• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
راستی یادم رفت که بگم کولونیه من تو بازی اسمش داریوشه که نزدیکیای کرمانه.
آدی یاهوی من هم اینه:
[email protected]

خوش اومدي داريوش جان!
اميدوارم كه موفق باشي;)
بچه ها همتون ID همديگه رو Add كنيد و حتي الامكان سعي كنيد كه وقتي وارد بازي ميشين تو ياهو هم sing in شده باشين تا بشه سريع باهاتون از طريق مسنجر تماس گرفت. در ضمن فراموش نكنين كه اسم تونو تو ياهو به اسم كشورتون تو بازي تغيير بدين تا وقتي كه با من چت مي‌كنين سريع بفهمم با فرمانده كدوم كلوني صحبت مي‌كنم.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست من
Datis
ما فعلا با اتحاد RA دوستيم. فكر كنم بچه‌هاي خيلي خوبي باشن. چون من با ماهوراه يكي از پادگانهاشونو زدم ولي طرف به جاي اعلان جنگ با من اومد و گفت ما نبايد با هم بجنگيم چون اهدافمون مشتركه يعني مبارزه با پيمان T . در ضمن علت اينكه كلوني‌هاي ايراني رو اشغال مي‌كنه رو گفت كه من كه دوست شما هستم بهتره اونا رو بگيرم يا پيمان T .
تازه گفت هر وقت كلوني‌هاي ايراني تحت اشغال من به حد قدرت كافي رسيدن يا هر وقت كه بخوان من آزادشون مي‌كنم.
خب حالا فكرشو بكنيد اگه پيمان T كلوني هامون رو مي‌گرفت مي‌شد بهش بگيم آقا فردا راس ساعت 4 فلان كلوني رو كه گرفته بودي آزاد كن. پس مي‌بينيد كه معامله حكيمانه‌اي باهاش كردم. در ضمن بهتره فعلا ارتش نسازيد چون ما هنوز پيشرفته نيستيم. و ممكنه در اثر حمله يه كله گنده تو جنگ كشته بشن و منابهي كه صرف آموزش نيروهامون كرديم هدر بره! در ضمن من وقتي مي‌گم يه كلوني قدرتمند شده كه اولا منوي Construction اش كامل باشه. بعدش هم حدود 10 تا تانك 20 تا 30 سرباز و 15 هامر داشته باشه. :)

از کجا معمول که در ساعت مقرر شهر های ما را ترک کنند
تو خود سرانه بدون شلیک حتی یک گلوله کشور را به بیگانه ها سپردی
توضیح دهید آقا

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
از کجا معمول که در ساعت مقرر شهر های ما را ترک کنند
تو خود سرانه بدون شلیک حتی یک گلوله کشور را به بیگانه ها سپردی
توضیح دهید آقا

ببينيد من از بين بد و بدتر گزينه بد رو انتخاب كردم. اگه من هم نمي‌گفتم آقاي RA بيا و فعلا اين كلوني‌ها تحت حمايت تو باشن خودش يا پيمان بدتر T اين كارو مي‌كرد. همون طور كه مي‌دوني بنا به سياست فعلي مون ، فعلا كلوني‌هاي صنعتي محض هستيم و ارتش نداريم.:happy:
در ضمن از شما مي‌خوام كه اگه فكر بهتري دارين لطفا مارو مستفيض بفرماييد...
در ضمن بهت اطمينان مي‌دم يه گلوله كه سهله با آتش سنگين ماهواره به پادگانشون حمله كردم. (250 تا انرژي برام خرج برداشت!) تا قرار صلح مذكور حاصل شد.

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
راستی این crystal چیه ؟ :blink:​

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
10 نفر به اتحاد PARS پیوستند که توشون

یه اسراییلی و یک آمریکایی هم پیدا می شود !!! که لباس کفر را در آورده اند و به اسلام گرویده اند

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
راستی اسم من هم تو بازی همون Datis این هم کلونی منه
ID هم تو یاهو d_datis است

M1.jpg

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرمنده همه
نمیخواستم اینجوری بشه
لیمیت اینرنتم تموم شد:(
حالا باز اومدم با همون اسم:cool:
کلونی من هم بالای کشور Datis of Esfahan:cool:
دعوتنامه هم اگر ممکنه برام بفرستید:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
شرمنده همه
نمیخواستم اینجوری بشه
لیمیت اینرنتم تموم شد:(
حالا باز اومدم با همون اسم:cool:
کلونی من هم بالای کشور Datis of Esfahan:cool:
دعوتنامه هم اگر ممکنه برام بفرستید:cool:

خوش‌ويومدي و چشم مي‌فرستيم:)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5

یه اسراییلی و یک آمریکایی هم پیدا می شود !!! که لباس کفر را در آورده اند و به اسلام گرویده اند

ولي من وادارشون نكردم كه به اسلام بپيوندن و در ضمن پيوستن به اتحاد من هيچ پيش شرطي نداره ;)
ما همه رو به كار مي‌گيريم. از جمله اسرائيلي‌ها.:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
راستی اسم من هم تو بازی همون Datis این هم کلونی منه
ID هم تو یاهو d_datis است

M1.jpg

خوش اومدي ديتيس:happy: راستي ID تو OK كردم. شما هم برو تو ياهو OK كن.
در ضمن توجه كنيد كه صفحات قبلي اين Topic مطالب آموزشي خوبي داره. اونارو هم بخونيد.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5

راستي يه گزارش بده ببينم تو كلونيت چه خبره سيروس جان!
فكر كنم تو اين مدت پيشرفت نداشتي:hmm:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستي يه گزارش بده ببينم تو كلونيت چه خبره سيروس جان!
فكر كنم تو اين مدت پيشرفت نداشتي:hmm:

من پیشرفت نداشتم ؟؟؟!!!! چرا کفر میگی

من تقریبا تا نصف Costroction را انجام دادم کارخانه تانک سازی هم ساختم :)

غیر از این هر روز در Broadcast message تبلیغ اتحاد PARS را می کنم
علاوه بر آن به دیگر شهر ها نامه می نویسم که به اتحاد پارس بپیوندند

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من پیشرفت نداشتم ؟؟؟!!!! چرا کفر میگی

من تقریبا تا نصف Costroction را انجام دادم کارخانه تانک سازی هم ساختم :)

غیر از این هر روز در Broadcast message تبلیغ اتحاد PARS را می کنم
علاوه بر آن به دیگر شهر ها نامه می نویسم که به اتحاد پارس بپیوندند

اه ! :eek: پس ما دوتا همکاریم.:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
تو این بازی نقشه واقعا بزرگه و جزئیات زیادی هست که همه جای نقشه باید به دقت زیر نظر گرفت. مطمئننا نمی‌شه هر لحظه نقشه رو اینورو اونور Drag کرد و دنبال تحرکات دشمن بود. برای همین من تصمیم گرفتم ایران رو به صورت فدرال اداره کنیم. یعنی ایرانو به استانها تقسیم کنیم و مسئولیت هر استان رو به یکی از اعضای اتحاد بدیم. رئیس هر استان وقتی وارد بازی شد میاد و محدوده خودشو بررسی میکنه که چون بزرگ نیست و همش توی صفحه میاد خیلی راحته.
بعد نتایج مشاهدات خودش رو تو بازی هر چند وقت یه بار (بسته به اهمیت) تو این Topic می‌نویسه.
بعد ما باید یک یا چند پادگان وسط ایران بزنیم که به عنوان پادگان ملی باشه. هر کلونی عضو اتحاد ایرانی‌ها میاد و بسته به توان نظامیش تعدای اسکادران تو این پادگان میزاره. این پادگان مثل نیروهای چند ملیتی می‌مونه. و هر موقع که ما کمبود نیرو داشتیم می‌تونیم از بقیه کلونی‌ها درخواست کنیم که اسکادراناشونو از این پادگان برای کمک بفرستن.
از فکرای خوب شما هم استقبال می‌کنیم. لطفا تو همین Topic اونا رو بزارید.:)

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
تو این بازی نقشه واقعا بزرگه و جزئیات زیادی هست که همه جای نقشه باید به دقت زیر نظر گرفت. مطمئننا نمی‌شه هر لحظه نقشه رو اینورو اونور Drag کرد و دنبال تحرکات دشمن بود. برای همین من تصمیم گرفتم ایران رو به صورت فدرال اداره کنیم. یعنی ایرانو به استانها تقسیم کنیم و مسئولیت هر استان رو به یکی از اعضای اتحاد بدیم. رئیس هر استان وقتی وارد بازی شد میاد و محدوده خودشو بررسی میکنه که چون بزرگ نیست و همش توی صفحه میاد خیلی راحته.
بعد نتایج مشاهدات خودش رو تو بازی هر چند وقت یه بار (بسته به اهمیت) تو این Topic می‌نویسه.
بعد ما باید یک یا چند پادگان وسط ایران بزنیم که به عنوان پادگان ملی باشه. هر کلونی عضو اتحاد ایرانی‌ها میاد و بسته به توان نظامیش تعدای اسکادران تو این پادگان میزاره. این پادگان مثل نیروهای چند ملیتی می‌مونه. و هر موقع که ما کمبود نیرو داشتیم می‌تونیم از بقیه کلونی‌ها درخواست کنیم که اسکادراناشونو از این پادگان برای کمک بفرستن.
از فکرای خوب شما هم استقبال می‌کنیم. لطفا تو همین Topic اونا رو بزارید.:)

موافقم ! مخصوصا حالا که نفوذ نظامی منطقه در مقیاس جهانی است:D

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهم چيزه...
من هم به جمع ايرانيان پيوستم. البته درحال حاضر تحت protection هستم. من بين سه شهر عضو پارس قرار دارم.
شهر datis شهر titan و شهر سيروس.
براي همين هم اوضاع فكر كنم خيلي بد نباشه. به هر حال به محض اينكه پروتكشن تموم شد خبرتون مي كنم تا پيغام عضويت رو بفرستين.
فعلاً.
راستي اين هم آي دي من: bpahlevani

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این عراقیه نزاشت و نه برداشت زرتی ما را اشغال نمود. :D

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
یه Squad به من حمله کرده و کرستال ام را می خواد بگیره ( تا سه ساعت دیگه می رسه الان ساعت11 است ) :grrr:
چرا یهو همه با ما دشمن شدن:weird:
من نیروی نظامی قوی ندارم تو فکر صنعت بودم
اگه شما جنوبی ها بزنید KKS را نابود کنید تا خودش و جهانیان بفهمن پیمان شکنی بده خوب میشه :medieval:
در ضمن وقتی هم با کسی دوست می شید سعی کنید از خودمون قوی تر باشه مثلا:
UPM
EXP
RAZ
UPM2

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
متاسفانه باید اعلام کنم که کشتن و بردن
من در دفاع از کلونی باختم
فقط نمی دونم نقش RA اینجا چی بود
چرا ما باید زیر پوشش کسی باشیم و پول بدیم در حالی که باید دیگران زیر استعمار ما باشن
دوستان تا وقتی نجنگیم و مستعمره باشیم فقط یول و کریستال از دست می دیم (عین من)
دوستان با نشستن پر کردن منوی سازه ها انقلاب صنعتی نمی شه
گروهی از کشور ها قوی تر می شند و ما زیر سایه آنها فقط به پیشرفت سازه ها فکر میکنیم
به نظر من ما باید در همین مقطع زمینی آن هایی که از ما ضعیفتر اند و OutPost ها و.... تسخیر کنیم
هر چند که نتیجه برای ما شکست باشه
ولی این شکست مانع پیشرفت دشمن در خاکهایمان و به تاخیر انداختن قویترشدن دشمن و کم کردن منابع او در کنار منابع خود باشد به جای اینکه باج دهیم در حالی که کشور به دشمن می فروشیم:eh:
به خاطر داشته باشید که بدترین وضع زیر استعمار بودن در بازی که تا حالایی که من دارم بازی می کنم
تمام اعضای اتحاد پارس مستعمره هستند:skull:
فقط : " ما چیزی نداریم که از دست بدهیم دوستان " :cigar:​

بالا