اینا همه از کوچیک بودن دنیای افراد ناشی میشه که فکر می کنن دنیا فقط همون جایی هست که اونا توش زندگی می کنن و بهترین ماشین هم پرایده و بهترین مردم دنیا هم مردم کشور خودش هستن و همه چی هم آرومه من چه قدر خوشحالم. از نداشتن مطالعه، از ندیدن دو قدم جلوتر از دماغ خود. اینا همون آدمایی هستن که 20 تومن میدن پای آشغال ترین ماشینی که تا حالا تو تاریخ ساخته شده و کلی هم ذوقش رو می کنن و فکر می کنن آپولو هوا کردن.@rmz
در حال حاضر و با توجه به بکارگیری سایتها از امکانات جدید (مانند جی کوئری، افزونه های شبکه های اجتماعی، قالب های ریسپانسیو، فونت های خاص و...) و همچنین با گسترش شبکه های اجتماعی و نمایش ویدیو آنلاین، اینترنت کمتر از 5مگ و ترافیک ماهیانه کمتر از 50گیگ اصلا اینترنت محسوب نمیشه که بخوان ارزون بدن یا گرون کنن یا با فلان درصد تخفیف ارائه بدن.
آیا خود شما حاضری 1000 تا تک تومن بابت چیزی که باید رایگان باشه، پول بدی؟
مثلا الان که شما اینترنت 1مگ و 2مگ رو تجربه کردی، حاضری سه روز در هفته با اینترنت دیال آپ، آنلاین بشی و ساعتی 350 تومان (نرخ مربوط به 5 سال پیشه! نرخ الانش رو ندارم) براش هزینه بدی؟ احتمالا پاسختون خیر است! خوب چرا؟ چون واقعا ارزش نداره ساعتی 350 تومان باشه. شما بگو حتی ساعتی 10 تا تک تومن!
یا شما حاضری بری برای انتقال فایلهات از فلاپی (که فکر کنم قیمتش الآن بیشتر از 1000 تومانه) استفاده کنی!؟ مسلما پاسخ خیر است! چون شما و هر انسان دیگه ای با توجه به منطقی که داره، میگه این مقدار پول در مقابل اون کالا یا خدمات ارزشش رو نداره.
سلام.قانع باش تا اموراتت بگذره
به پراید قانع باش به قول خودشون بهترین خودرو جهان در کلاس خودش
به آلودگی هوا قانع باش
به سرطان قانع باش
به تورم 40 درصدی قانع باش
به....
نمیخوام اینجا بشمارم چون نه جاشه نه من حوصله سر و کله زدن دارم
شما منو یاد اون آدمی میندازی که میگفت دلار هر روز داره گرون تر میشه خوب شد واحد پول ما ریاله این خارجیا بدبخت چی میکشن!
در مورد خودت هر تصمیمی میخوای بگیر به ما ربطی نداره
ولی اینکه میایی یه عده رو به خاطر بالا بودن سطح آگاهیشون و اطلاع از حقوقی که در تمام دنیا مردم بدون هیچ تلاشی دارن ولی اینجا بهش به عنوان آپشن یا امتیاز نگاه میشه به قانع نبودن متهم میکنی برای من قابل تحمل نیست!
اتفاقا مردم ایران قانع ترین مردم جهان هستن و فوقش فقط غر غر کنن
اگه مثه اروپاییا سوسول بودن که تا تورم 1 درصد میرفت بالا میریختن تو خیابون که ....
برای موضوع این تاپیک هم
صرفا شما رو ارجاع میدم به پهنای باند و قیمت adsl در کشورهای دیگه و رتبه ایران در بین این کشورها
و همچنین قیمت دامین و هاست و... هر کشور در برابر میزان درآمد متوسط ماهیانه هر فرد به پول همون کشور
سلام.@rmz
در حال حاضر و با توجه به بکارگیری سایتها از امکانات جدید (مانند جی کوئری، افزونه های شبکه های اجتماعی، قالب های ریسپانسیو، فونت های خاص و...) و همچنین با گسترش شبکه های اجتماعی و نمایش ویدیو آنلاین، اینترنت کمتر از 5مگ و ترافیک ماهیانه کمتر از 50گیگ اصلا اینترنت محسوب نمیشه که بخوان ارزون بدن یا گرون کنن یا با فلان درصد تخفیف ارائه بدن.
آیا خود شما حاضری 1000 تا تک تومن بابت چیزی که باید رایگان باشه، پول بدی؟
مثلا الان که شما اینترنت 1مگ و 2مگ رو تجربه کردی، حاضری سه روز در هفته با اینترنت دیال آپ، آنلاین بشی و ساعتی 350 تومان (نرخ مربوط به 5 سال پیشه! نرخ الانش رو ندارم) براش هزینه بدی؟ احتمالا پاسختون خیر است! خوب چرا؟ چون واقعا ارزش نداره ساعتی 350 تومان باشه. شما بگو حتی ساعتی 10 تا تک تومن!
یا شما حاضری بری برای انتقال فایلهات از فلاپی (که فکر کنم قیمتش الآن بیشتر از 1000 تومانه) استفاده کنی!؟ مسلما پاسخ خیر است! چون شما و هر انسان دیگه ای با توجه به منطقی که داره، میگه این مقدار پول در مقابل اون کالا یا خدمات ارزشش رو نداره.
(نقل قول هام توی این تاپیک زیاد شد.!.)مردم انقد شکماشون خالیه اینقد باید سگ دو بزنن که کسی حوصله این کارا رو نداره یه روز کار نکنن گشنه میخوابن
داداش حالت خوبه شما؟ من دارم میگم فلان موضوع از فلان چیزها ناشی میشه (یعنی فلان چیزها باعث میشن تا فلان موضوع به وجود بیاد. از این راحت تر نمی تونم توضیح بدم شرمنده!) بعد میگی بهت گفتم ناشی؟ اصلا فکر کردی این حرفو زدی؟کاربره
Armadillo
سلام.حالا مطمئن نیستم که شما اون کلمه ی ناشی را با من هستید و یا نه.ولی باید بگم اگه شما فکر میکنید من ناشی هستم سخت در اشتباهید.اگه سرعت اینترنت دست من و شما بود که این حرف ها را نداشت.قیمتش هم دست ما نیست.
این حرف ها را چرا به من میگید؟.این ها را باید به مسول ها بگید.حتما الان نقل قول میدید میگید کدوم مسئول.!! و میگید مسئولین پاسخگو نیستند.و من باید بگم که نمی دونم کدوم مسئول و اینکه پاسخگو نبودنشون هم به من ربطی نداره.
خودم بدم نمیاد که سرعت اینترنتم بالا باشه و قیمت پایین باشه.
ولی چیکارش میشه کرد مگه سرعت و قیمت دست منه.؟
این مثالی که زدید، در مورد اینترنت ما درست نیست! مثالش اینجوری میشه:مثل این میمونه طرف سوار تاکسی بشه ولی پول راننده را نده.!.و بگه ندارم.خب پس اینجوری حق راننده ضایع میشه.
تازه اون نتی که اینا میگرن ماهی 20 دلار ممکنه به صورت پکیج باشه و همراش مثلا فلان ساعت مکالمه رایگان تلفنی و... رو داشته باشه.یکی از دوستام نت 25 مگ داره با پینگ 0 ماهی 20 دلار!
سردیت نکنه20 درصد 46 تومن چقدر میشه مگه ؟ همونم ارزونی خودشون . هر موقع رایگان کردن بگین من بیام . شب بخیر .
سلام.این مثالی که زدید، در مورد اینترنت ما درست نیست! مثالش اینجوری میشه:
مسافر رو با چهارپا جابجا کنن ولی کرایه تاکسی تلفنی بگیرن!
تازه اون نتی که اینا میگرن ماهی 20 دلار ممکنه به صورت پکیج باشه و همراش مثلا فلان ساعت مکالمه رایگان تلفنی و... رو داشته باشه.
حالا اینو دیگه چی میگید؟ یه سرور مجازی با اینترنت Share ده گیگابیت بر ثانیه + ترافیک نامحدود + 50گیگ هارد ساتا + رم 1 یک گیگ + سود شرکت های واسطه ایرانی رو بهتون میدن ماهی 25000 تومان. این پول چیشه منم نمیدونم!؟ پول برقه، پول اینترنته، پول سخت افزاره و...
@rmz عزیز:
حالا با توجه به قیمتی که نوشتم (25000 تومان) به نظرتون، اینترنت نامحدود 512کیلوبیت بر ثانیه خودمون با قیمت ماهیانه 50000 به بالا، آیا گران نیست؟