• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت 20 درصد ارزان شد D:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
قبلا کانکت میشدم سرعتم رو میزد 1 مگ الان حدود 1 هفتس کانکت میشم سرعتم رو میزنه 2 مگ . انصافا هم سرعت دانلودم حدود 2 برابر شده .

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
شما بخواب وقتی شاه برگشت و دلار شد هفت ریال صدات میکنیم.
1546455_632987143416370_1992813356_n.jpg

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
تكبير !! دي

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
قیمت همون باشه ولی یه فکری به حال این سرعت اینترنت بکنن بد نیست

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@rmz
در حال حاضر و با توجه به بکارگیری سایتها از امکانات جدید (مانند جی کوئری، افزونه های شبکه های اجتماعی، قالب های ریسپانسیو، فونت های خاص و...) و همچنین با گسترش شبکه های اجتماعی و نمایش ویدیو آنلاین، اینترنت کمتر از 5مگ و ترافیک ماهیانه کمتر از 50گیگ اصلا اینترنت محسوب نمیشه که بخوان ارزون بدن یا گرون کنن یا با فلان درصد تخفیف ارائه بدن.
آیا خود شما حاضری 1000 تا تک تومن بابت چیزی که باید رایگان باشه، پول بدی؟
مثلا الان که شما اینترنت 1مگ و 2مگ رو تجربه کردی، حاضری سه روز در هفته با اینترنت دیال آپ، آنلاین بشی و ساعتی 350 تومان (نرخ مربوط به 5 سال پیشه! نرخ الانش رو ندارم) براش هزینه بدی؟ احتمالا پاسختون خیر است! خوب چرا؟ چون واقعا ارزش نداره ساعتی 350 تومان باشه. شما بگو حتی ساعتی 10 تا تک تومن!

یا شما حاضری بری برای انتقال فایلهات از فلاپی (که فکر کنم قیمتش الآن بیشتر از 1000 تومانه) استفاده کنی!؟ مسلما پاسخ خیر است! چون شما و هر انسان دیگه ای با توجه به منطقی که داره، میگه این مقدار پول در مقابل اون کالا یا خدمات ارزشش رو نداره.

Last edited:

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
@rmz
در حال حاضر و با توجه به بکارگیری سایتها از امکانات جدید (مانند جی کوئری، افزونه های شبکه های اجتماعی، قالب های ریسپانسیو، فونت های خاص و...) و همچنین با گسترش شبکه های اجتماعی و نمایش ویدیو آنلاین، اینترنت کمتر از 5مگ و ترافیک ماهیانه کمتر از 50گیگ اصلا اینترنت محسوب نمیشه که بخوان ارزون بدن یا گرون کنن یا با فلان درصد تخفیف ارائه بدن.
مثلا الان که شما اینترنت 1مگ و 2مگ رو تجربه کردی، حاضری سه روز در هفته با اینترنت دیال آپ، آنلاین بشی و ساعتی 350 تومان (نرخ مربوط به 5 سال پیشه! نرخ الانش رو ندارم) براش هزینه بدی؟ احتمالا پاسختون خیر است! خوب چرا؟ چون واقعا ارزش نداره ساعتی 350 تومان باشه. شما بگو حتی ساعتی 10 تا تک تومن!

یا شما حاضری بری برای انتقال فایلهات از فلاپی (که فکر کنم قیمتش الآن بیشتر از 1000 تومانه) استفاده کنی!؟ مسلما پاسخ خیر است! چون شما و هر انسان دیگه ای با توجه به منطقی که داره، میگه این مقدار پول در مقابل اون کالا یا خدمات ارزشش رو نداره.
اینا همه از کوچیک بودن دنیای افراد ناشی میشه که فکر می کنن دنیا فقط همون جایی هست که اونا توش زندگی می کنن و بهترین ماشین هم پرایده و بهترین مردم دنیا هم مردم کشور خودش هستن و همه چی هم آرومه من چه قدر خوشحالم. از نداشتن مطالعه، از ندیدن دو قدم جلوتر از دماغ خود. اینا همون آدمایی هستن که 20 تومن میدن پای آشغال ترین ماشینی که تا حالا تو تاریخ ساخته شده و کلی هم ذوقش رو می کنن و فکر می کنن آپولو هوا کردن.
ما متاسفانه خیلی به کلمه ها توهین کرده و می کنیم و معنیشون رو مخدوش می کنیم، مثلا من نمی دونم اینترنتی که تو فنلاند 90 مگ سرعت داره اسمش اینترنته بعد دایال آپ 2 کیلوبایتی هم اینترنته؟ یا این به اصطلاح پرسرعت هایی که این ISP های دزد مفت خور میدن که سرعت دانلودش 30 کیلوبایته و شبا عملا از دایال آپ هم بدتر میشه و تو ماه 3 گیگ بهت میدن که اگه بخوای چار تا سایت درست درمون باز کنی به نصف روز هم نمی کشه تموم میشه کجا میشه بهش گفت اینترنت، اونم پرسرعت تازه؟

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قانع باش تا اموراتت بگذره
به پراید قانع باش به قول خودشون بهترین خودرو جهان در کلاس خودش
به آلودگی هوا قانع باش
به سرطان قانع باش
به تورم 40 درصدی قانع باش
به....
نمیخوام اینجا بشمارم چون نه جاشه نه من حوصله سر و کله زدن دارم
شما منو یاد اون آدمی میندازی که میگفت دلار هر روز داره گرون تر میشه خوب شد واحد پول ما ریاله این خارجیا بدبخت چی میکشن! :D

در مورد خودت هر تصمیمی میخوای بگیر به ما ربطی نداره
ولی اینکه میایی یه عده رو به خاطر بالا بودن سطح آگاهیشون و اطلاع از حقوقی که در تمام دنیا مردم بدون هیچ تلاشی دارن ولی اینجا بهش به عنوان آپشن یا امتیاز نگاه میشه به قانع نبودن متهم میکنی برای من قابل تحمل نیست!
اتفاقا مردم ایران قانع ترین مردم جهان هستن و فوقش فقط غر غر کنن
اگه مثه اروپاییا سوسول بودن که تا تورم 1 درصد میرفت بالا میریختن تو خیابون که ....

برای موضوع این تاپیک هم
صرفا شما رو ارجاع میدم به پهنای باند و قیمت adsl در کشورهای دیگه و رتبه ایران در بین این کشورها
و همچنین قیمت دامین و هاست و... هر کشور در برابر میزان درآمد متوسط ماهیانه هر فرد به پول همون کشور
سلام.
حالا خوبه نوشتی حوصله سر و کله زدن نداری.و گفتی اینجا ها هم جاش نیست.و اومدی همه چیز را گفتی.
اولا که اصلا قانع نیستند.خودم تا حالا دیدم.طرف پول داره ولی بازم پول میخواد.!.
من خودم اصلا زیاد پولی ندارم ولی دیگه برای شارژ adsl نمیام گدایی کنم.
در ضمن منم قانع هستم.چرا داری به من میگی نمی دونم به چی قانع باش و یا به اون چیز قانع نباش.
کلا همین کاره شما اشتباه هست که این حرف ها را زدی.بله ایرانیها مثل اوروپاییها که توی متنتون نوشید من می گم سوسول هستند.البته با همه نیستم.منظورم با بعضی ها هستند.(امکان داره خودتون هم جزوشون باشید.!.).دوما شما بعضی چیز ها هم یادتون رفته.که من حوصله ی حرف های سیاسی اصلا ندارم.
درضمن اگه من نظرم را نگم پس چرا این تاپیک زده شد؟؟؟؟؟.اول یکم فکر کنید بعدش به من نقل قول بدید.
این هم بگم که بعضی از ایرانیها آدم های فوق العاده بی جنبه ای هستند.(بعضی ها.).
در ضمن اخه من چیکار حرفه ای و یا سطح آگاهی پایین دارم.اگه مثلا خودتون سطح آگاهیتون بالا بود میومدی حرف من را تایید میکردی.
کسی که میره اول ابتدایی حروف الفبا بلد نیست و سطح آگاهیش پایین هست پس حتما باید بیایم بگیم چرا معلم بیاد بهش حروف الفبا یاد بده.
یعنی شما حتی پول اینترنت هم نداری.؟.مردم ایران جوری هستند که پول برای همه چیز دارند غیر از بعضی چیز ها.
یک درخواستی هم از خود شما دارم که لطفا سطح آگاهیتون را ببرید بالا.و از اینجور حرف ها نزنید.
منم حوصله بحث کردن اونم در مورد قیمت اینترنت را اصلا ندارم.که بیایم اینجا بگیم قیمت زیاد و یا کمه.چیزی عوض نمیشه.
** اون متن های بالا را با همه نبودم.و فقط با بعضی از آدم ها بودم.**

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
@rmz

سلام.
اینترنت رایگان باشه.؟؟؟؟؟؟.عجب توقعاتی دارید.!.
بله حاظرم پول بدم.چون بعضی ها در اینترنت واقعا کاری ندارند و فقط معلوم نیست به خاطر چی میاند اینترنت.ولی بعضی ها مثل من الکی نمیاند اینترنت.
من هم که نمیگم اینترنت ایران خیلی خوبه و عالیه.
من که نمیگم مثلا سرعت 1 مگابایت در ایران همون یک مگابایت واقعی است.من دارم میگم اینترنت گرون نیست.و میشه پولش را داد.و فکر نکنم حرفی زدم که این همه نقل قول و این همه حرف دنبالش داشته باشه.
مگه ما مسئول اینترنت ایران هستیم که سرعتش را کم و زیاد کنیم.؟ و یا ارزون تر و یا گرون ترش کنیم.؟.
در ضمن باید بگم که بعضی از کشور ها اینترنتشون از ماله ایران هم بد تره.و بعضی ها هنوز اینترنت نیومدند.!.و بعد شما .....

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاربره
Armadillo
سلام.حالا مطمئن نیستم که شما اون کلمه ی ناشی را با من هستید و یا نه.ولی باید بگم اگه شما فکر میکنید من ناشی هستم سخت در اشتباهید.اگه سرعت اینترنت دست من و شما بود که این حرف ها را نداشت.قیمتش هم دست ما نیست.
این حرف ها را چرا به من میگید؟.این ها را باید به مسول ها بگید.حتما الان نقل قول میدید میگید کدوم مسئول.!! و میگید مسئولین پاسخگو نیستند.و من باید بگم که نمی دونم کدوم مسئول و اینکه پاسخگو نبودنشون هم به من ربطی نداره.
خودم بدم نمیاد که سرعت اینترنتم بالا باشه و قیمت پایین باشه.
ولی چیکارش میشه کرد مگه سرعت و قیمت دست منه.؟

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مردم انقد شکماشون خالیه اینقد باید سگ دو بزنن که کسی حوصله این کارا رو نداره یه روز کار نکنن گشنه میخوابن
(نقل قول هام توی این تاپیک زیاد شد.!.)
سلام.
همه هم اینطوری که میگید نیستند.
مثلا خود شما الان مثلا همین امروز کار نکن آیا با شکم گشنه میخوابی؟ جواب معلومه : نه.خود من تا حالا خیلی خیلی گشنه خوابیدم ولی دلیلش پول نبوده.کسی هم که جلوی کار کردن مردم را نگرفته.کار زیاد هست از دزدی گرفته تا مدیر عامل یک شرکت.بستگی به خود طرف داره که بخواد چیکاره بشه.
به هر حال من قبلا هم به چند نفر گفتم که برای اینکه توی اینترنت باشی باید خرج کنی و نمیشه بدون خرج کردن به جایی رسید.
مثل این میمونه طرف سوار تاکسی بشه ولی پول راننده را نده.!.و بگه ندارم.خب پس اینجوری حق راننده ضایع میشه.
قیمت و سرعت اینترنت چیزی هستند که دست ماها نیست و نمی تونیم کاری کنیم.مثلا من نمی تونم برم سرعت را بیشتر کنم.و یا قیمت را کمتر کنم.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
برا من دیروز قبض اومد 10 تومنم بیشتر اومده
شما گرونش نکن ممنون میشیم

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
کاربره
Armadillo
سلام.حالا مطمئن نیستم که شما اون کلمه ی ناشی را با من هستید و یا نه.ولی باید بگم اگه شما فکر میکنید من ناشی هستم سخت در اشتباهید.اگه سرعت اینترنت دست من و شما بود که این حرف ها را نداشت.قیمتش هم دست ما نیست.
این حرف ها را چرا به من میگید؟.این ها را باید به مسول ها بگید.حتما الان نقل قول میدید میگید کدوم مسئول.!! و میگید مسئولین پاسخگو نیستند.و من باید بگم که نمی دونم کدوم مسئول و اینکه پاسخگو نبودنشون هم به من ربطی نداره.
خودم بدم نمیاد که سرعت اینترنتم بالا باشه و قیمت پایین باشه.
ولی چیکارش میشه کرد مگه سرعت و قیمت دست منه.؟
داداش حالت خوبه شما؟ من دارم میگم فلان موضوع از فلان چیزها ناشی میشه (یعنی فلان چیزها باعث میشن تا فلان موضوع به وجود بیاد. از این راحت تر نمی تونم توضیح بدم شرمنده!) بعد میگی بهت گفتم ناشی؟ اصلا فکر کردی این حرفو زدی؟
یکی از دوستام لس آنجلس هست نت 25 مگ داره با پینگ 0 ماهی 20 دلار! حتی به پول خفن خودمون هم بخوایم حساب کنیم میشه 60 هزار تومن. کجا تو ایران نت 25 مگ بهت میدن 60 هزار تومن؟ دقت کن که تازه این هزینه مال امریکای جهانخوار کاپیتالیست امپریالیست هست، دیگه خودت تا عمق فاجعه شنا کن. کلا شما قانع باش داداش. :)

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاربره Armadillo
سلام.
باشه.من آخه دیدم توی اون پستی که نقل قول زدی نام کاربری من نوشته برای همین فکر کردم با منی.چیز بدی هم که به شما نگفتم.در ضمن دارید میگید 20 دلار نمی گید که رایگان.بعضی ها توقع دارند که قیمت اینترنت رایگان باشه.!!!!.

متن آخر شما:
دیگه خودت تا عمق فاجعه شنا کن. کلا شما قانع باش داداش. :)

متن من:
آقا لطفا درست حرف بزن و خودت برو توی فاجعه شنا کن.در ضمن من کجا نوشتم قانع نیستم.چرا حرف توی دهن من میزاری؟.من کجا نوشتم قانع نیستم.؟.بهم نشون بده.
عجب آدم هایی این روزا پیدا میشه.داره به من میگه قانع نیستی.
اگه شما آدم درستی بودی پست های من را میخوندی.و بعدش مگفتی قانع نیستی.تاره من توی این تاپیک اولین نفر بودم که گفتم قانع باشید.بعدش داری حرف من را به خودم برمیگردونی؟
ادامه هم نده لطفا.چون من نمیخوام اخراج بشم.
با تشکر.

Last edited:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
اینترنت عامل زهیونزم و مال خر است.عمام مقوایی در 22 بهمن 92

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
مثل این میمونه طرف سوار تاکسی بشه ولی پول راننده را نده.!.و بگه ندارم.خب پس اینجوری حق راننده ضایع میشه.
این مثالی که زدید، در مورد اینترنت ما درست نیست! مثالش اینجوری میشه:
مسافر رو با چهارپا جابجا کنن ولی کرایه تاکسی تلفنی بگیرن!

یکی از دوستام نت 25 مگ داره با پینگ 0 ماهی 20 دلار!
تازه اون نتی که اینا میگرن ماهی 20 دلار ممکنه به صورت پکیج باشه و همراش مثلا فلان ساعت مکالمه رایگان تلفنی و... رو داشته باشه.

حالا اینو دیگه چی میگید؟ یه سرور مجازی با اینترنت Share ده گیگابیت بر ثانیه + ترافیک نامحدود + 50گیگ هارد ساتا + رم 1 یک گیگ + سود شرکت های واسطه ایرانی رو بهتون میدن ماهی 25000 تومان. این پول چیشه منم نمیدونم!؟ پول برقه، پول اینترنته، پول سخت افزاره و...

@rmz عزیز:
حالا با توجه به قیمتی که نوشتم (25000 تومان) به نظرتون، اینترنت نامحدود 512کیلوبیت بر ثانیه خودمون با قیمت ماهیانه 50000 به بالا، آیا گران نیست؟

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
امیدوارم با این 20 درصد ارزون تر شدن.. 20 درصد اینترنت ضعیف تر نشه.. که اگر بشه ما به گرونش هم راضی هستیم والا...

9372

Registered User
لایک‌ها
224
عجب، مثل اینکه از افغانستان خجالت کشیدن... (البته اگر راست گفته باشن )

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این مثالی که زدید، در مورد اینترنت ما درست نیست! مثالش اینجوری میشه:
مسافر رو با چهارپا جابجا کنن ولی کرایه تاکسی تلفنی بگیرن!

تازه اون نتی که اینا میگرن ماهی 20 دلار ممکنه به صورت پکیج باشه و همراش مثلا فلان ساعت مکالمه رایگان تلفنی و... رو داشته باشه.

حالا اینو دیگه چی میگید؟ یه سرور مجازی با اینترنت Share ده گیگابیت بر ثانیه + ترافیک نامحدود + 50گیگ هارد ساتا + رم 1 یک گیگ + سود شرکت های واسطه ایرانی رو بهتون میدن ماهی 25000 تومان. این پول چیشه منم نمیدونم!؟ پول برقه، پول اینترنته، پول سخت افزاره و...

@rmz عزیز:
حالا با توجه به قیمتی که نوشتم (25000 تومان) به نظرتون، اینترنت نامحدود 512کیلوبیت بر ثانیه خودمون با قیمت ماهیانه 50000 به بالا، آیا گران نیست؟
سلام.
من نمی دونم شما توی کدوم استان و شهری هستید که براتون اینقدره.ولی برای شهر ما یک مگابایت گرفتم - نامحدود ماهانه 45500 تومان.سرعتش گاهی اوقات پایین میاد.ولی هر چی باشه بازم خیلی خوبه.
در ضمن بحث سرور یک چیز دیگست بحث اینترنت یک چیزه دیگه.

این متن زیر هم با بقیه هستم که به من گفتند قانع نیستی.!!.:
من فکر نکنم جایی از این تاپیک نوشته باشم قانع نیستم.معنی قانع بودن را باید خودتون دیگه بدونید چی هست.شما باید به همین سرعتی هم که دارید قانع باشید.!!.چون امکان داره یک روز همین سرعت هم نداشته باشید.

این متن زیر هم با همه هستم.:
من نه سر پیازم نه ته پیام.فقط گفتم برای خود خود خود خود من این قیمت گرون نیست.فکر نکنم برای پست زدن باید قبلش بگم آیا اجازه هست این متن را بنویسم یا نه.من نوشتم برای خودم این قیمت خوبه و می تونم این قیمت را بدم.و نوشتم مگه این قیمت برای شما ها گرون هست.شما میتونستید بگید گرون هست و یا می تونستید بگید ارزون هست.من نمی دونستم که بعدش از اون پست اینجوری میشد وگرنه اصلا توی این تاپیک نمیومدم.!.سرعت و قیمت اینترنت نه دست من هست و نه دست شما.که سرش جنگ و جدال و بحث میکنید.
در ضمن لطفا دیگه به من نقل قول ندید.چون من فقط نظره خودم را نوشتم و نوشتم برای خود من اینجوری هست ننوشتم که برای شما ها هم اینجوریه.!!.
با تشکر.

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام.
نمی خوام اسپم بدم ولی گزینه ویرایش نداشت برای همین یک پست جدا میدم.
اونجا که نوشتم نه سر پیازم نه ته پیام.اشتباهی نوشتم.به جای پیاز نوشتم پیام.!!.
با تشکر.

بالا