• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیگران قدیمی سینمای ایران

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
ابی : بعضی از جوانها آبروی موسیقی ما را برده اند

* ابی را هنگام ضبط یک برنامه در راهروهای تلویزیون می بینیم ،مثل همیشه شاد و سر حال است و همان کت و شلوار و کراوات مخصوص بخودش را زده است .چیزی را که جز در مورد عده ای از خوانندگان قدیمی در جوانترها کمتر دیده ایم .خودش می گوید :

ابی : راستش را بخواهی بعضی از خواننده ها در انتخاب لباس و آرایش سر و صورتشان بیشتر از اجرای ترانه هایشان وسواس دارند !

*حرف از این است که موسیقی به جوانها و فعالیت آنها نیاز دارد ،ولی این تقلیدهای نابجا انگاری بدجوری گریبانگیر این موسیقی شده است .

ابی : اتفاقا من هم همین عقیده را دارم و معتقدم که موسیقی ما دیگر از جنبه لابراتوار و آزمایشی خارج شده . جوانها اگر با عشق به موسیقی وارد فعالیت شوند باعث امید زیادی هستند ولی مسئله این است که همه برای کسب شهرت و پول می آیند و زمانیکه آهنگی در بین مردم گل کند آنقدر از رویش کپیه می کنند و از همدیگر تقلید می کنند که رمق این موسیقی را می کشند .باین خاطر من فکر می کنم این گروه جوانها واقعا آبروی موسیقی ما را برده اند .

*تو سال گذشته با شرکت در جشنواره آواز ترکیه باعث سروصدای زیادی شدی ،آیا امسال نیز چنین دعوتی از تو بعمل آمده یا خیر ؟

ابی : بله ،اتفاقا همین هفته برای شرکت در این فستیوال یک ترانه بزبان انگلیسی ضبط کرده ام که از ساخته های اریک است و تا آن زمان در ایران پخش نخواهد شد .

ستاره سینما / شماره 206 / مهرماه 1356

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
سامانتا و فرنگیس در حمام سونا

بدنبال دوستی های هنرمندان زن ،که برای پیشگیری از ایجاد جنجال دو به دو باهم دوست می شوند ،اخیرا دوستی فرنگیس فروهر که بتازگی از شوهرش جهانگیر فروهر جدا شده است و شهناز تهرانی (سامانتا) هم جلب توجه کرده است .اکنون اغلب اوقات این دو هنرپیشه در میهمانی ها و در مجالس باهم دیده می شوند و حمام سونا هم با هم می روند .

اطلاعات هفتگی / شماره ۱۶۲۱ /دی ماه ۱۳۵۱

توضیح : لازم به ذکر است که سامانتا نام شهناز تهرانی در یکی از سریال های محبوب آن دوران است و وی با بازی در آن به سامانتا معروف گردید و فرنگیس فروهر هم که در عکس ملاحظه می کنید مادر لیلا فروهر است .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
ناگهان در اتاق خواب لیلا فروهر باز شد و یک مرد گفت :من دوستت دارم !

ساعت 7 بعداز ظهر سه شنبه هفته گذشته مرد جوانی پس از اینکه زنگ در خانه لیلا فروهر را به صدا درآورد و در بر روی او باز شد ،بدون اینکه خودش را معرفی کند و بگوید چکار دارد که به آنجا آمده است وارد خانه لیلا فروهر شد و و بدون توجه به اعتراض ساکنین خانه که می خواستند مانع ورود او به خانه بشوند خود را به اتاق لیلا فروهر رساند و با دیدن او که مشغول استراحت در اتاقش بود فریاد زد :

_دوستت دارم ،خیلی دوستت دارم ،تو به من بگو من از دست عشق تو چکار کنم ؟

لیلا فروهر که هاج و واج مانده بود که این مرد کیست و این حرفها چیست که می زند با تعجب گفت : ولی آقا شما کی هستید ؟اینجا چکار می کنید ؟

مرد در جواب می گوید :

تو چکار داری که من کی هستم و اینجا چکار می کنم .من آمده ام اینجا که فقط به تو بگویم دوستت دارم ،می بینی که خوش تیپ هستم ،پول هم به اندازه خودم و تو دارم ،دوستت هم که دارم ،خوب به عشق من جواب مثبت بده ،در غیر اینصورت خیلی نگران خواهم شد .

در این مدت که مرد در آستانه اتاق لیلا فروهر این حرفها را می زد یکی از اهالی خانه ماجرا را تلفنی به کلانتری 8 تهران خبر میدهد و ماموران کلانتری بلافاصله به منزل لیلا فروهر می آیند و این مرد را دستگیر می کنند و با خود به کلانتری می برند .

مجله اطلاعات هفتگی / بهمن 1355 / شماره 1826

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
لیلا فروهر و آرام ترانه دو صدائی میخوانند

با وجودیکه این روزها شایعات عشقی لیلا فروهر و آرام آهنگساز بر سر زبانهاست .جهانگیر فروهر پدر لیلا اعلام داشته بود که بخاطر جلوگیری از جنجال همکاری دخترش و آرام را قطع نموده ،این هفته باخبر شدیم که ایندو باتفاق هم یک ترانه دوصدایی اجرا می کنند .

لیلا فروهر و امیر آرام اخیرا برای آماده نمودن سیزده آهنگ دو صدایی اغلب اوقات با همدیگر دیده می شوند .

خود لیلا عقیده دارد که بین او و آرام عشقی بان صورت وجود ندارد و آرام نیز همین را می گوید .

آرام می افزاید :

- این دختر را من لیلا کردم .چرا که او اخیرا با وجود آهنگ های زیادش در زمینه خوانندگی چیز تازه ای نداشت .این کار را بخاطر استعدادش کردم ، شاید هم بخاطر اینکه از نظر باطنی به این دختر سخت علاقمندم .

اطلاعات هفتگی / اردیبهشت 1355 / شماره 1788

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
نوش آفرین : من فیلم سکسی بازی نخواهم کرد .

شهرت و موفقیتی که در کار خوانندگی نصیب نوش آفرین شده است ،موجب گردید که فیلمسازان یکبار دیگر اورا جلوی دوربین فیلمبرداری بکشانند .نوش آفرین پنج سال پیش فعالیت های هنری را با هنرپیشگی آغاز کرد . او در دوره اول هنرپیشگی در هر فیلمی که پیشنهاد می شد بازی می کرد .فیلمهای سکسی و فیلم هایی که نقش دوم داشت و با دستمزدهایی که حداکثر آن 15000 تومان بود .اما از دوسال پیش یکباره سینما را رها کرد و به خوانندگی پرداخت تا شهرت و محبوبیتی که در سینما بدست نیاورد در دنیای موزیک بدست آورد و اتفاقا موفق هم شد ودر مدتی کوتاه جزو خوانندگان مشهور روز گردید .

شهرتی که در خوانندگی نصیب نوش آفرین شد موجب گردید که فیلمسازان یکبار دیگر او را جلوی دوربین بکشانند .البته با این تفاوت که سه شرط اصلی نوش آفرین رعایت شود .

اول اینکه فیلم سکسی نباشد . دوم کار گردان فیلم و هنرپیشه ای که رل مقابل اورا بازی میکند ،معروف باشد و سوم اینکه رل اول را داشته باشد . علاوه بر همه اینها دستمزد نوش آفرین از پنجاه هزار تومان کمتر نباشد !.چالب اینکه در اولین فیلم نظریات نوش آفرین رعایت شد و شهرت دنیای موزیک موجب شد که دو قرداد دیگر و با همین شرایط از طرف نوش آفرین امضا ء شد .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یک نظرخواهی جالب و خواندنی

زن دلخواه شما کیست ؟(قسمت چهارم )

داریوش

داریوش خواننده جوان و محبوب در مورد زن دلخواه عقیده خاصی دارد ، او معتقد است :

_ به عقیده من زن باید درونش زیبا باشد ،رنگ چشم یا رنگ مو تاثیری در زیبایی ذاتی زن ندارد . به همین جهت به رنگ چشم و موی زن اهمیتی نمی دهم ،دوست دارم بسیار ساده آرایش کند و هرلباسی که برازنده اوست ،بپوشد .لطافت یک زن کامل را داشته باشد .سوادش کمتر از دیپلم باشد و حس هنریش در زمینه موزیک قابل ملاحظه باشد .فاصله سنش بامن دوسال بالا یا پایین باشد . هم واقع بین و هم احساساتی باشد .دراینکه طرفدار موسیقی ایرانی ویا کلاسیک و یا اپرا باشد یانه ،این بستگی به خود او دارد .

لباسی مناسب با محیط منزل بپوشد .درعین حال که اجتماعی فکر می کند ،فردطلبی را نیز فراموش نکند .خانه دار باشد و به امور اجتماعی و خبرهای سیاسی نیز علاقه نشان دهد .

محمد علی فردین

فردین چهره محبوب و هنرمند سینمای ایران هم در مورد مشخصات زن دلخواهش عقیده ای مشابه ناصرملک مطیعی دارد . او نیز در این مورد معتقد است :

_ من سالهاست زن دلخواهم را برگزیده ام که هم اکنون سمت همسری مرا عهده دار است ،ولی در اینکه زنی با چه مشخصاتی را زن دلخواه میدانم ،من زنی با تیپ کاملا شرقی را که از چنین خصلت هایی برخوردار است ،زن دلخواه مرد ایرانی میدانم :

چشم سیاه ،مو مشکی ،ساده آرایش کند ودر لباس خوش سلیقه باشد .پوست بدنش سفید باشد .بلندقد و خوش قامت باشد .درس خوانده و بسیاربا معلومات باشد .واقع بین و طرفدار موسیقی ایرانی باشد . درمنزل باب میل مرد خانه لباس بپوشد .کدبانوی به تمام معنی باشد و برخانه فرماندهی کند .از مسائل سیاسی و اجتماعی نیز بی خبر نباشد .

اطلاعات بانوان / آبان 1351 / شماره 801

تکلمه : این مطلب تحفه ای ناچیزی بود به همه طرفداران داریوش ،فردین و البته میلاد ،سارا و علیرضای عزیز

ضمنا علیرضاجان دیدی گقتم کاربران اینترنتی حوصله ورود به این مباحث را ندارند .ولی اگر وارد می شدند چقدر بحث جالب می شد ولی افسوس .....

14 نظر

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یک نظر خواهی جالب و خواندنی

زن دلخواه شما کیست ؟ ( قسمت سوم )

منوچهر وثوق

منوچهر وثوق هنرپیشه معروف سینمای فارسی ، در مورد مشخصات زن دلخواه چنین عقیده دارد :

رنگ چشمهایش زرد عسلی و رنگ مویش قهوه ای و رنگ پوستش سفید باشد .خیلی ملایم آرایش کند و لباس هایی با رنگ های روشن بپوشد .166 سانتیمتر قد و حدود 56 کیلوگرم وزن داشته باشد . میزان تحصیلات و معلومات هنریش هرچه بالاتر باشد بهتر است .بین 20 تا 30 ساله و بسیار احساساتی باشد . موسیقی ایرانی را بر موسیقی غربی ترجیع بدهد . در منزل لباسهای تنگ بپوشد و زنی به تمام معنی کدبانو باشد .علاقمند به سیاست باشد ولی فعالیت سیاسی نداشته باشد . در ضمن مرا هم خیلی دوست داشته باشد .

فریدون فروغی

فریدون فروغی ،خواننده پرطرفدار ترانه « زندون دل » زن دلخواهش را باچنین مشخصاتی توصیف کرد :

چشم سیاه و مومشکی باشد .بسیار ساده آرایش کند و لباسهای ساده بپوشد .پوست بدنش سبزه باشد .55 کیلو وزن و 162 تا 165 سانتی متر طول قامتش باشد و بسیار درس خوانده و معلومات هنریش زیاد باشد . 20 ساله و بسیار احساساتی باشد . نه طرفدار موسیقی کلاسیک باشد و نه طرفدار موسیقی ایرانی .نه زن خانه باشد و نه زن اداری ،فقط زن من باشد .به سیاست و تموراجتماعی علاقه نشان دهد ،ولی خود سیاستمدار و یا مجری امور اجتماعی نباشد .

اطلاعات بانوان / شماره 801 / سال 1351

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یک نظر خواهی جالب و خواندنی

زن دلخواه شما کیست ؟(قسمت دوم )

منوچهر سخائی

منوچهر ،خواننده معروف مشخصات زن دلخواهش را چنین توصیف می کند :

رنگ چشمهایش تیره و رنگ مویش به رنگ چشمهایش باشد . با وجود انکه میدانم خانم ها در مورد آرایش به حرف مردها گوش نمیدهند ،دوست دارم بسیار ساده آرایش کند ،نه آنکه خود را در رنگ ها و روغن ها غرق کند به گونه ای که تابلوی « دست نزنید ،رنگی می شوید » به گردنش آویزان کند !. لباس هایی به رنگ آبی آسمانی و گندمی بپوشد .وزن بدنش به اندازه ای باشد که بتوانم روی دستهایم بلندش کنم .طول قدش کوچکتر از من باشد .خیلی زیاد درس نخوانده باشد و معلومات هنریش در حد معمول باشد . سنش بین 25 تا 30 باشد . طرفدار اپرا و موسیقی کلاسیک باشد ولی نه بصورت تظاهر ،چون این نوع موسیقی و هنر برای زن ایرانی فقط باید جنبه ستایش داشته باشد . درمنزل ساده لباس بپوشد و در مواقعی که خانه خالی از اغیار است دوست دارم لباس های وسوسه انگیز بپوشد .زن خانه باشد ولی نه بعنوان مادر بچه ها ... در امور اجتماعی فعالیت کند .بهتر است تا اینکه طرفدار سیاست باشد .ولی غافل از مسائل سیاسی هم نباشد .

بهروز وثوقی

بهروز وثوقی ،بازیگر سرشناس سینمای ایران در مورد مشخصات زن دلخواه عقیده دارد :

زنی که تیپ شرقی داشته باشد زن دلخواه من است و به عقیده من زن های ایرانی از چنین تیپی برخوردار هستند :مومشکی ،بلند قد ،وزن متوسط و شیک پوش ،رنگ لباس مهم نیست . سلیقه مهم است .آرایش چهره اش مناسب با محیط باشد .

سن بین 18 تا 30 سال .طرفدار موسیقی ایرانی و مطلع از هنرهای جهانی ،باسواد و فهمیده باشد .در منزل به طرز دلپذیری لباس بپوشد . زن خانه باشد ولی نه به گونه ای که روابط اجتماعی را فراموش کند .مطلع از خبرهای سیاسی باشد ولی خود گرد سیاست نگردد . در برخوردهای اجتماعی وقار و متانت خود را حفظ کند و مهم تر از همه شوهرش را دوست داشته باشد .

اطلاعات بانوان / شماره 801 / سال 1351

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یک نظرخواهی جالب و خواندنی

زن دلخواه شما کیست ؟ (قسمت اول )

فریدون فرخزاد

فریدون فرخزاد ،خواننده و شومن معروف عقیده دارد که زن مورد علاقه اش باید دارای چنین مشخصاتی باشد :

چشم هایش به رنگ سبز و مویش سیاه باشد ،لباس های ساده و روشن بپوشد .رنگ پوست ،وزن و طول قامتش اهمیتی ندارد ،مهم آنست که افکار بزرگی داشته باشد . درس خوانده و سطح دانش و معلومات هنریش خیلی زیاد بالا باشد . سنش به هر جهت بالای سی سال و علاقمند به هنری باشد که در سطح جهانی ارزنده است .زن اداری باشد ،چه زن خانه حکم مستخدم منزل را دارد .

علاقمند به سیاست باشد ،چون سیاست نیز جزیی از امور زندگی اجتماعی است .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
در امریکا پوران را دلارباران کردند !

پوران که اینروزها ترانه « دختر الکن » او بر سر زبانهاست ، در ایام نوروز از طرف رادیو تلویزیون ایران برای اجرای چند کنسرت به آمریکا رفته بود . از او جالب ترین خاطره سفرش را پرسیدیم .گفت :

- رسم پول باران کردن خواننده که آغاسی بدعت آن را گذاشت به آمریکا هم سرایت کرده است ،با این تفاوت که در آنجا یکشب در حین اجرای برنامه مرا «دلارباران» کردند و این یکی از خاطرات جالب سفرم به آمریکاست .البته حتی یک دلار هم نصیب خودم نشد چون گرم خواندن بودم و اعضای ارکستر زودتر جنبیدند !

مسافرت پوران مجموعا 17 روز طول کشید ودر شهرهای نیویورک ،واشنگتن ،سانفرانسیسکو ،و لوس آنجلس چهار برنامه نوروزی برای ایرانیان مقیم آمریکا اجرا کرد که در نیویورک تعداد مدعوین بیشتر از همه جا بود .این برنامه در هتل معروف والدف آستریا اجرا شد و اکثر مردم ترانه قدیمی پوران بنام «گل اومد بهار اومد » را میخواستند .

وفائی خواننده دیگر این گروه اعزامی بود که کارش حسابی گرفت و گویندگی برنامه ها را پرویز قریب افشار به عهده داشت . پوران ارکستر خود مرکب از 4 نوازنده را همراه برده بود.

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
نوش آفرین قرارداد بازی در فیلم بدون حضور سعید راد را نپذیرفت

هفته گذشته یکی از تهیه کنندگان فیلم فارسی به سراغ نوش آفرین رفت تا ازوی دعوت کند تادر فیلم آینده او به اتفاق هنرپیشه مرد دیگری به غیر از سعید راد شرکت کند .امانوش آفرین این پیشنهاد را قبول نکرد و گفت : من در هیچ فیلم سینمایی بازی نمی کنم مگر اینکه همبازی من در این فیلم سعید راد باشد ،چون تنها حضور سعید راد در فیلم و راهنمایی های اوست که من میتوانم از عهده نقش خود بخوبی برآیم .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
ابی

فرزان دلجو بازیگر محبوب من است .از میان بازیگران مونث نیز به لیلا فروهر و آیلین ویگین رای می دهم و علت انتخاب این سه ،این است که باید بنظر من از جوانها حمایت کرد . باید چهره های تازه و انرژی های تازه در خدمت سینما بکار گرفته شوند .

ضمنا بهترین فیلمی که من در سال گذشته دیم و عجیب روی من تاثیر گذاشت ،فیلم " سرایدار " بود ونیز از علف های هرز خیلی خوشم آمد .از میان کارگردانان به فرزان دلجو – امیر مجاهد و از میان فیلمبردارها به پطرس پالیان رای میدهم .

ستاره سینما / شماره 179 / فروردین 1356

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
نلــــــــــــــــی
فروزان
فردین
عکسی فوق العاده جالب
فردین

فایل های ضمیمه

• 410604-b.jpg