موضوع تاپیک مشکل نداره. مشکل از پست مشاره 3 و 7 ئه. تا وقتی شهرستانیها فکر کنن که تهرانیا بیشتر از دولت میگیرن، آش همین آشه و کاسه همین کاسهتاپیک هایی که توش این بحث باشه مذخرف ترین بحث تاریخ پی تی هستش ...
تمومش کنید کمی از مهد کودک به بالا فکر کنید ...
خداییش هر شخصی که از هر شهری غیر تهران واسه 24 ساعت توی تهران رفت و امد کنه خودش دستش میاد تهران چه خبره و مردمش چیکارن!
برای فخر تهرانی ها همین بس که حتی یک نفر از جنایتکاران و خائنین تاریخ ایران، تهرانی نبوده اند
.پس خفاش شب و ممد بیچه و اصغر قاتل و ایران شریفی و سعید حنا و عقرب سیاه و ... کجایی بودند؟
ارومیه ای؟؟:blink:
اصلا دوستان سر تهرانی و غیر تهرانی بحث کردن از پایه غلطه. چون اصلا ساکنین اولیه (شما بگید اصیل یا اریجینال یا هر چی، سر نام دعوا نداریم) این شهر یا دهات، شمارشون بسیار کم بوده. بعد از اینکه به دلایلی قاجار این شهر رو به محل حکومت خودشون تبدیل میکنن و پایتخت میشه روند افزایش جمعیت اش اونم بدلیل مهاجرت از جاهای دیگه سرزمینمون ایران شدت میگیره. میخوام بگم از هر 100 تهرانی کنونی شاید 2 نفرش هم اصالتا مال تهران نباشن. واسه همینم نمیشه اونچیزی یا رفتاری رو که توی خیابون تهران میبینی به تهرانی یا غیر تهرانی نسبت بدی. تهران یه کلانشهر بی در و پیکره که از همه جا توش آدم اومده داره زندگی میکنه. همه شونم هم میهن من و شمان و بی انصافیه با القاب زشتی مثل لوده یا خائن یا جانی ازشون یاد بشه. این بحث من شهری ام تو دهاتی رو استعمار توی کشور ما براه انداخت تا بتونه ماهارو از هم بیگانه کنه آسونتر به اهدافش یعنی سلطه بر کشورمون و چپاولش برسه. واسه ما بعنوان یه ایرانی با تاریخ دستکم 10000 ساله و همچنین مسلمان، اصلا شایسته نیس این بحث های توهین آمیز رو بهش بپردازیم. من بعنوان یه تهرانی (ساکن تهرانم ولی اصلا ادعای تهرانی بودن ندارم) هم مردم شهر خودمو دوست دارم هم شهرهای دیگه سرزمینم رو. وقتی میرم بوشهر و اهواز و بندرعباس از گرما و صمیمیت هم میهنان جنوبی بهره مند و شرمسار میشم. وقتی میرم شمال (که الان 5 ساله نرفته ام) از طبیعت زیبا و خونگرمی شمالی ها لذت میبرم. این خط کشی های زشت و مسخره رو هم نمیکنم و هر کی هم چنین کاری میکنه یا نادانه یا خائن. (خلاصه هر چیه ایرانی نیست)
تازه حاج میرزا آقاسی هم همشهری شما بوده دکتر.بلا به دور
اینا سودشون کمتر از ضرر حاج میرزا آقاسی بوده. باز هم 1 هیچ به نفع ما . تازه اگر بخوام شهرهای اطراف - تبریز و اردبیل رو بگم- که اصلا بدبختی فعلی ایران کلا زیر سر مردم اون خطه است.150 سال کاری که قاجارها با ایران کردن ، هیچ مغول و ازبکی نکردما اسماعیل سیمیتکو و اقبال السلطنه سردار ماکو هم داریم!
قبلا که گفتگوی آزاد بود و تاپیک مخصوص شهرهای مختلف وجود داشت ، من و تهرانیهای واقعی هیچوقت پامون رو توی اون تاپیک ها نمیذاشتیم ، اما متاسفانه دهاتی ها منتظرن که یک تاپیک در مورد تهران زده بشه تا بیان و عقده گشایی کنن
اینا سودشون کمتر از ضرر حاج میرزا آقاسی بوده. باز هم 1 هیچ به نفع ما . تازه اگر بخوام شهرهای اطراف - تبریز و اردبیل رو بگم- که اصلا بدبختی فعلی ایران کلا زیر سر مردم اون خطه است.150 سال کاری که قاجارها با ایران کردن ، هیچ مغول و ازبکی نکرد