• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تيم ملي فوتبال با شش گل سايپا را شكست داد

خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در ديدار افتتاحيه ورزشگاه 20 هزار نفري علي دايي در اردبيل، با نتيجه شش بر صفر سايپا را شكست داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار محسن خليلي در دقايق 14 و 45، غلامرضا رضايي در دقيقه 20، رضا عنايتي در دقيقه 68 و هادي اصغري در دقايق 74 و79 گل‌هاي تيم ملي ايران را به ثمر رساندند.
شاهين حاج بابايي قضاوت مسابقه را بر عهده داشت.
حسين كعبي تنها بازيكن ملي پوش بود كه در اين ديدار اخطار گرفت.
سايپا روز چهارشنبه در امارات برابر الوصل در ليگ قهرمانان آسيا بازي كرده بود.
تيم ايران در هر دو نيمه با دو تركيب متفاوت به ميدان رفت كه در نيمه نخست بازيكنان اصلي حضور داشتند.
تيم ايران روز يكشنبه در ديداري تداركاتي بايد به مصاف تيم ملي زامبيا برود.
اين تيم روز 13 خردادماه ميزبان تيم امارات است. اين ديدار از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي برگزار مي‌شود.
تركيب تيم ملي در نيمه نخست: ابراهيم ميرزاپور، هادي عقيلي، جلال حسيني، مجيد غلام‌نژاد، مجتبي شيري، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، مجتبي جباري، هاشم بيك‌زاده، غلامرضا رضايي و محسن خليلي.
تركيب تيم ملي در نيمه دوم: سيدمهدي رحمتي، مرتضي اسدي، ستار زارع، حسين كعبي، محسن بنگر، محمد علوي، ابراهيم صادقي، احسان حاج‌صفي، محمدرضا خلعتبري، رضا عنايتي و هادي اصغري.
سرمربي علي دايي

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در گفت و گو با فارس
كريمي: اميدوارم مشكل فوتبال ايران با تنبيه من حل شود

خبرگزاري فارس: بازيكن اخراجي تيم ملي فوتبال گفت: اميدوارم مشكل فوتبال ايران با تنبيه من حل شود؛ اما برخي قصد جنجال‌آفريني دارند.

علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: فقط يك گفت‌وگوي تلويزيوني انجام دادم و بازتاب آن در رسانه‌هاي مكتوب منتشر شد. پس از آن مصاحبه ديگر با هيچ رسانه‌اي گفت‌وگو نكرده‌ام؛ اما برخي قصد ايجاد جنجال‌آفريني در تيم ملي دارند و مي‌خواهند سواستفاده كنند.
وي افزود: هرگز نگفته‌ام عقده ركوردشكني دارم. هيچ مشكلي با علي دايي نداشتم. صبح زود اردبيل را ترك كردم و به دوبي آمدم و با هيچ بازيكني هم صحبت نكرده‌‌ام.
كريمي عنوان كرد: حرف‌هايي كه در آن مصاحبه زدم، جهت بهبود شرايط تيم ملي و فوتبال ايران بود. به هيچ عنوان قصد تهمت زدن به كسي را نداشتم و نمي‌خواستم شخصي را تضعيف كنم. فدراسيون هر حكمي بدهد مي‌پذيرم؛ اما بايد قبول كرد مشكل فوتبال ايران با محروميت من حل نمي‌شود. فقط هشدار دادم؛ اما برخي نيز از زبان من حرف‌هايي را نوشتند كه هرگز آنها را نزده‌ام.
كاپتيان تيم ملي اظهار داشت: حرف‌هايي را كه زدم، تكذيب نمي‌كنم؛ اما برخي قصد جنجال‌آفريني دارند و مي‌خواهند با دايي تسويه حساب كنند و اين حرف‌ها را از زبان من بيان مي‌كنند.
وي افزود: تيم ملي اكنون به آرامش نياز دارد. اكنون به امارات آمده‌ام؛ البته اگر فدراسيون دوباره احضارم كند، به تيم ملي برمي‌گردم. حاضر نيستم حرف‌هايي را كه زده‌ام تكذيب كنم؛ اما برخي از زبان خودشان با من مصاحبه كردند.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
کریمی که از قبل جام جهانی با دایی خوب نبود:hmm:

با نکونام هم خوب نبود :hmm:
اما نکونام رو فغلا" نمیتونن بزارن کنار چون توی اسپانیا بازی میکنه:wacko:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امروز در بازی دوستانه تیم ملی در برابر زامبیا تیم ایران بازی را 3-2 به نفع خودش به پایان رساند.
نیمه اول 2-0 به نفع ایران بود.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
در پایان بازی خبر ها و حواشی بود که به نقل از خبرکزاری مهم اینجا مینویسیم:

اعتراض دایی به مترجم زامبیا

در پایان دیدار تیم های ملی ایران و زامبیا نشست خبری مربیان دو تیم با اتفاقات عجیب و جالب توجهی همراه بود.

به گزارش خبرنگارمهر، دقایقی پس از پایان دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان و زامبیا که با پیروزی 3-2 ایران همراه بود، علی دایی و سرمربی زامبیا برای شرکت در نشست خبری در محل کنفرانس حاضر شدند که به نظر می رسید سرمربی زامبیا نسبت به پنالتی دقایق پایانی این دیدار تاحدودی دلخور است.

حاشیه های دیگری از این نشست خبری را می خوانید:
* مسئول برگزارکننده کنفرانس خبری از خبرنگاران حاضر درجلسه خواست تا با طرح چند سئوال موازی و هم جهت جلسه را خیلی زود تمام کنند.

* در لحظه ترجمه صحبت های "برنارد" سرمربی فرانسوی تیم فوتبال زامبیا، علی دایی نسبت به تحریف صحبت های سرمربی زامبیا به مترجم فدراسیون فوتبال اعتراض کرد و از وی خواست تا حرف های وی را بدون تغییر برای خبرنگاران ترجمه کند.

* درپایان کنفرانس خبری مترجم تیم زامبیا از علی دایی عذرخواهی کرد.

* بسیاری از خبرنگاران در پاسخ سئوالات خود با جواب های کوتاه و تلگرافی علی دایی مواجه می شدند.

تیم ملی در دفاع و هافبک ضعف دارد / کریمی را می خواهم رضایی را نه

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با تاکید بر اینکه این تیم در دیدار با زامبیا نقاط ضعفی داشته است، ابراز امیدواری کرد تا زمان دیدار با امارات این مشکلات برطرف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از برتری 3 بر 2 تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل زامبیا با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به فرصت اندکی که در اختیارمان بود ناچار بودیم همین یک بازی تدارکاتی را انجام دهیم که از نظر من یک میدان تدارکاتی خوب برای تیم ملی بود. ما این بازی را برای شناخت بیشتر از توانایی بازیکنان انجام دادیم که فکر می کنم به آنچه مدنظرمان بود دست یافتیم.

وی با اشاره به نقاط ضعف تیم ملی کشورمان در خطوط میانی و دفاعی، عملکرد بازیکنان تهاجمی تیم ملی را ستود و افزود: در خط دفاع و هافبک ناهماهنگی هایی داشتیم که باید تا فرصت اندک باقی مانده تا زمان بازی با امارات آنها را برطرف کنیم.
چون طولانیه بقیه رو نمیذارم لینک خبر http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=689736

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خدا حافظی عنایتی از تیم ملی

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار عصر امروز برابر زامبیا از حضور در این تیم خداحافظی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عنایتی که پس از دیدار عصر امروز با زامبیا با خبرنگاران گفتگو می کرد در این مورد گفت: متاسفانه در این بازی برخی از لیدرها که از فدراسیون پول می گیرند و یا به باشگاه خاصی تعلق دارند در بازی ملی علیه یک بازیکن شعار می دهند.

وی افزود: این مسئله باعث شد که من در این دیدار تمرکزم را از دست بدهم و فرصت های خوبی را به گل تبدیل نکنم. این موضوع خیانت به فوتبال است و من به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی می کنم.

عنایتی ادامه داد: من ضرر نمی کنم بلکه گل نزدن یک مهاجم به ضرر فوتبال ملی و علی دایی خواهد بود. دایی به من اعتماد کرد و من باید جواب اعتماد او را می دادم اما این برخوردها در نهایت به ضرر تیم ملی شد.

این مهاجم در پایان با بیان اینکه از علی دایی عذرخواهی می کند که نمی تواند در تیم ملی فوتبالش را ادامه دهد گفت: امیدوارم کسانی که بهتر از من هستند بتوانند به تیم ملی کمک کنند.

منبع : خبگزاری مهر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدا حافظی عنایتی از تیم ملی

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار عصر امروز برابر زامبیا از حضور در این تیم خداحافظی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عنایتی که پس از دیدار عصر امروز با زامبیا با خبرنگاران گفتگو می کرد در این مورد گفت: متاسفانه در این بازی برخی از لیدرها که از فدراسیون پول می گیرند و یا به باشگاه خاصی تعلق دارند در بازی ملی علیه یک بازیکن شعار می دهند.

وی افزود: این مسئله باعث شد که من در این دیدار تمرکزم را از دست بدهم و فرصت های خوبی را به گل تبدیل نکنم. این موضوع خیانت به فوتبال است و من به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی می کنم.

عنایتی ادامه داد: من ضرر نمی کنم بلکه گل نزدن یک مهاجم به ضرر فوتبال ملی و علی دایی خواهد بود. دایی به من اعتماد کرد و من باید جواب اعتماد او را می دادم اما این برخوردها در نهایت به ضرر تیم ملی شد.

این مهاجم در پایان با بیان اینکه از علی دایی عذرخواهی می کند که نمی تواند در تیم ملی فوتبالش را ادامه دهد گفت: امیدوارم کسانی که بهتر از من هستند بتوانند به تیم ملی کمک کنند.

منبع : خبگزاری مهر
بچه بازی در حد اعلاء!!!

به درک که بازی نمیکنی! انگار رونالدینیو ئه که اینطوری کلاس میذاره!! نیست آمار گلزنیش تو تیم ملی خداست!! باید بیاد خواهش و التماس کنه که بهش افتخار بدن و پیرهن تیم ملیش رو تنش کنه بعد داره بخاطر یه موضوع شخصی و یه چند تا فحاشی که به شخص خودش مربوط میشه و به تیم ملی ربطی نداره به تیم ملی پشت میکنه!!

واقعا خجالت داره! :hmm:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
تیم ملی روز 2شنبه 13خرداد 1387 با تیم ملی امارات بازی داره.درآخرین غربال تیم ملی"هادی اصغری"طبق گفته ها و شنیده ها از لیست نهایی خط خورد.چرا؟من خودم بارها گفتم این بازیکن میتونه فوروارد خوبی برای هر تیمی باشه. سرعت عبور ازبین مدافعین حریف وچهارچوب شناسی خوب رومیشه برای این بازیکن مثال زد. مدتها هست که مهاجمی با این خصوصیات در فوتبال ما کم شده.حالا که وحید هاشمیان تمایلی به بازی در تیم ملی نداره و آرش برهانی داره بدترین دوران گل نزنی خودش رو سپری می کنه و بقیه مهاجمان تیم ملی بیشتر فیزیکی و غیر سرعتی هستن چرا مربیان ما از بازیکنی که میتونه در دفاع نسبتا" کند اماراتی ها(حتی برای چند دقیقه)بازی کنه صرف نظر کردن؟صرف نداشتن تجربه و یا بازی نکردن در تیمهای بزرگ نمیتونه دلیل خوبی باشه.اصغری بازیکنی هست در هر شرایط بازی در لیگ در برابر تیمهای بزرگ موفق عمل کرده.گذشته از نتیجه بازی کمتر بازیکنی دیدم که بتونه به پرسپولیس - استقلال-سپاهان -سایپا و... در طول حضورش در تیمی مثل راه آهن گل بزنه.ولی اصغری این کار رو در این چند فصل و دربرابر تماشاگران و جو حاکم بر ورزشگاهها به نفع تیمهای بزرگ خوب انجام داده.حالاکه تیم ملی سالهاست دوست نداره از فرهاد مجیدی که میشه گفت بهترین مهاجم استقلال در این فصل بوده و علی کریمی رو هم محروم شده می بینه استفاده کنه آیا داشتن یک مهاجم سرعتی لازم نیست؟

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
امیدوارم این نوشته من باعث رنجش طرفداران دو آتیشه و متعصب همه تیمها به خصوص قرمز و آبی نشه.با توجه به اینکه علاقه من به فوتبال داخلی کلا"در رده ملی هست و به هیچ باشگاهی دل بستگی ندارم اگر چیزی نوشته میشه بخاطر حساسیتی هست که به تیم ملی دارم.تیم ملی که مدتها هست روز خوش ندیده و تماشا گران و طرفداران رو دل زده کرد.بنابراین اگر این نوشته ها باعث ناراحتی دوستان(از جمله دوآتیشه ها) بشه همینجا پوزش میخوام.
مدتهاست که پس از کناره گیری احمد رضا عابدزاده تیم ملی از انتخاب یک دروازه بان ششدانگ و مطمئن محروم شده بودند کسانی که اومدن و رفتن.ولی هیچ کدوم در کارشون تداوم و پیوستگی نبود.گذشته که تموم شده.ولی حال و آینده هست و باید اندیشید.الان در داخل کشور دروازه بانهای با استعدادی هستن که کلا" به دلیل سیستم اشتباه که در بکارگیری و استفاده از دروازه بانها هست فوتبال ما از داشتن یک دروازه بان آماده و قابل اعتماد محروم هست.اگر اسم ببریم "مهدی رحمتی" که فعلا" دروازه بان اول تیم ملی هست.مهدی واعظی و وحید طالبلو گزینه هایی هستن که از 2 تیم بزرگ و پرطرفدار پایتخت بیشتر روشون مانور میشه.ولی این 2هم قربانی های همین سیستم غلط بودن و هنوز هم هستند.یکی از مشکلات این هست که چرا دروازه بانهای ما در تیم ملی نمی تونن با اون روحیه ای که درتیم باشگاهیشون بازی می کنن ظاهر بشن.به نظرمیرسه اولین مسئله مشکل روحی و فشار روانی هست.تا مشکل فنی.ولی یک واقعیت هم این هست که آموزش دروازه بانها در کشور ما از هر لحاظ با استاندارهای لازم فاصله داره و پیشرفتی نداشته و به همین دلیل هست که بیشتر(و نه همه) دروازه بانهای خارجی که در این چند سال وارد فوتبال باشگاهی ما شدند موفق تر از داخلی ها بودن.آرمناک پطروسیان-اروین تولیا - گئورگ کاسپاروف و امسال هم مارتین رائول که بطور میانگین عملکرد خوبی داشتن.تیمی مثل صبا باتری بدترین نتایج فصلش رو(غیر از بازی با پرسپولیس) در دوران نبود تولیا گرفت.برق شیراز زمانی خوب نتیجه گرفت که مارتین رائول در اوج بود.آرمناک هم در گذشته و حتی راه آهن هم با گاسپاروف(که ثابتی رو نیمکت نشین کرد).با این حساب شاید یکی از راههایی که ممکنه به پیشرفت دروزه بانی در کشور ما کمک کنه(با توجه به عدم استفاده از شیوه های نوین آموزش به شکل درست علیرغم شعارهایی که داده میشه یعنی استفاده از علم روز فوتبال برای آموزش)بازی اونها در لیگهای خارجی هست(و البته نه به عنوان دروازه بان دوم).یک روش هم استفاده از مربی دروازه بانی آشنا به روش های نوین و پیشرفته هست(ترجیحا" خارجی) که متاسفانه در فوتبال ما بجای استفاده از این روش از خود دروازه بانهای خارجی استفاده میشه.یکی از این سیستمهای اشتباه استفادهء بیش از یک دروازه بان درطول مسابقات به عنوان دروازه بان اصلی و اول تیم هست.در فصلی که مهدی رحمتی به باشگاه استقلال رفت عملا" رقابت طالبلو و رحمتی بجای کمک به دروازه بانی کشور که به شکل یک بازی در میون درون دروازه استقلال بودن باعث شد طالب لو که میتونست حتی جای میرزاپور رو بگیره تبدیل بشه به دروازه بان سوم(پس از رودباریان) و رحمتی هم کلا" خط بخوره.این موضوع در تیم پرسپولیس امسال هم برای واعظی و رودباریان تکرار شد.کلا" در این سیستم دروازه بانها باید منتظر اشتباهات یا افت دیگری باشن تا بتونن به عنوان دروازه بان اول توی دروازه قرار بگیرن.یک کار کاملا" غیرحرفه ای و غیر علمی وغیر اصولی.در فوتبال روز دنیا همه تیمها یک دروازه بان اصلی دارن دروازه بانهای دیگه فقط زمان محرومیت و یا مصدومیت دروازه بان اصلی و مشکلاتی اینچنینی درون دروازه قرار میگیرن.کلا" الان صحبت میشه که مثلا" طالبلو بهترین دروازه بان ایران هست.ولی وقتی خودش در برنامه نود میگه که من5سال هست مرتب در اردو هستم(با تیم ملی - تیم امید - تیم ب و استقلال)و خسته شدم و تمرکز ندارم حتی اگر در جام حذفی هم درضربات پنالتی بدرخشه.بازهم مگر توان یک انسان برای تحمل این همه فشار چقدر هست.میانگین کاری امسال نشون میده که طالبلو به دلیل همین خستگی و فشار نوسان زیادی درش بوده و ازطرفی چون آرام و بدون حاشیه هست و از نظر روحی آسیب. پذیر تحمل این فشارهای سخت براش دشوار هست.نقطه مقابل مهدی رحمتی هست که بر خلاف طالب لو دارای اعتماد به نفسی گاهی درحد کاذب و پرادعا هست به طوریکه خودشو "بوفون ایران"میدونه و با رفتن به تیمی متوسط مثل مس کرمان تصمیم گرفت توانایی خودش رو نشون بده.چرا باید دروازه بان تیم ملی یک کشور از تیمی متوسط و در نیمه پایین جدول لیگ باشه؟مشکل اینجاست که ممکنه این موضوع الگویی بشه برای دروازه بانان با استعداد که در تیمهای بزرگ بازی می کنن و برای فرار از حاشیه ها و فشارها تمایل به تیمهای معمولی که استرس و حاشیه کمتر هست.میزاپور پس از مصدومیت نسبتا"طولانی به تیم استیل آذین میره و ناگهان در عین ناباوری به تیم ملی دعوت میشه.همین موضوع باعث میشه بقیه دروازه بانها امیدی برای حضور درسنگر تیم ملی نداشته باشن.مهدی واعظی چندسال در تیم پیکان بود و بعدش به اتهام دوپینگ دچار محرومیت شد.با این وجود در پرسپولیس پس از یکسال نشون داد بهتر دیگر دروازه بانهای این تیم از جمله رودباریان هست که کلا" تنها فصل پر درخشش و خوبش سالی بود که با پاس قهرمان لیگ شد.با این سیستم مطمئنا" هر دروازه بانی درون دروازه تیم ملی قرار بگیره نخواهد تونست موفق باشه.فوتبال ایران نیاز به دگرگونی در شیوهء آموزش و استفاده از دروازه بانها از هر نظر داره(روحی - فنی و جسمی)

Last edited:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب یه سری خبرای مهم امروز واسه تیم ملی اتفاق افتاد که خلاصه شون رو میگم:

اول اینکه احمدی نژاد به کمپ تیم ملی رفت و تمرینات تیم ملی رو از نزدیک دید. افرادی مثل علی آبادی - عظیم زاده - فتح الله زاده - تاج و ... هم بودن. تو این دیدار احمدی نژاد مبلغ 3 میلیارد تومن به فدراسیون فوتبال کمک کرد و گفته که حاضره بودجه ی خاصی رو در نظر بگیره تا تیمای بزرگ دنیا برای بازی با تیم ملی به ایران بیان.

تو این دیدار با وساطت رئیس جمهور و سید حسن *****، علی کریمی بخشیده شد ولی حضورش در مقابل امارات به تصمیم علی دایی بستگی داره. علی کریمی بخاطر اینکه تو یه مصاحبه گفته بود که فدراسیون فوتبال فعلی ضعیفترین فدراسیون 10 سال اخیر بوده از تیم ملی اخراج شده بود!

بازی تیم ملی هم که قرار بود روز دوشنبه 13 خرداد ساعت 17 برگزار بشه به ساعت 19 همون روز موکول شد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
. تو این دیدار احمدی نژاد مبلغ 3 میلیارد تومن به فدراسیون فوتبال کمک کرد و گفته که حاضره بودجه ی خاصی رو در نظر بگیره تا تیمای بزرگ دنیا برای بازی با تیم ملی به ایران بیان.
[/B]

خدا پدرشو بیامرزه که میخواد اینجوری کمک کنه لا اقل بعد که نرفتیم جام جهانی میشینیم چندتا بازی جذاب و دیدنی رو با گزارش جواد میبینیم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک میگم ایران تونست امارات را در تهران متوقف کنه ;D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خوب با کاپتان دایی همینجور داره روند ترکوندن هامون تکمیل میشه و تو سه بازی موفق شدیم از سه حریف قدر سه امتیاز بگیریم...
خط دفاعی نسبتا خوب بود فقط دو تا صحنه ی مشکوک به پنالتی بود که اولی که حرکت عقیلی بود به نظر من یک کم بیش از مشکوک بود زوج عقیلی سید جلال خیلی بهتر از زوج جلال با بنگر جواد داد. خط میانی تعطیل بودن کلا به تموم کننده ها دو تا پاس درست هم نرسید هر چی هم حمله بود از جناحین بود بخصوص سمت راست که غلامرضا رضایی بود. علی کریمی خیلی از شجاعی میتونست بهتر باشه... گرچه از جباری ای که توی با فولاد پگاه دیدیم بدتر نبود.
تعویض خلیلی هدر دادن یه تعویض بود... وقتی توپ به مهاجم هدف نمیرسه مهاجم چی کار میتونه بکنه که میاد عنایتی رو با خلیلی عوض می کنه...
گزاشتن حاج صفی 18 ساله تو ترکیب اصلی همچین بازی مهمی کار مسخره ای بود که جواب هم نداد... گرچه نیکبخت هم چنان عالی بازی نکرد. رحمتی بیکارترین بازیکن این بازی بود... فقط یه خروج داشت که اونم اشتباه بود و شانس اوردیم گل نخورد.
با این وضع حتما سقوط می کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من حقمون هست سقوط کنیم

حالا احتمالا حسرت میخوریم که چرا افشین قطبی رو به راحتی از دست دادیم. دایی نشون داد که تا مربی حرفه ای شدن زمان نیاز داره.

متسو هم که دستشو کاملا خونده بود. بین یه مربی باتجربه و بی تجربه تفاوت زیاد هست. اینو امروز به راحتی میشد دید.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازی رو دیدم

ایران خیلی بد بود . برنامه ای وجود نداشت . مثل همیشه 90 دقیقه توپ بی جهت در راست و چپ محوطه ی جریمه بود یا خیلی بد روی دروازه ارسال می شد یا با دریبل و استارت بی جا می رفت توی اوت .

من نمی دونم حکایت این ستار زارع چیه که هر کی از راه می رسه اینو میذاره تو ترکیب . دروازه بان هم که اصلا مطمئن نیست !

یه سوال فلسفی هم همیشه با من بوده ! ایران بره جام جهانی که چی بشه ؟ برای باخت آبرو مندانه برو توی مسابقات و با یه مساوی و دو تا باخت بیان دوباره یه سال مردم فلک زده رو با کمیته ی شکست و کمیته ی بحران سرگرم کنن ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
منم بازی رو دیدم. فوق العاده ضعیف بودیم. بدون برنامه و بدون هیچی!....

ما که نفهمیدیم چرا معدنچی، کاضمیان، مبعلی و اینا دعوت نمیشن. بعد جناب دایی یک سری گلابی رو میزاره تو زمین که بگه منم آخره ریسک!!.

تو همین مرحله اول اوت شیم خیلی ضایعسا:(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
رسما گند زدن
flamingmadf.gif

اخه این فوتباله
flamingmadf.gif

انقدر عصبانی شدم که حد نداره
flamingmadf.gif

این ستار زارع چیه