• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
من فقط دوس دارم این ملت بفهمن که وقتی کره خر میذارشون سر کار باید چی کار کنن.البته خود خر هم سر کار گذاشتشون.

من فقط دوس دارم این ملت بفهمن که وقتی کره خر میذارشون سر کار باید چی کار کنن.البته خود خر هم سر کار گذاشتشون

1408

Registered User
لایک‌ها
57
آه ، گریمون هیچ ، خندمون هیچ
باخته و برندمون هیچ
تنها آغوش تو مونده ، غیر از اون هیچ
ای (ای)، ای مثل من تک و تنها (تک و تنها)
دستامو بگیر که عمر رفت
همه چی تویی ، زمین و آسمون هیچ

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان این حرفها فایده نداره اما اگه می بینید که ااعصابتون اروم میشه بگید !
فقط دوستان یادشون بیاد
برانکو فقط تو جام جهانی بد نتیجه گرفت اونم به خاطر اشتباهات فردی بود !
با این تیم به جام جهانی نریم خیلی بهتره !

08610023

Registered User
لایک‌ها
9

[*]تیمی که با ایشالا بخواد بره بالا هم بهتر که اوت شه.از اول بازی این میرزایی که فوق دکترا اسگلی رو از کردان گرفته هی میگفت ایشالا.
[*]بابا کاری که با ایشالا و صلوات میخاد بره جلو باید **** بزنن درش...چقد دیگه بابا اینهمه با ایشالا دارید ضایع میشید .برید تلاش کنید.
[*]خدا با *** گشادا و دزدا و پخمه ها کاری نداره حالا شما بیا بگو ایشالا با تصبیحت صلوات بفرست.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
افشین قطبی کجایی بیا ببین زیرآب زنت چه گندی زده به تیم ملی بابای مردم

1408

Registered User
لایک‌ها
57

[*]تیمی که با ایشالا بخواد بره بالا هم بهتر که اوت شه.از اول بازی این میرزایی که فوق دکترا اسگلی رو از کردان گرفته هی میگفت ایشالا.
[*]بابا کاری که با ایشالا و صلوات میخاد بره جلو باید **** بزنن درش...چقد دیگه بابا اینهمه با ایشالا دارید ضایع میشید .برید تلاش کنید.
[*]خدا با *** گشادا و دزدا و پخمه ها کاری نداره حالا شما بیا بگو ایشالا با تصبیحت صلوات بفرست.

تیمی که با یا زهرا و دعا و نذر بخواد بره بالا هم بهتر که اوت شه.از اول بازی این میرزایی که دیپلم اسگلی رو از کردان گرفته هی میگفت ایشالا.
[*]بابا کاری که با دعا و نذر میخاد بره جلو باید **** بزنن درش...چقد دیگه بابا اینهمه با ایشالا دارید ضایع میشید .برید تلاش کنید.
[*]

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
جواد نکونام از دیدار با کره شمالی محروم شد
هافبک میانی تیم ملی فوتبال کشورمان با اخطاری که در دیدار با عربستان گرفت، بازی بعدی تیم ملی را از دست داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد نکونام که قبل از دیدار امروز برابر تیم ملی فوتبال عربستان یک کارت زرد داشت، در نیمه دوم دیدار با عربستان نیز از داور ژاپنی کارت زرد دریافت کرد تا دو اخطاره شود و دیدار با کره شمالی را از دست بدهد.

تیم ملی فوتبال کشورمان در دومین دیدار خود از مرحله برگشت رقابتهای انتخابی جام جهانی باید در شهر پیونگ یانگ به مصاف تیم ملی فوتبال کره شمالی برود.

خشم تماشاگران از سرمربی /
علی دایی با بازیکنان عربستان به رختکن رفت / دسته گل هایی که خشکید

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که مورد غضب تماشاگران قرار گرفته بود، به همراه بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و عربستان که به برتری 2 بر یک عربها انجامید بخش عمده ای از یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به طور ایستاده نظاره گر ناکامی تیم کشورمان بودند و شعارهایی را علیه کادر فنی و علی دایی سر دادند.

در این بین علی دایی برای در امان ماندن از پرتاب احتمالی اشیا از سوی تماشاگران با چند دقیقه تاخیر و در میان بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.

از سوی دیگر دسته گل هایی که برای بازیکنان و همراهان تیم ملی در نظر گرفته شده بود تا در صورت پیروزی احتمالی به آنها اهدا شود، در پایان بازی کنار زمین مانده بود و کاملا پژمرده شده بود!

1408

Registered User
لایک‌ها
57
مسابقه پیامکی برنامه نود این هفته
جای علی دایی و محمود احمدی نژاد کجاست؟
1- خونه شون
2- توالت
3- توی اتاق تمساحها
4- هرجایی جز استادیوم

1408

Registered User
لایک‌ها
57
مرتیکه نفهم علی کریمی رو دعوت نکرد . خسرو حیدری آماذه ترین بازیکن لیگو نمیذاره بازی کنه . تعویضاش مفتضح بود . این هاشمیان استاینر رو میاره . معدنچیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی !!!
واقعا حیف حیف این تماشاگرا .

1408

Registered User
لایک‌ها
57
ایول به تماشاچی ها که آخرای بازی علی کریمی رو تشویق میکردن .
مربی که ابله و مغرور باشه بازی بهتر از این نمیشه . ایران هیچ تاکتیکی برای بازی نداشت دیگه مزدک هم صداش در اومد گفت عوامل فنی ایران روی نیمکت فقط بازی رو تماشا میکنن !!

1408

Registered User
لایک‌ها
57
وقتی بازیکن ها غیرت نداشته باشن و بجای تمرین بیشتر مواظب ساق پاهاشون باشن و مدل مو بگذارند همین میشه
خوب تحقیر شدیم
هم احمدی نژاد را دیدم گفتم باختیم

1408

Registered User
لایک‌ها
57
یارو ( احمقی نژاد )رفت عیادت همسر امام ،بیچاره چند ساعت بعد فوت کرد !
دیگه استادیوم که جای خود دارد !!!!!

1408

Registered User
لایک‌ها
57
دلمون خوشه تیم ملی داریم
همش شده باند بازی و رفیق بازی
همه چیز تیم ملی شده سایپا...بازیکن سایپا...مربی سایپا...اسپانسر سایپا...فلان سایپا
بجای این که علیرضا محمد و خسرو حیدری اماده رو بیاره این کعبی که بی خاصیت رو میاره
علی کریمی هم نیاورد...ارش برهانی
البته احمدی نژاد هم تاثیر مستقیم روی نتیجه داشت
این بشر کلا نحسه....اون علی ابادی هم که نقش چوب سفید رو بازی میکنه

1408

Registered User
لایک‌ها
57
در همین حال گزارشگر تلویزیون عربستان صعودی که از ورزشگاه آزادی دیدار را گزارش می‌کرد، گفت: تیم عربستان سعودی برای پیروزی اجبار داشت، مستحق پیروزی بود و استحقاق شکست دادن تیم ملی ایران را داشت.

این گوینده‌ تلویزیون عربستان با اشاره به اینکه در نیمه اول گل سالم تیم ملی عربستان و یک پنالتی برای این تیم نادیده گرفته شد، گفت: تیم ملی ایران مقهور بازی منظم تیم ملی عربستان شد.

در همین حال گزارشگر تلویزیون عربستان با حمد و شکر خدا با فریادهای الله اکبر به استقبال گل دوم تیم ملی عربستان رفت.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
ولی راستشو بخواید این تیم لیاقت جام جهانی رو نداره واقعا... میخوایم بریم اونجا چیکار کنیم ؟ مثل 2006 آلمان ؟ که سهمیه های بلیط ایران رو به جای اینکه در اختیار مردم ایران قرار بدن تو بازار سیاه میفروختن ؟ بریم که موقع سرود ملی کشور ( که البته من به عنوان سرود ملی اصلا قبولش ندارم ولی به هر حال ) بازیکن تر تر بزنه زیر خنده ؟؟؟

1408

Registered User
لایک‌ها
57
یه چیز جالب یادتون ما عکس دروازبان استرالیا بعد گل عزیزی میزاشتیم بهش میخندیدم عربا دارن تصویر رحمتی رو میزارن روش اهنگ نهادن
الان شبکه سعودی اسپورت رو می دیدم آهنگ گذاشته بود و به مردم کشورش تبریک میگفت و صحنه های تمسخر بازیکنای ایران رو نشون میداد
لعنت برتو دایی که ما رو مسخره یه مشت عرب کردی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
حق دارین شما انقدر عصبانی باشید دوست من.
این مرتیکه واقعاً پر رو هست وقتی قبل از مربی شدنش میگه هرکی لابی قوی تری داشته باشه سرمربی میشه و بعد از انتخاب خودش با پر رویی میگه من با خدا لابی کردم خدا هم باید اینجوری ضایعش کنه جلوی چشم 70 ملیون نفر.
وقتی با کاظمیان - کریمی - مبعلی - و بعضی وقت ها هم مهدوی کیا و معدنچی لج و لجبازی میکنه باید بدونه این کارا یعنی کندن گور خودش و جای تاسف برای کسانی که چنین شخصی رو گذاشتن مربی تیم ملی.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
تا کی تحقیر این اعراب بشیم
مسئولان ما که عرب دوست هستند الان حتما خوشحال هستن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من تا به حال بازی عربی از تیم ملی ندیده بودم که امشب دیدم . آشغال ها مثل عصر حجر تا تقی به توقی میخورد خودشون رو مینداختن زمین . مخصوصا این رحمتی /// کلآ فوتبالی که غلامرضا رضایی میشه نوک حمله ش رو باید درش رو گل گرفت .

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا همه ي ملت سر كارن

از اون اولش كه اين آقا رو كردن مربي همه چيز روشن بود ولي همه دلشون خوش بود

تبليغات كردن شلوغ پلوغش كردن دل مردمو گرم كردن دلخوشي بيخودي دادن به مردم

ولي منطق چي ميگفت ؟

اين آقا چند سال سابقه داشت ؟

بابا خدايي برن همون ايويچ بود ساندويچ بود چي بود , همونو بيارن بهتره به خدا :D

من كه مدتهاست بيخيال تيم ملي و ... شدم همش اعصاب خورد كني بوده چيه بابا ااااه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

قربون پا قدم اون آقا هم برم كه هر جا رفت براي روحيه دادن , ر.. تو اون بازي

فعلا يدونه فوتي داده

يدونه باخت تيم ملي فوتبال بوده

يه دونه هم همين چند وقت پيش تو مسابقه كشتي ازاد قهرماني جهان بود كه تا اين آقا رسيد به استاديوم تيممون چپه شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا