• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بچه ها من نمیدونم چرا هرکاری میکنم اون رقص کون عربستانی ها در آخر بازی که جلوی چشم میلیون ها ایرانی انجام دادن یادم نمیره :(

چیکار کنم یادم بره؟ :(

همش جلو چشممه ... :(
نه به اون سجده اشون و نه به اون رقص کونشون !

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من نمیدونم چرا هرکاری میکنم اون رقص کون عربستانی ها در آخر بازی که جلوی چشم میلیون ها ایرانی انجام دادن یادم نمیره :(

رقص....؟؟؟؟
ولشون کن بابا عرب و ایرانی دشمنان دیرینه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

شما این رو از کجا دیدی ؟؟؟ مگه نشون داد

در ضمن مواظب باش فروم رو مسدود نکنی یه موقع (منظورم یه سری کلمات هستند )

babak19259

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ژوزه پسيرو:
ايران به فكر بازي با امارات باشد!

سرمربی عربستان :
شایسته پیروزی برابر ایران بودیم / به علی دایی تبریک می گویم!

ما هم به دایی تبریک می گوییم !!!

من به هیچ عنوان فکر نمی کردم ببازیم. می گفتم نهایت مساوی میشیم.

خوب شد ورزشگاه نرفتم !

:blink: :blink: شما مگه تگزاس نیستی؟ تازشم اینجا نمیذارن دخملها برن ورزشگاه!!:lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دلیل شکست ایران به عربستان مشخص شد : ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.

:f34r:

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل اساسیه ! اینا هیئتی رئیس انتخاب می کنند .
دور هم جمع میشند استخاره میکنند میگن حاج علی آبی بشه رئیس سازمان , علی جون هم مربی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
فقط پول وملت رو میخورن کار نمیکنن که

دوست عزیز خوب بالاخره ملت باید سرشون یه یه چیزی گرم باشه دیگه
biggrin.gif
اگه دقت کنی اتفاقا اینکم خرج ترین و بی دردسر ترین راهه
winking.gif

این همه جوون که با دیدن مسابقات سرشون گرمه اگه قرار باشه بجای تماشا بخوان خودشون ورزش کنن که امکاناتش نیست !
اگر هم بجای بحث در مورد فوتبال بخوان در مورد مسائل مهم تر (!!) بحث کنن که واویلا !!
wassat.gif

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
منظورت از ک و ن همون باسنه؟
چون باسن به قسمتی که عربها میزدند به هم میگن ولی ک و ن سوراخی است به مرکزیت همون محور!!! :lol:
ممنون بابت توضيحات كاملتون !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بازی بعدی نکونام نیست.

من میگم:

از کره جنوبی و شمالی میبازیم.
با امارات مساوی میکنیم.

دایی استعفا میده. و منصور ابراهیم زاده!!! میشه سر مربی تیم ملی!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی بعدی نکونام نیست.

من میگم:

از کره جنوبی و شمالی میبازیم.
با امارات مساوی میکنیم.

دایی استعفا میده. و منصور ابراهیم زاده!!! میشه سر مربی تیم ملی!
گرچه این خانه از پایه ویرونه ولی اگه قرار باشه بین دایی و ابراهیم زاده یکی رو انتخاب کنم شخصا انتخابم حتما ابراهیم زاده هست
هم شخصیتش خیلی برام قابل قبولتره نسبت به دایی
هم تجربه ی مربی گریش بیش از داییه و لااقل با ۴ نفر کار کرده
هم اینکه این فصل نشون داد تواناییهای فنی خودش هم قابل قبوله
//
ولی اینو مطمئن باش دایی حالا حالا ها نمیره مگر اونکه تو خودشون مسئله پیدا کنن یا برای خودشیرینی از بالا دستور برسه

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
به این جام جهانی که امیدی نیست! انشاا... باید برنامه ریزی کنیم برای جام جهانی بعدی.

خوب حالا مجددا فیلم نامه همیشگی باید اجرا بشه ...
قبل از هر چیز باید شعبه دادگستری 90 رو با حضورکارشناسان فن! تدارک ببینیم و حسابی حال دایی رو بگیریم تا ترکش های عصبانیت مردم به جاهای دیگه نخوره خدای نکرده!!! (البته کل مبلغ قرارداد رو از جیب مردم بیچاره و از همه جا خبر میدیم و یه قول های مقام و منصب هم بهش میدیم که بی سرو صدا دهنش رو ببنده و چیزی از پشت پرده ها نگه تا به سلامتی آب ها از آسیاب بیفته!)
بعد که سر دایی رو بریدیم نوبت میرسه به بحث شیرین مربی که نون تو این قسمته!!! باید تعیین کنیم مربی داخلی میخوایم یا خارجی!!! تو اینجا حسابی میشه مردم رو گذاشت سر کار! اول چند تا اسم میدیم مثل مورینو، فرگوسن، و از این جور اسمها خوشگل! بعد یکی یکی حذف میشن و بعد از گذشت چند ماه که دیگه حسابی به بازی ها نزدیک شدیم و دیگه وقتی نموند میرسیم به غلام پیروانی و میثاقیان. خلاصه تاتر راه میندازیم و به ریش مردم میخندیم!

البته یادمون نره که تیم های پایه هم مهم هستن. یه چند تا کنفرانس هم در مورد اهمیت تیم های پایه برگزار کنیم و مهمان از خارجه دعوت میکنیم. چون تو این بخش هم پول خوبی خوابیده و خواهر زادم هم میتونه لوگوی کنفرانس رو طراحی کنه! و مشغول باشه تا اینقدر خواهرم نگرانش نباشه!

در کل حسابی به مردم خدمات رسانی کنیم. اونقدر به مردم خدمت کنیم که از دماغشون فرتی بزنه بیرون :lol:

کلا زیاد سخت نگیرید. واقعا ارزش نداره.

توضيحات بسيار كامل و عالي بود
و اين داستاني كه تعريف كردي سال هاي سال ادامه خواهد داشت

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
ایران سبز پوشیده بود دیگه ؟ عربستان چقد تماشاچی داشت - 100 هزار نفر ! ورزشگاشون چقد شبیه ازادی بود .احمدی نژاد چرا رفته بود عربستان بازی رو ببینه ؟
راستی بازی چند چند شد ؟

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
گرچه این خانه از پایه ویرونه ولی اگه قرار باشه بین دایی و ابراهیم زاده یکی رو انتخاب کنم شخصا انتخابم حتما ابراهیم زاده هست
هم شخصیتش خیلی برام قابل قبولتره نسبت به دایی
هم تجربه ی مربی گریش بیش از داییه و لااقل با ۴ نفر کار کرده
هم اینکه این فصل نشون داد تواناییهای فنی خودش هم قابل قبوله
//
ولی اینو مطمئن باش دایی حالا حالا ها نمیره مگر اونکه تو خودشون مسئله پیدا کنن یا برای خودشیرینی از بالا دستور برسه
دلت خوشه تو هم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ایران لیقات خضور در جام جهانی رو نداره...با این بازیکنا و کادر فنی درپیت...

غلامرضا رضایی کجاش پدیده فوتباله؟ هیچی حالیش نیست...تو صبا چه غلطی کرده؟

گلزن لیگ رو بازی نمیدن.

وحید هاشمیان تمام شده میاد می....تو بازی....

نکونام به فکر مدل موهاشه...

حسین کاظمی خسته بود...

دفاع یکی از یکی بدتره...جالب اینه که از بهترین خط دفاع های لیگ یعنی صبا و استقلال یه نفرم تو ترکیب نیست...از تیم صدر جدول فقط یه نفر توی ترکیبه!

اون وقت از تیم دوم یعنی ذوب 2 نفر!

این دایی یا خودشو مسخره کرده یا ملت رو...

اون روته مولر هم اومده پول به جیب بزنه...یا چیزی حالیش نیست یا دایی به نظراتش اهمیت نمیده...

فکر کنید این تیم بره با هلند و المان و اسپانیا بازی کنه!

دایی هم خیلی رو داره...میگه علی کریمی چون تو بازی الشباب موقعیت از دست داد به تیم ملی دعوت نشد! خب ترک علی خان! غلامرضا رضایی تو تیم صبا تو باشگاههای آسیا چند تا موقعیت خراب کرد؟ چرا شعر و ور میگی اخه؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تو جام جهانی 2006 بازی با پرتغال وقتی پرتغال تيم مارو تو کل بازی مالونده بود بهم پيتر اشمايکل دربازبان تيم دانمارک حرفه خيلی قشنگی زد..گفت تيمهای اروپايی مثل دانمارک که سطح فوتبالشون خيلی بالاتر از تيمهايی مثل ايران و عربستانه نبايد بيان جام جهانی اونوقت اين تيمها بايد جزوه 32 تيم برتر جهان قرار بگيرن که تو 90 دقيقه بازی ، پرتغال کوچکترين احساس خطری رو دربازش نداشته باشه..
من اگه جای بلاتر بودم سهميه اسيارو ميکردم 3 تا و 2 تا به اروپا اضافه ميکردم...تو آسيا فقط ژاپن ، کره و استراليا لياقت حضور در جام جهانيرو دارن نه تيمهای ديگه.. اين 4 5 سهميه که به آسيا دادن انصافاً بی عدالتی هست..وقتی ايران می بازه خيلی ناراحت ميشم ولی بيشتر از اون ناراحت ميشم که تيمهای تراز اول نميرن جام جهانی اونوقت ايران ، عربستان و... ميرن جام جهانی...انصافاً اين عدالت عدالت علی نيست.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
خیلی تاسف داره نتایج تیمIRI
همچنان امید داریم....
البته تنها چیزی که داریم همین امید هست نه چیز دیگه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا