• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا تهرانه یعنی شهری که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اونا دهاتیهای همشهری خودتونن که از اینجا رونده و از اونجا مونده شدن. خونه شون رو تو اصفهان فروختن امدن تهران ، دیگه نه اونجا جا دارن و نه اینجا وگرنه هیچ تهرانی عاقلی پا نمیشه 500 کیلومتر بره ، 4 تا خرابه مربوط به عهد چلغوزیه رو ببینه:p

پ .ن پ ميان خرابه هاي تهران عهد يالغوز(ج.ا) رو ببينن.
پس اون 3ميليون نفري که عيد قبلي اومدن از تهران نبودن. از بس کثيفي و پلشتيو بي فرهنگي ديدن مثل آپاچي هايي که به يه شهر درست حسابي وتميز برسن ذوق مرگ ميشن

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
تو حرف مودبانه که کم میاری ، سریع محتویات دهاتتون رو خالی میکنی رو تاپیک :D. تازه خوبه که فاصله داریم وگرنه با بیل دنبالم میکردی:p

اونا دهاتیهای همشهری خودتونن که از اینجا رونده و از اونجا مونده شدن. خونه شون رو تو اصفهان فروختن امدن تهران ، دیگه نه اونجا جا دارن و نه اینجا وگرنه هیچ تهرانی عاقلی پا نمیشه 500 کیلومتر بره ، 4 تا خرابه مربوط به عهد چلغوزیه رو ببینه:p

همون شب هم که همه شما رو خوب کوفتن شما کولی بازی در اوردی خوبه من حقیقت رو گفتم

پس بزار قشنگ تر واستون بگم
این مسولینی که هستن اکثرا تهرانی هستن و مثل نوزاد های کوچک بر سر مملکث خراب کاری کردند
و اون صدا و سما که دیگه هیچی

اون دولت رو هم که دولتی بس شایسته و مقتدر هست رو تهرانی ها اوردن

عزیزم الان خوب شد

با استعاره و دوبیتی و اینا گفتم حال کنی

رادان و عطایی اینا چند تاشونن پس بقیه کجایین ؟

اکثرا تهرانی ؟ درسته عزیزم

پس لطفا دیگه حرف نزن

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
فرهنگ جای خود. البته فرهنگ به خانواده بستگی داره و نه منطقه. من الان شومای فرضی رو تنها بفرستم تایلند اون ریشه های ناشناخته درونیت میزنه بیرون XD
اونجاست که اگر با فرهنگ و خانواده دار باشی خلافی ازت سر نمیزنه ولی اگر یه اپسیلون هم افکار پلید داشته باشی با خودت میگی حالا بذار یه امتحانی بکنم XD

اين غريزه ذهني و مربوط به فرهنگ نميشه !!!

از آمريكا هم خيلي تايلند ميرن ، بايد بگي كه آمريكائيا ...

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
بابا کوکلوس کلان نباشید
tonguesmiley.gif

مرگ بر آپارتاید!
----------
البته الان آفریقای جنوبی رها شده از یوغ نژاد پرستی شده جرم خیز ترین کشور جهان
زنده باد عمو توم و آبراهام لینکولن!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
همون شب هم که همه شما رو خوب کوفتن شما کولی بازی در اوردی خوبه من حقیقت رو گفتم

این مسولینی که هستن اکثرا تهرانی هستن و مثل نوزاد های کوچک بر سر مملکث خراب کاری کردند

عزیزم الان خوب شد

پس لطفا دیگه حرف نزن

خب بقيه هم فرزندان افرادي مثل رادان و طلائي و غيره هستن .

خواهشا بحث رو سياسي نكن . چون بحث سياسي يه مقوله ديگست .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
فرهنگ جای خود. البته فرهنگ به خانواده بستگی داره و نه منطقه. من الان شومای فرضی رو تنها بفرستم تایلند اون ریشه های ناشناخته درونیت میزنه بیرون XD
اونجاست که اگر با فرهنگ و خانواده دار باشی خلافی ازت سر نمیزنه ولی اگر یه اپسیلون هم افکار پلید داشته باشی با خودت میگی حالا بذار یه امتحانی بکنم XD

اون که 100 درصد. فرهنگ از ذات شخص شروع میشه، بعد خانواده ، بعد گروه و قوم و دهات ، بعد اجتماع. درسته که خود فرد از همه موثرتره اما اشتراکات فرهنگی اقوام رو نمیشه ندیده گرفت.مثلا یه جاهایی رسمه که سیبیل داشته باشن ، میبینی 70 درصدشون سیبیل دارن :D، استثنا هم داره ، افراد جورواجور هم دارن ، اما این اشتراک فرهنگی غالبشونه. همین سیبیل رو میشه به اخلاقیات هم تعمیم داد. مثلا اونایی که 70 درصدشون سیبیل دارن، 70 درصدشون قد و اهل دعوا هم هستن.زورگیری هم بین اینا بیشتر رواج داره

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

عزیزم الان خوب شد

پس لطفا دیگه حرف نزن

اگه راست میگی 10 تاشون رو نام ببر :rolleyes:. روسای قوا تهرانین ؟ نه ! وزرا حتی یکیشون تهرانی نیستن. حتی نماینده های تهران در مجلس ، تهرانی نیستن :D. چی میگی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا