می شوند.

در این اطلاعیه آمده است: اخیرا مشاهده میشود برخی افراد سودجو ضمن تماس با برخی مشترکین، تحت عنوان ایرانسل و یا نماینده ایرانسل، تلاش میکنند تا سیم کارت ایرانسل با یک شماره خاص را با بهای بیشتر از تعرفه های اعلامی به فروش برسانند، ایرانسل ضمن هشدار در این خصوص، اعلام می دارد این افراد و این شیوه، هیچ ارتباطی با ایرانسل نداشته و بهای محصولات ایرانسل در سراسر کشور و با هر شماره و یا پیش شماره ای یکسان بوده و فروش این محصولات با قیمتی بیشتر از بهای اعلام شده و تحت هر عنوان، تخلف محسوب شده و غیرقانونی می باشد.

citna.ir/4616.html

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام دوستان
الان يه مسيج واسم اومد كه دوره طرحت تموم شده
بعد باز خواستم فعال كنم ميگه مهلت ارسال درخواست طرح هاي رنگي پايان يافته
كي باز شروع ميشه؟

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
جشنواره پاییز رنگارنگ 88 ایرانسل!(11 مهر تا 30 آذر)
احتمالا توی دی , طرح های زمستون میاد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از 10 دی به بعد منتظر باش .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چقدر دير
من بدبخت صبح تا شب حداقل 10 ساعت مكالمه دارم
بگو گاومون زائيد ديگه:D

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
من یه 0938 خریدم ولی هر چی واسه فعال کردن GPRS کد # 6 * 3* 130* میزنم این پیغام میده

we are experiencing tempory tempory network آخرشم میگه try again later ولی درست بشو نیست

کسی میدونه چرا؟؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من یه 0938 خریدم ولی هر چی واسه فعال کردن GPRS کد # 6 * 3* 130* میزنم این پیغام میده

we are experiencing tempory tempory network آخرشم میگه try again later ولی درست بشو نیست

کسی میدونه چرا؟؟

هنوز ثبت نامتون کامل نشده.
یه هفته ای صبر کن حل میشه .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز ثبت نامتون کامل نشده.
یه هفته ای صبر کن حل میشه .

اقا من که الان چند ماهی هست خریدم خود مغازه دار هم مدارکم رو ارسال کرد. الان این پیغام رو میده. چیکار باید بکنم؟؟ گوشی من G900 هست اولش گذاشتم تو گوشی خودش داد انگاری ذخیره نکردم ولی الان میزنم این پیغام رو میده.

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
ثبت نام من هنوز یه هفته نشده ولی جالبه الان پیغامش عوض شده میگه تنظیمات گوشی شما در database

یافت نشد حالا چرا اینقدر دروغ میگن خب بگن ثبت نام شما کامل نشده::grrr:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این SMSهای آهنگ پیشتاز - پیشواز! یا هر کوفت‎ی هست بد با اعصاب‎م بازی میکنه. روزی پنجاه بار میاد. چطور میشه به این اپراتور محترم فهموند آقا نمی‎خوام!
118fs316689.gif

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این SMSهای آهنگ پیشتاز - پیشواز! یا هر کوفت‎ی هست بد با اعصاب‎م بازی میکنه. روزی پنجاه بار میاد. چطور میشه به این اپراتور محترم فهموند آقا نمی‎خوام!
118fs316689.gif

نمیشه عزیزم :D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
یه سرویس جدید دیگه هم ایرانسل راه اندازی کرده به نام "اطلاع از هزینه تماس" ، که بعد از هر تماس پیامی ارسال میشه که مانده اعتبار رو اعلام میکنه

سرويس "اطلاع از هزینه تماس":

ایرانسل با راه اندازی سرویس جدیدی به نام "اطلاع از هزینه تماس" شما را قادر ساخته است تا از میزان دقیق هزینه آخرین مکالمه از طریق ارسال یک پیام که از ایرانسل به شماره سیم کارت شما و پس از هربار برقراری تماس از سوی شما ارسال می شود، مطلع شوید و رقم باقیمانده از اعتبارتان را نیز مشاهده کنید.
تا پیش از این شما برای اطلاع از میزان اعتبار موجود در سیم کارت خود می بایست از دو روش ارسال کد دستوری و یا تلفن گویا استفاده می کردید، اما از این پس ایرانسل خود میزان هزینه آخرین تماس و باقیمانده حساب را برای تان ارسال می کند!

نحوه فعالسازی و یا غیر فعالسازی سرویس سرويس "اطلاع از هزینه تماس":

*برای فعالسازی این سرویس جدید کافیست تا یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 3940 بفرستید تا پس از آن، تمامی اطلاعات مربوط به هزینه های خود بعد از پایان هر تماس برای تان ارسال شود.

*همچنین شما می توانید هر زمان که مایل به عدم تمایل برخورداری از این سرویس شدید، با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به 3941 سرویس "اطلاع از هزینه تماس"را غیر فعال کنید.

توجه: استفاده از سرویس "اطلاع از هزینه تماس" رایگان است و بابت فعالسازی و یا غیر فعالسازی آن نیز هزینه ای از اعتبار شما کسر نمی شود.

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=369

miraee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من ایرانسل کار خیلی جالبی کرده،طرحایی که میذاره واقعا خوبه یه وقتایی به درد می خوره ولی برای صحبت کردن و اس ام اس دادن اصلا خوب نیست یعنی فقط به درد مکالمه ایرانسل با ایرانسل می خوره.الانم که اینترنت پر سرعت گذاشته من که نمی دونم چه جوریه اگه کسی خبر داره بگه.

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
به نظر من ایرانسل کار خیلی جالبی کرده،طرحایی که میذاره واقعا خوبه یه وقتایی به درد می خوره ولی برای صحبت کردن و اس ام اس دادن اصلا خوب نیست یعنی فقط به درد مکالمه ایرانسل با ایرانسل می خوره.الانم که اینترنت پر سرعت گذاشته من که نمی دونم چه جوریه اگه کسی خبر داره بگه.

ایرانسل فقط مجری این طرحه و ربطی به سیم کارتش نداره
یه مودم بیسیم محصوصه که به دکلهای وای مکس ایرانسل وصل میشه و با دکلهای تلفنش کاری نداره.فعلا برای ایران خیلی زوده . و قیمتش به نصبت ای دی اس ال گرونه ولی خوب هرچی هست پرتابله .
ولی آینده خوبی داره . مثلا اگه 2 تا تلفن اینترنتس بیسیم وای مکس بخری و واسه هر کدوم یه اکانت وای مکس بخری ارطبات این دو کاملا بدون هزینه کارکرد خواهد بود.
میشه انواع دوربین بیسیم رو تو همه جای شهر نصب کرد.
میشه تو خودرو خودت اینترنت پر سرعت داشته باشی و یا به سرور محل کارت وصل باشی.
تو خارج بیشتر رو 3 جی کار کردن تا وای مکس. ولی وای مکس یه سبکه با زیرساخت خیلی قوی هستش.
ای کاش ما هم 3 جی داشتیم. !!!:blink:

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
من 1 سال پیش یه سیم کارت ایرانسل گم کردم ولی تا همین دو روز قبل فکر میکردم گم کردم اما دیرو اتفاقی به شمارم زنگ زدم دیدم یکی برداشت !!!!!!!!!!!!!!!! خیلی هم پرو بود
رفتم نمایندگی رسمی ایرانسال گفت باید پوکه و سند بیاری من هیچ کددوم رو نداشتم گفت باید بری تهران
دوستانی که تهرانن بگید ببینم اونجا این کارو میکنن یا این الکی گفت بهم ؟ نیام تهران دست از پا درازتر برگردم ؟
شماره خیلی رندی داشتم دلم میسوزه یکی دیگه ازش استفاده کنه
935 بود و بقیه ش دوتا عدد بود حاضرم برای این سیم کارت هرچی باشه خرج کنم

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
اگه پوكه و سند رو نداشته باشي خبري از دادن نيستش مگر اينكه بتوني يه جور ثابت كني

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من 1 سال پیش یه سیم کارت ایرانسل گم کردم ولی تا همین دو روز قبل فکر میکردم گم کردم اما دیرو اتفاقی به شمارم زنگ زدم دیدم یکی برداشت !!!!!!!!!!!!!!!! خیلی هم پرو بود
رفتم نمایندگی رسمی ایرانسال گفت باید پوکه و سند بیاری من هیچ کددوم رو نداشتم گفت باید بری تهران
دوستانی که تهرانن بگید ببینم اونجا این کارو میکنن یا این الکی گفت بهم ؟ نیام تهران دست از پا درازتر برگردم ؟
شماره خیلی رندی داشتم دلم میسوزه یکی دیگه ازش استفاده کنه
935 بود و بقیه ش دوتا عدد بود حاضرم برای این سیم کارت هرچی باشه خرج کنم
سلام
پوکه رو که باید داشته باشی ولی با 09351400000 تماس بگیر کامل راهنماییت کنن

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
ببینید یه سیم خریدم بعدش یه سیم هدیه دادن
این سیم کارت هدیه بوده خوب معلومه که برای منه چون ایرانسل برام پست کرد اینطوری میشه ثابت کرد ؟

بالا