69 کارهسپاس
میتونم بپرسم شما چند کاره اش رو گرفته اید؟
69 کارهسپاس
کاملشهسپاس
سعی کن برند My protein بگیری یا Bulk powdersآقا مکمل افزایش حجم چی پیشنهاد می کنید؟ (گینر - برند؟) و اینکه گلوتامین هم میخوام بگیرم
برای یه پسر 18 ساله میخوام.مشکلی براش پیش میاره؟
سعی کن برند My protein بگیری یا Bulk powders
بسیار با کیفیت هستند.
داروخونه این برندهایی که گفتم رو ندارهاینایی تو بازار هستن اصلن؟ آنلاین بگیرم یا داروخونه؟
کلیه های بچه به فنا نمیره؟
داروخونه این برندهایی که گفتم رو نداره
تشخیص اصلش خیلی سخته
ببین اگر شرایط مالیش رو داره رو همون تغذیه مانور بده! مکمل تو مرحله های بعدی لازم میشه!اول کاری آنچنان ضروری نیست!
دستگاه شیش تیکه کن ولی اگه شرایط مالیشو نداشتین سه تیکه کن بگیرین دوبار استفاده کنیدواسه شیش تیکه شدن چه دستگاهی خوبه؟
واقعیتش رابطه ی میان تیپ بدنی و نوع تغذیه و نوع تمرین رو باید یک مربی کارکشته تعیین کنه و برنامه رو از یک مربی خوب بگیرید ...این روزها معمولا مربی خوب خیلی کم هست و اگر همینطوری بروید پیش یک مربی و برنامه بخواهید یک برنامه ای را به شما خواهد داد که دقیقا هان برنامه رو به هزاران نفر دیگر داده است!مگر اینکه خصوصی کار کنید باهاش(بیشتر مربی هایی که دیدم اینطورین)خب برای تغذیه باید سیب زمینی و تخم مرغ بخوره؟ برنامه غذایی خوب براش که آسیب نزنه به بدنش از کجا باید بگیرم
واسه این کار بهتره بری سراغ هوازی تا کار با این دمبلاین دمبل هارو گرفتم واسه تمرین تو خونه.
بهترین تمرین هایی که میشه با دمبل انجام داد چیست؟
میخوام کالری زیادی بسوزونم و وارد فاز چربی سوزی بشم.
همچنین سینه و شکمم فرم بدم
زیاد قصد ندارم سریع وزنمو کم کنم.واسه این کار بهتره بری سراغ هوازی تا کار با این دمبل