• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندیکس گوگل

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
تعداد ایندکس معیار خوبی برای سنجش ورودی گوگل نیست باید دید که موضوع سایت چی هست این تعداد برای یک سری موضوع بسیار عالی هست و برای یک سری موضوع افتضاح ...

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سایتی که seo. شده باشه حدودا بین 5 تا 10 هزار ورودی خواهد داشت ، با این تعداد ایندکس

Sent from my HTC T328d using Tapatalk 2

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
سایتی که seo. شده باشه حدودا بین 5 تا 10 هزار ورودی خواهد داشت ، با این تعداد ایندکس

ااااههه جدی میگید اگه سئوش کنم فک میکنید بالا میره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
به قول امین سئو همه چیز نیست!:د
همونطور که دوستمون گفتن تعداد ایندکس مهم نیست
مثلا من یه سایت دارم 3 هزارتا ایندکس داره هر 3-4ماه هم 2-3 تا پست میدم روزانه حدود 1500 تا ورودی داره با در آمد ماهیانه 200-300!

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
به قول امین سئو همه چیز نیست!:د
همونطور که دوستمون گفتن تعداد ایندکس مهم نیست
مثلا من یه سایت دارم 3 هزارتا ایندکس داره هر 3-4ماه هم 2-3 تا پست میدم روزانه حدود 1500 تا ورودی داره با در آمد ماهیانه 200-300!
خدا شانس بده
سایتم هنوز سئو نشده اگر سئو بشه ایا بازدیدش بالاتر از این میشه

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
خدا شانس بده
سایتم هنوز سئو نشده اگر سئو بشه ایا بازدیدش بالاتر از این میشه

تاثیر داره ولی نه اینکه بیاید بگید سئو کردم دیگه همه چی درست شده
شما پستهای سئو شده ندین هیچ ارزشی نداره
کلمات کلیدی و تیتر نوشته و استفاده از h1 و سرعت لود قالبتون و... باعث میشه تعداد ورودی شما به طور چشم گیر بره بالا

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من سئو تو ایران در مسیر های اشتباهی حرکت می کنه من یه مقاله از یکی از سایت های خارجی داشتم می خوندم اصلا به مواردی که تو ایران روشون کار میشه نمی پرداخت و بیشتر تمرکزش این بود مطلب جدید بدید و کاربر پسند شما 44000 ایندکس داری اصلا اگر 100000 هزارتا هم داشته باشی وقتی بازدید می گیری که اون مطلب توسط کاربران سرچ بشه و الا اگه کسی دنبال اون نباشه ایندکس ارزشی نداره

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
همه مواردی که فرمودید همون seo میشه
سایت داینامیک که seo میشه یعنی همواره seo را حفظ میکنه و سایت داینامیک seo. شده با 44000 ایندکس میبایست ورودی بالای 5000 داشته باشه.
پیشنهاد میکنم مقالات seo. از سایت هایی که در اینباره فعالیت میکنند ، بخونید

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
منم 272,000 ایندکس دارم ولی ورودیم کمه چیکار کنم

اگر سایت شما هم یه سایت اتوماتیک هست که احتمان قوی هست چون 272000 ایندکس باید اتوماتیک باشه کاری براش نمیشه کرد الگوریتم های گوگل کاملا ناشناخته هستند البته گوگل هم اونقدرها هم باهوش نیست ولی خب این روشها دیگه براش عادی شدن الان دوستانی که سئو می کنن همش روی وردپرس کار می کنن اکثرا چرا؟چون تقریبا سئوش حاضره و چند تا افزونه و تنظیمات ولی اکثر سایت های موفق هم از cms دستنویس استفاده می کنن به نظر من قدرت سئوکار زمانی آشکار میشه اولا خودش یه برنامه نویس تمام عیار باشه و دوم بتونه سی ام اس های اختصاصی رو کار کنه تو وب فارسی همه روی وردپرس مانور میدن یعنی همه وب مستران 1-رایگانه و ما عادت کردیم همه چیز رو رایگان به دست بیاریم هرچه قدر هم مزخرف باشه 2- همه کارا رو با افزونه برامون انجام میده و باز ما عادت به راحت کاری کردیم اگر هم دوستان خواستن سایت موفق مثال بزنن لطفا سایت های زرد تفریحی رو مثال نزنن چون اصلا به اونا نمیشه گفت موف سایت و ایده موفق بحثش کلاجداست در مورد شما دوست عزیز اگر می بینی آمارت هی داره پائین میاد و سایتت هم اتوماتیک هست نمیشه براش کاری کرد شاید برخیا بیان بگن بله من زندش می کنمو اینا ولی نه

nimpars

Registered User
لایک‌ها
126
اگر سایت شما هم یه سایت اتوماتیک هست که احتمان قوی هست چون 272000 ایندکس باید اتوماتیک باشه کاری براش نمیشه کرد الگوریتم های گوگل کاملا ناشناخته هستند البته گوگل هم اونقدرها هم باهوش نیست ولی خب این روشها دیگه براش عادی شدن الان دوستانی که سئو می کنن همش روی وردپرس کار می کنن اکثرا چرا؟چون تقریبا سئوش حاضره و چند تا افزونه و تنظیمات ولی اکثر سایت های موفق هم از cms دستنویس استفاده می کنن به نظر من قدرت سئوکار زمانی آشکار میشه اولا خودش یه برنامه نویس تمام عیار باشه و دوم بتونه سی ام اس های اختصاصی رو کار کنه تو وب فارسی همه روی وردپرس مانور میدن یعنی همه وب مستران 1-رایگانه و ما عادت کردیم همه چیز رو رایگان به دست بیاریم هرچه قدر هم مزخرف باشه 2- همه کارا رو با افزونه برامون انجام میده و باز ما عادت به راحت کاری کردیم اگر هم دوستان خواستن سایت موفق مثال بزنن لطفا سایت های زرد تفریحی رو مثال نزنن چون اصلا به اونا نمیشه گفت موف سایت و ایده موفق بحثش کلاجداست در مورد شما دوست عزیز اگر می بینی آمارت هی داره پائین میاد و سایتت هم اتوماتیک هست نمیشه براش کاری کرد شاید برخیا بیان بگن بله من زندش می کنمو اینا ولی نه

اتوماتیک نیست

اصلا سایتم وردپرس نیست دروپال هست

مطلب خیلی زیاد گذاشتم اکثرشون هم SEO رعایت کردم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اتوماتیک نیست

اصلا سایتم وردپرس نیست دروپال هست

مطلب خیلی زیاد گذاشتم اکثرشون هم SEO رعایت کردم
خب حالا شد یه چیزی آدرس میدی یه نگاه بندازم مطالبت چند درصد کپی هستند وچقدرشون

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289

داش واسه سایت اتوماتیک نمیشه کاری کرد من با یه سئو کار حرف زدم گفته تا 2000 ورودی تضمین میکنم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
داش واسه سایت اتوماتیک نمیشه کاری کرد من با یه سئو کار حرف زدم گفته تا 2000 ورودی تضمین میکنم

دوست من این بخش رو نگرفتم که حرف منو رد کردی یا قبول ولی در کل عرض می کنم من سئو کار نیستم و اصلا به سئو کارای که امروزه ادعا می کنم هم ایمان ندارم بهترین کار اینه شما بشینی و مقالات خوب در مورد سئو بخونی (زبان اصلی )
دنیای سئو به پیچیدگی که این افراد برای وب مستران ترسیم کردند نیست سایت های ایرانی نه بلکه سایت های موفق خارجی رو بررسی کنید ببینید خدایی چند درصد از کارهایی که اینا میگند رو اونا انجام دادند اگر خودتون به سئو آشنا بشین چندتا مزیت داره و بهترینش اینه که هیچ کس جز خود شما قدر سایتتون رو نمی دونه بخصوص سیستم های آماده کارهای محدود و خاصی برای سئو میشه کرد و فقط میمونه نحوه پست دادن برای سایت یکی از دوستانم یه مطلب نوشتم اینو برای ادعا نمیگم و من نویسنده هم نیستم راستش می خواست چند صد هزارتومن بده دست یه نفری که ضمانت ورودی بالا هم میکرد خلاصه مطلب رو نوشتم خیلی هم کوتاه بود و از یه سایت دیگه دربارش الهام گرفتم الان که الانه هر روز بین 300 تا 400 ورودی خاص گوگل داره حساب کن کسی بتونه برای سایتش مطالب خیلی کمی بده اما با وسواس مطلب بده و از هر کدوم 200 تا ورودی بگیره اما ثابت ببین چی میشه هزارتا مطلب بدی میشه 200000 ولی ما که اینکارا رو نمی کنیم میایم یه چند تا سایت پیدا می کنیم اینا منبع خب حالا سه سطر اول و سه سطر اخر بازنویسی خب این شد یه مطلب بکر خیال خودمونم شاهکار کردیم من چندین بار دیگه هم گفتم در جاهای دیگه ما اصلا از تولید محتوا به دوریم برای کاربران احترام قائل نیستیم خدا وکیلی کدوم ما تا حالا فکر کردیم آقا ممکنه کاربر با 10 تا پاپ آپ که من گذاشتم برنجه فقط پول بیاد تمومه و اینجا همون نقطه ای هست که ما اشتباه کردیم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
از مدیر گوگل هم بپرسین نمیتونه این سوال شما رو پاسخ بده!
بستگی داره شما چه تعداد مطلب داخل سایتتون باشه شاید تگهای شمام داره ایندکس میشه هر تگی هم نمیتونه رتبه بگیره پس ایندکس شما به وسیله تگ زیاده اما لزوما نباید ورودی از تگ های شما باشه پس به تعداد مطالب بستگی داره
در درجه بعدی موضوع سایت شما مطالب شما فرضا اس ام اس نوروز 92 دیگه اردیبهشت ماه سرچ نمیشه همون روزای قبل از سال تحویل سرچ میشه پس بعدا ورودی نخواهد داد
به بروز بودن سایت و مطالب شما بستگی داره و خیلی از موارد دیگه
پس تعداد ایندکس سایتتون رو هیچوقت ملاک قرار ندید بروز باشید ورودی میگیرید
موفق باشید

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
دوست من این بخش رو نگرفتم که حرف منو رد کردی یا قبول ولی در کل عرض می کنم من سئو کار نیستم و اصلا به سئو کارای که امروزه ادعا می کنم هم ایمان ندارم بهترین کار اینه شما بشینی و مقالات خوب در مورد سئو بخونی (زبان اصلی )
دنیای سئو به پیچیدگی که این افراد برای وب مستران ترسیم کردند نیست سایت های ایرانی نه بلکه سایت های موفق خارجی رو بررسی کنید ببینید خدایی چند درصد از کارهایی که اینا میگند رو اونا انجام دادند اگر خودتون به سئو آشنا بشین چندتا مزیت داره و بهترینش اینه که هیچ کس جز خود شما قدر سایتتون رو نمی دونه بخصوص سیستم های آماده کارهای محدود و خاصی برای سئو میشه کرد و فقط میمونه نحوه پست دادن برای سایت یکی از دوستانم یه مطلب نوشتم اینو برای ادعا نمیگم و من نویسنده هم نیستم راستش می خواست چند صد هزارتومن بده دست یه نفری که ضمانت ورودی بالا هم میکرد خلاصه مطلب رو نوشتم خیلی هم کوتاه بود و از یه سایت دیگه دربارش الهام گرفتم الان که الانه هر روز بین 300 تا 400 ورودی خاص گوگل داره حساب کن کسی بتونه برای سایتش مطالب خیلی کمی بده اما با وسواس مطلب بده و از هر کدوم 200 تا ورودی بگیره اما ثابت ببین چی میشه هزارتا مطلب بدی میشه 200000 ولی ما که اینکارا رو نمی کنیم میایم یه چند تا سایت پیدا می کنیم اینا منبع خب حالا سه سطر اول و سه سطر اخر بازنویسی خب این شد یه مطلب بکر خیال خودمونم شاهکار کردیم من چندین بار دیگه هم گفتم در جاهای دیگه ما اصلا از تولید محتوا به دوریم برای کاربران احترام قائل نیستیم خدا وکیلی کدوم ما تا حالا فکر کردیم آقا ممکنه کاربر با 10 تا پاپ آپ که من گذاشتم برنجه فقط پول بیاد تمومه و اینجا همون نقطه ای هست که ما اشتباه کردیم

داش میشه چندتا سایت درمورد همین درمورد سئو بهم بدین ممنون میشم

Nermia

Registered User
لایک‌ها
30
سایت جدید

2 هفته ای هست دلسرد شدم و دیگه مطلب نمیدم

خوب اولین ایراد سایت شما (درکل ایراد دروپال) این هست که ادرس مطالب بصورت site.com/node/xxxx هست و این رو سئو و ورودی گوگل تاثیر داره
یکی دیگه هم اینکه اگر شما این تعداد مطلب رو مرتب ارسال میکردین نتیجه خوبی میگرفتین و بعد 275,000 مطلب ایندکس شده الان دیگه باید 2-3 دقیقه بعد ارسال مطلب گوگل اونو ایندکس میکرد ولی فاصله بین ایندکس مطالب شما زیاد و نامنظم هست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
داش میشه چندتا سایت درمورد همین درمورد سئو بهم بدین ممنون میشم

الان حضور ذهن خاصی ندارم چون چند ماهی هست از طراحی وب فاصله گرفتم و لینک سایت ها رو ندارم اما با جستجوی انگلیسی در گوگل نتایج خیلی خوبی دریافت می کنید جدا وقتی سایت های ساده اونا رو می بینم تعجب می کنم وقتی وارد وبلاگ های اونا میشی محیطی ساده و آرام فقط به مطلب مورد نظرت می رسی ووقتی تو سایت های ما میری انگار بازار شام هست یه جاش داره محصول زناشویی می فروشه یه جاش داره آموزش تست زنی کنکور اونطرف مدل کفش و مانتو و خود مطلب در مورد یه بحث علمی هست من قبلا به سایت یک پزشک خیلی سر می زدم مطالبش جالب بودن و هستند ولی خب انتقادی که به ایشون دارم ایشون هم روال کاری خودشون رو عوض کردن و ظاهر سایت رو کمی تبلیغاتی کردن یک پزش قبلی می تونست نمونه خوبی از وبلاگنویسی باشه و مدیریت سایت در حالت کلی بزرگان اینو میگن ما باید برای کاربر بنویسی نه برای گوگل اما همه ما برای گوگل می نویسیم و این اشتباه هست

بالا