علي دايي در گفتوگو با ايسنا:
نگفته بودم "كريمي" دعوت ميشود
با يك نيمه بازي نميتوان بازيكني را به تيم ملي دعوت كرد
مانند عربستانيها خط و نشان نميكشيم
سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: با يك بازي يك نيمهاي نميتوان بازيكني را به تيم ملي دعوت كرد.
علي دايي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: علي كريمي پيش از ديدار با الشارجه 25 روز استراحت داشته و مقابل الشارجه هم تنها يك نيمه بازي كرده و ما نميتوانيم بازيكني را با يك نيمه بازي كردن به تيم ملي دعوت كنيم؛ ضمن اين كه نگفته بودم كريمي به تيم ملي دعوت ميشود و تنها اين در رسانهها مطرح شده بود.
دايي درباره وضعيت اردوي تيم ملي گفت: از روز گذشته تمريناتمان را آغاز كردهايم و امروز همه سه بازيكن صباباتري به تيم ما اضافه شدند و اميدوارم با اضافه شدن نفرات جديد به هماهنگي لازم دست يابيم.
وي درباره بيانيه چهار باشگاه ايراني حاضر در ليگ قهرمانان آسيا گفت: از زماني كه به تيم ملي آمدم تمام تلاشم اين بوده كه بيشترين تعامل را با باشگاهها داشته باشيم. اين بيانيه به من مربوط نيست اما بايد بگويم كه بيشتر باشگاههاي ايراني دولتي هستند و هزينه آنها را هم دولت ميپردازد. بنابراين اگر تيم ملي موفق شود، اين به معني موفقيت كل فوتبال ايران است.
وي درباره زمان اضافه شدن لژيونرها به تيم ملي به ايسنا گفت: مهدويكيا، معدنچي و هاشميان از بازي با كويت به تيم ملي اضافه ميشوند اما مسعود شجاعي و جواد نكونام از روز چهارم فروردين كنار ما تمرين خواهند كرد.
سرمربي تيم ملي درباره شناختش از تيم كنيا گفت: از كنيا شناختي ندارم اما تلاش خواهيم كرد از اين بازي به منزله هماهنگشدن بيشتر تيم استفاده كنيم.
دايي درباره ديدار برابر عربستان و اظهارنظر سرمربي تيم ملي اين كشور مبني بر شكست ايران در تهران گفت: ما مانند سرمربي عربستان بيرون از زمين براي حريف خط و نشان نميكشيم، عربستان تيم خوبي است و باشگاههاي اين كشور هم عملكرد خوبي داشتند اما مطمئنا آنها را در تهران شكست خواهيم داد.
وي در پايان درباره بازي با سنگال گفت: نميتوانم قطعي شدن بازي با سنگال صحبت كنم چرا كه از زماني كه من به تيم ملي آمدهام به خاطر مسايل سياسي بازيهاي تيم ملي لغو شده و بايد درباره اين بازي از روابط بينالملل سوال كنيد.