• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا تهرانه یعنی شهری که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
تاپیک هایی که توش این بحث باشه مذخرف ترین بحث تاریخ پی تی هستش ...
تمومش کنید کمی از مهد کودک به بالا فکر کنید ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تاپیک هایی که توش این بحث باشه مذخرف ترین بحث تاریخ پی تی هستش ...
تمومش کنید کمی از مهد کودک به بالا فکر کنید ...
موضوع تاپیک مشکل نداره. مشکل از پست مشاره 3 و 7 ئه. تا وقتی شهرستانیها فکر کنن که تهرانیا بیشتر از دولت میگیرن، آش همین آشه و کاسه همین کاسه

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
خداییش هر شخصی که از هر شهری غیر تهران واسه 24 ساعت توی تهران رفت و امد کنه خودش دستش میاد تهران چه خبره و مردمش چیکارن!

شاید بازم میگم شایداز نظر در امدی و ... توی تهران پول باشه ولی هزینه هایی که داره واقعا سر سام اوره!

از هزینه تاکسی و شلوغی و برو بیاش بگیر تا خورد و خوراک و مسکن و ...

حالا همه اینا به کار هدف استارتر از زدن این تاپیک چی بود؟مگه این فروم اجتماعی فرهنگیه؟

"علیرضا"

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خداییش هر شخصی که از هر شهری غیر تهران واسه 24 ساعت توی تهران رفت و امد کنه خودش دستش میاد تهران چه خبره و مردمش چیکارن!

توی اصفهان لازم نیست 24 ساعت هم رفت و امد کنیم ، شهرت اصفهانی ها به همه جا رسیده. آدم باید دو دستی جیبشو بچسبه فقط:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
برای فخر تهرانی ها همین بس که حتی یک نفر از جنایتکاران و خائنین تاریخ ایران، تهرانی نبوده اند:cool:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
برای فخر تهرانی ها همین بس که حتی یک نفر از جنایتکاران و خائنین تاریخ ایران، تهرانی نبوده اند:cool:

پس خفاش شب و ممد بیچه و اصغر قاتل و ایران شریفی و سعید حنا و عقرب سیاه و ... کجایی بودند؟
ارومیه ای؟؟:blink:

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
اصلا دوستان سر تهرانی و غیر تهرانی بحث کردن از پایه غلطه. چون اصلا ساکنین اولیه (شما بگید اصیل یا اریجینال یا هر چی، سر نام دعوا نداریم) این شهر یا دهات، شمارشون بسیار کم بوده. بعد از اینکه به دلایلی قاجار این شهر رو به محل حکومت خودشون تبدیل میکنن و پایتخت میشه روند افزایش جمعیت اش اونم بدلیل مهاجرت از جاهای دیگه سرزمینمون ایران شدت میگیره. میخوام بگم از هر 100 تهرانی کنونی شاید 2 نفرش هم اصالتا مال تهران نباشن. واسه همینم نمیشه اونچیزی یا رفتاری رو که توی خیابون تهران میبینی به تهرانی یا غیر تهرانی نسبت بدی. تهران یه کلانشهر بی در و پیکره که از همه جا توش آدم اومده داره زندگی میکنه. همه شونم هم میهن من و شمان و بی انصافیه با القاب زشتی مثل لوده یا خائن یا جانی ازشون یاد بشه. این بحث من شهری ام تو دهاتی رو استعمار توی کشور ما براه انداخت تا بتونه ماهارو از هم بیگانه کنه آسونتر به اهدافش یعنی سلطه بر کشورمون و چپاولش برسه. واسه ما بعنوان یه ایرانی با تاریخ دستکم 10000 ساله و همچنین مسلمان، اصلا شایسته نیس این بحث های توهین آمیز رو بهش بپردازیم. من بعنوان یه تهرانی (ساکن تهرانم ولی اصلا ادعای تهرانی بودن ندارم) هم مردم شهر خودمو دوست دارم هم شهرهای دیگه سرزمینم رو. وقتی میرم بوشهر و اهواز و بندرعباس از گرما و صمیمیت هم میهنان جنوبی بهره مند و شرمسار میشم. وقتی میرم شمال (که الان 5 ساله نرفته ام) از طبیعت زیبا و خونگرمی شمالی ها لذت میبرم. این خط کشی های زشت و مسخره رو هم نمیکنم و هر کی هم چنین کاری میکنه یا نادانه یا خائن. (خلاصه هر چیه ایرانی نیست)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پس خفاش شب و ممد بیچه و اصغر قاتل و ایران شریفی و سعید حنا و عقرب سیاه و ... کجایی بودند؟
ارومیه ای؟؟:blink:
.
دکتر میخوای دعوا کنی ؟:D. بذار شب میام دعوا. الان قرار دارم.

منظور من سلاطین و افراد مشهور سیاسی تاریخ ایران بود ، نه خرده تبهکارا. بعدشم محمد بیجه - همون خفاش شب- رو که مطمئنم تهرانی نبوده. اسمش اصلا تابلوئه که اهل کجاست. من نمیگم که دعوا نشه:p. بقیشون هم 99 درصد تهرانی نیستن. کلا تهرانیها مردم ملایم و منطقی هستن.:cool:. اینجا توی تصادفات رانندگی هم که دعوا میشه ، همیشه یک یا هر دو نفرشون لهجه دارن

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اصلا دوستان سر تهرانی و غیر تهرانی بحث کردن از پایه غلطه. چون اصلا ساکنین اولیه (شما بگید اصیل یا اریجینال یا هر چی، سر نام دعوا نداریم) این شهر یا دهات، شمارشون بسیار کم بوده. بعد از اینکه به دلایلی قاجار این شهر رو به محل حکومت خودشون تبدیل میکنن و پایتخت میشه روند افزایش جمعیت اش اونم بدلیل مهاجرت از جاهای دیگه سرزمینمون ایران شدت میگیره. میخوام بگم از هر 100 تهرانی کنونی شاید 2 نفرش هم اصالتا مال تهران نباشن. واسه همینم نمیشه اونچیزی یا رفتاری رو که توی خیابون تهران میبینی به تهرانی یا غیر تهرانی نسبت بدی. تهران یه کلانشهر بی در و پیکره که از همه جا توش آدم اومده داره زندگی میکنه. همه شونم هم میهن من و شمان و بی انصافیه با القاب زشتی مثل لوده یا خائن یا جانی ازشون یاد بشه. این بحث من شهری ام تو دهاتی رو استعمار توی کشور ما براه انداخت تا بتونه ماهارو از هم بیگانه کنه آسونتر به اهدافش یعنی سلطه بر کشورمون و چپاولش برسه. واسه ما بعنوان یه ایرانی با تاریخ دستکم 10000 ساله و همچنین مسلمان، اصلا شایسته نیس این بحث های توهین آمیز رو بهش بپردازیم. من بعنوان یه تهرانی (ساکن تهرانم ولی اصلا ادعای تهرانی بودن ندارم) هم مردم شهر خودمو دوست دارم هم شهرهای دیگه سرزمینم رو. وقتی میرم بوشهر و اهواز و بندرعباس از گرما و صمیمیت هم میهنان جنوبی بهره مند و شرمسار میشم. وقتی میرم شمال (که الان 5 ساله نرفته ام) از طبیعت زیبا و خونگرمی شمالی ها لذت میبرم. این خط کشی های زشت و مسخره رو هم نمیکنم و هر کی هم چنین کاری میکنه یا نادانه یا خائن. (خلاصه هر چیه ایرانی نیست)

شما گفتی تهرانی هستی ، ما هم باور کردیم:rolleyes:

بسیجی هایی که میان توی یاهو به نفع ایران کامنت میذارن ، همشون اولش مینویسن " من به عنوان یک امریکایی نظرم اینه":D. این کلک ها دیگه قدیمی شده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
قبلا که گفتگوی آزاد بود و تاپیک مخصوص شهرهای مختلف وجود داشت ، من و تهرانیهای واقعی هیچوقت پامون رو توی اون تاپیک ها نمیذاشتیم ، اما متاسفانه دهاتی ها منتظرن که یک تاپیک در مورد تهران زده بشه تا بیان و عقده گشایی کنن :rolleyes:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ما اسماعیل سیمیتکو و اقبال السلطنه سردار ماکو هم داریم!
اینا سودشون کمتر از ضرر حاج میرزا آقاسی بوده. باز هم 1 هیچ به نفع ما :D. تازه اگر بخوام شهرهای اطراف - تبریز و اردبیل رو بگم- که اصلا بدبختی فعلی ایران کلا زیر سر مردم اون خطه است.150 سال کاری که قاجارها با ایران کردن ، هیچ مغول و ازبکی نکرد:(

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
افتک محل سکونتمو عوض کنم به یا میم یا ب یا ت!:p
قبول می کنید منو؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
قبلا که گفتگوی آزاد بود و تاپیک مخصوص شهرهای مختلف وجود داشت ، من و تهرانیهای واقعی هیچوقت پامون رو توی اون تاپیک ها نمیذاشتیم ، اما متاسفانه دهاتی ها منتظرن که یک تاپیک در مورد تهران زده بشه تا بیان و عقده گشایی کنن :rolleyes:

سینا رفته مرخصی تورو گذاشته جاش؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
اینا سودشون کمتر از ضرر حاج میرزا آقاسی بوده. باز هم 1 هیچ به نفع ما :D. تازه اگر بخوام شهرهای اطراف - تبریز و اردبیل رو بگم- که اصلا بدبختی فعلی ایران کلا زیر سر مردم اون خطه است.150 سال کاری که قاجارها با ایران کردن ، هیچ مغول و ازبکی نکرد:(

زرتشت چی؟
(زراثوشترا یا زردشت به بحث چه ربطی داره؟)

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
چرخش ثروت در کشور ما به گونه‌ای است که ثروت از مناطق محروم‌تر به مناطق برخوردارتر منتقل می‌شود و از افراد محروم‌تر به افراد برخوردارتر می‌رسد و این سیر دائم ادامه دارد.حرکت ثروت و سرمایه و حتی نیروی انسانی به سمت مراکز کشور است و حرکت از کار زاینده و سازنده مبتنی بر طبیعت، زمین و امکانات طبیعی به سمت کارهای کاذب است

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
اگه قاجاریه نبود که تهران پایتخت نمی شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا