من هم پول رو به سایت payeer ریختم اما چطوری میتونم به ریال تبدیل کنم میشه بگید
فعلا این کار رو انجام ندید و سعی کنید پولتون رو در این سایت جمع کنید تا بتونید درختان بیشتر و متنوع تری رو بخرید من هم اون برداشت از سایت رو برای نمونه مجبور شدم بگذارم و الا سعی میکنم جمعش کنم
می تونید به صرافی های آنلاین بفروشید که در سایت پرشین تولز هم زیاد هستند. چون تعدادش پایین هست اگر خریداری نکردن بنده خودم خریدارم
کمتر از 10 دلار : هر دلار رو 3500 تومن میخرم یعنی 1 دلار هم داشته باشید من ازتون میخرم به شرط اینکه کارت بانک ملی داشته باشید ( البته بازم می گم بهتره به صرافی های آنلاین بفروشید )
بزودی هم سایتی رو معرفی می کنم که روزانه بتونید حسابی ازش پول در بیارید ( درآمد به صورت روزانه حداقل 20 سنت و حداکثر 500 دلار ) و از اون پول مقداریش رو خرج اکانتتون بکنید تا درختان بیشتری تهیه کنید
اینجا هم می تونید با کمترین کارمزد موجود در بین صرافی ها فورا به پول های دیگه مثل بیت کوین , پرفکت مانی , پاییر و ... تبدیل کنید
در مورد سوال دوم
برای برداشت از Xapo فیلتر شکن کارایی نداره و پروکسی رو شناسایی می کنه اما در مورد وی پی ان اطلاعی ندارم شاید وی پی ان رو نتونه شناسایی کنه ! و باید در درون وی پی اس و یا سیستمی که خارج از ایران هست این کار رو انجام بدید
که البته موضوع خاصی نیست
فکر کنم از لول 7 اینطوریا در یک لول که می خواید آپگرید کنید به 3 زیرمجموعه احتیاج داشته باشه که می تونید یا 3 زیرمجموعه جور کنید یا اینکه از بخش Bank - Bonus هشت ساعته 3 بار کلیک کنید و بعد از دریافت 3 بونوس به لول بعدی برید به همین راحتی