• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا تهرانه یعنی شهری که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
ولي مزخرف ترين شهره(به تهراني ها بر نخوره)
وقتي وارد شهر ميشي انگار مردم زندگي ميكنن تا كار كنن نه كار كنن تا زندگي بهتري داشته باشن
چه خوش گفت هيچكس كه تهران جنگل‌ آسفالته
همين شمال خودمون بهتره

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ولي مزخرف ترين شهره(به تهراني ها بر نخوره)
وقتي وارد شهر ميشي انگار مردم زندگي ميكنن تا كار كنن نه كار كنن تا زندگي بهتري داشته باشن
چه خوش گفت هيچكس كه تهران جنگل‌ آسفالته
همين شمال خودمون بهتره
شما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-:cool:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تهران مشکلی نداره
عطش آدمها به زندگی توشه که خرابش کرده
مخصوصا تو این هفت هشت سال که تو نخ مردم میری انگار وسط یه شهر دیگه زندگی میکنی. مخصوصاً غرب تهران که اکثریت مهاجر هستند یا ساکن جای دیگه و دری به تخته خورده صاحب ملک و املاک شدن . خب طبعاً هم برای اینجور افراد هم افزایش قیمت مسکن ارزش داره چرا که پول از بیرون به تهران آوردن. و گرنه کسی که خونه زندگیش تهرانه بخاد ارتقاأ بده قیمت خونه کمتر باشه به نفعشه.
یک جنبشی هم نیویورک هست (قصدم مقایسه نیست صرفاً تشابه و فرم و شکل تهران به عنوان پایتخت و نیویورک شهر بزرگ یانکی ها) که تابلو هم دارن که میگه برگرد شهر خودت!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
آقا محمد خان قاجار هم یک دهاتی بود که از تهران رد میشد و از آب و هواش خوشش آمد و متاسفانه مثل بقیه دهاتی ها در تهران ماندگار شد :p. همه دهاتی ها همینجورین. میگن تهران اله و بله ، بعد که میان دیگه نمیشه بیرونشون انداخت. مثل بختک میفتن رو تهران جای نفس کشیدن ما رو میگیرن.ضمنا پست 37 مطالعه شود!

ما غیردهاتی های اصیل ایرانی بر اساس مدرک حرف میزنیم .

فقط یک دهاتی از شکلک زبون استفاده میکنه :D

یک ابله از یکی از دهات های اطراف شهرمون فرستادیم تا دهات شما رو آباد کنه . پس ناشکر نباشید . و از تهرانتون لدت ببرید :)

فقط یکم گند زدید توش ..

اتفاقا خدا رو شکر که این برنامه رو کانال 1 پخش کرد که همه کشور ببینن و از تهرانیها خجالت بکشن. همه جور لهجه ای توشون بود. اگر کسی دیده خدایی بیاد تایید یا تکذیب کنه

اگه از دهات های دیگه هم اومدن دهات شما باید با هم کنار بیاید . هر چی باشه شما دهاتی اصیل هستید .

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
شما که تو تهران نیستی از کجا میدونی ؟ بابا داریم راحت زندگیمون رو میکنیم مثل بقیه شهرها . بهترین آب و هوا رو داره . نه سرده نه گرم نه مرطوب و شرجی .واقعا اگر مهاجریت به تهران متوقف بشه ، بهترین جای ایرانه - اصلا علت مهاجرت هم همین بهترین بودنشه-:cool:
بهترین آب و هوا رو داشت ... (یکی از برنامه های حکومت فاسد جمهوری اسلامی اینه که آب و هوای ایران رو تغییر بده ... با خشک کردن دریاچه ها و رودها و آلودگی هوا و ....)

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

یک دهاتی از دهاتش تعریف نکنه ، کی تعریف بکنه ؟! :D

علت مهاجرت هم پایتخت بودنشه . که چون از اول دهات بوده جنبه پایتخت شدن رو نداره . برای همین الان به این وضع افتاده .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

علت مهاجرت هم پایتخت بودنشه . که چون از اول دهات بوده جنبه پایتخت شدن رو نداره . برای همین الان به این وضع افتاده .

تهران اگر دهات هم باشه ، بهترین دهات کشوره :p

مردم تهران خودشون شهرشون رو ساختن. اتفاقا ما استقبال میکنیم از اینکه یه جای دیگه بشه پایتخت ، اینجوری از شر مزاحمین دهات های دیگه خلاص میشیم:blush:

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
متاسفانه يه مدتي اونجا بودم
اونم تقصير من نيست نياييد بگيد همين شماها مياييد تهران هوا آلوده ميشه و شلوغ ميشه و...
به خاطر شغل پدرم مجبور شديم يه مدت بياييم.تقصيره دولته كه كارمنداش رو مجبور ميكنه بيان تهران البته مربوط به چند سال پيشه
انصافا چيزي هم نداره
خوده من تعطيلي باشه وسايل رو برميدارم با دوستان و اشنايان ميرم ماهيگيري رودخانه و لب ساحل
روز بعد ميرم جنگل
روز بعد ميرم آبشار
روبه رو دريا،پشت سر جنگل
واقعا آدم لذت ميبره از طبيعت اينجا

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226

+لايـك
بعضي ها وقتي عيد ميشه بار و بنديل ميبندن ميان شمال جنگل و درياي مارو كثيف ميكنن و ميرن:D

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
تهران اگر دهات هم باشه ، بهترین دهات کشوره :p

مردم تهران خودشون شهرشون رو ساختن. اتفاقا ما استقبال میکنیم از اینکه یه جای دیگه بشه پایتخت ، اینجوری از شر مزاحمین دهات های دیگه خلاص میشیم:blush:

اگه از دهات های دیگه نمیومدن که الان تهران دهات میموند .

در هر صورت به ما نمیخوری دهاتی .. :cool:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تقصيره دولته كه كارمنداش رو مجبور ميكنه بيان تهران البته مربوط به چند سال پيشه
آره خدا وکیلی دولت رو هم دهاتی ها اداره میکنن ، اصلا مدیریت ندارن
انصافا چيزي هم نداره
فقط زاحتی خرید در تهران و تعدد فروشگاهها می ارزه به کل کشور:p. شهر اصلا خواب نداره . شهرستانها بعد از ساعت 10 شب مثل قبرستون میشه. آب و هواش هم از تقریبا اکثر مناطق کشور که من رفتم بهتره. معتدل .عالی.

+لايـك
بعضي ها وقتي عيد ميشه بار و بنديل ميبندن ميان شمال جنگل و درياي مارو كثيف ميكنن و ميرن:D
ما که نمیایم. اونا تهرانی نما هستن ، وگرنه دور و اطراف تهران پر از محل تفریحیه:p

اگه از دهات های دیگه نمیومدن که الان تهران دهات میموند .

در هر صورت به ما نمیخوری دهاتی .. :cool:

دهات هم که میموند بازم از دهات شما بهتر بود:D

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
دهات هم که میموند بازم از دهات شما بهتر بود:D

اصالتا ساری یک شهر بوده و هست .

بیش از 205000 سال اینجا شهر بود .

اون موقع فکر کنم اصلا تهران وجود خارجی نداشته چه برسه به اینکه دهات بشه .

به ما نمخوری دهاتی ... :cool:

+لايـك

به دل نگیر ..
اینا ذاتا دهاتین .. دست خودشون نیست . :)

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
آره خدا وکیلی دولت رو هم دهاتی ها اداره میکنن ، اصلا مدیریت ندارن

فقط زاحتی خرید در تهران و تعدد فروشگاهها می ارزه به کل کشور:p. شهر اصلا خواب نداره . شهرستانها بعد از ساعت 10 شب مثل قبرستون میشه. آب و هواش هم از تقریبا اکثر مناطق کشور که من رفتم بهتره. معتدل .عالی.
:D
والا اينجا كه ملت 12 شب تازه ميان بيرون ميرن جنگل ناهارخوران
بي خود نيست بهش ميگن گرگان:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
والا اينجا كه ملت 12 شب تازه ميان بيرون ميرن جنگل ناهارخوران
بي خود نيست بهش ميگن گرگان:D

نخیرم. تهران یه چیز دیگست. بعضی وقتا شب از دهات برمیگردم ساعت 2-3 صبح میرسم تهران میبینم ترافیکه ، واقعا لذت وصف نشدنی ای داره:happy:

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
نخیرم. تهران یه چیز دیگست. بعضی وقتا شب از دهات برمیگردم ساعت 2-3 صبح میرسم تهران میبینم ترافیکه ، واقعا لذت وصف نشدنی ای داره:happy:
پس خودتم اهل داهاتي غير از تهراني.
من فكر كردم بچه دهات تهراني
پس چرا اينقدر سنگ دهات تهران رو به سينه ميزني؟:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پس خودتم اهل داهاتي غير از تهراني.
من فكر كردم بچه دهات تهراني
پس چرا اينقدر سنگ دهات تهران رو به سينه ميزني؟:D
نخیر. خدا نکنه من دهاتی باشم. زبونتو گاز بگیر. من برای کارم مسافرت میکنم. دیگه روم به دیوار چند تا مشتری دهاتی داریم ، مجبورم بهشون سر بزنم:(

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
نخیر. خدا نکنه من دهاتی باشم. زبونتو گاز بگیر. من برای کارم مسافرت میکنم. دیگه روم به دیوار چند تا مشتری دهاتی داریم ، مجبورم بهشون سر بزنم:(
همين شماييد كه مياييد شهـــــــــــرهاي مارو آلوده ميكنيد.
قبلا اينجوري نبود.اصلا انگار كلا ساكنين دهات تهران الودگي تويه خونشونه:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
همين شماييد كه مياييد شهـــــــــــرهاي مارو آلوده ميكنيد.
قبلا اينجوري نبود.اصلا انگار كلا ساكنين دهات تهران الودگي تويه خونشونه:D

من که همیشه شبونه بر میگردم تهران. هیچی هم تو سفر نمیخورم. آب و هوای دهات بهم نمیسازه :p

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا