• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با هشت تا ده تومان چه ماشینی میتونم بخرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان
از لطف تک تک تان ممنونم، بنظرتون میتونم با این پول یه ام وی ام از اون کوچیکا بخرم؟؟

ام وی ام ۳ سیلندر مدل ۸۷ اینا میتونی بخری،اما نمر،چون واقعا راه نمیره
کلا شتاب افتضاح ...
داداش ماتیز بگیر،باور کن خیلی ماشین خوبیه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
اگه از پس هزینه ها بر میای ، پاترول :D
بعضی مدل های دو درش 10 ت قیمت خورده ،
بعضی مدل هاش هم 24 25 ت !
من که خیلی دوست دارم ...

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
اگه از پس هزینه ها بر میای ، پاترول :D
بعضی مدل های دو درش 10 ت قیمت خورده ،
بعضی مدل هاش هم 24 25 ت !
من که خیلی دوست دارم ...

پاترول هزینه جانبی زیاد داره از طرفی هم ایشون چون میخواد تو جاده بیفته بهتره سواری بگیره

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
سلام؛
همونطور که پوریا جان گفتن ، MVM های 3 سیلندر اصلآ خوب نیستند و اکثرآ بعد از 3-4 سال مشکل موتوری براشون پیش میاد، اگه MVM 110 میخوایید بگیرید 4 سیلندر بگیرید که موتورشون خیلی بهتر هست . ولی احتمالآ به بودجتون نمیخوره .
به نظر من هم ماتیز ماشین خیلی بهتری هست. به شرطی که سالمش را پیدا کنید. کلآ ماشین های کرمان خودرو حرف ندارن.
موفق باشید.

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداش من خودم پراید دارم مدل 91 یه مقداری هم تقویت زدم حدود 500 رو موتوریش خرج کردم

واسه داخل شهری تو ایران رو دستش نیست به مولا حتی همون ماتیز که دوستان گفتن

ولی اگه واسه شهرستان میخوای نخر داداش

ماشین جاده نیست سگ مصب

هم امنیت صفر

هم تا جاده یکمی سربالایی میشه جونش درمیاد و افت سرعت هرکاریشم بکنی

فقط موتور bp 1600 جواب میده روش که به درد من و شما نمیخوره

من جای شما بودم یه 4-5 تومن میزاشتم روش یه 405 دوگانه تمیز پیدا میکردم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
با این پول یه پراید بخر.....هر ماشین دیگه ای با این پول بخری سرطان هست و بلای جونت

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254
من تعجب میکنم چرا هر وقت از اینجور تاپیکا (خرید ماشین با پول کم) میام یه عده نظرشون روی آکورد و میتسوبیشی و ... یا حتی سیلو هست !!
بابا کی از پس مخارج اینا برمیاد ؟ اصلا مگه سالمشونو میشه پیدا کرد ؟ اگه خواست بعدا بفروشه چی ؟

پ ن : @ استارتر یه 405 رنگ دار ولی فنی سالم شاید بتونی با این قیمت پیدا کنی در غیر این صورت همون پراید از همه بی دردسر تره... (ولی ماتیز هم پیشنهاد خوبی بود...)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
واقعا اگه چیزی میخوای که اگه خراب شد لوازمشو تو بقالی هم بری داشته باشه پراید . ممکنه ماشنهای دیگه سواریشون بهتر باشه و حتی ممکن هم هست به این زودیا خراب هم نشن ولی خیلی نمیتونی روش حساب کنی . مثلا خودم اپل رو مخصوصا آسترا رو خیلی قبول دارم از خیلی از ماشنهای تولید روز هم بهتر و شیک تره ولی کافیه اونی که میگیری سالم نباشه و یه خرج میلیونی بگذاره رو دستت اونوقت تمام اون راحتی موقع استفاده زهرت میشه .

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
یه نگاهی تو این ایت بنداز : باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir

من اگه جاتون بودم دنبال پراید میرفتم ، چون سریع هم فروش میره .بین ماتیز و MVM110 هم مشخصه ماتیز یه چیز دیگس ولی به شرط اینکه یه کم کارش رو پیدا کنی :) که بعید میدونم گیر بیاد

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
والا ماکه پراید داریم نه تو شهر نه تو جاده کم نیاورده 180تا هم باش رفتم عین خیالش نیست و خلی هم راضیم ازش
پرایدیکم دستکاری میخواد که بشه ماشین خوبی
ارتفاع زنی
لاستیک پهن و رینگ
ماکه2500کیلومتر باهاش رفتیم مسافرت هفته یش بجز کم جا بودنش هیچ ایراد دیگه ای نداشت
اما پولت برسه پژو بگیری که بهتره
اما پیکان و روا.......
بهتره توفکرش نری

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
اول خارجی
دوم پژو
فکر پراید رو نکن که اصلا ارزش خرید نداره اونم دست دومش

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من تعجب میکنم چرا هر وقت از اینجور تاپیکا (خرید ماشین با پول کم) میام یه عده نظرشون روی آکورد و میتسوبیشی و ... یا حتی سیلو هست !!
بابا کی از پس مخارج اینا برمیاد ؟ اصلا مگه سالمشونو میشه پیدا کرد ؟ اگه خواست بعدا بفروشه چی ؟

پ ن : @ استارتر یه 405 رنگ دار ولی فنی سالم شاید بتونی با این قیمت پیدا کنی در غیر این صورت همون پراید از همه بی دردسر تره... (ولی ماتیز هم پیشنهاد خوبی بود...)

عوامانه صحبت نکنید لطفا
کی گفته خرح این ماشینا زیاده !
الان دوستم بی ام و ۵۱۸ مدل ۱۹۷۵ داره،یک میلیون و دویست خریدش،یه تومن هم خرج تودوزی و فنیش کرد،ماهی یک بار از تهران میره آمل و چالوس،ماشین عین ماهه،آدم کیف میکنه توش میشینه
تفاوت عمده این ماشینا با ماشین های وطنی میدونی چیه ؟ ماشین وطنی شما فرضا امروز میری جلوبندیش رو کلا نو میکنی و دلت خوشه که ماشین اوکی شده،به دلیل کیفیت آشغاااااال قطعات،هیچ بعید نیست که فردا دوباره همون قطعه خراب نشه،! اما تو ماشینای ارجی این مساله وجود نداره ،شما فرضا میری طبق جلو رو عوض میکنی خیالت راحته که با رانندگی نرمال،حداقل ۶۰ هزارتا دیگه خرج طبق نداری،چرا ؟ چون قطعا اصلیه و کیفیتش عالیه،نه ساخت چین باشه و روش بزنه made n france !!!
همین بی ام و که گفتم بعد از سی و اندی سال کار،هنوز گیربکسش پلمپه !! اینو میتونید درک کنید :-D ؟
اونوقت پراید ۱۳۱sx مدل اسفند ۹۰ با ۲۳ تا کارکرد تا حالا یبار گیربکسش تعویض شده،یبارم باز شده
در مورد قیمت قطعات،پراید یکم بحثش فرق داره،اما شما شک نکن همین سیلویی که گفتیم قیمت قطعاتش به مراتب از ۲۰۶ یا ال ۹۰ خیلی ارزون تره.کیفیت قطعاتم خیلی خوبه

شما فرضا میری یه ماتیز میخری ده تومن،نهایتا ۵۰۰ تومن هم خرجش میکنی بعدش دیگه حالشو ببر،مثه ماشینای داخلی نیست که یه روز نیمه چپ ماشین سیستم برقش از کار بیفته :-D
یا یه سیلو میخری ۱۸ تومن،سواریش که خداس،امکاناتم مناسب،قیمت قطعات ارزون،رو اکثر قطعات نوشته GM

بازم پرابلم و دوشواری دارید ؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
خداییش ماشین خارجی تمیز گیرت بیاد میارزه!خودم یمدت دنبال میتسوبیشی لنسر بودم

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
عوامانه صحبت نکنید لطفا
کی گفته خرح این ماشینا زیاده !
الان دوستم بی ام و ۵۱۸ مدل ۱۹۷۵ داره،یک میلیون و دویست خریدش،یه تومن هم خرج تودوزی و فنیش کرد،ماهی یک بار از تهران میره آمل و چالوس،ماشین عین ماهه،آدم کیف میکنه توش میشینه
تفاوت عمده این ماشینا با ماشین های وطنی میدونی چیه ؟ ماشین وطنی شما فرضا امروز میری جلوبندیش رو کلا نو میکنی و دلت خوشه که ماشین اوکی شده،به دلیل کیفیت آشغاااااال قطعات،هیچ بعید نیست که فردا دوباره همون قطعه خراب نشه،! اما تو ماشینای ارجی این مساله وجود نداره ،شما فرضا میری طبق جلو رو عوض میکنی خیالت راحته که با رانندگی نرمال،حداقل ۶۰ هزارتا دیگه خرج طبق نداری،چرا ؟ چون قطعا اصلیه و کیفیتش عالیه،نه ساخت چین باشه و روش بزنه made n france !!!
همین بی ام و که گفتم بعد از سی و اندی سال کار،هنوز گیربکسش پلمپه !! اینو میتونید درک کنید :-D ؟
اونوقت پراید ۱۳۱sx مدل اسفند ۹۰ با ۲۳ تا کارکرد تا حالا یبار گیربکسش تعویض شده،یبارم باز شده
در مورد قیمت قطعات،پراید یکم بحثش فرق داره،اما شما شک نکن همین سیلویی که گفتیم قیمت قطعاتش به مراتب از ۲۰۶ یا ال ۹۰ خیلی ارزون تره.کیفیت قطعاتم خیلی خوبه

شما فرضا میری یه ماتیز میخری ده تومن،نهایتا ۵۰۰ تومن هم خرجش میکنی بعدش دیگه حالشو ببر،مثه ماشینای داخلی نیست که یه روز نیمه چپ ماشین سیستم برقش از کار بیفته :-D
یا یه سیلو میخری ۱۸ تومن،سواریش که خداس،امکاناتم مناسب،قیمت قطعات ارزون،رو اکثر قطعات نوشته GM

بازم پرابلم و دوشواری دارید ؟

منم با ایشون موافقم بخصوص به بی ام و 518 علاقه خاصی دارم . اگه بتونی ماشین تر و تمیز خارجی گیر بیاری که خیلی خوبه اما اولا مشکل پیدا کردن قطعه داره ( تهران باشی مشکلی نیست ) دوما بحث فروشش هستش
بشخصه من خودم پراید رو بخاطر قابلیت سرعتش میخریدم .
اما معایبی که داره : یکی اینکه با جون خودت بازی میکنی . دوم اینکه یه دستت باس تو جیبت شلوارت باشه و خرج جلوبندی و کمک و لنت و ... بکنی (از لحاظ موتور خرج کمی داره )
قضیه ایمنی خیلی مهمه .اونایی که خودشون تصادف داشتند میدونند یعنیچی!!!
تصادف های داخل شهر پراید رو نگاه کنی تو هر کدوم حداقل سپر و گلگیر و کاپوت له شده حالا اینو تو جاده فرض کن با 100 تا تصادف کنه !!

MESSI 1010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
داداش ما یه میتسوبیشی داریم 1992
از صدتا ماشین ایرانی بهتره
قطعاتشم پر
یادمه بابام تا 12 سال لنتاشو عوض نکرد
الانشم 4 سال یه بار عوض میکنه
بعد از 21 سال هنوزر رو پاست
پراید حلبیه

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
میتونی ماشین رنگدار هم بخری البته شاسی نخورده باشه مثل در یا گلگیری چیزی :) چند وقت پیش یه پراید 92 گلگیر و کاپوت تعویض بود ولی شاسی ضربه نداشت قیمت 11 گذاشته بودن . ABS و هیدرولیک هم داشت .

سیلو هم خیلی ماشین نرم و کم استهلاکیه با 10 11 تومن میشه گیر اوراد . ولی اگه شهرستانی مشکل قطعات و مکانیک داری

ولی پراید یه چیزش خوبه یدکی فراوون , مکانیک زیاد , چک روز جمعه هر وقت اراده کنی فروش میره .

MESSI 1010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
مصطفی هم درست میگه
ولی نظرت رو خارجی باشه یا 405

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
دوست من سلام
این بحث رو مندارم هر رو تو شرکتمون میبینم یه همکار دارم نظرش رو پراید و سمنده و تعصب داره یه همکار دارم فقط ماشین ژاپنی سوار میشه
یه هوندا اکورد داشت تا همین پارسال اتوماتیک 7 سال داشتش هر 2 سال یه بار یه گریبکس کامل میخرید 700 تومن کریبکس خودشم میداد 200 با یه چکاپ کامل دیگه خرجی نداشت براش تا سری بعدی هر 5 شنبه جمعه هم میرفت قائم شهر تفریح با اخلاقی که دارم میبنم ازش اصلا عادن نداره زیر 120-30 بره دست انداز و این داستانا هم حالیش نیست
الانم یه دونه کریسدا سفارتی خریده واقعا محشره نرم یخچال و......
ولی اون یکی یه پیراید 89 داره داستان ماست تو شرکت هر روز یه جاش .............
سمندم ماشین خوبیه ولی خرج داره
فقط ماشین ایرانی نوش خوبه که از اول دستت باشه
الان پدر خانومم با پراید خودش که از اولم دست خودش بوده یه تصادف کرده بررادر خانومم دیگه این ماشین ماشین نشد همش خرج داره
ماشین خارجی یه چیز دیگس ولی قبل خرید اول مکانیک و قطعات فروشش رو پیدا کن بعد بخر
ایشالا مفید باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا