• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان با تعصب من .... غصه نخورید .... خوشحال باشید و دعا کنید که بقیه بازیها رو هم شکست بخوریم و کاملا خار و خفیف بشیم .... چون در غیر این صورت باید شاهد سایه سنگین این سرمربی در بقیه ی سالها در تیم ملی باشیم .....

وقتی مسئولین قبل از بازی میگن که اگه به عربستان هم ببازیم بازیم دائی سرمربی تیم ملی خواهد بود دیگه چرا ناراحتید .... خوشحال باشید از این نتیجه ..... من وقتی گل دوم عربستان به ثمر رسید پریدم توی هوا .....:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
/رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني ‌٢٠١٠/
شعار تماشاگران عليه دايي و تشويق علي كريمي

1618.jpg

پس از شكست دو بر يك تيم ملي فوتبال ايران در برابر عربستان هواداران عليه علي دايي شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران كه در شروع نيمه دوم با گل مسعود شجاعي از عربستان پيش افتاده بود در اواخر اين نيمه با دو گل بازيكنان شماره‌هاي 2 و 11 عربستان بازي را واگذار كرد و پس از آن تماشاگران معترض با شعارهايي عليه علي دايي خواستار خروج وي از تيم ملي شدند. هم چنين هواداران معترض پس از گل دوم عربستان اقدام به پرتاپ نارنجك به داخل زمين كردند و با سر دادن نام علي كريمي بازگشت وي به تيم ملي را خواستار شدند.

--------------
جشن ملي سعودي‌ها پس از شكست ايران در ورزشگاه آزادي:wacko:

تلويزيون ورزشي عربستان سعودي از لحظاتي پيش و پس از پايان ديدار تيم‌هاي ملي ايران و عربستان كه به پيروزي سبزپوشان سعودي انجاميد برنامه‌هاي عادي خود را قطع و شروع پخش سرودهاي ملي اين كشور كرد.

به گزارش ايسنا؛ نقشه‌ي‌ عربستان و پرچم اين كشور همراه با سرودهاي مختلف در حال پخش شدن است و تلويزيون عربستان اين پيروزي را پيروزي وطن مي‌نامد.

در همين حال گزارشگر تلويزيون عربستان صعودي كه از ورزشگاه آزادي ديدار را گزارش مي‌كرد، گفت: تيم عربستان سعودي براي پيروزي اجبار داشت، مستحق پيروزي بود و استحقاق شكست دادن تيم ملي ايران را داشت.

اين گوينده‌ي تلويزيون عربستان با اشاره به اينكه در نيمه اول گل سالم تيم ملي عربستان و يك پنالتي براي اين تيم ناديده گرفته شد، گفت: تيم ملي ايران مقهور بازي منظم تيم ملي عربستان شد.

در همين حال گزارشگر تلويزيون عربستان با حمد و شكر خدا با فريادهاي الله اكبر به استقبال گل دوم تيم ملي عربستان رفت.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
قطبی رو چون میگفتن خانوادش به شاه و قبل انقلاب مربوط میشه گذاشتن کنار..
جاش کیو گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه گفتید

یه کره خر 16 سیلندر گرمیش بیلمز که نهایتا اندازه خر خاکیا تو حیاطشون میفمه.

آفرین کره خر ماموریت انجام شد.این ملت همیشه تو کف باید باشن.از امروز بهت میگم کره خر....خر هم زیادته ..چون فهمیدم هنوز بالغ نشدی.......امشب باید گور فیزیکی و روحیتو (**** تو روحت ) از این تیم بکنی بری درک...
غیر 78 آرژانتین که خدای فوتبال آسیا بودیم یه بار مثه آدم نرفتیم جام جهانی.

******* ****تو ********م.

اینو با رنگ قهوه ای مینویسم چون هیشکی مثه کره خر نمیتونست بر**** به سر و هیککل این تیم.

کره خر حیا کن تیم ملی رها کن

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
دلم برای تیم اواخر دهه 90 تنگ شده :(

بازی 6-0 کره

بازی با استرالیا

بازی با آمریکا :(

اون موقع کادر فنی و بازیکنا بی ریا بودن. با غیرت بودن

من نیز با شما هم داستانم.
آن تیم، تیم ملی واقعی کشورمان بود و پس از آن دیگر هیچ تیمی در اندازهٔ ملی بودن ظاهر نشد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دوستان با تعصب من .... غصه نخورید .... خوشحال باشید و دعا کنید که بقیه بازیها رو هم شکست بخوریم و کاملا خار و خفیف بشیم .... چون در غیر این صورت باید شاهد سایه سنگین این سرمربی در بقیه ی سالها در تیم ملی باشیم .....

وقتی مسئولین قبل از بازی میگن که اگه به عربستان هم ببازیم بازیم دائی سرمربی تیم ملی خواهد بود دیگه چرا ناراحتید .... خوشحال باشید از این نتیجه ..... من وقتی گل دوم عربستان به ثمر رسید پریدم توی هوا .....:happy:

تایید میشه این دایی با یکی دو باخت سرمربی میمونه
منم گفتم گللل

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب اون آقایونی که توی فروم از انتخاب دایی حمایت میکردن کجان الان ؟!
بیان لااقل یک دلیل قابل قبول غیر از دایی برای باخت بیارن !
فقط یکی!
بد شانسی ؟ نداشتن بازیکن ؟ بازی تدارکاتی ؟ عدم حمایت ؟ بی پولی ؟ داور ؟ زمین ؟ زمان ؟

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
کره خر حیا کن
تیم ملی رها کن

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
از همون اول هم مثل روز روشن بود این تیم با این مربی به جایی نمی رسه.
برای من که کلا مهم نبود.مطمئن هم باشید دائی تا آخر دور مقدماتی هست.مگه اینکه محمودک برا خودشیرینی و کسب ارائ اقدامی کنه.اینو هم بدونید تا موقعی که فوتبال به سیاست آلوده هست همین آشه و همین کاسه.
دائی نشد یکی دیگه.
پس از من به شما نصیحت اعصاب خودتونو خورد نکنید.عیدتونو هم خراب نکنید.چون این فوتبال کثیف ارزششو نداره.برید و کنار خونواده این باقیمونده تعطیلاتو خوش باشید.

پ.ن : برا قطبی خوشحالم که از این مملکت رفت.امروز یاد بعضی حرفا افتادم که در مورد حرکات قطبی کنار زمین گفته می شد و مسخره می کردن.امروز همون آدما دیدن که اگه یکی مثل قطبی با اون شور و هیجان کنار زمین می بود من مطمئنم که ایران بازنده نبود.مربی عربستان رو دیدید؟امیدوارم به هواداری از قطبی متهم نشم چون این حرفا عین واقعیت هست.

سال نو همگی خوش. بدرود

1408

Registered User
لایک‌ها
57
قطبی رو چون میگفتن خانوادش به شاه و قبل انقلاب مربوط میشه گذاشتن کنار..
جاش کیو گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه گفتید

یه کره خر 16 سیلندر گرمیش بیلمز که نهایتا اندازه خر خاکیا تو حیاطشون میفمه.

آفرین کره خر ماموریت انجام شد.این ملت همیشه تو کف باید باشن.از امروز بهت میگم کره خر....خر هم زیادته ..چون فهمیدم هنوز بالغ نشدی.......امشب باید گور فیزیکی و روحیتو (**** تو روحت ) از این تیم بکنی بری درک...
غیر 78 آرژانتین که خدای فوتبال آسیا بودیم یه بار مثه آدم نرفتیم جام جهانی.

******* ****تو ********م.

اینو با رنگ قهوه ای مینویسم چون هیشکی مثه کره خر نمیتونست بر**** به سر و هیککل این تیم.

کره خر حیا کن تیم ملی رها کن

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ای جوووونم ! چه حالی میده دایی !!
guntootsmiley.gif
t5hq2u.gif

همینطور مثه شیر پیش برو تا گند بزنی و بترشی
47b20s0.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تلويزيون الراي:
فوتبال ايران در خانه تحقيرشد

تلويزيون الراي بازي تيم‌هاي ملي فوتبال عربستان و ايران را مهم‌ترين ديدار امروز فوتبال آسيا در راه جام جهاني توصيف كرد و گفت: در حالي كه انتظار مي‌رفت تيم ملي ايران يك گام مهم براي راه يافتن به جام جهاني را در خانه طي كند با ارائه يك بازي ضعيف مغلوب تيم ملي منظم و تاكتيك‌پذير عربستان شد.

به گزارش ايسنا؛ تلويزيون الراي با اشاره به اينكه عربستان سعودي در مدت كوتاه حضور مربي جديد پرتغالي خود به شدت متحول شده است، گفت: در همين حال تيم ملي ايران با از دست دادن فرصت‌ها دلخوش به ستارگان خود در حالي كه روح تيمي را نداشت در پايان مغلوب دربي حساس آسيا شد.

مفسر اين تلويزيون گفت: تيم ايران فقط 25 دقيقه نيمه اول و دقايقي از نيمه دوم بر بازي مسلط بود و حتي 100 هزار تماشاگر نيز نتوانستند براي پيروزي اين تيم كاري كنند.

اين تلويزيون با اشاره به افت شديد ستارگاني همچون مهدوي‌كيا و هاشمي‌نيا با تعجب گفت: ايراني‌ها پس از به ثمر رسيدن گل اول بازي را تمام شده برشمردند.

اين تلويزيون در پايان باخت تيم ايران را محصول تفكرات دايي كه بر اساس احتياط و محافظه‌كاري است برشمرد.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
کره خر زیر فشار مردم هم که شده باید شر لجنشو بکنه و امشب استعفا بده....
فقط همین ..و گرنه مردم میگ********.

بذارید بگم که دایی رو آدمای سیاسی و جناح راست آوردن تو تیم ملی چون میدونستن این کره خر حالیش نی از فوتبال و ماموریت این بود که ر*** بشه به سر و هیکل مردم یوخ حرکتی صورت نگیره.تمام​

کره خر حیا کن

تیم ملی رها کن

Last edited:

1408

Registered User
لایک‌ها
57
دایی زیر فشار مردم هم که شده باید شر لجنشو بکنه و امشب استعفا بده....
فقط همین ..و گرنه مردم میگ********.

بذارید بگم که دایی رو آدمای سیاسی و جناح راست آوردن تو تیم ملی چون میدونستن این کره خر حالیش نی از فوتبال و ماموریت این بود که ر*** بشه به سر و هیکل مردم یوخ حرکتی صورت نگیره.تمام

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کره خر حیا کن
تیم ملی رها کن

یا حسین شما باز عصبی شدی..خدا به داد برسه!:wacko:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
کره خر حیا کن

تیم ملی رها کن

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
من فقط دوس دارم این ملت بفهمن که وقتی کره خر میذارشون سر کار باید چی کار کنن.البته خود خر هم سر کار گذاشتشون.

pany

Registered User
لایک‌ها
19
ای داد بی داد............

باختیم که .

یکی به من بگه این علی دایی تریاکیه ؟ چرا این ریختی شده ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چرا دایی اینقدر لجبازی می کنه ؟

نیکبخت - کریمی - کاظمیان - مبعلی و ... کجا هستن ؟

کیا اومدن جاشون ؟

چرا تیم یه مهاجم تمام عیار نداره ؟

چرا باید تو خونه خودمون (هم با کره، هم با عرب ها) با یه مهاجم بازی کنیم ؟

چرا نمی تونیم بازی برده را حفظ کنیم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا