• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا تهرانه یعنی شهری که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
چرخش ثروت در کشور ما به گونه‌ای است که ثروت از مناطق محروم‌تر به مناطق برخوردارتر منتقل می‌شود و از افراد محروم‌تر به افراد برخوردارتر می‌رسد و این سیر دائم ادامه دارد.حرکت ثروت و سرمایه و حتی نیروی انسانی به سمت مراکز کشور است و حرکت از کار زاینده و سازنده مبتنی بر طبیعت، زمین و امکانات طبیعی به سمت کارهای کاذب است

خب این همون امپریالیسته که توی همه کشورها از جمله آمریکا جریان داره .

شما مخالفی ؟

اگه مخالفی میتونی بری چین زندگی کنی !!!

در مورد نیروی کار هم بگم که افراد در این کشور قانع نیستن !!! و به فکر درآمد بیشتر به این شهر مهاجرت میکنن در حالیکه اصلا نیازی به اونها نیست .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
اگه قاجاریه نبود که تهران پایتخت نمی شد!

تهران از اول نمیشه گفت شهر مهمی بوده ولی ری که خیلی به تهران نزدیک بوده چی ؟

اون وقت برای ری چی داشتید بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم چرا بعضی ها ضدیت اساسی با پایتخت دارن :guilty:

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852

این درجواب ناله ی بعضیا از دست قاجاریه و مردم اطراف تبریز و اردبیل بود! شما مثل اینکه دچار این توهم شدید که تهران متعلق به شماست که این حرفا رو می زنید؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
این درجواب ناله ی بعضیا از دست قاجاریه و مردم اطراف تبریز و اردبیل بود! شما مثل اینکه دچار این توهم شدید که تهران متعلق به شماست که این حرفا رو می زنید؟

توهم ؟ توهم چی ؟

شاید من اشتباه حرف شما رو متوجه شدم .
ولی این حرف یعنی چی که تهران متعلق به شماست ؟؟؟؟؟

ضمنا مگه قاجاریه وضعیت زندگی رو بهتر کرده که میگید قاجاریه اومد تهران رو تهران کرد ؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چرخش ثروت در کشور ما به گونه‌ای است که ثروت از مناطق محروم‌تر به مناطق برخوردارتر منتقل می‌شود و از افراد محروم‌تر به افراد برخوردارتر می‌رسد و این سیر دائم ادامه دارد.حرکت ثروت و سرمایه و حتی نیروی انسانی به سمت مراکز کشور است و حرکت از کار زاینده و سازنده مبتنی بر طبیعت، زمین و امکانات طبیعی به سمت کارهای کاذب است
دکتر جان اینجوری نیست. الان توی تهران تبریزیهای مولتی میلیاردر فراوونن. اما هیچکدام حاضر نیستن ثروتشون رو ببرن شهر خودشون و اونجا رو بسازن. چون دوست دارن که سر سفره حاضر و آماده بشینن. سفره ای که تهرانیها برای خودشون پهن کردن:D. دقیقا مثل مهاجرینی که میرن امریکا ! هیچ ملتی از مهاجر خوشش نمیاد ، مخصوصا اگر ضرر مهاجر بیشتر از نفعش باشه. در تهران هم مهاجرین الان واقعا مزاحمن. شلوغی و گرونی و لات بازی و بی فرهنگی قسمت اعظمش برمیگرده به مهاجرین. چرا وضع کرج اینجوری شده ؟ از بس که مهاجر داره

درود بر تهرانی اصیل

الان عملکرد قاجاریه به نظر شما قابل دفاعه ؟ :rolleyes:

پ ن پ تهران متعلق به شماست:D. معلومه متعلق به ماست

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
توهم ؟ توهم چی ؟

شاید من اشتباه حرف شما رو متوجه شدم .
ولی این حرف یعنی چی که تهران متعلق به شماست ؟؟؟؟؟
شما رو نمی دونم ولی بعضیا طوری حرف میزنن که انگار تهران ارث پدری شون هست و سایرین از روی حسادت چشم دیدنش رو ندارند در حالی که تهران به عنوان پایتخت ایران متعلق به همه ی مردم هست و کسی نباید ضدیتی باهاش داشته باشه البته این در مورد همه ی شهرهای ایران صدق می کنه!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اينجا تهرانه يعني دهاتي که مرغ تا دلت بخواد فراوونه:

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1361103284477.jpg
    uploadfromtaptalk1361103284477.jpg
    38.8 KB · نمایش ها: 30
  • uploadfromtaptalk1361103306812.jpg
    uploadfromtaptalk1361103306812.jpg
    172.8 KB · نمایش ها: 31
  • uploadfromtaptalk1361103388638.jpg
    uploadfromtaptalk1361103388638.jpg
    65.2 KB · نمایش ها: 30
  • uploadfromtaptalk1361103412180.jpg
    uploadfromtaptalk1361103412180.jpg
    74.5 KB · نمایش ها: 31

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

منم همینو میگم . عملکرد قاجاریه قابل دفاع نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم !!!

(خواستم یه چیزی بگم ولی گفتم شاید به بعضیا بربخوره .:rolleyes: )

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
دکتر جان اینجوری نیست. الان توی تهران تبریزیهای مولتی میلیاردر فراوونن. اما هیچکدام حاضر نیستن ثروتشون رو ببرن شهر خودشون و اونجا رو بسازن. چون دوست دارن که سر سفره حاضر و آماده بشینن. سفره ای که تهرانیها برای خودشون پهن کردن. دقیقا مثل مهاجرینی که میرن امریکا ! هیچ ملتی از مهاجر خوشش نمیاد ، مخصوصا اگر ضرر مهاجر بیشتر از نفعش باشه. در تهران هم مهاجرین الان واقعا مزاحمن. شلوغی و گرونی و لات بازی و بی فرهنگی قسمت اعظمش برمیگرده به مهاجرین. چرا وضع کرج اینجوری شده ؟ از بس که مهاجر داره

فقط بزارین اینو بگن شاید یکم چیزی حالیت شد

اینجا بیمه ایران داشت یه ساختمون بزرگ می ساخت چندین ساله و هنوز هم تکمیل نشده
ما همیشه از بغلش رد میشدیم و می گفتیم اخه چرا اینو نمی سازن بره پی کارشتا اینکه 100 تا پیمانکار تهرانی عوض کرد و توی یه تابستان یکی از هم کلاسی های من رفت واسشون کار کنه

هم کلاسیم می گفت این اقای پیمانکار با ماشین فلان میومد اونجا مثل رییس جمهور امریکا تا شب با نامزدش حرف میزد 24 ساعت این ور اون ور ول می تابید کلا انگار از کاناده اومده و می خواد بره می گه بعد از چند روز
کار رو نصف کاره ول کرد وزنگ زد بیمه ایرانو درخواست کرد که کارگرا بیچارشن کردن و پول می خوان بعدش یه کیف پول پر فرستادن اینجا همکلاسیم می گفت دقیقا عین تو فیلم ها بازش کرد توش پر پول بود می گفت اصن اولین بار بود کیف پر پول میدید بعد یکی یه کاغذ بهمون داد و به جای 7 روز نوشته بود 14 روز کار کردین و باید زیرشو امضا کنن ولی همون 7 روز بهشون پول میداد می گفت من گفتم امضا نمی کنم و من به اندازه 14 روز کار نکردم بعد یارو بی شرف در اومده بهش گفته عزیزم تو همین الانم کاری نکردی اگه خواستی می تونی بری می گفت منم از ترس اینکه همین یکم پولو هم بهمون نده امضا کردمو پولو گرفتم می گفت کل پول کارگرا رو که داد یه گوشه کیف بیشتر خالی نشد و بقیشو یارو هاپولی کرد رفت و الانم که الانه هنوز این ساختمون تکمیل نشده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شما رو نمی دونم ولی بعضیا طوری حرف میزنن که انگار تهران ارث پدری شون هست و سایرین از روی حسادت چشم دیدنش رو ندارند در حالی که تهران به عنوان پایتخت ایران متعلق به همه ی مردم هست و کسی نباید ضدیتی باهاش داشته باشه البته این در مورد همه ی شهرهای ایران صدق می کنه!

دقیقا همینطوره عزیز ! خوشحالم که مطلب رو خوب درک کردید:D. تهران مال ماست ، ارث اجدادمونه ، همونطور که شهر شما مال شماست. نیویورک هم مال نیویورکی هاست ! وقتی من میرم شهرستان برای انجام کاری ، طرفم همشهریهای خودش رو در الویت میذاره . تا اینجاش مشکلی نداره . مشکل از اونجا شروع میشه که وقتی من میام شهر خودم - تهران- باز هم میبینم که طرفم ترکه ، لره ، کرمانیه و باز هم همشهریهای خودش رو در الویت میذاره . هر کس جای من باشه بدش میاد:rolleyes:. این شهر ، شهر ماست. خیابونش مال منه ، متروش مال منه ، چرا باید یه خارجی بیاد شلوغش کنه و مزاحم زندگی من بشه

موضوع حسادت هم که تابلوئه. اگر حسادت نبود ، این حرف و حدیث ها هم نبود:p

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
خب این همون امپریالیسته که توی همه کشورها از جمله آمریکا جریان داره .

شما مخالفی ؟

اگه مخالفی میتونی بری چین زندگی کنی !!!

در مورد نیروی کار هم بگم که افراد در این کشور قانع نیستن !!! و به فکر درآمد بیشتر به این شهر مهاجرت میکنن در حالیکه اصلا نیازی به اونها نیست .

اون مطلبو من نگفتم که!
یکی آخرای ریاستش گفته
تازه فهمیده
سمنانی هم هست
----
حالا من برم چین؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

ما همیشه از بغلش رد میشدیم و می گفتیم اخه چرا اینو نمی سازن بره پی کارش تا اینکه 100 تا پیمانکار تهرانی عوض کرد و توی یه تابستان یکی از هم کلاسی های من رفت واسشون کار کنه

هم کلاسیم می گفت این اقای پیمانکار با ماشین فلان میومد اونجا مثل رییس جمهور امریکا تا شب با نامزدش حرف میزد 24 ساعت این ور اون ور ول می تبید کلا انگار از کاناده اومده و می خواد بره می گه بعد از 7 روز
کار رو نصف کاره ول کرد وزنگ زد بیمه ایرانو درخواست کرد که کارگرا بیچارشن کردن و پول می خوان بعدش یه کیف پل پر فرستادن اینجا همکلاسیم می گفت دقیقا عین تو فیلم ها بازش کرد توش پر پول بود می گفت اصن اولین بار بود کیف پر پول میدید بعد یکی یه کاغذ بهمون داد و به جای 7 روز نوشته بود 14 روز کار کردنه و باید زیرشو امضا کنن ولی همون 7 روز بهشون پول میداد می گفت من گفتم امضا نمی کنم و من به اندازه 14 روز کار نکردم بعد یارو بی شرف در اومده بهش گفته عزیزم تو همین الانم کاری نکردی اگه خواستی می تونی بری می گفت منم از ترس اینکه همین یکم پولو هم بهمون نده امضا کردمو پولو گرفتم می گفت کل پول کارگرا رو که داد یه گئشه کیف بیشتر خالی نشد و بقیشو یارو هاپولی کرد رفت و الانم که الانه هنوز این ساختمون تکمیل نشده

این حرف شما من رو یاد ضرب المثل غلط : مشت نمونه خرواره انداخت !

یعنی یه اصفهانی با تهرانی کار اشتباه انجام همه اصفهانیا یا تهرانیا اینطورین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
اون مطلبو من نگفتم که!
یکی آخرای ریاستش گفته
تازه فهمیده
سمنانی هم هست
----
حالا من برم چین؟
آها از اون لحاظ !
حالا زوده بری چین .
فعلا لازمی .

دورهم باشیم خوش میگذره !!!

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
دکتر جان اینجوری نیست. الان توی تهران تبریزیهای مولتی میلیاردر فراوونن. اما هیچکدام حاضر نیستن ثروتشون رو ببرن شهر خودشون و اونجا رو بسازن. چون دوست دارن که سر سفره حاضر و آماده بشینن. سفره ای که تهرانیها برای خودشون پهن کردن:D. دقیقا مثل مهاجرینی که میرن امریکا ! هیچ ملتی از مهاجر خوشش نمیاد ، مخصوصا اگر ضرر مهاجر بیشتر از نفعش باشه. در تهران هم مهاجرین الان واقعا مزاحمن. شلوغی و گرونی و لات بازی و بی فرهنگی قسمت اعظمش برمیگرده به مهاجرین. چرا وضع کرج اینجوری شده ؟ از بس که مهاجر داره

درود بر تهرانی اصیل

:)
tonguesmiley.gif
rolleyessmileyanim.gif

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
این حرف شما من رو یاد ضرب المثل غلط : مشت نمونه خرواره انداخت !

یعنی یه اصفهانی با تهرانی کار اشتباه انجام همه اصفهانیا یا تهرانیا اینطورین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز دل من نگفتم همشون اینجورین

ولی این ساختومن به اندازه عمر من بیشتر هنوز تکمیل نشده و بیش از 100 تا پیمانکار تهرانی خیلی بیشتر تا حالا عوض کردن و هنوزم تموم نشده و فقط توش دزدی می کنن

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

ما همیشه از بغلش رد میشدیم و می گفتیم اخه چرا اینو نمی سازن بره پی کارش تا اینکه 100 تا پیمانکار تهرانی عوض کرد و توی یه تابستان یکی از هم کلاسی های من رفت واسشون کار کنه

هم کلاسیم می گفت این اقای پیمانکار با ماشین فلان میومد اونجا مثل رییس جمهور امریکا تا شب با نامزدش حرف میزد 24 ساعت این ور اون ور ول می تبید کلا انگار از کاناده اومده و می خواد بره می گه بعد از 7 روز
کار رو نصف کاره ول کرد وزنگ زد بیمه ایرانو درخواست کرد که کارگرا بیچارشن کردن و پول می خوان بعدش یه کیف پل پر فرستادن اینجا همکلاسیم می گفت دقیقا عین تو فیلم ها بازش کرد توش پر پول بود می گفت اصن اولین بار بود کیف پر پول میدید بعد یکی یه کاغذ بهمون داد و به جای 7 روز نوشته بود 14 روز کار کردنه و باید زیرشو امضا کنن ولی همون 7 روز بهشون پول میداد می گفت من گفتم امضا نمی کنم و من به اندازه 14 روز کار نکردم بعد یارو بی شرف در اومده بهش گفته عزیزم تو همین الانم کاری نکردی اگه خواستی می تونی بری می گفت منم از ترس اینکه همین یکم پولو هم بهمون نده امضا کردمو پولو گرفتم می گفت کل پول کارگرا رو که داد یه گئشه کیف بیشتر خالی نشد و بقیشو یارو هاپولی کرد رفت و الانم که الانه هنوز این ساختمون تکمیل نشده

خب که چی مثلا ؟ داستان برای ما نگو. مستند حرف بزن. اسم پیمانکار و شرکت و کارفرما رو بگو. من دقیقا واقعیت ماجرا رو برات میگم که ممکنه با ورژنی که دوستت تعریف کرده از زمین تا آسمون فرق داشته باشه. بعدشم تازه ، یکی از شهر خودتون عرضه داشت میشد پیمانکار ! الان پیمانکارهای تهران نصفشون اصفهانین . چرا نمیرن توی شهر خودشون ؟ رادان چرا چسبیده به تهران ول نمیکنه ، بره اصفهان خب:p

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
کاملا روشنه
تمدن و فرهنگ بالا

این از اون حرفا بودا !

من مثلا الان میگم اصفهانیا گدا هستن آیا واقعا باید گفت همه اصفهانیا اینجورین و روی بقیه عیب گذاشت ؟؟؟؟

این که یک عده اینجوری رفتار میکنن واقعا آزار دهندست .
حتما توی این عکسی که نشون دادی یه اصفهانی هم هست . پس الان من بگم همه اصفهانیا اینجورین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا