• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
طرح های رنگی خبری نیست؟

هنوز كه نه ....
ايرانسل خيلي تيز شده ...
بخواد طرح بده هم يجوري ميده كه نهايتا دو باربيشتر نتوني فعال كني !
تعرفه هاشم كه فضايي
دو تا اپراتور داريم يكي از يكي دزد تر

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

من به تازگی یه ایرنسل گرفتم. ولی زمانی که پیامک فارسی می فرستم همون 16 تومن محاسبه می شه و نه 8 تومن!!! اینجوری خرج خیلی بالا می ره!! چه راه هایی وجود داره برای بهبود این شرایط؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
با درود

من به تازگی یه ایرنسل گرفتم. ولی زمانی که پیامک فارسی می فرستم همون 16 تومن محاسبه می شه و نه 8 تومن!!! اینجوری خرج خیلی بالا می ره!! چه راه هایی وجود داره برای بهبود این شرایط؟
سلام
شما میتونید از طرح های رنگی استفاده کنید :
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=305
البته تا 1-2 هفته دیگه طرح های جدید پاییزی معرفی میشن

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
درود

همچنین خواستم به حساب کنترل اینترنتی وارد بشم که پیامی که برای من فرستاده شد این بود که

شناسه کاربر شما قفل شده است. لطفاً با ایرانسل تماس بگیرید

باید هم اکنون چه کار کنم؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
درود

همچنین خواستم به حساب کنترل اینترنتی وارد بشم که پیامی که برای من فرستاده شد این بود که

شناسه کاربر شما قفل شده است. لطفاً با ایرانسل تماس بگیرید

باید هم اکنون چه کار کنم؟
تا به حال ندیدم کسی چنین مشکلی داشته باشه
بهتره با توجه به نوع سیم کارت با یکی از این شماره ها تماس بگیرین تا راهنماییتون کنن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته زياد جالب نيست مثه دوره قبل كه جالب نبود. اما خوب از هيچي بهتره :دي

Last edited:

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ایرانسل شما هم قاطی کرده؟
واسه من چند روزه به هر کی زنگ می زنم یا اون زنگ می زنه مخصوصا اگر ایرانسلی باشه همش وسطش قطع میشه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ایرانسل شما هم قاطی کرده؟
واسه من چند روزه به هر کی زنگ می زنم یا اون زنگ می زنه مخصوصا اگر ایرانسلی باشه همش وسطش قطع میشه.
من كه همچين مشكلي نداشتم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
قیمت gprs ایرانسل کیلوبایتی چقدره ؟
قیمت mms ایرانسل چنده ؟
برای فعال کردن mms باید چیکار کنیم ؟
هزینه مکالمه با سیم اعتباری دقیقه ای چنده ؟
هزینه پیام کوتاه فارسی و انگلیسی ازایرانسل به ایرانسل و به همراه اول چقدره ؟
ایا امکان دریافت ریز هزینه ها برای سیم اعتباری ایرانسل هست ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
قیمت gprs ایرانسل کیلوبایتی چقدره ؟
سلام علی جان
هزینه ها متفاوت هست با توجه به نوع سیم کارت و طرح هایی که میتونی انتخاب کنی:
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=25
+ طرح های جشنواره پاییز :http://www.irancell.ir/Layer2/?id=330

قیمت mms ایرانسل چنده ؟
هر پیام شامل عکس، صوت و یا متن تا سقف 300 کیلوبایت، یک پیام چند رسانه ای محاسبه شده و تعرفه تشویقی آن معادل 480 ریال خواهد بود.

برای فعال کردن mms باید چیکار کنیم ؟
ارسال درخواست برای فعال سازی پیام چند رسانه ای
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=72

هزینه مکالمه با سیم اعتباری دقیقه ای چنده ؟
هزینه پیام کوتاه فارسی و انگلیسی ازایرانسل به ایرانسل و به همراه اول چقدره ؟
این هم بستگی به طرحی که انتخاب میکنی متفات ه
ولی در حالت معمولی برای مکالمه:
تعرفه ايرانسل طرح پرداخت ماهيانه در صورتي كه تماس از ايرانسل به ايرانسل باشد بر اساس طرح پايه دقيقه‌اي هر دقيقه مكالمه 499 ريال و در طرح پايه ثانيه‌اي هر ثانيه مكالمه 8.32 ريال محاسبه مي‌شود. در صورتي كه اين تماس‌ها از ايرانسل به ساير خطوط داخل كشور باشد بر اساس طرح پايه دقيقه‌اي هر دقيقه مكالمه ‌499 ريال و بر اساس طرح پايه ثانيه‌اي هر ثانيه مكالمه 10.41ريال در نظر گرفته شده است.

ایا امکان دریافت ریز هزینه ها برای سیم اعتباری ایرانسل هست ؟

بر هزينه هاي تلفن همراهتان نظارت داشته باشيد
صورتحسابتان را از طريق اينترنت ببينيد و فقط با يك كليك آن را دريافت كنيد
ميزان كار كرد خط تلفنتان را هر لحظه و در هر جا كه مايل باشيد كنترل و هزينه آن را مشاهده كنيد
در صورت نياز به تغيير مشخصات فردي تان بدون آنكه مجبور باشيد به مركز خاصي مراجعه كنيد خودتان آنرا اصلاح كنيد
به دلخواه سرویس ویا محصولی را فعال یا غیرفعال کنید
در صورت تمایل طرح تعرفه را تغییر دهید

سرويس كنترل حساب اينترنتي به شما امكان مي دهد تا خودتان، بدون نياز به تماس با خدمات مشتركين ايرانسل، تمام اين كارها را انجام دهيد!

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=51

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ممنون مهدی جان خیلی لطف کردی

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايرانسل:
براي خطوط ايرانسل هم بعد از فعال سازي و دريافت تنظيمات، به قسمت تنظيمات كانكشن (فرضا" One Touch Access براي نوكيا، بهمان طريقي كه عرض شد) رفته و در قسمت Access Point عبارت mtnirancell را وارد كرده و در كادر Password چهار تا صفر قرار بدهيد. براي استفاده از سرويس ايرانسل نيازي به تنظيمات پروكسي براي مرورگر نيست.

Last edited by a moderator:

mehran.zand

Registered User
لایک‌ها
1
من یک شماره می خوام از ایرانسل بگیریم که مثله شماره همراه اولم باشه جایی هست که چک کنم ببینم شماره آزاده یا نه؟
در غیر اینصورت چجوری باید فهمید.

ممنون

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
از مردم کلاهبرداری می شود و از هیچ کس هم صدایی در نمی آید. گزارش فاش نیوز را درباره این کلاهبرداری آشکار که همین الآن در سطح کلان شهر تهران جریان دارد بخوانید :

حدود دو هفته قبل یک خانمی از شماره تلفن 22854928 تماس گرفت و با اعلام این که از یکی از دفاتر فروش ایرانسل تماس می گیرد سیم کارت شماره 09351484147 را برای فروش عرضه کرد.با این که برای کار رسانه ای نیاز به یک سیم کارت جدید داشتم آن روز نتوانستم برای خرید تصمیم بگیرم ، تا این که چهارشنبه گذشته (27 آبان) پیامکی از شماره 09195320525 با این مضمون رسید :
«ایرانسل 09351244744- آخرین فرصت خرید»...بعد دو شماره تلفن ثابت هم نوشته بود : 88704587 و 88705601.
یعنی اگر سیم کارت را - که شماره اش نزدیک به شماره همراه اول شماست – می خواهید ، فوراً تماس بگیرید. با شماره 88705601 تماس گرفتم ، خانمی بود که خودش را ابراهیمی معرفی کرد و گفت : ما یکی از دفاتر امور مشترکین هستیم که برای همراه اول و ایرانسل سرویس می دهیم. شما برای دریافت این سیم کارت 25 هزار تومان به اضافه 2 هزار تومان هزینه پیک پرداخت می کنید ، پیک سیم کارت را تحویل شما می دهد و کپی شناسنامه یا کارت ملی به اضافه نشانی شما را دریافت می کند و به ما می رساند.ما به فاصله یک ساعت سیم کارت شما را فعال می کنیم و ضمناً دو هفته دیگر یک «سیم کارت هدیه»! هم برایتان ارسال می کنیم.
گفتم : دو هفته قبل هم خانمی تماس گرفت ولی جور دیگری شرایط را گفت.
گفت: چه جوری؟
گفتم : آن خانم می گفت سیم کارت را با یک گوشی LG با پیک می فرستیم و شما 50 هزار تومان هزینه سیم کارت و گوشی را پرداخت می کنید...
حرفم را قطع کرد و گفت : آنها کلاهبردار بودند و جلوی شان گرفته شد!
گفتم : خب شرایط شما که سهل تر و ارزان تر است ، از کجا معلوم کار شما قانونی باشد؟
گفت : آقا ما دفتر امور مشترکین هستیم ، تشریف بیاورید ببینید!
و البته این خانم و امثال او می دانند که بنده و امثال بنده فرصت این جور کارآگاه بازی ها را نداریم.با این که به مبلغ ارزان 25 هزار تومان مشکوک بودم با این حال با خودم گفتم «حالا از خیر این 25 هزار تومان هم می گذریم» ؛ گزاره ای که احتمالاً از ذهن بقیه مشتریان این دفاتر به اصطلاح امور مشترکین می گذرد و کلاهبرداری آنها را تسهیل می کند.
به خانم موسوم به ابراهیمی آدرس دادم و گفتم سیم کارت را بفرستد.یک ساعت بعد (حدود ساعت 4:30 بعد از ظهر) پیک آمد و یک بسته شیک با مارک ایرانسل را روی میز گذاشت ، پول و کپی کارت ملی و نشانی را گرفت و رفت. وقتی بسته بندی با آرم و مشخصات ایرانسل را دیدم اندکی از شک ام کاسته شد.منتظر وعده فعال شدن سیم کارت ماندم .تا ساعت 7 یعنی نیم ساعت بعد از وعده داده شده برای فعال شدن سیم کارت منتظر ماندم ولی خبری نشد.
با همان شماره 88705601 تماس گرفتم.این بار یک آقایی گوشی را برداشت .گفتم با خانم ابراهیمی کار دارم. گفت : من همکارشان هستم امرتان را بفرمائید. ماجرا را گفتم. گفت : همکاران دارند به نوبت سند می زندد و تا نیم ساعت دیگر سند شما هم می خورد و سیم کارت فعال می شود.
نیم ساعت بعد تماس گرفتم ، هیچ کس گوشی را برنداشت. با شماره دوم یعنی 88704587 تماس گرفتم ، کسی جواب نداد. 2-3 بار این کار را تکرار کردم ،خبری نبود. با شماره 09195320525 - که از آن طریق پیامک زده بودند - تماس گرفتم کسی جواب نداد. پیامکی به همین شماره ارسال کردم با مضمون :
«شما مشکوک به کلاهبرداری هستید .بهتر است پیش از بدتر شدن اوضاع پاسخ بدهید»
مدتی منتظر ماندم ، خبری نشد که نشد.
به ناچار با شماره 09377000000 (دفتر مرکزی ایرانسل) تماس گرفتم و ماجرا را گفتم .آقای مؤدب و محترمی که پشت خط بود گفت : مبلغ واقعی سیم کارت فقط 5 هزار تومان است و اصولاً شرکت ایرانسل مجاز نیست مبلغی بیشتر از 5 هزار تومان بابت هر سیم کارت بگیرد. شما خوب بود قبل از معامله با ما تماس می گرفتید...
تازه فهمیدم 5 برابر قیمت پول داده ام و حتی اگر آن«سیم کارت هدیه» وعده داده شده هم ارسال شود باز هم دو برابر و نیم از من پول گرفته اند. با این حال به آن آقا گفتم : اگر به وعده شان عمل می کردند و سیم کارت فعال می شد ، اعتراضی نداشتم. گفت : حالا شما تا تا فردا صبر کنید اگر فعال نشد مجدداً تماس بگیرید.
فردای آن روز(پنج شنبه 28 آبان) نزدیکی های ظهر با شماره 88705601 (یعنی همان به اصطلاح دفتر امور مشترکین) تماس گرفتم ، کسی جواب نداد. با شماره 09195320525 تماس گرفتم و جواب نگرفتم ، اما وقتی به شماره سیم کارت زنگ زدم صدای زنگ به صدا درآمد ؛ یعنی که فعال شده بود. با خودم گفتم بی جهت به این بندگان خدا مشکوک شدم اما وقتی خواستم از شماره جدید خریداری شده تماس بگیرم دستگاه شماره کد درخواست کرد. کد را نوشتم ولی راه نداد. دوباره با همان شماره 09377000000 (مرکز ایرانسل) تماس گرفتم. این بار خانمی جواب می داد. ماجرا را از سر دوباره تعریف کردم.
گفت : شماره آن دفتر که مدعی امور مشترکین را بدهید.
هر دو شماره را دادم. بعد ازچک کردن شماره ها گفت : این شماره ها مربوط به نمایندگی های ما نیست!
گفتم : تکلیف چیست؟
گفت : ممکن است سیم کارت شما سوخته باشد!
گفتم : زنگ می خورد ولی نمی شود با آن تماس گرفت.
گفت : مشکل شما را به قسمت فنی گزارش می کنم. بعد هم شماره 6988342 را به عنوان شماره پرونده جهت پیگیری داد.
گفتم : خانم ! 5 برابر مبلغ سیم کارت پول گرفته اند که بدون دغدغه و دردسر یک سیم کارت فعال تحویل بدهند و حالا نزدیک 24 ساعت است که کار ما شده زنگ زدن به مراکز مختلف شما و پیگیری فعال شدن سیم کارت. کلاهبرداری شاخ و دم که ندارد!
گفت : این مراکز ربطی به ایرانسل ندارند.
گفتم : توی روز روشن و از طریق شماره های ثابت و همراه تماس می گیرند و پیامک می زنند و رسماً خودشان را نماینده ایرانسل معرفی می کنند و بسته بندی با مارک و مشخصات رسمی ایرانسل برای مشتریان ارسال می کنند ، کار امروز و دیروزشان هم نیست که ایرانسل مدعی شود بی خبر است و تازه اگر هم بی خبر باشد خودش دلیل کافی است برای بی صلاحیتی.
گفت : مطلب شما را منتقل می کنم. به هر حال 24 ساعت منتظر بمانید تا نتیجه پی گیری را به شما اعلام کنند.
24 ساعت بعد ، جمعه بود و خوش بینانه با خود گفتم جمعه روز کاری نیست و احتمالاً آن خانم حواسش نبوده است ، تا شنبه هم صبر می کنیم.
و صبر کردم. تا این لحظه (ظهر شنبه) خبری نیست.
دیگر با خانم موسوم به ابراهیمی هم تماس نگرفتم و نمی گیرم. دلیلی ندارد تماس بگیرم ، 5 برابر پول گرفته اند که اگر اشکالی پیش آمد خودشان پی گیری و اصلاح کنند. نه این که تا وقتی می خواهند جنس شان را بفروشند چپ و راست پیامک می زنند و تماس می گیرند و وقتی پول شان را گرفتند دیگر جواب تلفن هم ندهند ؛ که یعنی حالا شما بدوید دنبال ما !
شرکت ایرانسل اگر در این کلاهبرداری آشکار از مردم شریک است که حسابش با دستگاه های ذی ربط است و اگر نیست ، ما اطلاع دادیم. حالا ببینیم چه می کنند.
فاش نیوز ، کلاهبرداری از مردم به نام «ایرانسل» را پی گیری خواهد کرد.

--- به خير گذشت ! اين زن ه چند وقت پيش به من هم زنگ زد ! خوب شد گفتم نمي خوام ! ---

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همین پیامک برای من هم اومد...حتی زنگ هم زدن...منم گفتم نمیخوام..

بهتره که گفتن کلمه " نه " رو یاد بگیرید...خیلی جاها خوبه..مخصوصا وقتی یه خانمی زنگ میزنه و عشوه هم میاد پشت خط...معمولا همه یه جورایی میشن!! و میگن باشه و میخرن....

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
این کلاه برداری چه ربطی به ایرانسل داشت؟

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
این کلاه برداری چه ربطی به ایرانسل داشت؟

خوب سيم كارتش ماله ايرانسل بوده ... ! و از طرفي نوشته شده ايرانسل و كلاهبرداري شيك از مردم .... ننوشته ايرانسل كلاهبردار !

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ربطی به ایرانسل نداشت ولی روش خوبیه یک سیم کارت میخرید بعد به شماره های نزدیک اون اس ام اس میفرستید و سیم کارت رو به اونها با سه چهار برابر قیمت میفروشید.
اون کلاه بردارها هم خیلی احمق هستن که این کار رو نکردن و دله دزدی میکنن

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
خوب اره دیگه .....
اینطوریاست ..... :D

البته من میگم یک زنگ بزنید بگید سیم کارت میخوام
پیک که اومد مچ پیک رو بگیرید ببرید پاسگاه ( البته ممکنه پیک بی خبر باشه ولی میدونه سیستم چطوریاست )
اینطوری اونا هم جم میکنن بساطشون رو

بالا