• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی کنید و حسابی پول در بیارید HOT

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
در سایت farmsatoshi چطوری میتونم بفهمم موجودیم به حداقل برداشت رسیده و اینکه طریقه برداشت از سایت هم بگید ممنون میشم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در سایت farmsatoshi چطوری میتونم بفهمم موجودیم به حداقل برداشت رسیده و اینکه طریقه برداشت از سایت هم بگید ممنون میشم

موجودیتون حداقلی برای برداشت نداره و از طریق سایت واسطه Xapo انجام میشه که اکانت Xapo رو باید در وی پی اس باز کنید کاربران ایرانی رو پشتیبانی نمی کنند فعلا برداشت انجام ندید و سعی کنید وضعیت اکانت رو سامان بدید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
فارم ساتوشـــی
خوب بلاخره بعد از چند روز جمع آوری پول در بازی و آپگرید های مزرعه مثل میزان فضا برای خرید غذا و آب و همینطور خرید 6 گوسفند 9 هزار و خورده ای جهت آپگرید به لول بالاتر =======> Level 13 شدم :D

farmsatoshi_lvl13.png

farmsatoshi_lvl13_animal.png

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سند برداشت سوم از سایت Friut Farm : ( خوب بعد از گذشت 14 ساعت از آپگریدهایی که انجام دادم اولین برداشت درست و حسابیم رو از این سایت تجربه کردم ) :D

44.15 RUB روسیه معادل : 0.60 $ آمریکا

proofpayment_bestfruitfarm3.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ممکنه بگید از چه وی پی اسی استفاده میکنید از کدوم شرکت خریداری کردید و برای کدوم شرکت هست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اگه ممکنه بگید از چه وی پی اسی استفاده میکنید از کدوم شرکت خریداری کردید و برای کدوم شرکت هست

به خاطر چند مشکل برای کاربران ایرانی در سایت در مکاتبه با ادمین سایت فارم ساتوشی هستم

1 - عدم دسترسی کاربران ایرانی به سایت Xapo
2 - با وی پی اس هم فایده نداره چون شماره تماس جهت ارسال کد می خواد البته برای برداشت از Xapo و الا راحت می تونید از طریق وی پی اس عضو بشید
شماره ایرانی رو قبول نمی کنه البته من از طریق یکی از دوستان خارج از کشوراکانتم رو Verify کردم ولی خوب این مشکل اگر حل نشه کاربران یا باید بی خیال سایت فارم ساتوشی بشن یا اینکه کسی رو اونور داشته باشند که کدهای اس ام اس شده رو براشون ایمیل کنه یا بفرسته !

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون من اگر بخوام دلار بخرم و به روبل تبدیل کنم در سایت چی کار باید بکنم میشه بگید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون من اگر بخوام دلار بخرم و به روبل تبدیل کنم در سایت چی کار باید بکنم میشه بگید

پول رو که به حسابتون منتقل کردید
در حسابتون گزینه Exchange رو میزنید و اونجا تبدیل رو انجام میدید اگر بازم براتون دشوار بود از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کنید بهتون یاد بدم ولی مطمئنا از پسش برمیاید کار سختی نیست یکی از دوستان هم دیشب بلد نبود براش انجام دادم بعد فهمید که چقدر ساده است

در ضمن در بخش Bonuses Medals مدال ها رو هم بگیرید 500 مدال که جمع کنید می تونید در To Receive A Prize شرکت کنید و یک نهال با توجه به شانستون برنده بشید بنده همین الان یک Cherry بردم :D

در ضمن جهت واریز سعی کنید حداقل 103 روبل بریزید که هم 2 - 2 - 3 = 7 نهال هدیه بگیرید و هم 1 تیکت رایگان گیرتون بیاد

موفق باشید

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ســند بـرداشــت چهارم از Best Fruit Farm

معادل : 1.70 دلار

proofpayment_bestfruitfarm4.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون دوست عزیز همچنان منتظر سایت های بعدی هستیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون دوست عزیز همچنان منتظر سایت های بعدی هستیم

خواهش می کنم

به زودی سایت های بیشتری قرار داده میشه فعلا استقبال از Fruit farm زیاد بوده و منم در حال آپگرید های اکانتم بودم و وقت نکردم این مدت سایت جدید معرفی کنم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در همین لحظه برای بار دوم ( دفعه اول Cherry و این دفعه Strawberry ) یک نهال جدید برنده شدم ( در بخش مدال ها ) ================>> 500 مدال که به دست بیارید می تونید یک نهال ( با توجه به شانستون نوع نهال مشخص میشه ) جایزه بگیرید

bestfruitfarm_500medals.png
bestfruitfarm_500medals_2.png

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان سایت فارم ساتوشی اسکم شد رفت
بیخودی توش وقت نزارین

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
چند وقتی هست که ایرانی ها در این سایت فعالیت نمی کنند
سایت فارم ساتوشی مانند یک سایت قطره ای عمل می کرد که هر لحظه می تونستید درآمدتون رو به Xapo بفرستید
سایت سرمایه گذاری نبوده که نیازی به فرار و کلاه برداری باشه احتمالا دیگه قصد فعالیت نداشتند

در حال حاضر تنها سایت سرمایه گذاری مطمئن BestFruitFarm هست که 2 سال سابقه فعالیت داره
و الا بقیه که همه رو هوا هستند البته تمامی سایت های سرمایه گذاری در پایان کلاه برداری بیش نیستند

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی دیگه فارم ساتوشی فعالیت نداره کار نکنیم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
BestFruitFarm در این سایت هم چند بار برداشت داشتم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
BestfruitFarm یک روش ساده داره که می تونید راحت اکانت خودتون رو VIP کنید و بعد از اون حسابی روبل در بیارید و اکانت خودتون رو پیشرفته کنید و کم کم درآمد روزانه و ماهیانه خودتون رو بالا ببرید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
برای vip 800 روبل میخواد درسته

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برای vip 800 روبل میخواد درسته

خیر 8000 روبل می خواد که باید میزان بالانس 8000 بشه که می تونید از بونوس و فروش سهام ( میوه ها ) به دست بیارید بالانس به 8000 الی 8001 روبل که برسه VIP میشید
اگر از زیرمجموعه خودتون هم بتونید 8000 روبل به دست بیارید باز هم VIP میشید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
از این سایتها اگه آشنا هستید بیشتر معرفی کنید

بالا