اگر بشه همه کسانی که شرکت ایسام سرشون کلاه گذاشته دسته جمعی از این سایت شکایت کنندپشتیبانی سایت صفر هستش و من هم فروشنده هستم و از این موضوع حدود 500 هزار تومان ضرر کردم
اگر بشه همه کسانی که شرکت ایسام سرشون کلاه گذاشته دسته جمعی از این سایت شکایت کنندپشتیبانی سایت صفر هستش و من هم فروشنده هستم و از این موضوع حدود 500 هزار تومان ضرر کردم
شهرستان هم باشید با این روشهایی که به من کلک زدند راحت می تونند سرتون کلاه بگذارند فرق نمی کنه کجا باشید، اصلا حل اختلاف به نفع فروشنده رای نمیده فقط به نفع شرکت ایسام کار می کنه و بس، اتفاقا دیوار و شیپور هم مثل ایسام شده و میتونید اینترنتی بفروشید ولی من به اینها هم دیگه زیاد اعتماد ندارمایسام مشکلات زیادی داره درسته ولی اگه شهرستان باشید متوجه می شید که چقدر میتونه به درد بخوره باشه چون جاهای کوچیکتر نه تو دیوار و شیپور میشه چیزی فروخت و خرید.
من یه 8 سالیه عضو هستم خرید و فروش هم انجام دادم مشکل خاصی پیش نیومده فعلا فقط یبار یه کالایی رو برگشت زدم پول پست ام رو نگرفتن از فروشنده (کالا شکسته بود) جدیدا هم تعرفش بالاست کلا بودنش از نبودنش فوایدش بیشتره ولی باید آشنایی کاملی داشته باشی به سایت و قوانینشهرستان هم باشید با این روشهایی که به من کلک زدند راحت می تونند سرتون کلاه بگذارند فرق نمی کنه کجا باشید، اصلا حل اختلاف به نفع فروشنده رای نمیده فقط به نفع شرکت ایسام کار می کنه و بس، اتفاقا دیوار و شیپور هم مثل ایسام شده و میتونید اینترنتی بفروشید ولی من به اینها هم دیگه زیاد اعتماد ندارم
من خواستم در سایت اینماد شکایت ثبت کنم که متاسفانه نتونستم چون خودم برای سایتم اینماد دارم با کاربری خودم وارد میشهاگر بشه همه کسانی که شرکت ایسام سرشون کلاه گذاشته دسته جمعی از این سایت شکایت کنند
رسما فروش کالاهای گرون قیمت و آک توی ایسام خودکشیهامروز بعد از 7 روز به من پیام دادن که خریدار میتونه تا 7 روز کالا رو مرجوع کنه حالا به هر نحوی . شکسته_استفاده شده _ از پلمپ خارج شده _ جعبه و بسته بندی پاره شده
از نظر ایسام هیچکدومش موردی نداره
متاسفانه سایت ایسام هم شد راه زن سر گردنه
داداش شما هم از طریق انجمن صنفی اقدام کناگر بشه همه کسانی که شرکت ایسام سرشون کلاه گذاشته دسته جمعی از این سایت شکایت کنند
پول من رو بعد یک ماه هم پس ندادن و هرچی براشون پیام می فرستم جوابهای سرکاری میدن نه کالایی رو که خریدار شکایت کرده مرجوع کردن و نه پول رو هیچ کس اینقدر راحت نتونسته بود سر من کلاه بذارهامروز بعد از 7 روز به من پیام دادن که خریدار میتونه تا 7 روز کالا رو مرجوع کنه حالا به هر نحوی . شکسته_استفاده شده _ از پلمپ خارج شده _ جعبه و بسته بندی پاره شده
از نظر ایسام هیچکدومش موردی نداره
متاسفانه سایت ایسام هم شد راه زن سر گردنه
چی خریدی ازش؟ایسام اصلا پیشنهاد نمیشه
دوست عزیز ممکنه جنس عالی رو از امثال من دزدیده باشند و بسیار خوش قیمت و خوب به شما بفروشندایسام شبیه پرشین تولزه کاربر باسابقه داره و کم سابقه، فقط تعرفه داره دیگه. اگه از فروشنده های باسابقه خرید کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من همین هفته یک کارت صدای کریتیو کارکرده خریدم به قیمت خوب و دستگاه هم سالم و تمیز بود.