• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی کنید و حسابی پول در بیارید HOT

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تعدادشون بسیار زیاد و به زودی در همین تاپیک تعداد زیادی رو معرفی می کنم

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اگه استارتر مشکلی با این موضوع نداره من یکی دو تا رو معرفی کنم؟؟؟؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خیر عزیزم مشکلی نداره لطفا بازی رو معرفی کن به صورت کامل تا بنده و دیگر عزیزان استفاده کنیم اگر سند برداشتی هم دارید بگذارید
منظورم از معرفی شامل آموزش بازی هم میشه
با تشکر

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
سایت mine-minerals
توی این سایت یه معدن بهتون داده میشه که با جمع آوری کریستال اون و تبدیل به طلا میتونید پول به دست بیارید هر 100 کریستال معادل 1 طلا است.
در ابتدای شروع به کار سایت خیلی راحت میشد بدون هیچ سرمایه ای اکانت خودتون رو ارتقا میدادید اما الان سایت تغییراتی زیادی کرده و گزینه های جدیدی هم اضافه شده...
جوایز روزانه برای کاربران عادی هم چنان پابرجاست اما جوایز ساعتی و ده دقیقه ای در دسترس این کاربران نیست و برای آزاد کردن این جوایز شما باید درون سایت دونات انجام دهید.
در همون ابتدای کار به شما 3000 طلا داده خواهد شد که الان نمیدونم تغییر کرده مقدارش یا نه که میتونید سه معدن لول1 بگیرید و بعد از رسیدن به 5 معدن لول 1 از طریق گزینه swap of mines این 5 معدن رو به یک معدن لول 2 ارتقا دهید..
5 معدن لول 1 هر کدام به شما ساعتی 55 کریستال می دهند اما یک معدن لول 2 ساعتی 278 کریستال می دهد.
شما در این سایت یک حساب shopping دارید و یک حساب output که هر میزان دریافت کریستال از معادن و تبدیل آن به طلا در حدود 30 درصد به حساب output یعنی حساب برداشت شما اضافه میشه 70 درصد به حساب shopping که با بالا رفتن لول حساب کاربری خود این میزان به 50 تقسیم می گردد یعنی نیمی از درآمد شما قابل برداشت است.
برداشت پول از طریق حساب های پایر، وبمانی و پرفکت مانی برای کاربران میسر است. هر 100 طلا هم یک روبل می باشد، و برای برداشت هم باید حتما 7500 گلد دونات کرده باشین و گرنه اجازه برداشت به شما داده نمیشه. جایزه ساعتی بعد از رسیدن به 7500 دونات هم برای شما آزاد میشه که میتونید هر ساعت میزان طلایی بین 10 تا 35 طلا برنده شوید...
و اینکه شما با 1 دلار سرمایه گذاری 7500 گلد به دست میارین.
تا به الان من برداشتی نداشتم اما به محض رسیدن به برداشتی همینجا تصویرش رو قرار میدم.
سوال دیگه ای بود حتما بپرسین
سایت دیگه ای هم هست اما به نظر من به اندازه این سایت سود ده نیست و در واقع دیرتر به نتیجه میرسیم اما اگر دوستان خواستن بعدا معرفی خواهم کرد...

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سایت mine-minerals
توی این سایت یه معدن بهتون داده میشه که با جمع آوری کریستال اون و تبدیل به طلا میتونید پول به دست بیارید هر 100 کریستال معادل 1 طلا است.
در ابتدای شروع به کار سایت خیلی راحت میشد بدون هیچ سرمایه ای اکانت خودتون رو ارتقا میدادید اما الان سایت تغییراتی زیادی کرده و گزینه های جدیدی هم اضافه شده...
جوایز روزانه برای کاربران عادی هم چنان پابرجاست اما جوایز ساعتی و ده دقیقه ای در دسترس این کاربران نیست و برای آزاد کردن این جوایز شما باید درون سایت دونات انجام دهید.
در همون ابتدای کار به شما 3000 طلا داده خواهد شد که الان نمیدونم تغییر کرده مقدارش یا نه که میتونید سه معدن لول1 بگیرید و بعد از رسیدن به 5 معدن لول 1 از طریق گزینه swap of mines این 5 معدن رو به یک معدن لول 2 ارتقا دهید..
5 معدن لول 1 هر کدام به شما ساعتی 55 کریستال می دهند اما یک معدن لول 2 ساعتی 278 کریستال می دهد.
شما در این سایت یک حساب shopping دارید و یک حساب output که هر میزان دریافت کریستال از معادن و تبدیل آن به طلا در حدود 30 درصد به حساب output یعنی حساب برداشت شما اضافه میشه 70 درصد به حساب shopping که با بالا رفتن لول حساب کاربری خود این میزان به 50 تقسیم می گردد یعنی نیمی از درآمد شما قابل برداشت است.
برداشت پول از طریق حساب های پایر، وبمانی و پرفکت مانی برای کاربران میسر است. هر 100 طلا هم یک روبل می باشد، و برای برداشت هم باید حتما 7500 گلد دونات کرده باشین و گرنه اجازه برداشت به شما داده نمیشه. جایزه ساعتی بعد از رسیدن به 7500 دونات هم برای شما آزاد میشه که میتونید هر ساعت میزان طلایی بین 10 تا 35 طلا برنده شوید...
و اینکه شما با 1 دلار سرمایه گذاری 7500 گلد به دست میارین.
تا به الان من برداشتی نداشتم اما به محض رسیدن به برداشتی همینجا تصویرش رو قرار میدم.
سوال دیگه ای بود حتما بپرسین
سایت دیگه ای هم هست اما به نظر من به اندازه این سایت سود ده نیست و در واقع دیرتر به نتیجه میرسیم اما اگر دوستان خواستن بعدا معرفی خواهم کرد...

3 ماهه که سایت فعالیت داره
این سایت به احتمال قوی اسکم هست این هم یکی از دلایل بنده نه اینکه الان اسکم باشه خیر
یعنی اینکه با این وضعیت قرار در یک زمانی کلاه برداری انجام بشه و الا دلیلی برای عدم وریفای نیست
mine_minerals.png

حساب ایشون با مشخصات واقعی ساخته نشده و Not Verified هم هست
سایت های آنالیز میزان Safe بودن سایت رو 56 درصد نشون میدن در گول سرچ بفرمائید Mine-minerals.com is scam

Last edited:

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
با تشکر از شما دوست عزیز بابت اطلاعات مفیدتون

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز ازکدوم سایت safty بودن روتشخیص میدید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در حال حاضر خودم در حال فعالیت در این سایت هستم اجازه بدید تمام مسائل مختلفش رو یاد بگیرم و حداقل یک برداشت انجام بدم اگر فیکس بود شما عزیزان رو هم دعوت کنم
چون این سایت بدون سرمایه گذاری ارزش فعالیت رو به هیچ عنوان نداره من 1.5 دلار واریز کردم
و فعلا در حال فعالیت هستم فعلا روی سایت های معرفی شده فعالیت کنید تا قضیه این سایت کاملا مشخص بشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
البته کسب درآمد از سایت های روسی بسیار کند پیش میره ولی خوب مطمئن تر از سایت های دیگه هستند

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام این سایت نبردهاش سخت شده جه جوری میتونم تو همین لول بمونم و ساتوشی زیاد کنم در ضمن از سایت برداشتی داشتید
z3ntc378cq0sata1ktnk.png

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با سلام این سایت نبردهاش سخت شده جه جوری میتونم تو همین لول بمونم و ساتوشی زیاد کنم در ضمن از سایت برداشتی داشتید
z3ntc378cq0sata1ktnk.png

درود چند روزی میشه که سر نزدم به سایت مشغول بازی های دیگه ام که چند تاش رو الان معرفی می کنم و به تعداد بازی ها اضافه می کنم
این بازی هنگش زیاده خسته شدم از بس رفرش دادم خودم باهاش حال نمی کنم ولی 100% پرداختی داره
بازی های راحت تری پیدا کردم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
از کدوم سایت استفاده کنم برای چنچ دلار پاییر به پرفکت
و پرفکت به ربال سایتی میشناسید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام کدوم بیشتر از همه در مدت زمان کمتر میشه پول گرفت؟

درود
نتم الان مشکل داره
2 تا بازی جدید باید اضافه بشه
چند تا قانون خوب هم برای بازی bestfruitfarm اضافه شده که باید بیام توضیح بدم
بعد خودتون می تونید انتخاب کنید
فعلا در bestfruitfarm عضو بشید و daily Bonus رو بگیرید تا اکانتتون اکتیو بشه فعلا چیزی پرداخت نکنید تا امشب اطلاعات دقیق رو قرار بدم

m-alian

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
زبان bestfruitfarm روسی هستش و با گوگل ترنزلیت هم با بازکردن صفحه جدید دوباره برمیگرده به روسی !
چیکارکنم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام
زبان bestfruitfarm روسی هستش و با گوگل ترنزلیت هم با بازکردن صفحه جدید دوباره برمیگرده به روسی !
چیکارکنم

مشکلی نداره در بالای صفحه خودش Translateرو گذاشته English بزارید دیگه تغییر نمی کنه اگر هم دوباره تغییر کرد که معمولا نمی کنه دوباره english کنید
چیز خاصی نیست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
Upgrade

-------------------------------------

بازی جدید ( Mineminerals ) به همراه آموزش بازی و سند برداشت اضافه شد

آموزش و قوانین جدید Bestfruitfarm اضافه شد

سوالی بود در خدمتم

دوستان برای آموزش بازی زمان زیادی گذاشتم لطفا کپی برداری نکنید