• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی کنید و حسابی پول در بیارید HOT

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
متاسفانه نمیشه از سایت زیدو برداشت کرد:
قفاقفا.PNG

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
متاسفانه نمیشه از سایت زیدو برداشت کرد:
مشاهده پیوست 902955

بله متاسفانه همینطور هست و با پول بدست اومده میشه voucher خرید و اون وقت یا باید از ووچر استفاده کنید یا اینکه بفروشیدش که این ووچر ها در تاپیک های خارجی خوب فروش میره و در تاپیک های ایرانی هم سعی می کنند ارزون خریداری کنند !
ولی در کل خوبه خیلی زود هم میشه امتیاز کسب کرد خصوصا از طریق پرتاب توپ

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب اینم آپگرید جدید اکانت من در فارم ساتوشی که 12000 ساتوشی هم فعلا جمع کردم ( لول 12 ) ولی آپگرید خیلی سنگین داره میشه 6 تا Caraman sheep 9130 باید بخرید ولی خوب درآمد خوبی هم دارند هم گوشت خوب تولید می کنند هم شیر

fs_lvl12.png

fs_lvl12to13.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
الان بهتره تو کدوم سایت عضو بشیم که درامد داشته باشیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
الان بهتره تو کدوم سایت عضو بشیم که درامد داشته باشیم

اولین سایت درآمدتون رو نمی تونید به صورت نقد برداشت کنید و به جاش می تونید گیف کارت خرید کنید مثل آمازون , ایکس باکس و ...
ولی در سایت دوم برداشت ها به صورت آنی از سایت واسطه xapo خواهد بود ( به دلیل تحریم ایران باید لینکی که xapo براتون ایمیل می کنه رو در وی پی اس باز کنید و برداشت کنید )
سایت دوم زمانی که لول 25 بشید با گذراندن 10 دقیقه در روز حداقل 25000 ساتوشی و حداکثر ...... ساتوشی برداشت خواهید کرد

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
طریقه کار با وی پی اس رو هم میگید یا اگه لینکی دارید
در ضمن ساتوشی کجا میشه فروخت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
درود
کاری نداره مثل کار کردن در فضای ویندوز خودتون هست !
صرافی های آنلاین خریداری می کنند بنده هم خریدارم ( حداقل 200000 ساتوشی و حدااکثر ... )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی Best Fruit Farm هم به لیست بازی ها اضافه شد

----
Up

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
در سایت 3 زیر مجموعه شما شدم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در سایت 3 زیر مجموعه شما شدم

بله در حال حاضر لول 4 هم هستید هر جا به مشکل خوردید بپرسید
سایت دوم هم سایت خیلی خوبیه و خیلی ساده می تونید پول در بیارید و در طولانی مدت درآمد بسیار زیادی به همراه داره ( معتبر هم هست )

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
اون سایت دوم به زبون روسی هستش شما از ترجمه گوگل استفاده میکنی؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اون سایت دوم به زبون روسی هستش شما از ترجمه گوگل استفاده میکنی؟

بله خیلی راحت و اتوماتیک هم اون بالا داره که زبان رو تغییر بدید و کلا صفحه english میشه

english_bestfruitfarm.png

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سند برداشت اول با یک درخت اضافه شد ( در روز اول عضویت )
سایت دوم : Best Fruit Farm

proofpayment_bestfruitfarm.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
من هم پول رو به سایت payeer ریختم اما چطوری میتونم به ریال تبدیل کنم میشه بگید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
سوال بعدی اینکه میشه به جای وی پی اس از فیل...کن استفاده کرد وسوال بعدی اینکه پولی که در قسمت سایت هست رو شما خریدار هستید خریدش چه جوری حساب میشه

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من هم پول رو به سایت payeer ریختم اما چطوری میتونم به ریال تبدیل کنم میشه بگید

فعلا این کار رو انجام ندید و سعی کنید پولتون رو در این سایت جمع کنید تا بتونید درختان بیشتر و متنوع تری رو بخرید من هم اون برداشت از سایت رو برای نمونه مجبور شدم بگذارم و الا سعی میکنم جمعش کنم
می تونید به صرافی های آنلاین بفروشید که در سایت پرشین تولز هم زیاد هستند. چون تعدادش پایین هست اگر خریداری نکردن بنده خودم خریدارم
کمتر از 10 دلار : هر دلار رو 3500 تومن میخرم یعنی 1 دلار هم داشته باشید من ازتون میخرم به شرط اینکه کارت بانک ملی داشته باشید ( البته بازم می گم بهتره به صرافی های آنلاین بفروشید )

بزودی هم سایتی رو معرفی می کنم که روزانه بتونید حسابی ازش پول در بیارید ( درآمد به صورت روزانه حداقل 20 سنت و حداکثر 500 دلار ) و از اون پول مقداریش رو خرج اکانتتون بکنید تا درختان بیشتری تهیه کنید

اینجا هم می تونید با کمترین کارمزد موجود در بین صرافی ها فورا به پول های دیگه مثل بیت کوین , پرفکت مانی , پاییر و ... تبدیل کنید

در مورد سوال دوم
برای برداشت از Xapo فیلتر شکن کارایی نداره و پروکسی رو شناسایی می کنه اما در مورد وی پی ان اطلاعی ندارم شاید وی پی ان رو نتونه شناسایی کنه ! و باید در درون وی پی اس و یا سیستمی که خارج از ایران هست این کار رو انجام بدید
که البته موضوع خاصی نیست
فکر کنم از لول 7 اینطوریا در یک لول که می خواید آپگرید کنید به 3 زیرمجموعه احتیاج داشته باشه که می تونید یا 3 زیرمجموعه جور کنید یا اینکه از بخش Bank - Bonus هشت ساعته 3 بار کلیک کنید و بعد از دریافت 3 بونوس به لول بعدی برید به همین راحتی

Last edited:

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از پاسختون من تمام پول هام تو لول 5 تموم شد حتی هر چی خریدم بازم صفر نشون میده نمیدونم چرا
در این سایتhttps://farmsatoshi.com

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ممکنه کمی هم در مورد سایت payeer توضیح بدید سایت روسی پولو به صورت روپیه میده برای تبدیلش باید به دلار بشه یا همینجوری میشه فروخت به صورت روپیه

Last edited:
بالا