با سلام به همه دوستان بخصوص فردین خان عزیز وتشکر بخاطر زحمات:blush:
من قبلا چند تا مطلب در مورد سینما وبازیگران قدیمی ارسال کرده بودم من مدیر سایت هموطن آنلاین بودم به آدرس زیر www.IR18.ir
الان دوباره برگشتم و میخوام در مورد فیلمهای بهروز وثوق براتون بنویسم چون علاقه شدیدی به بهروز وثوقی دارم
البته مطالب ما به زیبایی مطالب فردین خان که نیست ولی جهت آشنایی با فیلمها وعوامل آن ارزش یک بار خواندن را دارد
--------------------------
بهروز وثوقي
بهروز وثوقي( خليل ) متولد 1316 در خمين است. وي كار خود را با نقش كوتاهي در فيلم « طوفان شهر ما » ساموئل خاچيكيان شروع كرد و سپس با فيلم « صد كيلو داماد » عباس شباويز فعاليت حرفه اي خود را آغاز كرد. كارنامه بازيگري وثوقي به دو دوره كاملاً مشخص تقسيم مي شود،« قيصر » مسعود كيميايي مرز بين دو دوره است. وثوقي دوره اول در ملودرام هاي سطحي يا نقش آدمهاي بد و شرور را بازي مي كند مثل « گل گمشده » عباس شباويز و يا نقش مثبت ومنفي همزمان با هم مثل فيلم « دزد بانك » اسماعيل كوشان را دارد يا نقش قهرمان پاكدل و شجاع مثل فيلم « هاشم خان » محمد زرين دست را ايفا مي كند. او از سال 1348 جوايز زيادي از جشنواره هاي داخلي و خارجي به دست آورد. فيلم « سوته دلان » علي حاتمي آخرين فيلمي بود كه وثوقي در ايران بازي كرد و به طرز چشم گيري از ايفاي نقش خود بر آمد و نشان داد كه به در حرفه بازيگري تواناست. او پس از آن به آمريكا رفت تا در فيلم « گربه در قفس » بهمن زرين دست بازي كند كه اقامت او با انقلاب اسلامي مصادف شد. يكي از اتفاقات مهم در حضور هنري وثوقي در سالهاي اخير جايزه اي است كه داوران جشنواره لس آنجلس در سال 1979 به عباس كيارستمي اهدا كردند و او نيز تقديم وثوقي كرد.
ليست فيلم هاي سينمايي اين بازيگر :
۱ - نفس بريده (۱۳۵۷)
۲ - سوته دلان (۱۳۵۶)
۳ - بت (۱۳۵۵)
۴ - بت شكن (۱۳۵۵)
۵ - ماه عسل (۱۳۵۵)
۶ - ملكوت (۱۳۵۵)
۷ - ذبيح (۱۳۵۴)
۸ - كندو (۱۳۵۴)
۹ - ممل آمريكايي (۱۳۵۴)
۱۰ - همسفر (۱۳۵۴)
۱۱ - سازش (۱۳۵۳)
۱۲ - گوزنها (۱۳۵۳)
۱۳ - تنگسير (۱۳۵۲)
۱۴ - خاك (۱۳۵۲)
۱۵ - گرگ بيزار (۱۳۵۲)
۱۶ - نفرين (۱۳۵۲)
۱۷ - بلوچ (۱۳۵۱)
۱۸ - دشنه (۱۳۵۱)
۱۹ - غريبه (۱۳۵۱)
۲۰ - داش آكل (۱۳۵۰)
۲۱ - رشيد (۱۳۵۰)
۲۲ - فرار از تله (۱۳۵۰)
۲۳ - يك مرد يك شهر (۱۳۵۰)
۲۴ - پنجره (۱۳۴۹)
۲۵ - دور دنيا با جيب خالي (۱۳۴۹)
۲۶ - رضا موتوري (۱۳۴۹)
۲۷ - طوقي (۱۳۴۹)
۲۸ - قهرمانان (۱۳۴۹)
۲۹ - ليلي و مجنون (۱۳۴۹)
۳۰ - دنياي آبي (۱۳۴۸)
۳۱ - قيصر (۱۳۴۸)
۳۲ - بر آسمان نوشته (۱۳۴۷)
۳۳ - بيگانه بيا (۱۳۴۷)
۳۴ - تنگه اژدها (۱۳۴۷)
۳۵ - دزد سياهپوش (۱۳۴۷)
۳۶ - دشت سرخ (۱۳۴۷)
۳۷ - گرداب گناه (۱۳۴۷)
۳۸ - من هم گريه كردم (۱۳۴۷)
۳۹ - هنگامه (۱۳۴۷)
۴۰ - ايمان (۱۳۴۶)
۴۱ - دالاهو (۱۳۴۶)
۴۲ - زني به نام شراب (۱۳۴۶)
۴۳ - وسوسه شيطان (۱۳۴۶)
۴۴ - امروز و فردا (۱۳۴۵)
۴۵ - بيست سال انتظار (۱۳۴۵)
۴۶ - خداحافظ تهران (۱۳۴۵)
۴۷ - هاشم خان (۱۳۴۵)
۴۸ - دزد بانك (۱۳۴۴)
۴۹ - عروس دريا (۱۳۴۴)
۵۰ - دختر ولگرد (۱۳۴۳)
۵۱ - لذت گناه (۱۳۴۳)
۵۲ - فرشته اي در خانه من (۱۳۴۲)
۵۳ - گل گمشده (۱۳۴۱)
۵۴ - صد كيلو داماد (۱۳۴۰)
----------------
شروع میکنیم از اولین فیلمهای بهروز وثوق به ترتیب سال ساخت وتولید آن فیلم
صد كيلو داماد ( ۱۳۴۰)
كارگردان :
عباس شباويز
نويسنده :
عباس شباويز
خلاصه داستان : زن و مرد جواني كه چند بار با هم مشاجره داشته اند، سرانجام در يك لحظه ي بحراني تصميم به جدايي مي گيرند و مرد همسرش را سه طلاقه مي كند. پس از مدتي هر دو از اين كار پشيمان مي شوند، اما براي زندگي مجدد آنها ناچارند يك محلل بگيرند. محلل پس از مدتي حاضر به طلاق دادن زن نمي شود و طي يك سلسله ماجرا، بالاخره اين مهم صورت مي گيرد و زن و مرد جوان يكبار ديگر با هم ازدواج مي كنند.
بازیگران :
نام ... نقش
۱ - ويدا قهرماني ....
۲ - بهروز وثوقي ....
۳ - همايون ....
۴ - تقي ظهوري ....
۵ - غلامحسين بهمنيار ....
۶ - عزت اله مقبلي ....
۷ - تاج الملوك احمدي ....
۸ - پرخيده ....
در سال 1340 وثوقی در یک فیلم بنام صد کیلو داماد شرکت کرد که با اقبالی مواجه نشد.و بترتیب در فیلمهای گمگشته و فرشته ای در خانه من دختر ولگرد عروس دریا دزد بانک ...شرکت کرد.در واقع هیچ یک از این فیلمها عطش بهروز رو خاموش نمیکرد.تا اینکه ساموئل خاکچیان تصمیم به سرمایه گذاری روی فیلم خداحافظ تهران گرفت و بهروز وثوقی رو برای نقش اول انتخاب کرد