hossein137
مدیر بازنشسته
دس رو دلم نزاااااااااااار که خوووووونه :دی
:|
.......
دوستان عزیز.لطفا" زودتر درخواست هاتون رو بدید.چون من مکنه بخوام برم مسافرت.
دس رو دلم نزاااااااااااار که خوووووونه :دی
همین نمونه ی آزمایشی خیلی خوب ساخته شده . معلومه آدم فنی ای هستید .
چون همکار گفتگوی آزاد بودید می پرسم ، خبر دارید اون بخش فروم باز میشه یا نه ؟ یا به تاریخ پیوست ؟
داشی با چی ساختی
ایول.فقط میتونم بگم ایول.
خیلی عالی.کارت خیلی خوبه.
خیلی خوشم اومد فقط یه چند تا سوال:
1.از پایین و بالا هم میتونه عکس بگیره یا فقط دور؟(زمین و آسمون)
2.عکسهای کاملی که باهاش گرفته میشه یه گوی کامل رو تشکیل میده؟(همون HDRI خودمون-آخه تو عکس نمونه یه قسمتهاییش حذف شده)
در صورت امکان بنده رو هم تو لیست ریل فوکوس اضافه بفرمایید.
من هم خریدارم...دستت طلا
سلام
چیز جالبی در اومده! ذوق شما رو میرسونه...شاید اصن بعدا رفتین قالبشو تهیه کردین زدین با پلاستیکشم درست کردین...خدا رو چه دیدی...والا
فقط چوبها رو با چی بریدین؟ چون یکم سوخته....انگار از فارسی بر یا سنگ فرز معمولی استفاده شده!...البته یه سمباده بزنین درست میشه...چوبم به نظرم برای اینکار آزاد و بلوطم خوب میشه...
این چطوره
این جوری عکس میگیره همشهری!؟
اون حالت دالبور دالبوری که ایجاد میشه نمیشه نشه!؟
میدونم با کراپ درست میشه ولی عکس خالص یه چیز دیگس ولی در کل نمیشه کاریش کرد؟؟
از پلاسنتیک کلا" خوشم نمیاد.
این ها چوب هاس سفتی بودند.و برای همین به این شکل در اومدند.جدا ازاین تیغه ی فرز هم کمی کند بود.منتها خود فرز ماکیتا بود که سرعت بالایی داره (26000 در دقیقه) و برای همین سوختنش امری عادی است.و با سمباده هم زیاد نمیشه درستش کرد.
ممنون از پیشنهادتون اما بلوط که کم پیداست.آزاد هم چوب سفتی نیست.
خواهش میکنم دوست عزیز...اتفاقا آزاد از سخت ترین چوبهاست...اگر برای برش ببرین خیلی از نجارا برای اینکه میترسن تیغشون کند بشه نمیبرنش...
چند تا توصیه...البته خودتون استادین و کارتون درسته و قطعا میدونین و اینی که ساختین نمونه بود فقط ولی میگم شاید بدردتون خورد...
برای برش چوبها از دستگاه فرز با سنگ معمولی استفاده نکنین! چوب باید با اره(دستی.. برقی... نواری...) بریده بشه.
در صورت امکان از واشر فنری (زیر واشر اصلی) یا یک مهره اضافی استفاده کنین...برای استحکام خوبه...
سر اضافی باقی مانده پیچ رو در صورت عدم کاربردی بودنش قطع کنین...باعث زیبایی کار میشه...
کار نهایی رو دو مرحله سمباده بزنین یکبار مثلا 60 یا 80 یکبارم نمره 400 یا 360...درنهایت میتونین از سیلر کیلر یا پلی استر با رنگ معمولی استفاده کنین! مثلا مشکی یا حتی بنفش یا یه رنگ جیغ و تابلو ...
یه لوگو یا اسم خودتونو درست کنین و تن هر کدوم از کارا مهر بزنین...اگرم بخواین میتونین بدین مهر سازیا براتون تن همشون لیزر کنن...چیز زیادی نمیشه هزینش.
موفق باشین
خواهش میکنم دوست عزیز...اتفاقا آزاد از سخت ترین چوبهاست...اگر برای برش ببرین خیلی از نجارا برای اینکه میترسن تیغشون کند بشه نمیبرنش...
چند تا توصیه...البته خودتون استادین و کارتون درسته و قطعا میدونین و اینی که ساختین نمونه بود فقط ولی میگم شاید بدردتون خورد...
برای برش چوبها از دستگاه فرز با سنگ معمولی استفاده نکنین! چوب باید با اره(دستی.. برقی... نواری...) بریده بشه.
در صورت امکان از واشر فنری (زیر واشر اصلی) یا یک مهره اضافی استفاده کنین...برای استحکام خوبه...
سر اضافی باقی مانده پیچ رو در صورت عدم کاربردی بودنش قطع کنین...باعث زیبایی کار میشه...
کار نهایی رو دو مرحله سمباده بزنین یکبار مثلا 60 یا 80 یکبارم نمره 400 یا 360...درنهایت میتونین از سیلر کیلر یا پلی استر با رنگ معمولی استفاده کنین! مثلا مشکی یا حتی بنفش یا یه رنگ جیغ و تابلو ...
یه لوگو یا اسم خودتونو درست کنین و تن هر کدوم از کارا مهر بزنین...اگرم بخواین میتونین بدین مهر سازیا براتون تن همشون لیزر کنن...چیز زیادی نمیشه هزینش.
موفق باشین
آره منم با این دوستمون موافقم.
همیشه همین ریزه کاری ها ارزش کار رو بالا میبره.
و ایده لوگو هم خوبه.یه لوگو یا بدین طراحی کنن یا اسم خودتون رو روش حک کنین جالب میشه.
حسین جان
ضمن سلام
فقط میتونم بگم که واقعا جای تحسین داره (هم به ایده ات و هم به همتت در اجرایی شدن آن)
هر کجا که هستی امیدوارم تنی سالم و ذهنی مبتکر (کما پیش از گذشته) به همراهت باشه
خسته نباشید
فکر کنم تو فیس بوک هم خدمت اتون عنوان کردم هد Bandoor هم تکی میتونید بسیازید براورد قیمت هم بکنید ممنون میشم
راستی برای این هد اگر بشه تحمل وژن 4 کیلو رو داشته باشه اون چقدر قیمت اش میشه؟
بن دور دوست من ربطی به پاناروما یا تیلتروما گرفتن نداره فقط کار اش اینه که حرکت مداری زمینی رو خنثی میکنهبندور رو والا زیاد در موردش اطلاعی ندارم.اگر لینکی از مدل دست ساز دارید و نحوه ی کارش.میتونم براتون بسازم
والا الان هم فکر نمیکنم با 4 کیلو مشکل زیادی داشته باشه.اما اخه برای ثبت پانوراما اصلا" این وزن منطقی نیست.چون معمولا" به لنزهای تله و سنگین احتیاجی ندارید.جدا از اون بدنه هم حتی به همراه کراپ انقدر وزنش نمیشه.
ولی با این حال اون رو هم میتونم چوب ها رو زخیم تر بگیرم با پهنای بیشتر