• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام من توی تاپیک باشگاه بدنسازی کولمن پرسیدم ولی دیدم خلوته اینجام با اجازتون میپرسم :
دوستان آب خوردن افراطی میون غذا چقد میتونه شکمو بیاره جلو؟ ( ینی تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه )
قد 189 وزن 85 سن 17 سال و 4 ماه تقریبا

onlyhvs

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان کسی دمبل و وزنه داره من خریدارم
دمبل بالای 10 کیلوگرم
وزنه هم بالای 10 کیلو گرم

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان ...
حدود دو سال میشه دارم تمرین میکنم ..یعنی از وقتی که شروع کردم 5-6 سال پیش بود .. خییییـــــلی نامنظم باشگاه میرم.که اگه جمع وجور کنم دوسال میشه..
مشکل اینه که اولن هرچی بالاسینه کار میکنم اصصصصصلا رو نمیااااد ...اصصصلا ..به قول ورزشکارا سینه کفتریه ... قبلا رزمی کار میکردم ..عکس گویای همه چی هست
هزینه هم ندارم که بخوام پودر و اینچیزا بگیرم..(زندگی دانشجوییه دیگه :D) راستی وزن 86 ..قد 183
از علمای اهل ورزش کسی هست راهنماییمون کنه ;)
تنک یو :cool:
2013-09-09 21.50.11-1.jpg

Last edited:

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
........................

Last edited:

paeizan777

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
عکس ها لود نمیشه!!
چندبار هم رفرش کردم سرعتمم 1مگه!

paeizan777

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
یه برنامه افزایش حجم میخواستم...
قد175 وزن65
هفته ای سه الی چهار روز میرم

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من توی تاپیک باشگاه بدنسازی کولمن پرسیدم ولی دیدم خلوته اینجام با اجازتون میپرسم :
دوستان آب خوردن افراطی میون غذا چقد میتونه شکمو بیاره جلو؟ ( ینی تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه )
قد 189 وزن 85 سن 17 سال و 4 ماه تقریبا
سلام
یک لیوان قبل غذا و یک ایوان میتونید همراه غذا بخورید

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام
من نیاز به مشورت از استاید گرامی دارم :)
من بخاطر مشغله زیاد و شغل بنده بیشتر به صورت نشسته هستم در طول روز
آزمایش کبدی دادم کبد چرب شدید دارم
که دکتر **** غذایی نوشته
تصمیم به ورزش کردن هم گرفتم طبق توصیه پزشک
چه وسیله ای به نظرتون بهتره برای شرایط من که خریداری کنم؟
دوچرخه ثابت... تردمیل ...
ممنون میشم راهنمایی کنین :)

donyayeazoleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گلم

از این به بعد هر سوالی که در مورد تمرینات بدنسازی و برنامه های بدنسازی دارید می توانید در این قسمت بپرسید و کارشناسان ما در اولین فرصت در همین انجمن به سوالات شما عزیزان جواب خواهند داد

donyayeazoleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تغذیه بعد از تمرینات بدنسازی
بین سال های۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ میلادی به بعد بحث تغذیه بعد از تمرینات بدنسازی در متون علمی ورزشی مهم ترین فاکتور برای ریکاوری شناخته شده است که کشورهای پیشرفته به خوبی از آن بیشترین بهره وری را به عمل می آورند.

بسته به رشته ورزشی این فرصت مهم بعد از تمرین فرق دارد. به طور مثال برای ورزشکاران استقامتی ۳ نوبت تغذیه بعد از تمرین داریم، یکی تا نیم ساعت بعد از تمرین، دیگری یک ساعت بعد از تمرین و سومی هم ۵/۱ الی ۲ ساعت بعد از تمرین.
برای رشته های قدرتی مثل بدنسازی یک وعده بلافاصله در پایان تمرینات بدنسازی داریم، دوم یک ساعت بعد از تمرینات بدنسازی و سومین وعده ۲ ساعت بعد از تمرین. در تمام این وعده ها کربوهیدرات و پروتئین داریم و هدف اصلی در رشته های استقامتی جایگزین کردن ذخایر گلیکوژنی است و در رشته هایی مثل بدنسازی مضاف بر گلیکوژن بحث ورود آمینواسیدها و پروتئین در کنار قندها به داخل عضلات است. در گذشته خیلی ها فکر می کردند خوابیدن بعد از تمرین مهم ترین فاکتور است، اما در صدر عوامل ریکاوری تغذیه بعد از تمرینات بدنسازی مطرح است که باید به آن حداکثر توجه داده شود.
افرادی که در روز بیشتر از یک جلسه تمرین می کنند توصیه می کنم تغذیه بعد از هر تمرین را خیلی جدی بگیرند و بین جلسات در کنار تغذیه مناسب یک چرت هم داشته باشند.
بین جلسات تمرین رشته های استقامتی بهتر است تا ۷ ساعت فاصله باشد اما به لحاظ علمی پس از رعایت ۳ ساعت فاصله می شود در رشته های قدرتی تمرین بعدی را جای داد که این بسته به شرایط زندگی هر فرد تفاوت دارد.
ناگفته نماند که سطح آمادگی جسمانی، vo2max، چگالی عضلات، نوع رشته، سن و… همگی می توانند شرایط هر ورزشکار را خاص کنند که با در نظر گرفتن این عوامل می توان تغییراتی را در برنامه های ریکاوری بوجود آورد.

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.من برج4 امسال رباط پاره کردم و عمل کردم. بعد فیزیوتراپی یک دوره 2.5ماهه بدنسازی کردم ولی اصلا عضله چهار سر پام حجم نگرفته. میخوام بعد عید بدنسازی شروع کنم.میخوام یک جوری باشه عضله چهار سر پام قشنگ حجم بگیره.به منتظرتون برنامم چطوری باشه؟همراهش میخوام بالا تنه هم کار کنم.در ضمن بدنم لاغره قدم 186 و وزنم 71.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سوالات در مورد تمرینات بدنسازی در بخش مشاوره بدنسازی و باشگاه بدنسازی pt مطرح میشه لطفا از ایجاد تاپیک با موضوعات مشابه خودداری کنید

behnam_sarraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
کسی سایتی میشناسه ک بشه ازش برنامه ب صورت رایگان گرفت
طرز صحیح زدن رو هم داشته باشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام
کسی سایتی میشناسه ک بشه ازش برنامه ب صورت رایگان گرفت
طرز صحیح زدن رو هم داشته باشه

برنامه رو اطلاع ندارم ولی طرز انجام صحیح حرکات به خیلی از مسائل بستگی داره مثلا برخی جلو بازو هالتر رو با هالتر معمولی میرن و کامل صاف می کنند بعضی ها خیر به دلیل اینکه مچشون به شدت درد می گیره مجبورند از هالتر خم استفاده کنند و یا
برای اینکه مشکلی برای آرنج و ... پیش نیاد مثلا مثل سائیدگی و ... در تمامی حرکات دست و پا نباید صاف بشه و کمی خم باید بمونه

که با یک سرچ در گوگل می تونید به مقصود برسید ولی به زودی یک تاپیک جهت دانلود فیلم های آموزشی بدنسازی و حرکات زده میشه که یک سرور مجازی هم بهش اختصاص میدیم که دوستان به راحتی و با لینک مستقیم دانلود بفرمایند

behnam_sarraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برنامه رو اطلاع ندارم ولی طرز انجام صحیح حرکات به خیلی از مسائل بستگی داره مثلا برخی جلو بازو هالتر رو با هالتر معمولی میرن و کامل صاف می کنند بعضی ها خیر به دلیل اینکه مچشون به شدت درد می گیره مجبورند از هالتر خم استفاده کنند و یا
برای اینکه مشکلی برای آرنج و ... پیش نیاد مثلا مثل سائیدگی و ... در تمامی حرکات دست و پا نباید صاف بشه و کمی خم باید بمونه

که با یک سرچ در گوگل می تونید به مقصود برسید ولی به زودی یک تاپیک جهت دانلود فیلم های آموزشی بدنسازی و حرکات زده میشه که یک سرور مجازی هم بهش اختصاص میدیم که دوستان به راحتی و با لینک مستقیم دانلود بفرمایند

ممنون از پاسخ دادنتون
واقعا" خیلی کار خوبی میکنید که چننین سرویسی راه اندازی میکنید امیدوارم که پر رونق بشه اطلاع رسانی کنید تا ما هم استفاده کنیم
در مورد برامه منظور من ی سری برنامه کلیه برایه افراد اماتور که لنگش تو سایتایه خارجی خیلی زیاده اما چون حرکتا تمام ب زبان انگلیسیه سخت میشه استفاده کرد
مثال برنامه fitness +1700 برای سیستم عامل IOS یک برنامه فوقالعاده و و پیشرفتهای هست که چندیدو چند برنامه به تقسیم بندیه اماتور - بیسیک - ادونس و... دارد
تمامه حرکت ها به صورت فیلم اموزشی در میادو ریمایندر و ... کلی امکانات دیگه مشابه چنین برنامه زیاد دیدم اما هیچ کدوم از اینا به هیچ عنوان زبان فارسی نداره!!
چقدر خوب بود یکی بره برای چنین برنامه هایی رو ترجمه کنه و بده بیرون چون واقعا چنین چیزی نیازه
تو گوگل هرچی سرچ زدم یکی دوتا برنامه بود ک اونم جالب نبود برنامش

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون از پاسخ دادنتون
واقعا" خیلی کار خوبی میکنید که چننین سرویسی راه اندازی میکنید امیدوارم که پر رونق بشه اطلاع رسانی کنید تا ما هم استفاده کنیم
در مورد برامه منظور من ی سری برنامه کلیه برایه افراد اماتور که لنگش تو سایتایه خارجی خیلی زیاده اما چون حرکتا تمام ب زبان انگلیسیه سخت میشه استفاده کرد
مثال برنامه fitness +1700 برای سیستم عامل IOS یک برنامه فوقالعاده و و پیشرفتهای هست که چندیدو چند برنامه به تقسیم بندیه اماتور - بیسیک - ادونس و... دارد
تمامه حرکت ها به صورت فیلم اموزشی در میادو ریمایندر و ... کلی امکانات دیگه مشابه چنین برنامه زیاد دیدم اما هیچ کدوم از اینا به هیچ عنوان زبان فارسی نداره!!
چقدر خوب بود یکی بره برای چنین برنامه هایی رو ترجمه کنه و بده بیرون چون واقعا چنین چیزی نیازه
تو گوگل هرچی سرچ زدم یکی دوتا برنامه بود ک اونم جالب نبود برنامش

خواهش می کنم
تنظیم برنامه برای هر شخص متفاوته این رو باید در نظر داشته باشید
برنامه های عمومی تاثیری که می گذارند در همان 6 ماهه اول بدنسازیه که اونم چشم گیر نیست

به زودی بخش های متفاوتی به انجمن بدنسازی اضافه میشه امیدوارم نیازی های شما و دیگر عزیزان تا حدودی تامین بشه

Persian_Amir70

Registered User
لایک‌ها
73
سلام و درود!
من خودم نظرم بدن سازی فیتنس هست (fitness)
وقتی می رم باشگاه تقریبا همه از مکمل های غضایی استفاده می کنند!
فقط بعضی ها که اول هاشون هست که میان باشگاه استفاده نمی کنند!
من 5 6 سالی میشه میرم باشگاه (نه به صورت حرفه بلکه به صورت ورزشی که تنها هدف ام فرار از نشستن بی تحرکی است! )
به نظرتون fitness خوبه یا پر حجم شدن؟
ممنون می شم نظراتتون رو بدونم(بدونم که چقدر با بقیه هم عقیده ام)!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اول چند ماهی حجمو ادامه بعدش فیتنس.
اگر تغذیه ی مناسب ندارید(پروتئین) که بیخیال حجم بشید.

خودم حجم کار میکنم.(تغذیه هم افتضااااح:D)

Persian_Amir70

Registered User
لایک‌ها
73
اول چند ماهی حجمو ادامه بعدش فیتنس.
اگر تغذیه ی مناسب ندارید(پروتئین) که بیخیال حجم بشید.

خودم حجم کار میکنم.(تغذیه هم افتضااااح:D)
دوست عزیز 5 6 ساله کار می کنم! ووضعیت ام وخیم نیست که :دی
من 110 کیلو بودم با تغزیه و کار در باشگاه العان 88 کیلو هستم!دیگه دوباره نمی خوام که حجیم شم!!!
یعنی 8 وعده غضا می خورید؟؟؟ ماشاالله! چند کیلو هستین؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوست عزیز 5 6 ساله کار می کنم! ووضعیت ام وخیم نیست که :دی
من 110 کیلو بودم با تغزیه و کار در باشگاه العان 88 کیلو هستم!دیگه دوباره نمی خوام که حجیم شم!!!
یعنی 8 وعده غضا می خورید؟؟؟ ماشاالله! چند کیلو هستین؟
عزیز من گفتم اگر تغذیه مناسبی ندارید چندان به فکر حجم نباشید.
صبحانه ی من سیگاره و ظهر و شب هم غذای بسیار معمولی(در حد میان وعده:دی)
وزن خوبی کم کردی(البته قدتونو نمیدونم.حتما هنوز چربی زیادی دارید که باید آب بشه)
خودم حجمو میپسندم(خشک و کات شده:cool:)

بالا