• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
واقعاً مسخرست. آخهههههههههههههه غلام نژاد واسه چی دعوت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
بچه ها یه سوال؟؟

این بازی که تو به قولی Fifa Night نیست...پس چه جوری مهدوی کیا، شجاعی و نکونام رو دعوت کرده؟؟
از این جهت میگم Fifa Night نیست که لیگهای اروپایی پس فردا برگزار میشه! نکنه بازی پس فردا نیست؟؟!!
312jtp0.gif

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها یه سوال؟؟

این بازی که تو به قولی Fifa Night نیست...پس چه جوری مهدوی کیا، شجاعی و نکونام رو دعوت کرده؟؟
از این جهت میگم Fifa Night نیست که لیگهای اروپایی پس فردا برگزار میشه! نکنه بازی پس فردا نیست؟؟!!
312jtp0.gif

چرا بازی همین شنبه هست
باقیشم نمیدونم... لابی دایی:D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فدراسيون فوتبال به مناسبت ميلاد باسعادت نبي اکرم (ص) ديدار دو تيم ايران وکنيا را رايگان اعلام كرد.

به گزارش ايسنا؛ به مناسبت ميلاد باسعادت نبي اکرم (ص) و به جهت تسهيل حضور علاقمندان در ورزشگاه آزادي به منظور تشويق تيم ملي ايران ديدار تيم ملي ايران و کنيا که روز شنبه 24 اسفند و راس ساعت 16:30 برگزار مي‌شود از سوي فدراسيون رايگان اعلام شد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
علي دايي در گفت‌وگو با ايسنا:
نگفته‌ بودم "كريمي" دعوت مي‌شود
با يك‌ نيمه بازي نمي‌توان بازيكني را به تيم ملي دعوت كرد
مانند عربستاني‌ها خط و نشان نمي‌كشيم

126.jpg

سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: با يك بازي يك‌ نيمه‌اي نمي‌توان بازيكني را به تيم ملي دعوت كرد.

علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: علي كريمي پيش از ديدار با الشارجه 25 روز استراحت داشته و مقابل الشارجه هم تنها يك نيمه بازي كرده و ما نمي‌توانيم بازيكني را با يك نيمه بازي كردن به تيم ملي دعوت كنيم؛ ضمن اين كه نگفته‌ بودم كريمي به تيم ملي دعوت مي‌شود و تنها اين در رسانه‌ها مطرح شده بود.

دايي درباره وضعيت اردوي تيم ملي گفت: از روز گذشته تمرينات‌مان را آغاز كرده‌ايم و امروز همه سه بازيكن صباباتري به تيم ما اضافه شدند و اميدوارم با اضافه شدن نفرات جديد به هماهنگي لازم دست يابيم.

وي درباره بيانيه چهار باشگاه ايراني حاضر در ليگ قهرمانان آسيا گفت: از زماني كه به تيم ملي آمدم تمام تلاشم اين بوده كه بيشترين تعامل را با باشگاه‌ها داشته باشيم. اين بيانيه به من مربوط نيست اما بايد بگويم كه بيشتر باشگاه‌هاي ايراني دولتي هستند و هزينه‌ آنها را هم دولت مي‌پردازد. بنابراين اگر تيم ملي موفق شود، اين به معني موفقيت كل فوتبال ايران است.

وي درباره زمان اضافه شدن لژيونرها به تيم ملي به ايسنا گفت: مهدوي‌كيا، معدنچي و هاشميان از بازي با كويت به تيم ملي اضافه مي‌شوند اما مسعود شجاعي و جواد نكونام از روز چهارم فروردين كنار ما تمرين خواهند كرد.

سرمربي تيم ملي درباره شناختش از تيم كنيا گفت: از كنيا شناختي ندارم اما تلاش خواهيم كرد از اين بازي به منزله هماهنگ‌شدن بيشتر تيم استفاده كنيم.

دايي درباره ديدار برابر عربستان و اظهارنظر سرمربي تيم ملي اين كشور مبني بر شكست ايران در تهران گفت: ما مانند سرمربي عربستان بيرون از زمين براي حريف خط و نشان نمي‌كشيم، عربستان تيم خوبي است و باشگاه‌هاي اين كشور هم عملكرد خوبي داشتند اما مطمئنا آنها را در تهران شكست خواهيم داد.

وي در پايان درباره بازي با سنگال گفت: نمي‌توانم قطعي شدن بازي با سنگال صحبت كنم چرا كه از زماني كه من به تيم ملي آمده‌ام به خاطر مسايل سياسي بازي‌هاي تيم ملي لغو شده و بايد درباره اين بازي از روابط بين‌الملل سوال كنيد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
كنيا بدون 10 لژيونر برابر ايران
آنتوني هي در گفت‌وگو با ايسنا:
اين تيم دوم كنيا نيست
افتخار مي‌كنم مقابل تيم روته مولر بازي مي‌كنيم

سرمربي تيم ملي فوتبال كنيا گفت: افتخار مي‌كنم كه قرار است مقابل تيم روته مولر بازي كنيم.:eek:

آنتوني هي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون ديدار دوستانه با تيم ملي ايران اظهار كرد: در ابتدا از مسوولان ايراني و تيم‌شان براي دعوت از كنيا و ترتيب دادن اين مسابقه بين‌المللي تشكر مي‌كنم. ايراني‌ها پذيرايي عالي از ما داشته و من دوستان خوبي در اينجا پيدا كرده‌ام. معتقدم اين بازي تداركاتي براي تيم‌هاي ايران و كنيا در آستانه رقابت‌هاي حساس مقدماتي جام جهاني 2010 بسيار مفيد خواهد بود تا از عملكرد بازيكنان و شرايط تيم‌شان شناخت بيشتري كسب كنند.

وي در پاسخ به اينكه از چه بازيكنان كنيايي براي بازي با ايران دعوت شده است، گفت: تيم فعلي تركيبي از بازيكنان حاضر در ليگ كنيا و برخي بازيكنان محلي هستند و ما از بازيكنان لژيونر‌مان به خاطر اينكه اين مسابقه در تقويم فيفا نبود،‌ استفاده نكرديم. كنيا حدود 10 بازيكن لژيونر دارد كه در ليگ انگلستان، فرانسه، سوئد، آمريكا و... بازي مي‌كنند.

وي افزود: البته عدم حضور اين بازيكنان به اين معني نيست كه از تيم دوم كنيا در بازي مقابل ايران استفاده مي‌كنيم چرا كه ما سعي كرديم به ديگر بازيكنان كنيايي نيز فرصت بيشتري داده تا آنها انگيزه بالايي براي حضور در تيم ملي و مسابقات بين‌المللي پيدا كرده و خودشان را در تركيب تيم كنيا نشان دهند.

آنتوني هي درباره كادر فني تيم ملي ايران نيز گفت: مي‌دانم كه علي دايي نام بزرگي داشته و در تيم‌هاي مطرح آلماني بازي كرده است و اكنون در زمان سرمربي‌گري‌اش در تيم ملي ايران نيز دستيار آلماني بزرگي به نام روته مولر دارد كه مربي موفقي است.

سرمربي آلماني كنيا در پاسخ به اينكه آيا شما سابقه دستياري در كنار روته مولر را داريد، گفت: خير، چنين سابقه‌اي را ندارم اما در عين حال سال‌هاست كه روته مولر را مي‌شناسم و ضمن احترام به او، افتخار مي‌كنم كه مقابل تيم او بازي مي‌كنم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
لول ........... گندش دراومد قبل از بازی :دی

چه گندی زده به علی دایی طرف :دی

افتخار مي‌كنم مقابل تيم روته مولر بازي مي‌كنيم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این هم از بازی مزخرف تیم ملی. 1-0 اون هم با پنالتی !!!

من فکر نمی کنم صعود کنیم. اگر هم صعود کنیم از راه تیم سوم و ... هست .

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
این هم از بازی مزخرف تیم ملی. 1-0 اون هم با پنالتی !!!

من فکر نمی کنم صعود کنیم. اگر هم صعود کنیم از راه تیم سوم و ... هست .

صعود میکنیم!

اگه به عنوان تیم اول صعود نکنیم دومی حتمی ه...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
صعود می کنیم ولی با چاشنی دق(دغ!) و حالت تهوع:wacko::blink::f34r:

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
آقایون سلام
حقیقتش من چند شب پیش تو برنامه نود یه چیزایی شنیدم که عادل خان و علی دائی باهم در مورد این صحبت می کردن که اگه تیمهای باشگاهی بازیکن به تیم ملی واسه تمرین ندن علی دائی استعفا می ده.

البته من این مساله رو تو یه تاپیک جداگانه هم مطرح کردم.

ولی چون کسی جواب خاصی نتونست بده مدیر محترم زحمت کشیدن و پاکش کردن.

لطفا اگه خبر موثقی دارین بگین. آخه من با یکی شرط بندی کردم.
:p

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سرمربي تيم ملي فوتبال كنيا:
مساوي بهتر بود اما؛ از باخت هم راضي‌ام!
اطلاعي نداشتم كه آرم توليدي دايي رو پيراهن ماست

سرمربي تيم ملي فوتبال كنيا از شكست برابر ايران ابراز رضايت كرد و گفت: دوست داشتيم مساوي شود اما از اين نتيجه نيز راضي‌ايم.

به گزارش ايسنا؛ آنتوني هي در نشست خبري پس از بازي افزود: اينكه ايران تيم شايسته‌اي است در آن شكي نيست. ما براي گل نخوردن آمده بوديم، دوست داشتيم اين بازي مساوي شود حالا هم باختيم اين نتيجه را خوب مي‌دانم.

وي تصريح كرد: دو هفته است كه سرمربي اين تيم شده‌ام. هرچند در اين ديدار لژيونر‌هاي بسياري را به همراه نداشتيم اما، از اينكه جلوي تيم قدرتمندي مثل ايران نتيجه خوبي گرفتيم خوشحالم.

وي گفت: اين تيم اصلي كنيا بود. چون با مصر هم همين تيم بازي كرد. 65 درصد توپ دست ايران بود. به خاطر اين بازي به بازيكنانم افتخار مي‌كنم.

هي درمورد استفاده از آرم توليدي دايي كه در اين ديدار روي پيراهن تيمش بود نيز گفت: ما تنها با يك پيراهن و آن هم سفيد به تهران آمده بوديم و پس از اينكه قرار شد ايران با پيراهن سفيد بازي كند، ما دنبال تغيير پيراهن بوديم كه فدراسيون ايران پيراهني را تهيه كرد و اينكه تبليغ كمپاني دايي بر روي پيراهن بوده؛ من خبر ندارم.

هي در پايان نيز به خاطر دعوت تيم ملي كنيا به ايران تشكر كرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
علي دايي:
كريمي به اشتباهاتش پي برده است
ليست جديدي براي بازي با عربستان نداريم
باقري از تيم ملي خداحافظي نكرده؛ مرخصي است

علي دايي پس از ديدار با تيم ملي فوتبال كنيا و پيروزي يك بر صفر ايران گفت: از اين بازي تداركاتي راضي‌ام.

به گزاش ايسنا؛ سرمربي تيم ملي فوتبال ايران افزود: با اين زمان اندك و تمرينات كم نمي‌توان انتظار بهتري از تيم ملي ايران داشت.

وي درمورد دعوت نكردن علي كريمي علي‌رغم رفع سوء تفاهمات گفت: من كدورتي با كريمي ندارم. او بچه خوبي است و از نظر فني بازيكن خوبي است. علي به اشتباه خودش پي‌برده است و مطمئنا اگر در شرايطي باشد كه 90 دفقيقه بازي كند دعوتش مي‌كنم.

وي گفت: در مقابل نام ايران؛ دايي و كريمي چه كاره‌اند كه بخواهد دعوا‌هايشان به تيم ملي صدمه بزند.

دايي تصريح كرد: بر اساس برنامه اول فروردين به كويت مي‌رويم و 3 فروردين با تيم ملي اين كشور بازي مي‌كنيم و هشتم نيز با عربستان ديدار خواهيم كرد.

تيم ملي فوتبال كنيا در اين ديدار با آرم شركت توليد پوشاك ورزشي "دايي" به ميدان آمده بود. سرمربي تيم ملي در اين باره گفت: من سرمربي‌ام و در مورد مسايل فني حرف مي‌زنم و كاري به اين حرف‌ها كاري ندارم برويد اين موضوع را از فدراسيون فوتبال بپرسيد.

دايي در پاسخ به اينكه آيا اين حريفان را شما انتخاب مي‌كنيد يا فدراسيون نيز گفت: من پيشنهادات را مي‌دهم به كميته تيم‌هاي ملي و آنها تصميم مي‌گيرند. مي‌خواستيم با بحرين و قطر بازي كنيم كه نشد و كنيا آمد.

وي درباره‌ي ديدار با عربستان و احتمال دعوت از بازيكنان جديد نيز گفت: اين نفرات همان بازيكناني هستند كه قرار است با عربستان بازي كنيم و ليست جديدي در كار نيست. فقط احتمال دارد تغييرات كوچكي انجام شود.

دايي اين تغييرات را دعوت از علي كريمي ندانست و گفت: معلوم نيست. ممكن است تغيراتي داشته باشد شايد هم نداشتيم. هم‌چنان فقط آماده‌ها را دعوت خواهيم كرد.

وي درباره‌ي كريم باقري نيز گفت: او از تيم ملي خداحافظي نكرده است. فقط چون خودش مي‌گفت كشش اين بازي را ندارم به او مرخصي دادم تا آقا كريم به باشگاه پرسپوليس برسد. در دور بعد از او استفاده مي‌كنيم.

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اگه من جای کريمی بودم و دوباره دعوتم ميکرد عمراً نميرفتم...مرگ بهت دايی که اينقدر مغروری.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
متن مصاحبه دایی بعد از بازی کنیا به نقل از خبرگزاری مهر.

متن کاملش را تو خود سایت بخونید. من اینجا چند تیکه جالبش را می گذارم .

وی با بیان اینکه مگر می شود سرمربی تیم ملی از تشویق یک بازیکن ناراحت شود، خاطرنشان کرد: احتمال بازگشت علی کریمی به تیم ملی وجود دارد اما برای بازی مقابل عربستان درصد این احتمال اندک است.

پس این جلسه ها و پا در میونی ها و ... برای چی بود !؟

اینجا نام ایران مطرح است و زمانی که نام ایران به میان می آید دایی و کریمی هیچ چیز نیستند. مقابل عظمت و بزرگی ایران ما جایی نداریم. شما اطمینان داشته باشید اگر علی کریمی در دیدارهای آینده توانایی خود را نشان دهد به اردوی تیم ملی دعوت خواهد شد.
سرمربی تیم ملی علی کریمی را بازیکنی توانمند خواند و گفت: علی کریمی بچه خوبی است و از توانایی های بالایی برخوردار است. او طی این مدت اشتباهاتی را مرتکب شد که متوجه آنها شد و مجددا برای بازی در تیم ملی ابراز تمایل کرد. بدون شک اگر او بتواند 90 دقیقه برای تیم باشگاهی خود (پرسپولیس) خوب و مثمر ثمر بازی کند به تیم ملی دعوت خواهد شد.

من فکر نمی کنم کریمی تشنه بازی کردن برای تیم ملی باشه که بخواد برای حضور در تیم ملی خودشو به آب و آتیش بزنه. در حال حاضر تیم ملی هست که به کریمی نیاز داره و نه کریمی به تیم ملی .
امیدوارم کریمی نه دعوت بشه و نه بیاد بازی کنه.

پ.ن : یادمون باشه بازی با ایران تنها امید عرب هاست و چیزی برای از دست دادن ندارن. پس باید منتظر یه بازی خوف باشیم.

پ.ن 2 : شاید برای کشوندن مردم به ورزشگاه ها هم که شده کریمی را دعوت کنن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا