• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
امیدوارم افشین قطبی بتونه تیم رو به جام جهانی ببره
با یکمی تغییر تاکتیک و تغییر بازیکنای تیم ملی این کار زیادم دشوار نیست
;)

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظرم این بهترین انتخابی بود که می تونست انجام بشه
امپراطور آدمی ناسیونالیسته که برای جو متشنج کنونی ایران خیلی لازم بود

علاوه بر اون، شناخت دقیقش از دو کره می تونه خیلی به کارمون بیاد

هرچند که من یکی دیگه به تیم امیدوار نیستم :(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
برنامه سفرهاي دوره‌اي افشين قطبي اعلام شد
دبي ـ تهران ـ اسپانيا ـ آلمان و به احتمال فراوان انگليس

در صورت فراهم شدن بليت پرواز به دبي؛ افشين قطبي امشب به امارات سفر مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از اينكه به اين سمت انتخاب شد، برنامه‌ي سفرهاي خود را به فدراسيون فوتبال داد تا براي تماشاي بازي بازيكنان ايراني حاضر در ليگ‌هاي امارات و اروپا به كشورهاي موردنظر سفر كند.

برهمين اساس در صورتي كه فدراسيون فوتبال بتواند امشب بليت سفر به دبي را فراهم كند، قطبي به امارات سفر خواهد كرد.

او سپس پنج‌شنبه به تهران خواهد آمد و بازي پرسپوليس و سپاهان در جام‌ حذفي را در ورزشگاه آزادي از نزديك نظاره خواهد كرد. پس از آن او به اسپانيا، آلمان و به احتمال فراوان انگليس سفر خواهد كرد تا ضمن گفت‌وگو با بازيكنان ايراني حاضر در اين سه ليگ، با مربيان بازيكنان ايراني هم درباره‌ي شرايط آنها گفت‌وگو كند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تلويزيون ورزشي art عربستان:
بايد منتظر فوتبالي متفاوت از ايران بود

تلويزيون ورزشي art عربستان سعودي در تحليلي پيرامون سپردن تيم ملي ايران به افشين قطبي اعلام كرد، بايد منتظر تيمي متفاوت از ايران در سه بازي باقيمانده مقدماتي جام جهاني بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مفسر اين تلويزيون گفت: فشار براي صعود تيم ملي ايران از سوي افكار عمومي اين كشور بسيار زياد است و همين موضوع باعث مي‌شود مسوولين فوتبال ايران از تمام امكانات خود براي كسب حداكثر امتيازات از اين سه ديدار استفاده كنند.

وي با اشاره به آنچه در دو هفته پس از بركناري علي دايي به دنبال شكست در مقابل عربستان در تهران بر فوتبال ايران گذشت و روي كار آمدن محمدمايلي كهن در 15 روز پرتنش، نشان داد سردرگمي براي نتيجه‌گيري در سه ديدار آينده براي تيم ملي ايران كاملا روشن است.

از سوي ديگر قطبي پس از ترك ناگهاني تيم پرسپوليس كه در اين فصل نتوانست از مقام قهرماني خود دفاع كند، همواره مترصد بود در بازگشت دوباره به فوتبال ايران سكان رهبري تيم ملي اين كشور را بدست بگيرد كه فدراسيون فوتبال ايران براي همين سه بازي به او فرصت داد تا از همه‌ي دانش خود كه در كنار مربيان بزرگ هلندي كسب كرده است براي صعود تيم ملي ايران استفاده نمايد.

قطبي در نخستين واكنش‌هاي خود بازگشت آرامش به تيم ملي ايران، استفاده از كمك‌هاي هلندي، آوردن دوباره علي كريمي و ارتقاي بدني تيم نزول كرده ايران را مورد توجه قرار داده است و اميدوار است به يمن بارها نتيجه‌گيري تيم ملي ايران در برابر كره‌ي شمالي با عبور از اين تيم احيا شده و امارات هميشه بازنده در تهران، سرنوشت صعود ايران را در سئول و در برابر كره جنوبي جستجو كند. تيمي كه او در كادر رهبري آن حضور داشته و به ساختار آن كاملا آشنا است كاري كه بسيار دشوار مي‌نمايد.

مفسر art افزود: تيم ملي ايران و فوتبال اين كشور در ظرف بعد از جام جهاني 2006 آلمان دوره‌ي نزول خود را آغاز كرد و اين نزول هم اينك نيز ادامه داردو حتي به باشگاه‌هاي بزرگ اين كشور نيز سرايت كرده است.

وي گام نخست قطبي و ايران را در پيونگ يانگ بسيار مهم دانست و يادآور شد: كره شمالي در اين دوره به هيچ كدام از حريفانش باج نداده است و ايراني‌ها مي‌دانند ارزش پيروزي بر كره شمالي به مراتب از متوقف ساختن استراليا در سال 1997 سخت‌تر خواهد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
كنفرانس خبري افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران

3_8802051235_L600.jpg

13_8802051235_L600.jpg

ادامه.....>

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه «نگاه یک» که بیشتر به بررسی تبلیغاتی اقدامات دولت در 4 سال اخیر اختصاص دارد و هیچ‌گاه فاز انتقادی به خود نگرفته، دیشب به صورت ویژه میزبان کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود!

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، روال برنامه «نگاه یک» همواره به بررسی اقدامات مثبت بوده و نکات انتقادی در آن مطرح نمی‌شود و البته موضوعات مرتبط به مسایل سیاسی مورد بررسی آن قرار می‌گیرد.

این برنامه که در مجموعه معاونت سیاسی صداوسیما تولید می‌شود، به ناگاه با چرخشی جالب با صرفه‌نظر از چهره‌های سیاسی با بررسی موضوع فوتبال و بحثی کاملا انتقادی کفاشیان را زیر آماج سوال‌های مختلف و انتقادهای گوناگون قرار داد تا با پایان این برنامه، گمانه‏زنی ها در خصوص تغییرات در راس فدراسیون فوتبال آغاز شود.

مجری این برنامه سعی داشت تا مسیر سوال‌ها را به بخش پایانی برنامه هدایت کند، چرا که گزارشگر جوان در این لحظه وظیفه داشت، بی‌اطلاعی، بی‌تفاوتی و بی‌اهمیت بودن مسایل فوتبال را در نظر رئیس فدراسیون به اثبات برساند.

در این بخش نخستین سوال یک استعاره جالب بود که کفاشیان با تمسخر به آن پاسخ داد. گزارشگر جوان از وی پرسید: «با آمدن قطبی، فوتبال ما چند قطبی باقی می‌ماند؟» که کفاشیان در پاسخی که با خنده همراه بود گفت: «ما سعی می‌کنیم همین یک قطبی نگه داریم!»

سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمی‌گشت که کفاشیان می‌بایست نام مربیان آن را می‌گفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوال‌ها از او نکند چون نام‌های خارجی برایش سخت است!

گزارشگر در پرسش بعدی‏اش که نادانسته‏های رئیس فدراسیون و شناخت و درک اندکش از فوتبال جهان را نشانه گرفته بود، ضمن تاکید بر مطلع بودن رئیس فدراسیون فوتبال گفت: «امشب در لیگ برتر انگلیس دو بازی برگزار شد، می‌دانید چه تیم‌هایی در برابر هم ایستادند؟» که کفاشیان پس از مدتی فکر کردن تنها توانست نام منچستریونایند را بگوید که تلاش گزارشگر برای شنیدن حریف این تیم بی‌فایده بود و در انتها خودش به کفاشیان کمک کرد.

جالب زمانی بود که باز هم گزارشگر بازی دیگر را پرسید و مجری برنامه از او خواست باز هم به رئیس فدراسیون فوتبال کمک کند!

به نظر می‌رسد، با رویکردی که بخش سیاسی صداوسیما در مواجه با دولت داشته و از انتقاد خودداری می‌کند، این برنامه با چراغ سبزی آشکار برای قانع کردن مردم از برکناری احتمالی کفاشیان و جلسه اضطراری مجمع فوتبال و انتخاب رئیس جدید صورت گرفته باشد، چون در شرایطی که با آمدن قطبی قدری از التهاب بوجود آمده کاسته شده، حضور کفاشیان در یک برنامه سیاسی بدون پیش‌بینی‌ها و هماهنگی‌های خاص سیاسی و با چنین ادبیات منتقدانه‏ای که صرفاً ناکارآمدی کفاشیان را به تصویر می‏کشید، به واسطه بی‏سابقه بودن، به سادگی قابل هضم نیست.

این در حالی است که سابقه واکنش‌های رئیس سازمان ورزش نسبت به برنامه‌های انتقادی شبکه خبر و شبکه سه و حوادثی که سال گذشته در حاشیه برنامه نود به وجود آمد، امکان اجرای بدون هماهنگی چنین برنامه‏ای را به صورت مستقل از سوی مسئولان سیاسی صداوسیما را منتفی می‌کند و تنها پیش فرض باقی مانده تلاش برای قانع کردن مردم در طول روزهای آینده است.

باید دید کسانی که می‌خواهند فوتبال را با چنین پیش‌بینی‌های دقیقی در چنین شرایط بحرانی دچار تغییرات کنند، از فوتبال ملی و تغییرات در آن چه توقعات سیاسی و یا ورزشی دارند؟

توهین‌های محترمانه به کفاشیان در برنامه «نگاه یک» که در طول سال‎‏های اخیر کم‌سابقه بود و همین استثنایی بودن نشان می‌دهد که هماهنگی‌های جالبی با چراغ سبز برخی اشخاص دولتی برای برکناری وی و زلزله در فوتبال کشور از شبکه یک سیما به جریان افتاده است تا مدیران ارشد بر فدراسیون فوتبال که در سایه امور را پیگیری می‏کنند، از ترکش‏های ناکامی ایران در صعود به جام جهانی، در امان بمانند.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
برای خودشون هم کامنت گذاشتم، به نظر من تحلیل خیلی بیخودی هست و اینکه به نظرم اصلا و ابدا همچین موردی رو نمیشه ازش فهمید.

به نظر شما چطور؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برنامه‌هاي تيم ملي فوتبال اعلام شد
تاج: اسامي بازيكنان پنجشنبه اعلام مي‌شود

به گزارش ايسنا، مهدي تاج گفت: درحال حاضر تمام هدف‌مان حضور پرقدرت تيم ملي درپيکارهاي مقدماتي جام جهاني است. بر همين اساس ملي پوشان در 4 مرحله در اردوهاي تيم ملي حضور خواهند داشت.

وي درادامه بيان کرد: 19 ارديبهشت بازيکنان به اردو دعوت شده و خود را براي حضور در مسابقات پيش رو آماده مي کنند. يک ديدار دوستانه با تيم ملي اميد و به احتمال فراوان با يک تيم خارجي 25 ارديبهشت برگزار خواهيم كرد. بازيکنان جديد پس از برگزاري جام حذفي 28 ارديبهشت به اردوي تيم ملي اضافه خواهند شد تا تيم يکدستي را تشکيل دهيم.

وي گفت: دوم خرداد تيم ملي عازم چين خواهد شد و پس از انجام تمرينات ويژه به مصاف يک تيم باشگاهي چين خواهد رفت. 11 خرداد با تيم ملي چين يک ديدار برگزار خواهد شد تا به اميد خدا تيم ملي کشورمان به شرايط ايده آل برسد.

تاج افزود: 14 خرداد تيم ملي عازم کره شمالي شده و پس از يک روز تمرين،‌ 16 خرداد اولين ديدار مقدماتي خود را در مقابل اين تيم انجام خواهد داد.

وي در خصوص انتخاب بازيکنان توسط سرمربي تيم ملي گفت: سرمربي تيم ملي اختيار تام براي انتخاب نفرات داشته و اميدوار هستم با انتخاب برترين ها به هدفمان برسيم.

تاج در ادامه خاطر نشان ساخت: بعد از ديدار سپاهان و پيروزي اسامي تيم ملي از سوي سرمربي اعلام خواهد شد.

وي درخصوص برگزاري جام حذفي افزود: خوشبختانه با برگزاري پيکارهاي ليگ شاهد فوتبالي پاک در ايران بوده و اميدوارم مسابقات جام حذفي نيز بدون مشکل برگزار شود. اميدوارم پيکارهاي جام حذفي نيز همانند مسابقات ليگ بدون هيچ حاشيه اي به پايان رسد.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: بعد از دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان در جام حذفی یک لیست متفاوت اعم از بهترین بازیکنان ایران را به تیم ملی دعوت می کنم.

افشین قطبی که هم اکنون در کشور امارات به سر می برد ، در گفت وگوی کوتاه با ایپنا، عنوان کرد: در سفر به امارات اطلاعات بسیار خوبی از لژیونرهای فوتبال ایران در این کشور به دست آوردم و روز پنجشنبه نیز ملی پوشان تیم های پرسپولیس و سپاهان را زیر نظر می گیرم تا بعد از دیدار پرسپولیس و سپاهان یکی از کامل ترین و بهترین لیست های تیم ملی را اعلام کنم.

وی ادامه داد: دستیارانم نیز در لژیونرهای اروپایی را زیر نظر گرفته اند و در سفر به ایران اطلاعات کاملی از این بازیکنان به من خواهند داد تا بتوانم برای انتخاب نفرات تیم ملی با دست باز عمل کنم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فدراسیون فوتبال،اسامی 41 بازیكن تیم ملی فوتبال ایران را برای بازی مقابل كره شمالی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ،به گزارش روابط عمومی فدراسیون فوتبال اسامی اولیه بازیكنان تیم ملی به شرح زیر اعلام شد.

1-میثم بائو2-جوادكاظمیان3-علی سامره4- مهرداد معدنچی5-محمدنصرتی6-ایمان مبعلی7-فریدون زندی8-ستارزارع9-آندرانیك تیموریان10-سیاوش اكبرپور11-آرش برهانی12-پیروزقربانی13-خسروحیدری14-حسین كاظمی15-پژمان منتظری16-وحید طالبلو17-احمدآل نعمه18-مهدی مهدوی كیا19-وحید هاشمیان20-فرزاد آشوبی 21-سیدمهدی رحمتی22-جوادنكونام23-مسعودشجاعی24-كریم باقری25-علی كریمی26 محسن خلیلی 27- علیرضا محمد28 رحمان رضایی29- مازیار زارع30-محمد محمدی31-غلامرضا رضایی32-سید جلال حسینی 33-حسین كعبی34-هادی عقیلی35-محسن بنگر36-احسان حاج صفی37-محمد رضا خلعتبری38- محمد صلصالی 39- فرشید طالبی40- حسن اشجاری41-پژمان نوری.

بنا به گفته افشین قطبی،سرمربی تیم ملی،تغییردر این فهرست امكان پذیر است .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوب لیست بدی نیست !!
به نظر من یکم لیست مشکل داره ... یکم پرسپولیسی هست .... :D

این زیادی هستند : محسن خلیلی علیرضا محمد پژمان نوری

دلایل : محسن خیلی که من بهش اعتقاد دارم بنده خدا اصلا آماده نیست !! تو پرسپولیس فیکس نیست ....
علیرضا محمد خیلی خوبه ولی با بودن خسرو حیدری و مهدوی کیا و کعبی ....
پژمان هم خیلی غیرتی ولی به قول جری فقط و فقط غیرتی هست ... :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

در مورد محمد باهات موافق نیستم ! به نظرم حداقل از مهدوی کیا و کعبی سرتره !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته خوب فراموش نکنید که این لیست 41 نفره باز هم فیلتر خواهد شد.

بودن بازیکنانی مثل خلعتبری یا آل نعمه جای امیدواری داره که تقریبا به همه تیمها توجه شده.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
در مورد محمد باهات موافق نیستم ! به نظرم حداقل از مهدوی کیا و کعبی سرتره !

بالاخره یه حرف زدی من تایید کنم:D
خوب لیست بدی نیست !!
به نظر من یکم لیست مشکل داره ... یکم پرسپولیسی هست .... :D

دلایل : محسن خیلی که من بهش اعتقاد دارم بنده خدا اصلا آماده نیست !! تو پرسپولیس فیکس نیست ....
علیرضا محمد خیلی خوبه ولی با بودن خسرو حیدری و مهدوی کیا و کعبی ....
پژمان هم خیلی غیرتی ولی به قول جری فقط و فقط غیرتی هست ... :D

فکر کنم پژمان و خلیلی خط بخورن

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
حمايت سرمربي استقلال از سرمربي تيم ملي
قطبي خطاب به قلعه‌نويي: روزي جانشين من خواهيد شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال حمايت خود را از سرمربي تيم ملي اعلام كرد.

به گزارش خبرگزراي فارس، امير قلعه نويي امروز در يك برنامه زنده تلويزيوني به صورت تلفني از افشين قطبي تمجيد و براي اين مربي آرزوي موفقيت كرد.
قطبي هم كه در اين برنامه حضور داشت خطاب به قلعه نويي گفت: مطمئنم روزي شما جانشين من در تيم ملي خواهيد شد و دوباه هدايت تيم ايران را بر عهده مي گيريد. از شما مي خواهم هر نظري در مورد تيم ملي داريد به طور تلفني با من درميان بگذاريد و اگر فكر مي كنيد بازيكني بايد دعوت مي شده كه در فهرست تيم ملي قرار ندارد حتما اين موضوع را با من درميان بگذاريد. درهاي تيم ملي هميشه باز است.
افشين قطبي روز گذشته 41 بازيكن را به تيم ملي دعوت كرد و قرار است تيم ملي از روز 19 ارديبهشت تمريناتش را آغاز كند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا