درود
مدتی پیش به فکر ساختن این هد افتادم.با توجه به این که قیمت های برند اون بیشتر از 600 هست در ایران(که حتی این قیمت من هم آپدیت نیست و نمونه های امازون اون بالاتر از 500 دلاره) به فکر ساختنش افتادم.هر چند مثل نمونه هایی مثل مانفروتو نیست ولی به هر حال در عمل هر دو حدودا" یکسان هستند.هنوز تصاویر 360 درجه ای با این هد نگرفتم اما تضمین میکنم اگر همه ی تصاویر حول محور نودال پوینت بچرخه.هیچ خطایی در عکس آخر ظاهر نشه.
این هد برای گرفتن تصاویر 360 درجه یا ساختن تورهای مجازی کاربرد داره.و به حتم میدونید هر چقدر فوکال شما پایین تر باشه تعداد شات ها کمتر میشه و کار راحت تر.و حتی ممکنه در نمونه های فیش ای و اولترا واید نیازی به چنین هدی نداشته باشید.
عکس ها:
مشاهده پیوست 331770
مشاهده پیوست 331771
مشاهده پیوست 331772
مشاهده پیوست 331773
مشاهده پیوست 331774
مشاهده پیوست 331775
و اما نکات :
1: کسانی که میتونند خودشون بسازند رو تحسین میکنم منتها باید قول بدند به همین تمیزی در بیاد :دی
2: چوب به کار رفته در نمونه "وسک" هست که برای تعداد بالا از چوب هایی نظیر چنار/راش و گردو استفاده خواهم کرد.تا هم زیباتر از آب در بیان و هم محکم ترباشند و عمر بیشتری داشته باشند.البته نظر خودم روی گردو هست.هر چند کمیاب تر از اون دو تا هست.اما به هر حال میدونید که بیشتر سازهای ایرانی با همین چوب ساخته میشند و ضخامت خیلی کمتری.منتها هیچ وقت مشکلی برای نوازنده از نظر طول عمر/تغییر حالت و ... نداشتند
3: برای شروع به کار احتیاج هست که 20 نفر حداقل درخواست ساخت بدند.چون کار زمان بری هست و تک تک درست کردن برای هیچ کدوم از ما به صرفه نیست.بعد از این 20 نفر تنها موقعی دست به تولید دوباره میزنم که حداقل 5 نفر درخواست بدند.البته اگر در این فروم افرادی که عاشق عکاسی پانوراما هستند انقدر باشند
4: برای تولید شکلی زیباتر و محکم تر در نظر دارم و باید توجه کنید این تنها یک نمونه است.مهره ها همگی طوری طراحی میشند که احتیاج به آچار نداشته باشید و همین طور ریل ها درجه بندی میشند.جدا از اون اگر بچه ها موافق باشند میتونم رنگشون کنم و یا سیلر کیلر بزنم.و یا شاپون بهشون بزنم تا تیره تر و خوش رنگ تر بشند.هر چند خود چوب گردو و امثالش.چوب های زیبایی هستند.
5: قطعات ریلی و بازوی عمودی از کف قابل جدا شدن هستند و وقتی شما برای حمل و نقل میخواید به طبیعت برید و یا مکان عکاسی.احساس میکنید 3 تا چوب با قطر 2.5 سانت و طول حدودی 30 سانت دنبالتون هست.که وزنش هم زیر 1 کیلو میشه.این طوری برای حمل و نقل راحت ترید.به فکر نمونه های المینیومی هم اتفادم.منتها ساختن این هد با آلمینیوم هزینه ی زیادی رو برای تراشکاری/ریخته گری و بقیه ی کارها داره که ممکنه حتی به این تمیزی در نیاد.و جدا از اون وزنش هم خیلی بیشتر میشه.پس نمونه های اهنی/فولادی و آلمینیومی رو بی خیال شدم و بی خیال بشید
6: پروسه ی ساختن و فرستادن.از زمانی که همه ی 20 نفر پول رو واریز کنند.تا جایی که فکرش رو کردم کمتر از 2 هفته طول میکشه.پس زود رسیدن به دست شما بستگی به میزان درخواست داره و مدتی که این کار طول میکشه
7: و اما
قیمت هر هد که در نظر گرفتم چیزی بین 30 تا 70 هزار در میاد.که به طور میانگین حدود 50.000 برای هر هد در نظر بگیرید.
در صورت نیاز پست اول آپدیت میشه.کسانی که خواهان هستند همین جا پست بدند و تا چند روز آینده در دسترس باشند.
ممنون