• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
برای عوض کردن حای کلونی خودمون اول باید اونجایی که می‌خواید برید یه پست دیده‌بانی بزنید. بعد از اینکه کنترل شما روی اون پست دیده‌بانی به حداکثر رسید می‌تونید با کلیک روش گزینه Relocate رو انتخاب کنید. در این حالت پست دیده‌بانی تبدیل به کلونی جدید شما خواهد شد و کلونی قبلیتون به یه پست دیده‌بانی نزول می‌کنه.:)

راستی من امروز ماهوارم رو به سلاح cannon مجهز کردم. دو روز طول می‌کشه تا مراحل ساختش تموم بشه. از این سلاح میشه برای دفاع در برابر اسکادرانهای مهاجم در یک محدوده وسیع استفاده کرد. برای ساختنش باید Radar رو کامل کنید. آخرین مرحله رادار cannon هستش. 5000 فلز به اضافه 1000 نفت و نیز 48 ساعت زمان برای ساخت می‌خواد.:happy:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
برای عوض کردن حای کلونی خودمون اول باید اونجایی که می‌خواید برید یه پست دیده‌بانی بزنید. بعد از اینکه کنترل شما روی اون پست دیده‌بانی به حداکثر رسید می‌تونید با کلیک روش گزینه Relocate رو انتخاب کنید. در این حالت پست دیده‌بانی تبدیل به کلونی جدید شما خواهد شد و کلونی قبلیتون به یه پست دیده‌بانی نزول می‌کنه.:)

راستی من امروز ماهوارم رو به سلاح cannon مجهز کردم. دو روز طول می‌کشه تا مراحل ساختش تموم بشه. از این سلاح میشه برای دفاع در برابر اسکادرانهای مهاجم در یک محدوده وسیع استفاده کرد. برای ساختنش باید Radar رو کامل کنید. آخرین مرحله رادار cannon هستش. 5000 فلز به اضافه 1000 نفت و نیز 48 ساعت زمان برای ساخت می‌خواد.:happy:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
4mcafma.jpg

کلونی ایرانی که در تصویر بالا با دایره قرمز مشخص کردم مال کیه؟ هر چی پیام می‌دم جواب نمی‌ده!
جای این کلونی خیلی بده. توصیه می‌کنم هر چه سریعتر به داخل ایران (ترجیحا دوروبر شیراز) نقل مکان کنه. روش این کارو در پست قبلی گفتم.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من هم از 2 هفته دیگه میام توی بازیتون . منو راه میدین؟

mehdi756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت کورش عزيز و بقيه دوستان
من امشب داشتم با کلونيم ور ميرفتم چند تا سرباز ساختم يه موشک رو شکل کلونيم اومد بد اونو نشونه گرفتم سمت برج ديده باني بغليم حالا نميدونم چه اتفاقي ممکنه بيفته لطفا راهنمايي کننين که اگه قراره بهم حمله بشه کمترين زيان رو ببينم:eek::eek::eek::(:(:(

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت کورش عزيز و بقيه دوستان
من امشب داشتم با کلونيم ور ميرفتم چند تا سرباز ساختم يه موشک رو شکل کلونيم اومد بد اونو نشونه گرفتم سمت برج ديده باني بغليم حالا نميدونم چه اتفاقي ممکنه بيفته لطفا راهنمايي کننين که اگه قراره بهم حمله بشه کمترين زيان رو ببينم:eek::eek::eek::(:(:(

دوست عزیز، اون که موشک نبوده. اون اسکادران خودت بوده. اسکادرانا تو این بازی به شکل سفینه نشون داده میشن.
در ضمن شما اشتباه کردی که حمله کردی.. جون شما همین دیروز وارد بازی شدی و کلونیت اینقدر توسعه پیدا نکرده که بتونه با کسی بجنگه. یه ضرر دیگه هم کردی. تازه کارای بازی ازشون تا چهار روز محافظت میشه به شرط اینکه در مدت اون چهار روز به کسی حمله نکنن. شما همین که حمله کردی محافظت هم تموم شد و خودتونو آماج حملات این و اون قرار دادین. حالا کلونی شما اشغال شده. ولی نگران نباش بازی رو نمی بازی. فقط باید به اشغال کننده باج زور ودی!!:wacko:
در ضمن بعد از 72 ساعت می‌تونی شورش کنی و از تحت سلطه اشغالگر خلاص بشی. البته شورش 24 ساعت طول می‌کشه و ممکنه تو اون 24 ساعت اشغالگر برای ***** شورش شما نیرو بفرسته. پس یا باید اونقدر قوی بشی که بتونی در برابر نیروهای ضد شورش دشمن مقاومت کنی یا اینکه فعلا شورش نکنی و اونو برای وقتی که حسابی قوی شدی بزاری. در ضمن اشغال شدن کلونی یه مزایایی هم داره . از جمله اینکه در صورت حمله یه نفر دیگه هیچ چیزی گیرش نمی یاد. ( یعنی تو این بازی حمله به کلونی های اشفال شده وقت و منابع هدر دادنه!) فقط اگه ارتش ضعیف تو کلونیت داشته باشی همشون کشته می‌شن. پس اگه می‌خوای پیشرفت سریعتری داشته باشی تا وقتی تو اشغال هستی ارتش نساز! :) فقط به تکمیل کردن منوی Construction برس.
بعدش اگرم نخواستی می‌تونی ارتش داشته باشی و به جاهای دیگه حمله کنی(حتی وقتی تو اشغال هستی!)
ولی فراموش نکن که ساختن ارتش فلز و نفت مصرف می‌کنه یعنی دقیقا همون چیزایی که برای تکمیل Construction کلونیت لازم داری.
فعلا نقشه من نساختن ارتش و پیشرفت کلونی هستش. در ضمن سعی کن برای اتحادمون دشمن تراشی نکنی. منظورم اینه که سرخود به کسی حمله نکن و اولش با من تماس بگیر. هر کی هم این بازی رو بازی می‌کنه ID منو Add کنه.----> [email protected] فراموش نکنید که ID خودتون رو که Add می‌کنین با اسم کشورتون باشه. یعنی طوری add کنید که من ID شما رو با اسم کشورتون تو لیست مسنجرم ببینم. تو مسنجرتون Change name رو بزنید.
موفق باشید.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من هم از 2 هفته دیگه میام توی بازیتون . منو راه میدین؟

بله که راه می‌دیم. تازه از شما خواهش هم می‌کنیم که هر چه زودتر بیاین.:)

این بازی برای همه جا داره. هر چی بیشتر باشیم قویتریم. هر کی دوست داشت سریع بیاد ثبت نام کنه. لینک ثبت نام هم تو امضامه.:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
برای ساختن ارتش به منوی Military برید. یه پنجره ظاهر می‌شه. رو یکی از مربع‌های سبز فلش‌دار کلیک کنید. شکلی زیر ظاهر می‌شه(البته شاید برای شما همشون قابل دسترس نباشه ، بستگی به پیشرفتتون داره!)

6bdustu.jpg

خب ما با اون خونه‌هایی که با شماره‌های 1 تا 9 علامت زدم،‌ کار داریم. ردیف اول (یک تا سه) که کاملا واضحه 1 برای ساخت سرباز، 2 برای ساخت ماشین‌های تندرو ( یا همون جیپ جنگی)، 3 برای ساخت تانکه

من شماره 3 که مربوط به ساخت تانکه انتخاب کردم. خب حالا بریم سراغ ردیف دوم. تو ردیف دوم 4 یعنی تانک ما مجهز به گلوله معمولی میشه (البته رو این یکی زیاد مطمئن نیستم) 5 یعنی تانک مجهز به سلاح ضد تجهیزات میشه یعنی هر چیزی رو که از فلز ساخته شده باشه رو نابود می‌کنه! 5 یعنی تانک مون مجهز به گلوله با تخریب زیاد میشه. بعد که نوع گلوله تانک رو انتخاب کردیم می‌ریم سراغ ردیف بعدی که مربوط به تکمیل یا بهینه سازی ماشین جنگیمون هستش.
7 یعنی تانکمون زرهی باشه. 8 یعنی تانکمون قدرت تخریب بیشتری داشته باشه. 9 یعنی برد شلیک تانکمون زیادتر باشه.
یادتون باشه که همیشه ماشین‌ها یا سربازهایی که از نظر برد شلیک بهینه شدن اول از همه شلیک می‌کنن.

mehdi756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام مجدد
آقا کورش من ديشب به اون کشور حمله نکردم و موشک رو برگردوندم ولي يکي ديگه به محض اين که من تحت پوشش تازه کارا در اومدم بهم حمله کرد از تو ضيحات خوبتون در مورد ساخت تانک و سرباز هم ممنونم اميدوارم با کمک هم تو اين بازي بتونيم دنيا رو تسخير کنيم:cool: من فعلا مشغول تکميل منوي Construction هستم
از حالا هم که تو اتحاديه شما عضو شدم سعي ميکنم ديگه سرخود کاري نکنم:D

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من یه پیشنهاد دارم :
اگه میشد یه وبلاگ درست می کردید و همه توضیحات رو اونجا همراه تصویر می دادین یه یه فایلی درست می کردید و برای دانلود قرار میدادید خیلی بهتر میشد ما هم خیلی بیشتر از این از اطلاعات سودمند شما استفاده می کردیم.

mehdi756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
کورش جان من یه کلونی دیگه ساختم البته یه مقدار با کلونی اصلیم فاصله داره خواستم ببینم چجوری میشه برا کلونی خودم فلز و نفت بفرستم اگه ممکنه توضیح بدین

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من یه پیشنهاد دارم :
اگه میشد یه وبلاگ درست می کردید و همه توضیحات رو اونجا همراه تصویر می دادین یه یه فایلی درست می کردید و برای دانلود قرار میدادید خیلی بهتر میشد ما هم خیلی بیشتر از این از اطلاعات سودمند شما استفاده می کردیم.

فكر نكنم وقت اينكارو داشته باشم. در ضمن يه وبلاگ به اندازه يه Forum براي موضوعات مباحثه‌اي خوب نيست. اگه مي‌خواي مطالب اين فوروم رو داشته باشي مي‌توني صفحاتش رو Save كني يا با Win to PDF ازش نسخه PDF بگيري.:)
مي‌بخشي كه نمي‌تونم خواسته تو انجام بدم.:blush:
موفق باشي.:happy:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
کورش جان من یه کلونی دیگه ساختم البته یه مقدار با کلونی اصلیم فاصله داره خواستم ببینم چجوری میشه برا کلونی خودم فلز و نفت بفرستم اگه ممکنه توضیح بدین

بايد تو منوي Construction معدن فلز و چاه نفت بسازي. بعدش كه ساختي بسته به Level چاه نفت يا معدن فلز هر ساعت يه مقدار مشخص به منابعت اضافه ميشه. در ضمن اگه مراحل بعدي چاه نفت و معدن فلز رو بسازي كلونيت تو يه ساعت مقدار بيشتري نفت و فلز ميسازه.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
امروز مي‌خوام اتحادهايي كه با ما دوست يا دشمن هستن رو به شما معرفي كنم.
اتحاد ‌هاي دوست:
اولي: RA
دومي: KSA

اتحادهاي دشمن:
اولي: T1
دومي: T2
سومي: T3
چهارمي: T4
پنجمي: LT0
ششمي: VTX

براي علامت زدن دوستان و دشمنان تو بازي بريد به منوي Community و از اونجا بالاي پنجره‌اي كه اومده Alliance رو كليك كنيد. ليست اتحادها ظاهر ميشه. حالا تو كادر جستجوي Find Tag اسم اتحادو بنويسيد و روي مثلث كنارش كليك كنيد تا جستجو كنه. نتيجه جستجو بالاي ليست قرار مي‌گيره. جلوش دوتا پرچم هست. پرچم سبز رو براي اتحادهاي دوست و پرچم قرمز رو براي اتحادهاي دشمن علامت بزنيد. حالا بازي رو Reload كنيد. مي بينيد كه اتحادهاي دشمن دورشون دايره قرمز كشيده و اتحادهاي دوست دورشون دايره نيلي تيره كشيده. اينطوري راحتتر دوستان و دشمنان رو تو بازي مي بينيد.
موفق باشيد.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روزی افتاده دست قوزی

آخه چرا اینقدر برای ما دشمن درست کردی , خجالت نکشیدی ؟

6 تا دشمن قلچماغ در برابر فقط 2 تا دوست پیزوری
تمام قلمرو پارس هم که افتاده دست اعراب
پس کی باید بریزیمشون بیرون ؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
روزی افتاده دست قوزی

آخه چرا اینقدر برای ما دشمن درست کردی , خجالت نکشیدی ؟

6 تا دشمن قلچماغ در برابر فقط 2 تا دوست پیزوری
تمام قلمرو پارس هم که افتاده دست اعراب
پس کی باید بریزیمشون بیرون ؟

فعلا صبر كن دوست من. عجله نكن. در ضمن هميشه دشمنا از دوستا بيشترن!
بيگدار نبايد به آب زد. من از كلوني RA خواستم كه كلوني هاي ايراني و اشغال نشده عضو پيمانم رو موقتا اشغال كنه تا كسي ديگه نتونه بياد اونا رو بگيره! من فعلا با RA دوستم. اهدافمون هم مشتركه. جلوگيري از نفوذ پيمان يكپارچه T1،T2،T3،T4 . بعدا كه كلوني‌هاي ايراني قوي شدن مي‌گم RA اونا رو آزاد كنه.
تا وقتي كه منوي كنستراكشن رو كامل نكرديد من اجازه حمله به هيچ كسو نمي‌دم. چون اينطوري خودتونو نابود مي‌كنين!
پس بچسبيد به منوي Costruction. در ضمن از بازيكنان جديد هم مي‌خوام كه نزديك و دور من كلوني خودشونو بسازن. اينطوري دسترسي اعضاي پيمان به هم آسونتره.

bagher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم کاملا موافقم ما باید فعلا باید با عربها دوست باشیم تا خیالمون از جنوب و غرب راحت باشه و قسمتهای اصلی ایران که توسط LT0و اتحادهای (تی) اشغال شده رو بازپس بگیریم.بعدش بریم سراغ عربها .

bagher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت که بگم کولونیه من تو بازی اسمش داریوشه که نزدیکیای کرمانه.
آدی یاهوی من هم اینه:
[email protected]

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
می گم این اتحاد RA هم حسابي مفت خوره:rolleyes: نه؟؟​

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
می گم این اتحاد RA هم حسابي مفت خوره:rolleyes: نه؟؟​

سلام دوست من
Datis
ما فعلا با اتحاد RA دوستيم. فكر كنم بچه‌هاي خيلي خوبي باشن. چون من با ماهوراه يكي از پادگانهاشونو زدم ولي طرف به جاي اعلان جنگ با من اومد و گفت ما نبايد با هم بجنگيم چون اهدافمون مشتركه يعني مبارزه با پيمان T . در ضمن علت اينكه كلوني‌هاي ايراني رو اشغال مي‌كنه رو گفت كه من كه دوست شما هستم بهتره اونا رو بگيرم يا پيمان T .
تازه گفت هر وقت كلوني‌هاي ايراني تحت اشغال من به حد قدرت كافي رسيدن يا هر وقت كه بخوان من آزادشون مي‌كنم.
خب حالا فكرشو بكنيد اگه پيمان T كلوني هامون رو مي‌گرفت مي‌شد بهش بگيم آقا فردا راس ساعت 4 فلان كلوني رو كه گرفته بودي آزاد كن. پس مي‌بينيد كه معامله حكيمانه‌اي باهاش كردم. در ضمن بهتره فعلا ارتش نسازيد چون ما هنوز پيشرفته نيستيم. و ممكنه در اثر حمله يه كله گنده تو جنگ كشته بشن و منابهي كه صرف آموزش نيروهامون كرديم هدر بره! در ضمن من وقتي مي‌گم يه كلوني قدرتمند شده كه اولا منوي Construction اش كامل باشه. بعدش هم حدود 10 تا تانك 20 تا 30 سرباز و 15 هامر داشته باشه. :)

بالا