• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت 20 درصد ارزان شد D:

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
^ شما کارخونه داری؟ شرکت داری؟ مدیرعاملی چیزی هستی؟ معامله گری؟ بساز بفروشی؟ از این دکترها هستی که 50 میلیون می گیرن یه عمل انجام میدن؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
:D تاپیک من سه صفحه رفته جلو خودم خبر ندارم
مردم چقدر فک میزنن

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
:D تاپیک من سه صفحه رفته جلو خودم خبر ندارم
مردم چقدر فک میزنن
چون همش مشغول فعالیت در بازارچه بودید، از این تاپیک بی خبر شدید!
بعدش هم باید خوشحال باشید، داریم تو تاپیکتون پست میدیم و تاپیکتون رو بالا میاریم. اگه یه محصول مناسب داخل امضات قرار داده بودی، الان از این تاپیک کلی فروش می داشتی! (شوخی کردم...)

@rmz
گفتید نقل قول نکنید، اما نگفتید که شما رو مخاطب قرار ندیم! پس من شما رو مخاطب قرار میدم، بدون اینکه نقل قول کنم!

اول اینکه داریم بحث می کنیم، اگه حرفی زده میشه، شما به دل نگیرید و ناراحت نشید.

دوم اینکه میدونیم شما در تعیین نرخ دخالتی ندارید! اما خواستیم یه یادآوری کرده باشیم که اینترنت حال حاضر ما به نسبت سایر نقاط جهان گرون هست، همین!

سوم اینکه اکثر کاربران، توان پرداخت مبلغ کنونی اینترنت رو دارن. ولی بحث سر اینه که داریم گرون می خریم. مثل خودکاری که قیمتش 300 تومانه ولی ما داریم 3000 تومان می خریم و جنسش هم نامرغوبه! همه ما توان پرداخت 3000 تومان رو داریم ولی به نسبت قیمت عرفش، گرونه!

چهارم سرعت اینترنت شما یک مگابیت بر ثانیه است و نه یک مگابایت بر ثانیه. یعنی سرعت دانلودتون نهایتا 100کیلوبایت بر ثانیه است. درحالیکه مثلا دوست کاربر Armadillo اینترنتش 25مگابیت بر ثانیه است، یعنی سرعت دانلودش 3.2مگابایت بر ثانیه است، یا مثلا سرعت سرور من حدود 640مگابیت بر ثانیه است که سرعت دانلود روی سرور حدود 80مگابایت بر ثانیه میشه. سرعت شبکه بالاتر از اینها نیازمند ذخیره سازهای جدیده (SSD) چون سرعت دانلود از شبکه، بیشتر از سرعت نوشتن اطلاعات روی هاردهای قدیمی میشه! پس سرعت دانلود 100کیلوبایت بر ثانیه در مقابل سرعت دانلود 20 یا 30 یا 60 مگابایت بر ثانیه، اینترنت پرسرعت به حساب نمیاد! تفاوت وقتی معلوم میشه که میخواهی یه ویدیو آنلاین (آموزشی) ببینید.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
از کی اجرایی میشه؟

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
^ شما کارخونه داری؟ شرکت داری؟ مدیرعاملی چیزی هستی؟ معامله گری؟ بساز بفروشی؟ از این دکترها هستی که 50 میلیون می گیرن یه عمل انجام میدن؟
سلام.
من که چیزی نگفتم.که شما اینجوری با این لحن جواب میدی.!.
شما به من یک چیزی گفتی منم جوابتون را دادم.
در ضمن شما از کجا میدونی که من کارخونه و یا میدیر عامل و یا معامله گر و یا بساز بفروش و یا ...... نیستم.؟؟؟ شاید باشم.!!!!

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام.
من که چیزی نگفتم.که شما اینجوری با این لحن جواب میدی.!.
شما به من یک چیزی گفتی منم جوابتون را دادم.
در ضمن شما از کجا میدونی که من کارخونه و یا میدیر عامل و یا معامله گر و یا بساز بفروش و یا ...... نیستم.؟؟؟ شاید باشم.!!!!
سلام
خب پس حتما هستید که این قیمت ها براتون خوبه و باهاشون مشکلی ندارید دیگه. مهم نیست. شما قانع باش. ما ناشکر و ناسپاس و بدبختیم و انتظارات بیجا داریم.

rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
خب پس حتما هستید که این قیمت ها براتون خوبه و باهاشون مشکلی ندارید دیگه. مهم نیست. شما قانع باش. ما ناشکر و ناسپاس و بدبختیم و انتظارات بیجا داریم.
سلام.
نه کارخونه ندارم.و صد در صد از شما هم کمتر پول دارم.ولی میدونم از همین پولی که دارم باید چجوری استفاده کنم که به همه جا برسه.
در ضمن یکم واضح تر حرف بزنید و بگید که من باید به چی قانع باشم که نیستم.؟.آیا خود شما میدونید که معنی قانع بودن چیه.؟.من فقط گفتم این نرخ قیمت برای من خوبه.و شما اومدی برای علیه من هی میگی قانع باش و میگی مگه کارخونه داری و......!.من که اصلا با شما کاری ندارم و از همون اول شما به من نقل قول زدی.!.
سرعت و قیمت اینترنت مگه دست منه؟ خب شما بگو آیا دسته منه هست یا نه.!!.اگه دست من بود الان داشتم با این سرعت توی مریخ حرکت میکردم.!!.و قیمت را پایین میوردم و سرعت را بالا.!.لااقل شما با سند و مدرک حرفی را بزنید.و بگید که من به چی قانع نیستم.!.شما همش تاکید میکنی توی نقل قول هاتون و به من میگی که قانع باش ، آیا خود شما قانع هستی؟ مثل این میمونه طرف درس نخونده باشه بعد به بقیه بگه برید درس بخونید.خب شما بگو من باید به چی قانع باشم.؟؟؟؟؟؟؟.در ضمن اگه شما قانع بودی به قیمت اینترنت و سرعت اینترنت کاری نداشتید و این نشون میده که قانع نیستید.لطفا به همه چیز قانع باش حتی نون خالی.!!
لازم هم نیست دیگه به من نقل قول بدید چون جواب من درست هست نه جواب شما.!.و در ضمن با شما نبودم که توی همون پست اولم گفتم سرعت برای من خوبه و قیمتش هم خوبه.که شما اومدی نقل قول دادی به من.!.
باز هم میگم من کاره ای نیستم که به من نقل قول میدید و انگاری به من اعتراض دارید.اگه اعتراض داری خب برو به مسئول مربوطش بگو نه این که بیای به من بگی.!.
با تشکر.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
ارزون شدن رو نخواستیم , ضریب رو بکنن 1 به 4 :rolleyes:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
فک نکنم ارزون بشه اگر هم بشه سرعت رو پایین میارن!
الان 128 نامحدود اینجا دارن ماهی 15 سرعت 7
256 نامحدود سرعت 30 ماهی 28
512 نامحدود سرعت 70 ماهی 152
فقط محدودهاش سرعت داره که اونم اصلا نمیشه خرید فقط 3 گیگ و 5 گیگ داره من روزی حداقل یکی دو گیگ دانلود میکنم!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
یعنی سرعت رو یک چهارم کنن ؟ :rolleyes: چون الان ضریب 1به8 اجرا نمیشه که نگرانش هستی . اگه اجرا میشد نفس نمی تونستی بکشی
شما منظور بنده رو متوجه نشدید , الان ضریب اینترنت 1 به 8 , یعنی برای به دست آوردن سرعت دانلود , سرویس رو مثلا 1024 تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما میشه 128
ولی ضریب 1 به 4 , سرعت دانلود میشه 256 کیلو بایت :)
البته این مثال برای اینترنت مخابرات هست که حداقل حساب میکنه , شرکت های خصوصی ضریب اشتراکشون باید همین حدود 1 به 3 باشه چون حجمی هستن و هرچقدر زودتر حجم تموش بشه به نفع اونهاس

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
شما منظور بنده رو متوجه نشدید , الان ضریب اینترنت 1 به 8 , یعنی برای به دست آوردن سرعت دانلود , سرویس رو مثلا 1024 تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما میشه 128
ولی ضریب 1 به 4 , سرعت دانلود میشه 256 کیلو بایت :)
البته این مثال برای اینترنت مخابرات هست که حداقل حساب میکنه , شرکت های خصوصی ضریب اشتراکشون باید همین حدود 1 به 3 باشه چون حجمی هستن و هرچقدر زودتر حجم تموش بشه به نفع اونهاس

این ضریب اشترک نیست . تبدیل بیت به بایت هست Kb به KB

اگه بخوان قانون حداقل سرعت رو اجرا کنن دوباره باید تقسیم بر 8 کنن . یعنی اینترنت 256 با سرعت 4 کیلوبایت . اگه ضریب 1 به 2 باشه سرعت 16

بله ایران همچین قانون اینترنتی داره .برای همین هر وقت از سرعت کم اینترنت نامحدود شکایت کنی میگن سرعتت زیاد هم هست o_O

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
فعلا که دو سه روز ر...ن به اینترنت . معلوم نیست به خاطر اجلاسه یا باز از افعال معکوس استفاده کردن وضع رو خراب تر کردن

یکی نیست آخه بی .... کسی بخواد خراب کاری کنه از اینترنت شخمی ایران استفاده میکنه ؟ تروریست رو هم مثل خودشون عقب مونده فرض میکنن

RedTiger

Registered User
لایک‌ها
22
اون دوست عزیزی که میگه قیمتش خوبه یه نگاهی به سرعت و قیمت اینترنت تو همین کشورهای همسایه بندازه متوجه میشه داستان چیه! عزیزم هممون عادت کردیم همه چیزو گرونتر و بی کیفیتر به خوردمون بدن و ما هم بدون اعتراض قبولش کنیم بعضیام مثل شما راضین که اونم خدا رو شکر.

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
پارس انلاین تعرفه ها رو بروز کرده ولی زیاد فرقی نکرده ...

بالا