به به جناب بوف

نيستي آقا ؟؟؟ از اين طرفا ؟
موافقم بوف جان ...
بابا جون آخه اين چه وضعه ؟ درست حسابي نقد كنين ! نقد ! نه گلايه و ...
كامي جان شما ديگه چرا ؟ درست حسابي بگو اينجاش اونجوريه , فلان چيز رو فلان جور گفته و ....
آناتما ي عزيز اصلا ( به هيچ وجه ) نميخوام باهات بحث كنم ( به هزار دليل از جمله : كمبود وقت و چيزاي ديگه كه نميگم ! )
من اون نظرات شما در مورد عباس كيا رستمي و مخملباف و ... و طرفداريهايي كه از مهران مديري كردي رو تو تاپيك مارمولك توقيف شد خوندم ,
و بسيار بسيار با اين نظرات و اينگونه نظر دادن مخالفم !
فقط الان خواستم مخالفتم رو باهات اعلام كنم كه بگم : اگه كسي جواب نظراتت رو
نداده ( مثل خودم ) دليل اين نيست كه باهات موافقن يا نميتونن جواب بدن و هزار تا چيز ديگه ....
فقط بگم : " نشستن و خواستن " خيلي آسونه و آسونتر از اون اينكه : هر موقع , هر جا , همينجوري در مورد هر كسي , هر جوري , هر نظري رو دادن !
( به تعداد دفعات استفاده از " هر " توجه دارين كه ؟ بازم بيشتر توجه كنين به اين " هر " ها ! )
مرتضي جان ,
منظورم از مستمع آزاد در مورد بر و بچه هايي بود كه با موتمن كلاس ندارن و با اجازه ي ايشون سر كلاساش ميشينن ...
شرمنده فكر نكنم شما بتوني بياي سر كلاساش ( چون بعضي وقتا تو كلاس بين مستمع آزادها با بقيه بحث ميشه و بچه ها يه كم از اين وضع ناراضي ان ... )
در ضمن كامي جان : شما اولش گفتي از اوحدي خوشت نيومده و حاليش نيست , الان ميگي جو دانشگاه ,
كدوم بالاخره ؟ يا كدوم بيشتر ! من با چند تا از بچه هاي ( دانشجو توليد ) صدا و سيما رفيقم !
از لحاظ فكري و عقيدتي مثل هعمه ي جوون هان و يكي از دوستام " محمد . ا " خيلي هم قيافه ي خفني داره !
ولي از لحاظ كلي شايد جوش با سينما تئاتر فرق داشته باشه , ولي اساتيدش بعضي وقتا خيلي هم از صدا و سيما و **** ( بد جور ) انتقاد ميكنن !
مثلا همين رييس شبكه ي " العالم " ( اسمش يادم نيس ) در مورد اين نحوه ي تبليغات( سامسونگ و سايپا و ... ) وسط سكانهاي نقطه چين , گفته بود :
" كثيفترين نوع تبليغاتي وجود داره و ازش ميشه استفاده كرد همينه كه ميبينين الان دارن انجام ميدن " ....