• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی کنید و حسابی پول در بیارید HOT

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
به پرفکت مانی این سایت http://thebest-fruitfarm.ru/ پرداختی داره شما ترجیج میدید به کدوم سایت پرداخت کنید پاییر یا پرفکت

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ممکنه کمی هم در مورد سایت payeer توضیح بدید سایت روسی پولو به صورت روبل میده برای تبدیلش باید به دلار بشه یا همینجوری میشه فروخت در سایت payeer گزینه سوم ببخشید من اطلاعاتی ندارم دارم در مورد این حساب و سوال میکنم
ممنون از وقتی که میگزارید و جواب میدید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون از پاسختون من تمام پول هام تو لول 5 تموم شد حتی هر چی خریدم بازم صفر نشون میده نمیدونم چرا
در این سایتhttps://farmsatoshi.com

خواهش می کنم

غیر از حیوان هایی که می خرید برای کسب درآمد باید آب و غذاشون رو هم چند دقیقه یک بار تامین کنید ( حیوان ها یک زمان معینی زنده هستند و بعد از اون خواهند مرد باید در این زمان تا می تونید ازشون سود ببرید )
بنده خودم الان چند روزه روی لول 12 موندم فقط برای جمع آوری پول که به مشکل برنخورم
استراتژیتون ایراد داشته که در لول 5 به اینجا رسیدید باید صبور باشید و از قسمت Bank و Bonus every 8 hours سعی کنید مقدار کمی پول جمع آوری کنید و از حیوان های ارزان قیمت شروع کرده و کمی وقت بگذارید تا پول جمع آوری کنید و بعد دوباره شروع کنید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اگه ممکنه کمی هم در مورد سایت payeer توضیح بدید سایت روسی پولو به صورت روپیه میده برای تبدیلش باید به دلار بشه یا همینجوری میشه فروخت به صورت روپیه

یک حساب الکترونیکی خیلی خوبه که کاربران ایرانی هم باهاش مشکلی ندارند
شما می تونید پولتون رو تبدیل کنید به دلار پرفکت مانی و پولتون رو به صورت پرفکت مانی پس انداز کنید ولی از طریق روبل هم می تونید بفروشید
در خود سایت هم changer وجود داره ولی سایتی که در بالا معرفی کردم با قیمت بسیار ناچیزی براتون تبدیل رو انجام میده
در حساب پرفکت مانی می تونید پولتون رو به صورت دلار و یورو پس انداز کنید به زودی آموزش تصویری برای کار کردن در پاییر رو قرار میدم ولی واقعا ساده است

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
آموزش حرفه ای بازی The Best Fruit Farm ( برای کسانی که می خوان از این سایت خوب درآمد درست و حسابی کسب کنند ) اضافه شد

------

Up

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب در همین لحظه بنده 100 روبل ( 1.47 $ ) در لاتاری با تیکتی که از طریق افزایش موجودی 100 RUB بدست آوردم برنده شدم
اونم بعد از 2 - 3 روز عضویت

عکس ها رو هم قرار دادم ببینید

thebestfruitfarm_100_RUB.png

و اینم یکی دیگه :

thebestfruitfarm_100Rub_2.png

انشاالله قسمت زیرمجموعه های گل گلاب هم بشه :D

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دیگه چقدر جایزه ببرم ( صــد هـــزار تومن کمه ؟ ) :D

خوب یک خبر جالب براتون دارم من چند ساعت پیش 12.14 $ اکانتم رو افزایش موجودی دادم و ببینید چقدر نهال هدیه گرفتم در ضمن 1905 RUB معادل : 26.13 $ در در لاتاری برنده شدم که با افزایش موجودی 885 روبل که دادم 11 تیکت بهم داد که از این 11 تا اینقدر جایزه بردم و الان می خوام باهاش نهال های Hyper Farm رو بخرم که فوق العاده درآمد زا هستند . راستی به Bonus های 12 ساعتی اضافه شده + Bonus Medal 6 ساعتی بنده نیز فعال شد.

در ضمن 1 نهال Lime و 2 درخت Orange هم بردم به جز این جایزه های نقدی :D

thebestfruitfarm_1905_win_RUB_Lottory.png

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب با مقدار زیادیش 7 درخت موز خریدم و در حال حاضر 9 درخت موز دارم اگر 1 درخت موز دیگه بگیرم می تونم از این به بعد هندوانه هم بگیرم که درآمدش دیگه فوق العاده میشه در روز
این هم عکس از موجودی نهال ها :

Mojoodi_nahal1.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
سلام یه کم در مورد افزایش موحودی هم میگید که چه جوری افزایش دادید و چه جوری تیکت خریدید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
در قسمت shopping خیلی درامد جمع نکردم شما به حداقل رسیدید نهال خرید کردید یا در لاتاری شرکت کردید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام یه کم در مورد افزایش موحودی هم میگید که چه جوری افزایش دادید و چه جوری تیکت خریدید

درود

اول اینکه به هیچ عنوان پول بابت تیکت ندید یعنی اینکه تیکت نخرید ( بازم میگم به هیچ عنوان )
اینجوری عمل کنید اول 106 روبل افزایش موجودی بدید و بعد با روبل هایی که از سایت جمع کردید و همینطور با آزاد شدن Bouns ساعتی که 1.95 روبل هست به 120 روبل برسید و یک نهال Orange خریداری کنید
دقت کنید خرید رو حتما انجام داده باشید و بعد از اون میرید در بخش Bonuses و سپس Wheel of Fortune می بینید که یک تیکت دارید Twist کنید و جایزه رو تحویل بگیرید که امیدوارم مثل بنده در بار اول خوش شانس باشید و 100 روبل برنده بشید

در ضمن اگر بتونید 810 الی 850 روبل شارژ کنید 11 تیکت رایگان بهتون میده که حتما سعی کنید باز هم بعد از خریدتون برید سمت Wheel of Fortune

در صورت نیاز آموزش تبدیل دلار به روبل رو در پاییر براتون قرار میدم و یا عزیزانی زیر مجموعه بنده هستند می تونم در اسکایپ باهاشون صحبت کنم و آموزش های اصلی بازی رو بهشون بدم.
شما باید حتما 10 نهال Orange داشته باشید تا بتونید از بخش Hyper Farm نهال های حرفه ای و گران قیمت رو خریداری کنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در قسمت shopping خیلی درامد جمع نکردم شما به حداقل رسیدید نهال خرید کردید یا در لاتاری شرکت کردید

من ( 90 درصد به خاطر پرداخت هام و 5 درصد به خاطر زیرمجموعه هایی که دارم ) الان وضعیت درآمدم فقط از محصولات نهال هایی که دارم روزانه 287760 که تقسیم بر 5000 که بشه میشه 57.55 روبل معادل : 0.79 دلار
با توجه به Bonus روزانه درآمدم 1 دلار میشه.

باز هم می گم من پولی بابت خرید تیکت ندادم و نمیدم چون ریسکه !!! و فقط از هدیه پرداخت استفاده کردم یعنی 805 روبل پرداخت کنید 11 تیکت رایگان دریافت کنید

موفق باشید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون همچنان منتظراطلاعات بعدیدتون هستیم و از اینکه تجربتون رو در اختیار ما قرار میدید ممنون هستم هیچ وقت فکر نمیکردم با بازی بشه پول دراورد
در مورد تبدیل دلار به روبل هم فرصت کردید کمی صحبت کنید ممنون

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون همچنان منتظراطلاعات بعدیدتون هستیم و از اینکه تجربتون رو در اختیار ما قرار میدید ممنون هستم هیچ وقت فکر نمیکردم با بازی بشه پول دراورد
در مورد تبدیل دلار به روبل هم فرصت کردید کمی صحبت کنید ممنون

خواهش می کنم
آموزشی چیزی بلد باشم دریغ نمی کنم !!
به زودی سندهای برداشت بیشتری رو از سایت قرار میدم !!! آموزش تبدیل هم امشب به صورت تصویری قرار میدم

بالا