• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانك مدارات الكترونيكي

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

فکر میکنم منظور ایشون موردی باشه که کسی از خارج از منزل بتونه با زدن یه دکمه در رو باز کنه. یعنی وقتی دکمه اون کنترل رو فشار میده انگار کسی از بالا دکمه آیفن رو زده. و در باز میشه.

امیرحسین نجاری

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از دوستان که جواب می دن
بله منظورم مورد دوم و اونیه که اقا امیر حسین گفتن
یعنی من خودم بدون اینکه زنگ بزنم و کسی در رو برام بازکنه خودم با فشردن یه کلید از پشت در بتونم بازش کنم
همچین امنیتی هم نمیخواد فقط بردش ۵۰ متر باشه یا بیشتر یا کمتر
فقط اگه مدار pcb رو بدین من خودم می تونم درستش کنم (ولی حرفه ای نیستم در حد این کیتهای اموزشی و مدارهایی که تو کتابها هستش)
فکر کنم یه فرستنده بخواد و یه گیرنده که کنار منبع تغذیه ایفون وصل بشه نه؟
با تشکر

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ممنون دستتون درد نکنه
نمیشه از قطعات معمولی استفاده کرد ( کوچیک بودن گیرنده زیاد مهم نیست ولی فرستنده کوچیک باشه بهتره)
یه سوال دیگه قطعاتش راحت پیدا میشه؟
با تشکر

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام خیلی ممنون واقعا دستتون درد نکنه
پس لطفا pcb مدار رو هم بزارین قطعاتش رو یه کاری می کنم ( مگه نمیشه رو pcb همین مدار به جای قطعات smd از معمولی استفاده کرد؟)
ببخشید من یه مدار دیگه هم می خواستم(دیگه دارم پر رو میشم)
من یه فرستنده اف ام با برد کم می خپام که ۱. فرکانسش ثابت باشه ۲. کیفیتش هم خوب باشه
یه ورودی به جای میکروفن داشته باشه تا mp3 پلیر و وسایل دیگه رو بهش وصل کنم و صدا رو از رادیو داشته باشم
فقط هر چی من تا حالا امتحان کردم فرکانسش هی تغییر می کرد
بازم تشکر و دستت درد نکنه

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ممنون دوست عزیز که جواب می دی
منظور من این بود که نقشه مدار رو که شما برای این قطعات رو کشیدین من تو مقیاس بزرگتر روی یه برد بکشم و قطعات معمولی رو روی اون سوار کنم من فقط مدار پشت برد رو می خوام و از شماتیک چیزی سردر نمیارم (یعنی اینجوری هم نمیشه؟)
من مدار رو با ماژیک روی برد مسی می کشم فکر می کنین همچین کاری بشه(ببخشید من در همین حد الکترونیک می دونم )
با تشکر و ممنون از کمکتون

m_kh_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یه مدار می خواستم که موج صدا رو بگیره و بر عکسش رو بده بیرون مثلاً موج Sin x رو بگیره و موج Sin x- رو بیرون بده .

البته اگر موجش بی شکل و اجق وجق هم بود جواب بده.:rolleyes:

اختلاف فاز کمی با موج اوّلیّه داشته باشه و در نهایت کیفیّت بالایی داشته باشه.:blink:

ایول

فعلاً خداحافظ

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
عجب جايي
ما رو هم به عنوان عضو جديد تحويل بگيريد

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با سلام

یه مدار می خواستم که موج صدا رو بگیره و بر عکسش رو بده بیرون مثلاً موج Sin x رو بگیره و موج Sin x- رو بیرون بده .

البته اگر موجش بی شکل و اجق وجق هم بود جواب بده.:rolleyes:

اختلاف فاز کمی با موج اوّلیّه داشته باشه و در نهایت کیفیّت بالایی داشته باشه.:blink:

ایول

فعلاً خداحافظ
inverting Amplifier:wacko:

invert_amp0002.jpg

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به بخشید یه زیرمجموعه داشته باشه این بخش و برای هر مدار یه تاپیک بخوره اونجا بهتر نیست؟!

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام به همه دوستان

من می خواهم یه تابلو ماتریس led در ابعاد حدودا 16 در 64 درست کنم اما نمی دونم سخت افزار اون چه جوریه
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
راستی برای ساخت فونت به نرم افزار خاصی نیاز است اسم اون نرم افزار چیه؟ از کجا می تونم دانلود کنم؟
مرسی
سلام

خب واسه تابلو.

برو اول ماتریسهای 8*8 بخر اینطوری کارت خیلی راحت میشه. هزینت هم خیلی میاد پائین وقتت هم سر کارای الکی تلف نمیشه.
خب حالا ستون اول همه ماترسها رو به هم وصل کن. تا اینجا پس هشت تا سیم داریم که سیم اول مربوط به ستون اول همه ماتریس ها و سیم آخر موبوط به ستون آخر ماترسها میشه. پس تابلو تا اینجا میتونه در 8 مرحله رفرش بشه.
یعنی ابتدا دیتاهای سطر 1 تا 8 همه ماترسها رو میفرستیم (اینجا یه پرانتز داره که بعد توضیح میدم.) بعد ستون اول رو روشن میکنیم . به همین راحتی ستون اول تمام ماتریس رفرش میشه. بعد همینکارو واسه ستون های 2 و 3 ...8 هم انجام میدیم.

خب حالا دیتاهای سطر 1 تا 8 ماتریسها رو چطور بفرستیم. بهتون توصیه میکنم اول این کارو با یه ماتریس تکی انجام بدین تا بعد بقیه کارها رو براتون توضیح بدم. سطرها را هر کدوم با یه مقاومت به یکی از پینها وصل کنین. بعد ستون ها رو هم با یه ترانزیستور به تغذیه وصل کنین حالا بسته به ترکیبی که دوست دارین و به تناسب نوع ترانزیستور از جهت مثبت یا منفی بودن. یا ستون ها رو آند بگیرین یا کاتد. بیس رو هم با یه مقاومت به یه پورت دیگه بدین. مدار رو بکشین عکس یا فایل شماتیک رو بزارین تو فروم تا یه چک کنم.

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام ErfanEa

حال کردم باهات که مدار با opamp گذاشتی.

سلام .
خب این بهترین مداری بود که میتونه اینجوری جواب بده ... ( دقیقا با همون مشخصاتی که خواسته بود ) احتمالا خودش به ذهنش نرسیده بوده که اینقدر ساده حل میشه ...

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام

البته این بنده خدا ،منظورش این نبوده، میخواست صدای محیط رو بگیره و invert شده ، دوباره توی محیط پخش کنه تا white room بسازه. اگر با op-amp بسازه فکر کنم یه چند صد میلیونی صرفه جویی میشه;)
سلام

ها. ای وایت روم که گفتی یعنی په؟ خردنی هست؟؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام

البته این بنده خدا ،منظورش این نبوده، میخواست صدای محیط رو بگیره و invert شده ، دوباره توی محیط پخش کنه تا white room بسازه. اگر با op-amp بسازه فکر کنم یه چند صد میلیونی صرفه جویی میشه;)
پس قضیه اینه :D:blink:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام

از این اتاقایی که صدای محیط رو از بین میبره
البته یه white room هم توی ساخت نیمه هادی هست که اتاق دیونیزه شده است ، ما که نفهمیدیم آخرش چی به چیه ، همه اش زیر سر این ژاپنیاست ، همه اسم گذاری امریکاییها رو خراب میکنن( مثل سینتیسایزر و پری اسکیلر که تعریف امریکایی و ژاپنیشون از زمین تا آسمون فرق میکنه:()
پس فردا ژاپنیه به اتاقش هم رنگ سفید بزنه اسمشو میزاره وایت روم:D
شرمنده اخلاق ورزشیتون
من فک نکنم اصلا یک همچین اتاقی بشه ساخت

چون فقط در یک سری نقاط(گره) موجها همدیگر رو خنثی می کنند و در جاههای دیگه برعکس تشدید

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام

از این اتاقایی که صدای محیط رو از بین میبره
البته یه white room هم توی ساخت نیمه هادی هست که اتاق دیونیزه شده است ، ما که نفهمیدیم آخرش چی به چیه ، همه اش زیر سر این ژاپنیاست ، همه اسم گذاری امریکاییها رو خراب میکنن( مثل سینتیسایزر و پری اسکیلر که تعریف امریکایی و ژاپنیشون از زمین تا آسمون فرق میکنه:()
پس فردا ژاپنیه به اتاقش هم رنگ سفید بزنه اسمشو میزاره وایت روم:D
ممنون از راهنماییتون

pouya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ببخشید پا برهنه میام تو بحث
آخه برام خیلی حیاتیه
چون اینجا بانک مدارات هستش خواستم در خواستمو اینجا هم مطرح کنم
من به یک دیمر احتیاج دارم
اکه کسی از دوستان نقشه یا اینک مرتبط در این مورد رو داره ممنون میشم در اختیار بزاره
بازم ممنون

pouya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
electronwizard عزیز ممنون از اینکه راهنمائی کردی البته چند تا سوال دارم
اتو ترانس چیه و کجا میتونم تهیه کنم؟(یعنی عملکرد اتوترانس چه جوری)
البته من این لینک رو پیدا کردم که سورسش فارسیه

http://www.hlachini.com/Projects/Dimer/Dimer.htm

و این هم یه کیت آماده هستش که قیمتش با پست حدود 4500 تومان در میاد

http://www.jahankit.com/detail.php?kala=01013

اگه ممکنه راهنمائی کنید کدوم رو درست کنم یا بگیرم؟
بازم ممنون

pouya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ببخشید دیر به دیر جواب پست ها رو میدم
در مورد دیمری که تقاضا کرده بودم به نتیجه رسیدم
دیمر مهران کیت مدل MK5737 خیلی دیمر خوبی توان 2KW داره و من تستش کردم عالی جواب میده
از یه ترایاک به شماره T1613 تو اون استفاده شده و یکی از مزایای دیگه اون اینه که یک فیلتر ( سیم پیچ ) سری با بار داره
تمامی قطعاتش هم توی بازار هست میتونید بگیرد و خیلی راحت مونتاژ کنید
فقط قیمتش یکم بالاست من 12000 تومان گرفتم
ولی اگه در موارد صنعتی احتیاج دارید جواب میده
:blush:

بالا