FARGO
Registered User
- نوشتهها
- 960
- لایکها
- 0
به نقل از kami :حسين جون به خدا من يکي از همه تون بي سوادترم. اينا هايي که ديدي نوشتم براي نشون دادن بي سواديم بود همين.
ناز اون اصغرت!
به نقل از kami :حسين جون به خدا من يکي از همه تون بي سوادترم. اينا هايي که ديدي نوشتم براي نشون دادن بي سواديم بود همين.
يكي از مزخرفترين جاهايي كه ميتوني ببيني.به نقل از buf :حالا كامي جان _ به خاطر ما_ نميشه يكم حوصله كني و درباره دانشكده صدا و سيما توضيح بدي؟
واسه تفريح نيست ها! يكي از بچه ها قبول شده و ممنون ميشم اگه راهنمايي كني...
بازم تو گير دادي به منابه نقل از Sabzine :آناتما ي عزيز اصلا ( به هيچ وجه ) نميخوام باهات بحث كنم ( به هزار دليل از جمله : كمبود وقت و چيزاي ديگه كه نميگم ! )
من اون نظرات شما در مورد عباس كيا رستمي و مخملباف و ... و طرفداريهايي كه از مهران مديري كردي رو تو تاپيك مارمولك توقيف شد خوندم ,
و بسيار بسيار با اين نظرات و اينگونه نظر دادن مخالفم !
فقط الان خواستم مخالفتم رو باهات اعلام كنم كه بگم : اگه كسي جواب نظراتت رو
نداده ( مثل خودم ) دليل اين نيست كه باهات موافقن يا نميتونن جواب بدن و هزار تا چيز ديگه ....
فقط بگم : " نشستن و خواستن " خيلي آسونه و آسونتر از اون اينكه : هر موقع , هر جا , همينجوري در مورد هر كسي , هر جوري , هر نظري رو دادن !
( به تعداد دفعات استفاده از " هر " توجه دارين كه ؟ بازم بيشتر توجه كنين به اين " هر " ها ! )
اتفاقا اينم پرسيده بودن از اين رفيق ما.يه چيز باحال راجع به تحثيثات محليش: اومده بودن از يکي از همسايه هامون پرسيده بودند اينا ميرن نماز جعه؟
آنّّّ!!!!!!!!!! ديگه نداشتيمااناتما آخر منطقي خداييش!
بابا هميشه فقط ميكوبي من نديدم دليل بياري!
مثلا يادمه دليل بد بودن يه فيلم رو فيلمبرداري با دوربين ديجيتال گفته بودي!
حافظتو بخورم منبه نقل از mori_nokia_6230 :آكواريوم؟؟ من حافظه ام ضعيفه!
اگه اينجوريه كه خداي بحث منطقي هستي بابا :lol:به نقل از anathema :
از سايت روزنامه شرق برداشتم بخش سينما.به نقل از mori_nokia_6230 :اين رو كي نوشته 1؟
حالا هي منو ضايع كن تو!!به نقل از mori_nokia_6230 :اين آخر مقاله الكي بود!
معلومه يارو با تهيه كننده باج خور نسبت داشته!
تو برو شرق بلكه از اين حالت به منطق آكواريومي برسه كه بهتره حد اقل!