Armadillo
Registered User
^ شما کارخونه داری؟ شرکت داری؟ مدیرعاملی چیزی هستی؟ معامله گری؟ بساز بفروشی؟ از این دکترها هستی که 50 میلیون می گیرن یه عمل انجام میدن؟
چون همش مشغول فعالیت در بازارچه بودید، از این تاپیک بی خبر شدید!تاپیک من سه صفحه رفته جلو خودم خبر ندارم
مردم چقدر فک میزنن
سلام.^ شما کارخونه داری؟ شرکت داری؟ مدیرعاملی چیزی هستی؟ معامله گری؟ بساز بفروشی؟ از این دکترها هستی که 50 میلیون می گیرن یه عمل انجام میدن؟
سلامسلام.
من که چیزی نگفتم.که شما اینجوری با این لحن جواب میدی.!.
شما به من یک چیزی گفتی منم جوابتون را دادم.
در ضمن شما از کجا میدونی که من کارخونه و یا میدیر عامل و یا معامله گر و یا بساز بفروش و یا ...... نیستم.؟؟؟ شاید باشم.!!!!
سلام.سلام
خب پس حتما هستید که این قیمت ها براتون خوبه و باهاشون مشکلی ندارید دیگه. مهم نیست. شما قانع باش. ما ناشکر و ناسپاس و بدبختیم و انتظارات بیجا داریم.
ارزون شدن رو نخواستیم , ضریب رو بکنن 1 به 4
شما منظور بنده رو متوجه نشدید , الان ضریب اینترنت 1 به 8 , یعنی برای به دست آوردن سرعت دانلود , سرویس رو مثلا 1024 تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما میشه 128یعنی سرعت رو یک چهارم کنن ؟ چون الان ضریب 1به8 اجرا نمیشه که نگرانش هستی . اگه اجرا میشد نفس نمی تونستی بکشی
شما منظور بنده رو متوجه نشدید , الان ضریب اینترنت 1 به 8 , یعنی برای به دست آوردن سرعت دانلود , سرویس رو مثلا 1024 تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما میشه 128
ولی ضریب 1 به 4 , سرعت دانلود میشه 256 کیلو بایت
البته این مثال برای اینترنت مخابرات هست که حداقل حساب میکنه , شرکت های خصوصی ضریب اشتراکشون باید همین حدود 1 به 3 باشه چون حجمی هستن و هرچقدر زودتر حجم تموش بشه به نفع اونهاس