شما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-ولي مزخرف ترين شهره(به تهراني ها بر نخوره)
وقتي وارد شهر ميشي انگار مردم زندگي ميكنن تا كار كنن نه كار كنن تا زندگي بهتري داشته باشن
چه خوش گفت هيچكس كه تهران جنگل آسفالته
همين شمال خودمون بهتره
آقا محمد خان قاجار هم یک دهاتی بود که از تهران رد میشد و از آب و هواش خوشش آمد و متاسفانه مثل بقیه دهاتی ها در تهران ماندگار شد . همه دهاتی ها همینجورین. میگن تهران اله و بله ، بعد که میان دیگه نمیشه بیرونشون انداخت. مثل بختک میفتن رو تهران جای نفس کشیدن ما رو میگیرن.ضمنا پست 37 مطالعه شود!
اتفاقا خدا رو شکر که این برنامه رو کانال 1 پخش کرد که همه کشور ببینن و از تهرانیها خجالت بکشن. همه جور لهجه ای توشون بود. اگر کسی دیده خدایی بیاد تایید یا تکذیب کنه
بهترین آب و هوا رو داشت ... (یکی از برنامه های حکومت فاسد جمهوری اسلامی اینه که آب و هوای ایران رو تغییر بده ... با خشک کردن دریاچه ها و رودها و آلودگی هوا و ....)شما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-
شما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-
یک دهاتی از دهاتش تعریف نکنه ، کی تعریف بکنه ؟!
علت مهاجرت هم پایتخت بودنشه . که چون از اول دهات بوده جنبه پایتخت شدن رو نداره . برای همین الان به این وضع افتاده .
متاسفانه يه مدتي اونجا بودمشما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-
یک دهاتی از دهاتش تعریف نکنه ، کی تعریف بکنه ؟!
علت مهاجرت هم پایتخت بودنشه . که چون از اول دهات بوده جنبه پایتخت شدن رو نداره . برای همین الان به این وضع افتاده .
تهران اگر دهات هم باشه ، بهترین دهات کشوره
مردم تهران خودشون شهرشون رو ساختن. اتفاقا ما استقبال میکنیم از اینکه یه جای دیگه بشه پایتخت ، اینجوری از شر مزاحمین دهات های دیگه خلاص میشیم:blush:
آره خدا وکیلی دولت رو هم دهاتی ها اداره میکنن ، اصلا مدیریت ندارنتقصيره دولته كه كارمنداش رو مجبور ميكنه بيان تهران البته مربوط به چند سال پيشه
فقط زاحتی خرید در تهران و تعدد فروشگاهها می ارزه به کل کشور. شهر اصلا خواب نداره . شهرستانها بعد از ساعت 10 شب مثل قبرستون میشه. آب و هواش هم از تقریبا اکثر مناطق کشور که من رفتم بهتره. معتدل .عالی.انصافا چيزي هم نداره
ما که نمیایم. اونا تهرانی نما هستن ، وگرنه دور و اطراف تهران پر از محل تفریحیه+لايـك
بعضي ها وقتي عيد ميشه بار و بنديل ميبندن ميان شمال جنگل و درياي مارو كثيف ميكنن و ميرن
اگه از دهات های دیگه نمیومدن که الان تهران دهات میموند .
در هر صورت به ما نمیخوری دهاتی ..
دهات هم که میموند بازم از دهات شما بهتر بود
+لايـك
بعضي ها وقتي عيد ميشه بار و بنديل ميبندن ميان شمال جنگل و درياي مارو كثيف ميكنن و ميرن
والا اينجا كه ملت 12 شب تازه ميان بيرون ميرن جنگل ناهارخورانآره خدا وکیلی دولت رو هم دهاتی ها اداره میکنن ، اصلا مدیریت ندارن
فقط زاحتی خرید در تهران و تعدد فروشگاهها می ارزه به کل کشور. شهر اصلا خواب نداره . شهرستانها بعد از ساعت 10 شب مثل قبرستون میشه. آب و هواش هم از تقریبا اکثر مناطق کشور که من رفتم بهتره. معتدل .عالی.
والا اينجا كه ملت 12 شب تازه ميان بيرون ميرن جنگل ناهارخوران
بي خود نيست بهش ميگن گرگان
والا اينجا كه ملت 12 شب تازه ميان بيرون ميرن جنگل ناهارخوران
بي خود نيست بهش ميگن گرگان
نخیرم. تهران یه چیز دیگست. بعضی وقتا شب از دهات برمیگردم ساعت 2-3 صبح میرسم تهران میبینم ترافیکه ، واقعا لذت وصف نشدنی ای داره:happy:
ميبينم كه كم كم بروبچ دارن ميانلایک زیاد همشهری
پس خودتم اهل داهاتي غير از تهراني.نخیرم. تهران یه چیز دیگست. بعضی وقتا شب از دهات برمیگردم ساعت 2-3 صبح میرسم تهران میبینم ترافیکه ، واقعا لذت وصف نشدنی ای داره:happy:
من فكر كردم بچه دهات تهراني
پس چرا اينقدر سنگ دهات تهران رو به سينه ميزني؟
نخیر. خدا نکنه من دهاتی باشم. زبونتو گاز بگیر. من برای کارم مسافرت میکنم. دیگه روم به دیوار چند تا مشتری دهاتی داریم ، مجبورم بهشون سر بزنمپس خودتم اهل داهاتي غير از تهراني.
من فكر كردم بچه دهات تهراني
پس چرا اينقدر سنگ دهات تهران رو به سينه ميزني؟
همين شماييد كه مياييد شهـــــــــــرهاي مارو آلوده ميكنيد.نخیر. خدا نکنه من دهاتی باشم. زبونتو گاز بگیر. من برای کارم مسافرت میکنم. دیگه روم به دیوار چند تا مشتری دهاتی داریم ، مجبورم بهشون سر بزنم
قبلا اينجوري نبود.اصلا انگار كلا ساكنين دهات تهران الودگي تويه خونشونه
همين شماييد كه مياييد شهـــــــــــرهاي مارو آلوده ميكنيد.
قبلا اينجوري نبود.اصلا انگار كلا ساكنين دهات تهران الودگي تويه خونشونه
من که همیشه شبونه بر میگردم تهران. هیچی هم تو سفر نمیخورم. آب و هوای دهات بهم نمیسازه