در کل آشغال ترین سایت ممکن هست این
ایسام esam.ir . مضخرفترین سایت فروش آنلاین . آشغال ترین سایت ایران .
فقط به فکر جیب خودشونن من تا چند ماه پیش اونجا حساب داشتم ولی الان دیگه ندارم و بیخیالش شدم
کلا خدا نکنه بخوای چیزی بفروشی بیچاره میکنن و بدتر از اون اینکه چیزی بخری و فروشنده نفرسته تا پول را برگردونن حساب بیچاره میکنن
بعد جالبش هم اینجاست احمق ها چنان زدن
رای صادره شورای حل اختلاف انگار دارن زیر نظر امنیت ملی آمریکا فعالیت میکنن کلا ۲ نفر نشستن دور هم یه کاسه تخمه هم گذاشتن دارن میشکنن و سود مفت میبرن
انصافا
پرشین تولز و دیوار حرف ندارن و انصافا هم لایق این رتبه های عالی هستند
بعد ترین حالتش این بود که چند ماه پیش کالایی رو فروختم بعد بنا به دلایلی نتونستم ارسال کنم آخ آخ چشمتون روز بد نبینه یه دختر بی شعور نهایت ۲۲ ساله زنگ زده بخدا عین جملش این بود
اگه میخوای حساب کاربریتو از قفل باز کنم دیگه نبینم تکرار شه ها خب قول میدی!!!!!؟؟؟؟ کلا خشکم زده بود اول فکر کردم کسی داره شوخی میکنه!!! فکر کنم منتظر بود بگم غلط کردم
من کلا از این سایت متنفرم هم بخاطر مدیریت فوق العاده ضعیفش هم بخاطر افراد کم سواد و کم شعوری و ناواردی که اونجا دارن کافیه تماس بگیرید انگار تازه از خواب پا شدن همشون خستن
و از همه بدتر هم اون مدت طولانی و مسخره ی شورای حل اختلافشونه که فقط الکی میخوان پول را برای مدتی طولانی توی حسابشون داشته باشن
کلا از زندگی آدم سیر میشه وقتی سر به سایت جهنم ایسام میزنه
کلا تمام انجمن ها نشده یه تعریف از این نیمچه سایت شده باشه
عالی ترین بخش هم اینه که مینویسه :
شماره صادره :93/32005
کلاسه پرونده : د/س/521
فکر کنم مدیر سایتشون قبلا عشق بایگانی داشته یا دیوانه ی رشته ی حقوقه