• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در پي ابهام در پخش تلويزيوني

مسابقه تيم‌هاي ايران و كره شمالي از راديو گزارش مي‌شود

خبرگزاري فارس: باتوجه به نامشخص بودن شرايط براي پخش مستقيم ديدار تيم هاي ايران و كره شمالي، اين بازي از راديو شخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تا كنون مسئولان صدا و سيما با AFC براي پخش مسابقات مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 به توافق نرسيده و به احتمال زياد اين ديدار از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش نخواهد شد.
براي پوشش تصويري اين مسابقه ناظر كنفدراسيون آسيا اعلام كرده كه به هيچيك از دوربين هاي صدا و سيما اجازه حضور در ورزشگاه آزادي را نخواهد داد.
به همين دليل، اين بازي حساس امروز ساعت 17 از راديو جوان به صورت مستقيم گزارش مي شود.
انتهاي پيام/

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بازي تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره شمالي ساعت 17 امروز (چهارشنبه) به طور مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.

يكي از مديران ورزش صدا و سيما، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: طبق برنامه‌ از پيش اعلام شده ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره‌شمالي از سري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010، به طور مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

علي اصغر پورمحمدي، رييس شوراي سياست‌گذاري ورزش صداوسيما نيز سه شنبه در گفت‌وگو با ايسنا از پخش مستقيم اين ديدار خبر داده بود.

اين بازي ساعت 17 برگزار مي‌شود و هموطنان مي‌توانند اين مسابقه را از تلويزيون تماشا كنند.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1216028

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
نیمه اول انجام شد

ایران 1 کره 0

گل رو هم مهدوی کیا زد
تا قبل از زدن گل فقط ایران حمله میکرد
اگه دقت میکردن باز هم میشد به این کره گل زد
فقط حیف استادیوم پر نشد
حدود 55 هزار تا اومده استادیو این طور که مزدک میگه

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
تا وقتی علی دایی سر مربی تیم ملی هست بایدم جلوی شصت هزار تا تماشاگر اونم تو ورزشگاه خونگی خودمون مو به تنمون راست بشه که نکنه گل بخوریم ..... با تشکر از آقای عقیلی با بازی مضحک و بچگانه امروزشون .:hmm:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
ایران با این بازی خدا نکنه بره جام جهانی..
بازی که میتونستیم 7-0 ببریم داشتیم میباختیم.....اینقد ضعیف و شل بازی کردیم که حالم به هم خورد...
این ایران بره جام جهانی با تیمی مثه پرتقال آبکش میشه.....
خاک بر سر این تیم و تمام دستندر کارانش که نمیتونن پیشرفت کنن..همه تیما دارن پیشرفت میکنن ما همش عقب رفت....
یکی لطفا به من بگه .....
چجوری وقتی شما یک هیچ میفتید جلو و بازی دست شماس چرا باید دفاع کنید...ما همون نیمه اول 5 تا باید میزدیم..اصلا کره شمالی تیم نبود........
آقای دایی شرم بر شما...

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
آقای دایی شرتون کم شه از تیم ملی..
الهی آمین

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خدا رو شکر بردیم. ولی کلا حال نداد !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی که واقعا خوب نبود. شانس آوردیم که گل نخوردیم.

پ.ن : این چند وقته که فوتسال دیدم دیگه از فوتبال زده شده. فوتسال خیلی باحال تره. هیجانش هم بیشتره.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
من به نظری دارم .... دعا می کنم که ای کاش ایران به جام جهانی نره ..... خیلی هم تیم ملی رو دوست دارم و عاشقش هستم .... از همه هم متعصی ترم .... همین تعصب منه که باعث می شه این طوری فکر کنم .... آخه می خوام بدونم اگه ایران به جام جهانی بره غیر از اینه که همین آقای دائی بازم سرمربی تیم ملی هست ؟ غیر از اینه که باز هم بدون تاکتیک و سردرگم بازی می کنیم و برمی گردیم به همون فوتبال دیمی قدیمی ؟ غیر از اینه که باند بازی آقای دائی تو تیم ملی ریشه دار می شه ؟ یه کم فکر کنیم با سابقه ای که از علی دائی داریم ( تعداد بازی ملی ) بعید نیست که ایشون بخواد تا 1900 بازی هم روی نیمکت تیم ملی جا خوش کنه .... با این طرز تفکر و پارتی بازی هم که ایشون میکنه دیگه آرزوی دیدن بازی زیبای تیم ملی رو باید با خودمون به گور ببریم و این آقا همچنان روی نیمکت تیم ملی باشه ....
آخه من نمیدونم کجای دنیا همچین چیزی وجود داره (ایران :lol:) که یه بازیکن که هیچ سواد مربیگری نداره بیاد توی همچین موقعیت حساسی بشه سرمربی تیم ملی؟
مگه افشین قطبی چش بود که اومدن این نردبون رو گذاشتن اونجا ؟ ( البته من خودم استقلالی دو آتیشه هستم )
ولی واقعا اگه این تیم با این افراد بخواد بره جام جهانی نباید انتظار داشته باشیم که آنگولا هم 2 یا 3 تا گل بمون بزنه ؟ من که اصلا حاضر نیستم که به قیمت از دست رفتن حیثیتمون بریم جام جهانی .... نمی خوام حسابی که جهان روی فوتبال ایران می کنه اینطوری لگدمال بشه ...

راهکار های موجود برای برطرف شدن مشکلات تیم ملی ....

1- برکنار شدن آقای دائی از سمت سرمربیگری تیم ملی و همینطور از کل دنیای فوتبال حتی پشت صحنه
2- انتخاب یه سرمربی خوب و کارآمد برای تیم ملی مثل آقای قطبی
3- خط زدن افرادی مثل حسین خطیبی ، ستار زارع ، رضائی ، آندرانیک تیموریان ، سیدصالحی و چند تا نخاله ی دیگه که دست کمی از جلال کاملی مفرد و علوی و نصرتی و بداوی و .... ندارن .
4- دعوت از بازیکنان لایق لیگ مثل پیروز قربانی ، کریم باقری ، نیکبخت واحدی ، علی کریمی و همینطور چند لژیونر مثل کاظمیان و عنایتی و ... ( این نوید کیا معلوم هست کجاست ؟ :blink:)
5- تغییر ذهنیت بازیکنان خوبی مثل جلال حسینی ، عقیلی ، نکونام که از بس هی ازشون تعریف تمجید بیجا کردن که متاسفانه افت شدیدی کردن و باید به دوران قبل برگردن و دوباره اوج بگیرن .

خدائیش من که حالم از بازی تیم ملی به هم خورد ... کم مونده بود که کره شمالی جلوی 60 - 70 هزار تماشاچی بیاد و مارو تحقیر کنه که داشت این اتفاق میافتاد .... ای کاش که مساوی می شدیم و از گردونه رقابت خارج می شدیم ...

منو ببخشید که اینطوری گفتم .... به خدا دلم برای تیم ملی و این همه مردم که زندگیشون همین تیم ملی هست می سوزه ... :(

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
چند چند شد حالا ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من به نظری دارم .... دعا می کنم که ای کاش ایران به جام جهانی نره ..... خیلی هم تیم ملی رو دوست دارم و عاشقش هستم .... از همه هم متعصی ترم .... همین تعصب منه که باعث می شه این طوری فکر کنم .... آخه می خوام بدونم اگه ایران به جام جهانی بره غیر از اینه که همین آقای دائی بازم سرمربی تیم ملی هست ؟ غیر از اینه که باز هم بدون تاکتیک و سردرگم بازی می کنیم و برمی گردیم به همون فوتبال دیمی قدیمی ؟ غیر از اینه که باند بازی آقای دائی تو تیم ملی ریشه دار می شه ؟ یه کم فکر کنیم با سابقه ای که از علی دائی داریم ( تعداد بازی ملی ) بعید نیست که ایشون بخواد تا 1900 بازی هم روی نیمکت تیم ملی جا خوش کنه .... با این طرز تفکر و پارتی بازی هم که ایشون میکنه دیگه آرزوی دیدن بازی زیبای تیم ملی رو باید با خودمون به گور ببریم و این آقا همچنان روی نیمکت تیم ملی باشه ....
آخه من نمیدونم کجای دنیا همچین چیزی وجود داره (ایران :lol:) که یه بازیکن که هیچ سواد مربیگری نداره بیاد توی همچین موقعیت حساسی بشه سرمربی تیم ملی؟
مگه افشین قطبی چش بود که اومدن این نردبون رو گذاشتن اونجا ؟ ( البته من خودم استقلالی دو آتیشه هستم )
ولی واقعا اگه این تیم با این افراد بخواد بره جام جهانی نباید انتظار داشته باشیم که آنگولا هم 2 یا 3 تا گل بمون بزنه ؟ من که اصلا حاضر نیستم که به قیمت از دست رفتن حیثیتمون بریم جام جهانی .... نمی خوام حسابی که جهان روی فوتبال ایران می کنه اینطوری لگدمال بشه ...

راهکار های موجود برای برطرف شدن مشکلات تیم ملی ....

1- برکنار شدن آقای دائی از سمت سرمربیگری تیم ملی و همینطور از کل دنیای فوتبال حتی پشت صحنه
2- انتخاب یه سرمربی خوب و کارآمد برای تیم ملی مثل آقای قطبی
3- خط زدن افرادی مثل حسین خطیبی ، ستار زارع ، رضائی ، آندرانیک تیموریان ، سیدصالحی و چند تا نخاله ی دیگه که دست کمی از جلال کاملی مفرد و علوی و نصرتی و بداوی و .... ندارن .
4- دعوت از بازیکنان لایق لیگ مثل پیروز قربانی ، کریم باقری ، نیکبخت واحدی ، علی کریمی و همینطور چند لژیونر مثل کاظمیان و عنایتی و ... ( این نوید کیا معلوم هست کجاست ؟ :blink:)
5- تغییر ذهنیت بازیکنان خوبی مثل جلال حسینی ، عقیلی ، نکونام که از بس هی ازشون تعریف تمجید بیجا کردن که متاسفانه افت شدیدی کردن و باید به دوران قبل برگردن و دوباره اوج بگیرن .

خدائیش من که حالم از بازی تیم ملی به هم خورد ... کم مونده بود که کره شمالی جلوی 60 - 70 هزار تماشاچی بیاد و مارو تحقیر کنه که داشت این اتفاق میافتاد .... ای کاش که مساوی می شدیم و از گردونه رقابت خارج می شدیم ...

منو ببخشید که اینطوری گفتم .... به خدا دلم برای تیم ملی و این همه مردم که زندگیشون همین تیم ملی هست می سوزه ... :(

حاجی بد ننوشتی ولی یک سوال ! شما چند ماه اصلا فوتبال رو دنبال نمیکنی ؟
چند تا تناقض داره حرفات در حد لالیگا !!!
حاجی افشین قطبی خیلی خوبه ! منم قبولش دارم ولی فکر نمیکنی یکمی جو گیر شدی ؟حالا افشین قطبی با دایی اونقدر تفاوت نداره ! باز میگفتی یکی مثل اسکولاری بیاد یک چیزی !( البته افشین قطبی خیلی سر تره ها ! آقا باز پرسپولیسیها نریزین سرم !):eek: ( البته واسه این میگم زیاد فرقی نداره آخه ایران مشکلش همیشه خط دفاعی هست ایشونم که ... ):):D
حاجی آندو بده ؟ :wacko: رضایی هم بد نیست ! حالا بقیه دیگه ....
نوید کیا مصدوم 4 هفته دیگه تازه میاد ....
ولی در هر صورت دایی باید بره خونشون !

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیدونم این علی دایی چه هیزم تری به ملت فروخته که هر نتیجه ای هم بگیره ازش انتقاد می کنن !!
یعنی مساوی با عربستان تو جده و برد کره شمالی تو ایران نتیجه بدی بوده ؟
یادتون رفته کره ی جنوبی تو خونه ی خودش هم نتونست این کره ی شمالی رو ببره ؟ در حالی که ایران این تیم رو شکست داد و به غیر از 30 دقیقه ی آخر همیشه سوار بازی بود و موقعیت هاش هم ده برابر نباشه 5 برابر کره شمالی بود.غیر از این بود ؟
متاسفانه بعضی ها به خاطر اینکه از بعضی از رفتار های علی دایی خوششون نمیاد این جوری انتقاد می کنن.حالا اگه افشین قطبی مربی بود و بازی رو هم می باخت این جوری پشت سرش حرف نمیزدن!! چرا چون آخر بازی میاد 4 تا لاو واسه مردم و تماشگرا می ترکونه.و مردم ایران هم عاشق همین حرکات هستند و اصلا هم کاری ندارن که باخت پرسپولیس به ابومسلم 95 درصد تقصیر افشین قطبی و تصمیم های غلطش بوده و لاغیر.
یادتون رفته این آقای قطبی تو بازی های جام ملت های آسیا وقتی کره ایران رو برد چه خوشحالی می کرد؟ و مطمئن هم باشید که یک لحظه هم به این فکر نمی کرد که وطن اصلیش کجا هست.حالا این آقا لیاقت مربیگری تیم ملی رو داره ؟
فقط حرف از حرفه ای گری تو فوتبال نزنید که خندم میگیره.
آخه مگه بزرگتر از علی دایی هم تو فوتبال ایران داریم که این جوری ازش انتقاد می کنیم؟اگه علی دایی رو از فوتبال ایران حذف کنیم هیچ کسی فوتبال ایران رو نمیشناسه در این مورد یک درصد هم شک نکنید.
اگه یکی مثل علی دایی رو یکی از کشورهای آسیایی دیگه داشتن ما مینشستیم حسرت می خوردیم که چرا اونا دارن و ما نداریم.ولی حالا که چنین کسی رو داریم قدرش رو نمیدونیم.
و این دلیلش چیزی جز این نیست که مرغ همسایه کمی تا قسمتی غاز تشریف داره

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من نمیدونم این علی دایی چه هیزم تری به ملت فروخته که هر نتیجه ای هم بگیره ازش انتقاد می کنن !!

مشکل اینجاست که ایشون تنها وارد کننده و فروشنده هیزم تر هستند وگر نه مشکل خاص دیگه ای نیست :D
و یه ایراده دیگه هم داره اینه که تمام طرفداراش تو اردبیل هستند .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینقدر به سرمایه های این مملکت از جمله آقای دایی توهین نکنید :D
حالا مگه بقیه مربی های ایرانی چه گلی به سر تیم ملی زده بودن که علی دایی نتونه بزنه
سیستم همون سیستم هست نوع بازی همون بازی هست فقط چهره ها و اسم ها عوض میشه :cool:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی مساوی با عربستان تو جده و برد کره شمالی تو ایران نتیجه بدی بوده ؟
یادتون رفته کره ی جنوبی تو خونه ی خودش هم نتونست این کره ی شمالی رو ببره ؟ در حالی که ایران این تیم رو شکست داد و به غیر از 30 دقیقه ی آخر همیشه سوار بازی بود و موقعیت هاش هم ده برابر نباشه 5 برابر کره شمالی بود.غیر از این بود ؟
متاسفانه بعضی ها به خاطر اینکه از بعضی از رفتار های علی دایی خوششون نمیاد این جوری انتقاد می کنن.حالا اگه افشین قطبی مربی بود و بازی رو هم می باخت این جوری پشت سرش حرف نمیزدن!! چرا چون آخر بازی میاد 4 تا لاو واسه مردم و تماشگرا می ترکونه.و مردم ایران هم عاشق همین حرکات هستند و اصلا هم کاری ندارن که باخت پرسپولیس به ابومسلم 95 درصد تقصیر افشین قطبی و تصمیم های غلطش بوده و لاغیر.
یادتون رفته این آقای قطبی تو بازی های جام ملت های آسیا وقتی کره ایران رو برد چه خوشحالی می کرد؟ و مطمئن هم باشید که یک لحظه هم به این فکر نمی کرد.حالا این آقا لیاقت مربیگری تیم ملی رو داره ؟
فقط حرف از حرفه ای گری تو فوتبال نزنید که خندم میگیره.
آخه مگه بزرگتر از علی دایی هم تو فوتبال ایران داریم که این جوری ازش انتقاد می کنیم؟اگه علی دایی رو از فوتبال ایران حذف کنیم هیچ کسی فوتبال ایران رو نمیشناسه در این مورد یک درصد هم شک نکنید.
اگه یکی مثل علی دایی رو یکی از کشورهای آسیایی دیگه داشتن ما مینشستیم حسرت می خوردیم که چرا اونا دارن و ما نداریم.ولی حالا که چنین کسی رو داریم قدرش رو نمیدونیم.
و این دلیلش چیزی جز این نیست که مرغ همسایه کمی تا قسمتی غاز تشریف داره

تاييد ميشه
خيلي از كساني كه به دايي توهين ميكنن شايد 1 ساله كه دارن فوتبال ميبينن يا سنشون 17-18 ساله و بازياي دايي رو نديدن(كسي به خودش نگيره)
اين كره شمالي رو اينجوري نگاه نكنيد تيم قوييه اون كره جنوبي با اون ادعاش نتونسته اين تيمو تو خونه خودش ببره
اين بازي هم ايران موقعيت هاي گلش خيلي بيشتر بود فقط اخر بازي كشيد عقب كه به خاطر فشاره كره بود
مشخصه تيمي كه عقبه همله ميكنه كه گل بزنه و خود به خود تيمي كه جلو هسته مجبور ميشه دفاع كنه تا گل نخوره
جدي يه كمي واقع بين باشيد ;)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
واقع بيني يعني اينكه با استعدادي كه در فوتبال ما هست ما انتظار همچين بازي رو نداشته باشيم دوستان عزيز كمي دقت كنيد مسئله غرض( حالا املاش هرچي هست) ورزي با آقاي دايي نيست مسئله اينه كه اين تمام توان ايران نيست با اين استعدادهايي كه هست من يه نمونش رو گفتم يعني خدايي از خطيبي بهتر مهاجم تو ايران نيست؟؟؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
با اينكه من اصلا آدم فوتبالي اي نيستم و نمي تونم از نظر فني نظري بدم ؛ ولي فكر نمي كنم بازي امروز بد بوده باشه !
به هر حال كره تيم فوي ايه و همين كه توستيم ببريم خداييش خودش كليه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا