oggy
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 149
- لایکها
- 0
به نقل از Dong Fang BuBai :خواهش میکنم
بزودی یکی دیگه رو هم upload میکنم
سپاس و درود
به نقل از Dong Fang BuBai :خواهش میکنم
بزودی یکی دیگه رو هم upload میکنم
به نقل از Dong Fang BuBai :
ولی کاش pdf بود ( pdf برای پرینت بی نظیر است)
جناب دون فان انگليسي من خيلي ضعيفه(نمونهاش را كه ديديد) سطح اين كتاب ها خيلي بالاست؟سلام خواهرم
عرض میشود که من این کتاب ها را دارم به صورت انگلیسی و pdf ..
احتمالا در نمایشگاه کتاب , انتشارات شقایق آن را پیدا خواهید کرد( بسیاری از نسخه های آن هنوز فروش
نرفته است.)
مگه هنوز شقایق چاپ هم میکنه , نسخه هاش زیر خاکی شده بودند که
راستش من بارها از چاپ شقايق پرسيدم ولي هر دفعه گفتن كه نداريم. (يعني هر بار توي نمايشگاه گفتن كه ما اصلا اين كتاب را چاپ نكرديم!)ابته مي دانم كه يك انتشارات ديگه همين كتاب را چاپ كرده ولي نميدانم كدام؟همان چاپ های قدیمی است گویا 200-300 نسخه آن باقی مانده است.
قابل توجه YEN YEN
من امپراطوری روبوتها را نداشتم که الان دانلودش تموم شد....
الان هر 4 تا کتاب رو دارم....
یه pm بده ببینم چه کار باید کرد
با اجازه
باشگاه معما را حتما توصیه می کنم که بخوانید.
و خودم هم تکه تکه داستان اول آن( ریشخند آز) را برایتان خواهم گذارد.
واقعا دانشمنده من یه سری از کتاباشو خوندم یه چند تا فیلم از اثارشم ساختن
فعلي نصف وسايلم تو اسباب کشي گم شد از جمله يک کارتن کتاب بنده که از شانش عالي من اين دو تا هم جزوشون بودند Oggy جان، خاطرات خوش کتاب عزيزم رو برام زنده کردي، ممون ازتون و همچنين از رئيس دونگفانگ عزيز که اين ترد رو راه اندازي فرموده اند
جناب دون فان خيلي معذرت مي خوام كه اينقدر دير جواب شما را دادم (همين طور از همه دوستان كه وقت گذاشتن و جواب دادند) مشكلم همان زبان شما فكر مي كنيد انگليسيش به دردم مي خوره؟
از همه ممنون
به نقل از Dong Fang BuBai :جدی ازش فیلم ساختن
مثل چی؟ کی ساخته ؟ کوش ؟ کجاست؟
به نقل از Dong Fang BuBai :لطف می کنید مثل اینجانب اون .txt رو با ms word باز کرده و به pdf تبدیل می فرمایید
من روبوت با بازی ویل اسمیت محصول 2004
انسان دوقرنی با بازی رابین ویلیامز محصول 1999
منظور من pdf ای است که صفحه بندی آن درست مثل کتاب اصلی باشد و تصویر روی جلد هم درون
آن pdf باشد
چگونه طرفداران آسیموف را شکنجه کرد ؟؟
یک کاریکاتور درباره فیلم من روبوت