خوب فکر کنم این رو قبلا راجع به خودم گفتم
من یا دیوونم یا دیوونم، اینکه کدوم یکی نمی دونم، ولی اینکه گذینه سومی نداره رو مطمئنم !
امروز صبح با بخش مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و مشکل رو توضیح دادم و شماره خودم رو به عنوان نمادی از این مشکل به اونها دادم
طبق امکان جدیدی که اضافه شده می تونین به صفحه
http://vitrin.irancell.ir مراجعه کنین، جایی داره که شماره موبایلتون رو وارد می کنین و زیر اون سریال کارتی که سیم کارت داشت رو وارد می کنین، بعد از چند لحظه SMS ی حاوی پسوورد برای شما ارسال میشه.
با این
پسوورد وارد ویترین می شین. تا اینجاش درست، حالا گذینه ای اضافه شده که توی اون می تونین از طریق اینترنت SMS ارسال کنین !
اون روز صبح برای اینکه ببینم هزینه این SMS چقدر هست و چطور حساب میشه، اول میزان شارژم رو چک کردم، SMS ی به امید مجانی بودن زدم، حساب گوشیم رو مجدد چک کردم، 10 تومن کم شده بود ( به جای 16 تومن )با خودم گفتم بگذار ببینم الان پایه SMS م چنده، با خود گوشی مستقیم SMSی به خودم زدم، چک کردم، 0 ربال

باور نکردم به همراه اول و ایرانسل و بقیه ... چک کردم، 0 ریال

خیلی حال داد ! گوشی رو پرت کردم یک کنار ! دوست ندارم این پول رو ! اما امروز منه دیوانه نه تنها از SMS مفت استفاده نکردم، بلکه 60 تومن هم دادم تا زنگ بزنم به خدماتشون و اعلام مشکل کنم !
فردا هم قرار شد برای اینکه مطمتن بشم مشکل مجانی بودن SMS م حل شده مجدد زنگ بزنم پیگیری کنم
دلیل اتفاق رو نمی خواستم توو جای عمومی بنویسم، اما الان که باگ رو گزارش دادم گفتم بگذار اینجا هم بگم نگن دروغ گفت !:blush: