• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا تهرانه یعنی شهری که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عزیز دل من نگفتم همشون اینجورین

ولی این ساختومن به اندازه عمر من بیشتر هنوز تکمیل نشده و بیش از 100 تا پیمانکار تهرانی خیلی بیشتر تا حالا عوض کردن و هنوزم تموم نشده و فقط توش دزدی می کنن
برای اینکه یه پیمانکار اصفهانی حاضر نیست ریسک کنه و کار کنه. همشون پولهاشون رو توی املاک تهران سرمایه گذاری کردن و قیمت مسکن رو برای مردم تهران بالا بردن

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
خب که چی مثلا ؟ داستان برای ما نگو. مستند حرف بزن. اسم پیمانکار و شرکت و کارفرما رو بگو. من دقیقا واقعیت ماجرا رو برات میگم که ممکنه با ورژنی که دوستت تعریف کرده از زمین تا آسمون فرق داشته باشه. بعدشم تازه ، یکی از شهر خودتون عرضه داشت میشد پیمانکار ! الان پیمانکارهای تهران نصفشون اصفهانین . چرا نمیرن توی شهر خودشون ؟ رادان چرا چسبیده به تهران ول نمیکنه ، بره اصفهان خب:p

اولندش پیمانکار رو هر کسی تعیین نمی کنه و اینجا بیمه ایران بوده که ساختمون مرکزیش تهران هست :f34r:

دومن شما تمام این پیمانکارای تهران رو می شناسی که من الان بگم فلانی بوده شما تشخیص میدی :blink:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
برای اینکه یه پیمانکار اصفهانی حاضر نیست ریسک کنه و کار کنه. همشون پولهاشون رو توی املاک تهران سرمایه گذاری کردن و قیمت مسکن رو برای مردم تهران بالا بردن

اتفاقا توی همدان هم که شهر اصلی ما هستش من این قضیه رو شنیدم !

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
اولندش پیمانکار رو هر کسی تعیین نمی کنه و اینجا بیمه ایران بوده که ساختمون مرکزیش تهران هست :f34r:

دومن شما تمام این پیمانکارای تهران رو می شناسی که من الان بگم فلانی بوده شما تشخیص میدی :blink:

منظورشون این بود که من یه داستان مثل داستان شما بهتون تحویل میدم .

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
نتیجه اخلاقی چی بود تا حالا شده خودت از اون دخترک خرید بکنی یا اینکه ترسیدی قانقاریا بگیری خود خدای کون کش بعضی ها رو اینطوری کرده بعضی ها هم از خریت خودمون به مقام و ثروت رسیدن بعضی ها هم بد بخت شدن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این از اون حرفا بودا !

من مثلا الان میگم اصفهانیا گدا هستن آیا واقعا باید گفت همه اصفهانیا اینجورین و روی بقیه عیب گذاشت ؟؟؟؟

این که یک عده اینجوری رفتار میکنن واقعا آزار دهندست .
حتما توی این عکسی که نشون دادی یه اصفهانی هم هست . پس الان من بگم همه اصفهانیا اینجورین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا همشون همینجوری هستن. میگردن یه سوژه از تهران پیدا میکنن که بگن تهران فلانه. اون قتل میدون کاج رو تا چند ماه تو بوق و کرنا کردن که بگن مردم تهران بی احساس هستن. آخرش معلوم شد طرف لر بوده ، 4 سال بوده که مهاجرت کرده. اون یکی که اسید پاشیده بود به صورت آمنه ... ، از کرمانشاه آمده بوده اینجا خیر سرش دانشگاه بره و درس بخونه. حیف دانشگاههای تهران که این دهاتیا برن توش:p

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
حالا جالبه بگم افتک و من همولایتی هستیم!:eek:
مگه نه افتک اعظم!
----------------

من وقتی بدنیا می آمدم اصلا نگاه نکردم بابا این دهی که می خواهد وارد شناسنامه ات شود یه ده دورافتاده در شمال غرب کشور است ها!
دست خودم که نبود!
اما اخلاق و رفتار و ادبم را می توانم تنظیم کنم
الان هم تو پاریس زندگی می کنم:rolleyes:البته نوع ایرانیش!:D
دهاتی هستم اما کمبودی ندارم سر کسی کلاه نمی گذارم برایم هم تهرانی حال بهم زن نیست دهاتی و شهرستانی هم
اصلا به من ربطی ندارد طرفم کجاییست فرهنگ و ادب داشته باشد همین کافیست

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
خبر نداري روي زمينهاي اطراف اصفهان(بيابانهاي اطراف) يه عده تهراني تازه به دوران رسيده دست گذاشتن به صورت بسيار گسترده.عين زالو
اونجا رو هم.به گند کشيدن .قيمتها نجومي شده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

پیمانکاری ربطی به ساختمون مرکزی نداره. ساختمون مرکزی همه شرکتهای بزرگ تو تهرانه. در پروژه های محلی در صورت وجود پیمانکار محلی در اولویته
آره. میتونم آمارش رو در بیارم. شما مشخصاتش رو بگو. وگرنه حرف زدن راحته. پیمانکار نصف پروژه های شهرداری تهران فامیلهای مشهدی قالیبافن که خوردن و بردن

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
منظورشون این بود که من یه داستان مثل داستان شما بهتون تحویل میدم .

می خوان باور کنن می خوان نکنن عین حقیقتیست که هر موقع از جلوی ساختمونه رد میشم می بینم

در ضمن من نمی خوام بگم کدوم شهر فلان از این چیزا همه جا هست پس ایشون فک نکنه نسلش از همه برتری داره چون تهرانیه همه عین همن

حتی ما خودم کار اهن الاتیم چند وقت پیش یه تهرانی میاد از اهن فروشان بزرگ چندین بار بصورت نقدی جنس می خره و بعد از چند بار خرید نقدی

میاد از هرکدوم به میزانی جنس نسیه میگیره بیشتر از 5 میلیارد و یهو فلنگو میبنده مثل همون یارو تهرانی که واسه من اولین بار کارتو فرستاد ولی واسه دوتایه دیگه تلفونشو جواب نداد و پولو کشید بالا

حتی یه بار یه تهرانی اومده بود دم کارگاها دم کارگاه ما اومده بود و می گفت من وام بالای 1 میلیارد جور می کنم شما فقط اول مبلغ 40 میلیون بریزید به این حساب و دو میلیون هم واسه پادوی اینا و تا یک هفته دیگه وامتون رو تحویل بگیرید که ما گفتیم شما وام رو بیار بعد از همون وام شما 100 میلیونشو بردار :blink::blink:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ربطی به تهرانی بودن یا نبودن نداره. اصولا هر کسی که از خونه و کاشونه و محل خودش دور میشه، جری تر میشه. اگر یه اپسیلون افکار پلید داشته باشه بی باک میشه و انجامش میده. مثلا طرف میخواد س ک س رو تجربه کنه چند تومن خرج میکنه بره تایلند فقط برای س ک س. طرفی هم که از شهر خودش میاد تهران دیگه اون شرم و حیا که بخاطر آبرو داری تو شهر خودش داره رو از دست میده. این هست که دختر تهرانی رو به شکل یه ... میبینه! دست و بالش دیگه بسته نیست برای انجام جرم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خبر نداري روي زمينهاي اطراف اصفهان(بيابانهاي اطراف) يه عده تهراني تازه به دوران رسيده دست گذاشتن به صورت بسيار گسترده.
اونجا رو هم.به گند کشيدن .قيمتها نجومي شده
برای اصفهانیها که بد نشده . زمینهای برهوت بی ارزششون رو 100 برابر قیمت به تهرانیها می اندازن.:p. تازه تهرانیها هر جا میذن سرمایه و مغزشون رو با خودشون میبرن ، بر خلاف دهاتیا که وقتی میان تهران شکم و بیلشون رو با خودشون میارن:D

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
برای اصفهانیها که بد نشده . زمینهای برهوت بی ارزششون رو 100 برابر قیمت به تهرانیها می اندازن.:p. تازه تهرانیها هر جا میذن سرمایه و مغزشون رو با خودشون میبرن ، بر خلاف دهاتیا که وقتی میان تهران شکم و بیلشون رو با خودشون میارن:D

فقط این حرف از 100 تا فوش هم بدتره

همین تهرانیا بودن که ریدن سر در این مملکت با این دولت اوردنشون خداییش دیگه چیزی نگو که تا 1000 سال دیگه هم نمیشه پاکش کرد

از اون ورم اکثر مسولین تهرانین چه جوری ریدن سر در مملکت

بعدشم صدا سیما رو ببین تهرانی به گوه کشوندن

دیگ
ه چی بگم هرچی گوه کاری ماله تهرانه پس انقدر به خودت نناز

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

آره والا
چون توي شهر اصفهان راهشون نمي دن عقده بازي در ميارن(مثل تهرانيهايي که نوروز اصفهانو به گند ميکشونن با فرهنگ بالاشون :cool:واسه همين شهرداري اصفهان يه مناطق اسکاني درست کرده حداقل 10کيلومتر از مرکز شهر فاصله داره) اگه ميخواستن توي شهر زمين بخرن بايد 1000 متر زمين دهات تهران رو ميفروختن يه 100 متر اونم تو مناطق فقير نشين اگه گيرشون.ميومد :cool::cool::cool:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ربطی به تهرانی بودن یا نبودن نداره. اصولا هر کسی که از خونه و کاشونه و محل خودش دور میشه، جری تر میشه. اگر یه اپسیلون افکار پلید داشته باشه بی باک میشه و انجامش میده. مثلا طرف میخواد س ک س رو تجربه کنه چند تومن خرج میکنه بره تایلند فقط برای س ک س. طرفی هم که از شهر خودش میاد تهران دیگه اون شرم و حیا که بخاطر آبرو داری تو شهر خودش داره رو از دست میده. این هست که دختر تهرانی رو به شکل یه ... میبینه! دست و بالش دیگه بسته نیست برای انجام جرم.

قبول ندارم. رفتار مهاجرین به فرهنگ اون منطقه بر میگرده. الان توی تهران خودمون از همه جا مهاجر هست . رفتارشون یکسانه آیا ؟ بعضیا رو کافیه که راه رفتنشون رو ببنی تا تشخیص بدی اهل کجاست:D

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
خدايي كف كردم با اين جملت :D
زشته اين حرفا ديگه نژاد پرستيه .

همین تهرانیا بودن که ریدن سر در این مملکت با این دولت اوردنشون خداییش دیگه چیزی نگو که تا 1000 سال دیگه هم نمیشه پاکش کرد

دیگ
والا اينا كه تو تهران به دنيا نيومدن بالاخره اين رادان و طلائي و غيره از يه جايي اومدن ؟

نميدونم چي بگم !!!

آره والا
چون توي شهر اصفهان راهشون نمي دن عقده بازي در ميارن(مثل تهرانيهايي که نوروز اصفهانو به گند ميکشونن واسه همين شهرداري اصفهان يه مناطق اسکاني درست کرده حداقل 10کيلومتر از مرکز شهر فاصله داره) اگه ميخواستن توي شهر زمين بخرن بايد 1000 متر زمين دهات تهران رو ميفروختن يه 100 متر اونم تو مناطق فقير نشين اگه گيرشون.ميومد :cool::cool::cool:

چي بگم . حداقلش اينه كه برا اصفهانيا درآمد زائي ميشه !!!!!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

دیگ
تو حرف مودبانه که کم میاری ، سریع محتویات دهاتتون رو خالی میکنی رو تاپیک :D. تازه خوبه که فاصله داریم وگرنه با بیل دنبالم میکردی:p

آره والا
چون توي شهر اصفهان راهشون نمي دن عقده بازي در ميارن(مثل تهرانيهايي که نوروز اصفهانو به گند ميکشونن واسه همين شهرداري اصفهان يه مناطق اسکاني درست کرده حداقل 10کيلومتر از مرکز شهر فاصله داره) اگه ميخواستن توي شهر زمين بخرن بايد 1000 متر زمين دهات تهران رو ميفروختن يه 100 متر اونم تو مناطق فقير نشين اگه گيرشون.ميومد :cool::cool::cool:
اونا دهاتیهای همشهری خودتونن که از اینجا رونده و از اونجا مونده شدن. خونه شون رو تو اصفهان فروختن امدن تهران ، دیگه نه اونجا جا دارن و نه اینجا وگرنه هیچ تهرانی عاقلی پا نمیشه 500 کیلومتر بره ، 4 تا خرابه مربوط به عهد چلغوزیه رو ببینه:p

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
منظورت از اصفهانيا قشر مفتخور بازاريه؟
کشيدم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قبول ندارم. رفتار مهاجرین به فرهنگ اون منطقه بر میگرده. الان توی تهران خودمون از همه جا مهاجر هست . رفتارشون یکسانه آیا ؟ بعضیا رو کافیه که راه رفتنشون رو ببنی تا تشخیص بدی اهل کجاست:D
فرهنگ جای خود. البته فرهنگ به خانواده بستگی داره و نه منطقه. من الان شومای فرضی رو تنها بفرستم تایلند اون ریشه های ناشناخته درونیت میزنه بیرون XD
اونجاست که اگر با فرهنگ و خانواده دار باشی خلافی ازت سر نمیزنه ولی اگر یه اپسیلون هم افکار پلید داشته باشی با خودت میگی حالا بذار یه امتحانی بکنم XD

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خدايي كف كردم با اين جملت :D
زشته اين حرفا ديگه نژاد پرستيه .

خب مگه دروغ میگم ؟:D . از خونه که راه میفتی اولین چهارراه که میرسی اینا با بیلشون ایستادن

والا اينا كه تو تهران به دنيا نيومدن بالاخره اين رادان و طلائي و غيره از يه جايي اومدن ؟

نميدونم چي بگم !!!

چي بگم . حداقلش اينه كه برا اصفهانيا درآمد زائي ميشه !!!!!

حالا خوبه که یکی از مسئولین هم محض رضای خدا، تهرانی نیست . بعدشم خوبه خود اینا هم اعلام کردن که نظر تهرانیها در انتخابات چی بوده و بقیه شهر ها چی بوده. اینا دوست دارن الان تهرانیها رو دوباره بفرستن جلو ، خودشون عقب بشینن منافعش رو ببرن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا