• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ببینید یه سیم خریدم بعدش یه سیم هدیه دادن
این سیم کارت هدیه بوده خوب معلومه که برای منه چون ایرانسل برام پست کرد اینطوری میشه ثابت کرد ؟
تماس بگیری از خدمات مشترکین بپرسی بهتره

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ایرانسل چهار تندیس زرین جشنواره ستاره‌های فناوری ایران را به خود اختصاص داد

ICTna.ir - چهار تندیس زرین جشنواره ستاره‌های فناوری ایران طی مراسمی و با حضور فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل اهداء شد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی ایرانسل، در مراسم اهداء جوایز جشنواره ستاره‌های فناوری ایران، هیئت دوران به سبب توسعه پرشتاب شبکه و عرضه خدمات پیشرفته و نوین ارزش افزوده در کشور، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل را به‌عنوان "برترین ارایه‌دهنده خدمات ارتباطی کشور در سال 1388" اعلام و تندیس زرین خود را به این شرکت اهدا کرد.

هیئت داوران این جشنواره، به سبب ایجاد نام تجاری شفاف، خوشنام و فراگیر در بین کلیه اقشار جامعه، نام‌تجاری ایرانسل را به‌عنوان "برند برتر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در سال 88" معرفی کرد.

براساس این گزارش، هیئت داوران جشنواره ستاره‌های فناوری ایران، تندیس زرین "برترین مدیریت روابط‌عمومی در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در سال 1388" را به سبب برقراری ارتباطی مستمر و بهره‌برداری موثر از بسترهای ICT، به مدیر روابط عمومی ایرانسل اهدا کرد.

از سوی دیگر و در بخش انتخاب برترین مرکز خدمات مشتری، هیئت داوران این جشنواره، مرکز تماس مشترکین ایرانسل را به سبب راه‌اندازی بزرگترین مرکز تماس خاورمیانه و سرویس‌دهی در 24 ساعت شبانه‌روز، 7روز هفته و 365 روز سال، بعنوان "برترین مرکز خدمات مشتری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در سال 88" معرفی کرد.

جشنواره ستاره های فناوری ایران، با هدف معرفی برترین فعالیت‌ها، خدمات و کالاهای ارایه شده در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در سال 1388، همزمان با آغاز پنجمین سال فعالیت هفته نامه تخصصی علم روز، شب گذشته و با حضور فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
جشنواره نوروز 89 ایرانسل (سفره نوروزی)

به همراه ٧ محصول و خدمات تشویقی و تخفیفی ویـژه نـوروز ٨٩

از ٢٠ اسفند ٨٨ تا ٢٠ فروردین ٨٩ و به مناسبت ایام نوروز و جشن های این عید باستانی، ایرانسل با ارائه محصولات نوین در زمینه فناوری تلفن همراه و همچنین طرح های تشویقی و تخفیفی جدید، بار دیگر شما را به کسب تجربه ای تازه و شیرین در این روزها دعوت می نماید.

شما مشترکین گرامی می توانید در فاصله ٢٠ اسفند ٨٨ تا ٢٠ فروردین ٨٩ از مزایای زیر بهره مند شوید:

اعتبار مکالمه و پیام کوتاه رایگان ویژه روزهای پنجشنبه و جمعه (ویژه مشترکین اعتباری جدید)!
رومینگ اعتباری ایرانسل با قابلیت ارسال پیام کوتاه!
بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل با بهای تخفیفی استثنایی!
خدمات نوروزی سرویس آهنگ پیشواز به همراه دریافت یک محصول رایگان!
خدمات نوروزی ویترین ایرانسل به همراه دریافت یک محصول رایگان!
بسته افزایشی خدمات MMS ایرانسل با بهای تخفیفی استثنایی!
بسته ٢٠ تایی پیام الکترونیک رایگان ویژه سرویس پستچی ایرانسل!

لینک:
http://irancell.ir/Layer2/?id=384

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جشنواره نوروز 89 ایرانسل (سفره نوروزی)

به همراه ٧ محصول و خدمات تشویقی و تخفیفی ویـژه نـوروز ٨٩

از ٢٠ اسفند ٨٨ تا ٢٠ فروردین ٨٩ و به مناسبت ایام نوروز و جشن های این عید باستانی، ایرانسل با ارائه محصولات نوین در زمینه فناوری تلفن همراه و همچنین طرح های تشویقی و تخفیفی جدید، بار دیگر شما را به کسب تجربه ای تازه و شیرین در این روزها دعوت می نماید.

شما مشترکین گرامی می توانید در فاصله ٢٠ اسفند ٨٨ تا ٢٠ فروردین ٨٩ از مزایای زیر بهره مند شوید:

اعتبار مکالمه و پیام کوتاه رایگان ویژه روزهای پنجشنبه و جمعه (ویژه مشترکین اعتباری جدید)!
رومینگ اعتباری ایرانسل با قابلیت ارسال پیام کوتاه!
بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل با بهای تخفیفی استثنایی!
خدمات نوروزی سرویس آهنگ پیشواز به همراه دریافت یک محصول رایگان!
خدمات نوروزی ویترین ایرانسل به همراه دریافت یک محصول رایگان!
بسته افزایشی خدمات MMS ایرانسل با بهای تخفیفی استثنایی!
بسته ٢٠ تایی پیام الکترونیک رایگان ویژه سرویس پستچی ایرانسل!

لینک:
http://irancell.ir/Layer2/?id=384
دیگه این طرح هاش جالب نیست اصلا
فقط طرح های رنگیش خوبه اونم که ارائه نشده.

arezae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرویس دیکشنری از طریق اس ام اس راه اندازی شد.

این سرویس در حال حاضر برای خطوط ایرانسل در داخل ایران راه اندازی شده است.

برای استفاده از این سرویس کافیست که کلمه مورد نظر خود را به شماره زیر بفرستید.

8282
کلمه مورد نظر شما بایستی بصورت زیر به این شماره ارسال شود.

DIC test

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ایرانسلی ها یک میلیارد و 400میلیون پیامک ارسال کردند

معاون فنی شرکت ایرانسل گفت: مشترکان این شرکت از 29 اسفند 88 تا 13 فروردین 89 ( 14 روز )، یک میلیارد و 473 میلیون و791 هزار و 196 پیامک ارسال کردند.

علی اصغر عینی پور در مصاحبه با واحد مرکزی خبر، میانگین ضریب موفقیت تبادل پیامک را بیش از 97 درصد بیان کرد.

وی با بیان این که در یک ساعت قبل از سال تحویل یعنی از ساعت 20 تا 21 آخرین روز سال 88 ، یازده میلیون و 753 هزار پیامک موفق ارسال شده است، گفت: از ساعت 24 روز 29 اسفند سال 88 تا ساعت 24 اول فروردین، 215 میلیون پیامک موفق ارسال شد.

عینی پور افزود: از 29 اسفند 88 تا پنج فروردین 89 (شش روز)، 526 میلیون و 253 هزار و 819 پیامک ارسال شد.

معاون فنی شرکت ایرانسل گفت: هر واحد پیامک فارسی 70 کاراکتر و لاتین 160 کاراکتر است و هزینه آن بسته به نوع سیمکارت و طرح تعرفه ای که مشترک استفاده می کند، متغیر است به طوری که از 40 ریال تا 160 ریال محاسبه می شود.

وی در خصوص مسافرت مشترکان ایرانسل و هزینه جابجایی نیز گفت: مکالمه با سیمکارت های ایرانسل در هر نقطه از کشور یک هزینه دارد و هیچ هزینه جابجایی از مشترک دریافت نمی شود.

عینی پور افزود: ‌سیمکارت های ایرانسل در نوروز امسال در بیش از 1500 شهر و روستا و بیش از 11 هزار کیلومتر از جاده های اصلی و فرعی کشور آنتن دهی داشت.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
این طرحهای تشویقی (طلائی-آبی-قرمز)کی فعال میشن؟/

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه قرار بشه ارائه بشه باید چند روزی دیگه ارائه بشه.
این طرح نوروزیش که بدرد نمیخورد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
سه شهر ديگر تحت پوشش وايمكس ايرانسل

سه شهر شهريار، شهر قدس و خميني شهر تحت پوشش خدمات پيشرفته وايمكس ايرانسل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومي ايرانسل، پيش از اين كلانشهرهاي اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج و مشهد مقدس تحت پوشش شبكه وايمكس ايرانسل قرار گرفته بودند و با اضافه شدن اين سه شهر جديد، تعداد شهرهاي تحت پوشش خدمات پيشرفته وايمكس ايرانسل به 10 شهر رسيد.

وايمکس، يک فن‌آوري نوين براي انتقال بي‌سيم و پرسرعت اطلاعات است که با پوشش منطقه وسيع تحت پوشش دکل‌هاي وايمکس، شهر، شهرک‌هاي صنعتي و مناطق راهبردي را پوشش مي‌دهد و اينترنت پرسرعت را براي سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌هاي تجاري و همچنين منازل مسکوني و تمامي افراد، در هر نقطه‌اي از مکان‌هاي تحت پوشش شبکه وايمکس ايرانسل فراهم مي‌آورد، به طوري که کاربر قادر خواهد بود در هر لحظه، حتي در شهرهاي ديگر تحت پوشش وايمکس ايرانسل، توسط رايانه‌اش به اينترنت پرسرعت بي‌سيم متصل شود.

کاربران خانگي که به اينترنت پرسرعت دسترسي ندارند، مي‌توانند با دسترسي به شبکه وسيع وايمکس ايرانسل، دسترسي خود را به اينترنت تامين کنند، همچنين کاربراني که به دنبال کيفيت برتر اينترنت هستند و مي‌خواهند در محل‌هاي مختلف از جمله محل کار، منزل و يا منزل دوستان و آشنايان به اينترنت پرسرعت بي‌سيم دسترسي داشته باشند، مي‌توانند بدون نياز به خط تلفن و با بهره‌گيري از کيفيت بالاي امواج وايمکس و امکانات مودم‌هاي داخلي وايمکس ايرانسل، از اينترنت پرسرعت بي‌سيم استفاده کنند.

همچنين شرکت‌هاي بزرگ و يا درحال توسعه نيز که فن‌آوري ADSL ديگر پاسخگوي نيازهاي آنان نيست و يا شرکت‌هايي با شعب و دفاتر مختلف در شهرها و مناطق مختلف مي‌توانند تمامي نيازهاي تجاري خود را با استفاده از فن‌آوري وايمکس ايرانسل و خدمات متنوع آن برطرف کنند.
با وايمکس امکان گسترش موسساتي مثل بانک‌ها، شرکت‌هاي تجاري و موسسات آموزشي که به اينترنت پر سرعت نياز دارند، امکان‌پذير مي‌گردد اما با ADSL مشترکان تنها مي‌توانند در منزل يا محل کار و به عبارتي در يک مکان ثابت و محدود از اينترنت استفاده کنند، اما قابليت سيار و بي‌سيم بودن وايمکس اين امکان را به کاربر مي‌دهد که در تمامي نقاط تحت پوشش تنها با استفاده از مودم و اتصال آن به منبع برق و رايانه شخصي، از اينترنت پرسرعت استفاده كنند، با اين آزادي عمل مشترکان در تمامي نقاط از جمله محل کار، جلسات و حتي مسافرت به ديگر شهرهاي تحت پوشش وايمکس ايرانسل، در تمامي طول شبانه روز قادر به اتصال به اينترنت پرسرعت بي‌سيم خواهند بود.

در حال حاضر استفاده از خدمات وايمكس ايرانسل در ١٠ شهر اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج، مشهد، شهريار ، خميني شهر و شهر قدس با پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه بر اساس درخواست ممكن مي باشد.

بنا بر اعلام، اطلاعات بيش‌تر درخصوص فن‌آوري وايمكس، نحوه ثبت نام و پرداخت، طرح‌هاي تعرفه متنوع، بسته‌هاي افزايشي و مصرف آزاد، نحوه تهيه مودم، نقشه مناطق تحت پوشش و فهرست فروشندگان مجاز سرويس وايمكس ايرانسل در وب سايت رسمي اين شركت به نشاني www.irancell.ir قابل مشاهده است. همچنين كارشناسان مركز تماس ويژه وايمكس ايرانسل با شماره تلفن 707 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط در تمامي ساعات شبانه روز و هفت روز هفته آماده پاسخگويي به سوالات متقاضيان سرويس وايمكس ايرانسل و خدمات مربوط به آن هستند.

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
پوکه رو که باید داشته باشی ولی با 09351400000 تماس بگیر کامل راهنماییت کنن

من امروز یکی از سیم کارت ها رو زنده کردم با تلم زنگ زدم به این شماره ولی چیزی نفهمیدم یکی اومد گفت شماره 1 بزن زدم فارسی شد بعد یکی اومد بلغور میکرد شماره 700 یا 0937700000 بگیر برای خدمات سیم کارت های دایمی یا اعتباری و از این چیزها بعد رفت همه اینارو انگلیسی بگه من قطع کردم داشت شارژم تموم میشد یه خرده بیشتر راهنمایی کنید من فکر میکردم یه آدم گوشی رو بر میداره

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من امروز یکی از سیم کارت ها رو زنده کردم با تلم زنگ زدم به این شماره ولی چیزی نفهمیدم یکی اومد گفت شماره 1 بزن زدم فارسی شد بعد یکی اومد بلغور میکرد شماره 700 یا 0937700000 بگیر برای خدمات سیم کارت های دایمی یا اعتباری و از این چیزها بعد رفت همه اینارو انگلیسی بگه من قطع کردم داشت شارژم تموم میشد یه خرده بیشتر راهنمایی کنید من فکر میکردم یه آدم گوشی رو بر میداره

باید صفر رو بزنی (طبیعتا هزینه هم نمی گیره)

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
باید صفر رو بزنی (طبیعتا هزینه هم نمی گیره)

من هم با شماره 093770000 تماس گرفتم هم با 09351400000 وقتی صفر میزنی میگه به اپراتور وصل میشید بعد کامپیوتر میاد بلغور میکنه که مثلآ برای امور وایمکس این کار و کن برای پشتیبانی وایمکس این کار وکن !
من میخوام با یه آدم صحبت کنم باید چه شماره ای رو بگیرم ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان این بسته های افزایش اشون مشکل ندارن ؟!!
من 5 مگ ترافیک خریدم ... یه بار رفتم چت کردم ... جمعا 30تا پی ام رد و بدل نشد ! ولی 400تومن کم کرد !
بعد حالا از اعتبار بسته که کم کرد هیچ !!! از اعتبار سیم کارت هم کم کرد !!!!!!
شما ها این مشکلو ندارید !؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من هم با شماره 093770000 تماس گرفتم هم با 09351400000 وقتی صفر میزنی میگه به اپراتور وصل میشید بعد کامپیوتر میاد بلغور میکنه که مثلآ برای امور وایمکس این کار و کن برای پشتیبانی وایمکس این کار وکن !
من میخوام با یه آدم صحبت کنم باید چه شماره ای رو بگیرم ؟

سلام
شما با خط خودت اگه زنگ میزنی 700 رو فقط بگیر،اینجوری فقط هزینه 1 دقیقه مکالمه رو از اعتبارت کم میکنه و بقیه ش رایگان ه
یا 9377000000 رو با تلفن شهری بگیر
باید صبر کنی حرفاش تموم بشه بعد اپراتور جواب میده!:دی،اگه بازم جواب نداد دوباره تماس بگیر تا به اپراتور وصل بشه،10-11 صبح زنگ بزنی بهتره

Last edited:

مارمولک

Registered User
لایک‌ها
3
به گزارش فارس، عليرضا قلمبر دزفولي در مراسم روز جهاني ارتباطات و روز ملي روابط عمومي كه در سالن شهيد قندي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حال برگزاري است، ضمن ارائه گزارشي از وضعيت شبكه كنوني ايرانسل اظهار داشت: در ماه گذشته بيش از 12 هزار BTS در كشور نصب شده كه اين آمار در نوع خود بي‌نظير است.

وي ادامه داد: مركز تماس و خدمات مشتركين ايرانسل در حال حاضر با بيش از 900 اپراتور بزرگترين مركز تماس خاورميانه را در اختيار دارد كه در اين زمينه طرح جديدي تحت عنوان مركز تماس مشتركين با گويش محلي در دست اجرا است.

وي در خصوص سرمايه‌گذاري خارجي انجام شده در ايرانسل يادآور شد: هم‌اكنون 1.2 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري خارجي از طريق شركت ايرانسل در كشور محقق شده و از ابتداي فعاليت اين اپراتور تاكنون 45 هزار ميليارد و 300 ميليون تومان از محل درآمدهاي ايرانسل به دولت پرداخت شده است.

منبع: http://jahannews.com/vdcaayn6w49n6o1.k5k4.html

:wacko:

drugmoney01.jpg

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به گزارش فارس، عليرضا قلمبر دزفولي در مراسم روز جهاني ارتباطات و روز ملي روابط عمومي كه در سالن شهيد قندي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حال برگزاري است، ضمن ارائه گزارشي از وضعيت شبكه كنوني ايرانسل اظهار داشت: در ماه گذشته بيش از 12 هزار BTS در كشور نصب شده كه اين آمار در نوع خود بي‌نظير است.

وي ادامه داد: مركز تماس و خدمات مشتركين ايرانسل در حال حاضر با بيش از 900 اپراتور بزرگترين مركز تماس خاورميانه را در اختيار دارد كه در اين زمينه طرح جديدي تحت عنوان مركز تماس مشتركين با گويش محلي در دست اجرا است.

وي در خصوص سرمايه‌گذاري خارجي انجام شده در ايرانسل يادآور شد: هم‌اكنون 1.2 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري خارجي از طريق شركت ايرانسل در كشور محقق شده و از ابتداي فعاليت اين اپراتور تاكنون 45 هزار ميليارد و 300 ميليون تومان از محل درآمدهاي ايرانسل به دولت پرداخت شده است.

منبع: http://jahannews.com/vdcaayn6w49n6o1.k5k4.html

:wacko:

http://www.funnymos.com/funny-pictures/drugmoney/drugmoney01.jpg

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

بالا