• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با هشت تا ده تومان چه ماشینی میتونم بخرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
دادا از اینجا که نمیشه نظر داد :)
اینایی که تو عکس میبینی و خوشت میاد یه رنگ،یه دست رینگ اصلی و یه تودوزیه،چیز ختصی از تو عکس مشخص نیست،باید از نزدیک بری وضعیت شاسی و موتور و جلوبندی رو چک کنی
به کارکرد اینام خیلی توجه نکن،چون اکثرا کیلومترشون رو باز میکنن

به هرحال بازم بهت میگم،نمیخواد دست به آچارم باشی،اما حداقل باید بتونی ایرادات ماشین رو تشخیص بدی،اگر نه،این تیپ ماشین ها به کارت نمیاد و فقط اعصاب خوردین
برا کسی که فنی سر در نمیاره پراید و پی کی تو قیمتای ارزون ،بهترین گزینه هستن

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
مرسی
اینم یه عکس دیگه
پلاک ماشینش معلومه وگرنه بیشتر عکس میزاشتم
large_13806087071480725685.JPG

large_13806086651179788996.JPG

large_13806086521610877092.JPG

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اینا نظر شماست..یه چرخ پراید میارزه به بیوک مدل 55 که صدی 25 تا مصرف میکنه و ایمنیش با پراید فرق خیلی زیادی نداره. از نظر من ماشینی که کارکردش 100 تا رد کرد دیگه وقت رد کردنش هست. ماشین باید طوری باشه که اگه همین الان تصمیم بگیری 1000 کیلومتر باهاش راه بری بدون دغدغه بپری پشتش و استارت بزنی و برو که رفتی. نه اینکه همش بترسی نکنه فلان جاش خراب بشه.

ماشینهای قدیمی دیگه عمرشون رو کردند و یه عده نمیتونن با این کنار بیان. درسته بیوک ماشین خوبیه ولی نه برای استفاده روزانه و رفتن سر کار و پارک....منم دوست داشتم یه بیوک داشتم واسه عشقش که هفته ای یه بار میاوردمش بیرون.

در ضمن سیلو یه لگن کره ای هست که مونتاژ ایران شده و نمیدونم چی داره که اینهمه ازش تعریف میکنید...والا یکی از دوستانم چند سال پیش یدونه داشت و من حس نکردم فرق زیادی با سمند داره.....البته سمند بازم از سیلو بهتره.

فقط ماشینهای اروپایی و ژاپنی و آمریکایی هستند که تا حداکثر 20 سال میشه روشون حساب کرد و کره ای ها بعد از 10 سال لگنی بیش نیستند.

در ضمن درست نیست نشناخته در مورد کسی اینجوری با اطمینان صحبت کرد.

این قسمتی که قرمز کردم رو جوک گفتی واقعا :lol: مطمئنی برعکس نگفتی بنظرم یه چرخ بیوک میرزه به کل پراید اشغالی . پراید ایمنیش فرق زیاده نداره با بیوک ؟! :lol: تا حالا بیوک سوار شدی ؟ تا حالا به سپر بیوک توجه کردی ؟ تا حالا اندازه گلگیر بیوک رو تصور کردی ؟ اصلا میدونی بیوک چیه ؟ بیوک 25 میسوزونه ؟:blink:

من همین الان پراید دارم ولی چون مجبورم اژانس کار کنم این پراید لعنتی و اشغالی بهم تحمیل شده :hmm: کوچکترین کاری غیر از اژانس گیر بیارم این لگن رو تبدیل به شورلت نوا یا بیوک میکنم:happy:

مرسی
اینم یه عکس دیگه
پلاک ماشینش معلومه وگرنه بیشتر عکس میزاشتم
large_13806087071480725685.JPG

large_13806086651179788996.JPG

large_13806086521610877092.JPG

دوست عزیز bmw 518 یکی از راحترین و نرمترین ماشینهای قدیمیه که سوار شدم نرمی سیستم تعلیق نرمی کلاچ و دنده صندلیهای راحت و مبله و خصوصا اتاق جا دار درعین متوسط بودن ماشین از ویژگیهای این bmw هست تنها نکات منفی که داره نداشتن کولر و انجین کمی ضعیف نسبت به بدنه هست البته کاملا جوابگوی نیازاتون هست ولی از نظر شتاب و قدرت نمیشه اونو با bmw 320 و مخصوصا bmw 2002 مقایسه کرد
این ماشین رو به ایرانخودروبازها و سایپا بازها اصلا توصیه نمیشه;)

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
اینم عکسش
9 و800
موتور مگان
مدل 82
میارزه؟؟

داداشی این رو من دو ماه پیش آگهیش رو دیدم

ظاهر ماشین رو تمیز کرده و رسیده ولی بعید میدونم موتوری - شاسی و بدنه و ... زیاد سالم باشه

چون اگه این ماشین سالم باشه اینقدر بی مشتری نمیمونه

سالم هم باشه به نظرم 9800 بالاست براش

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
اره ولی خیلی تمیزه لامصب
کلا ماشین خواب بوده
خیلی کم کار کرده
همه چیزشم فابریک
نه زدگی داره نه چیزی
اگه اون قیمتی پیدا شد یه ندا بده

دادا اینا هوایی قیمت میدن پایه معامله بری ازشون 5 میگیری میره پی کارش

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
به کارکرد اینام خیلی توجه نکن،چون اکثرا کیلومترشون رو باز میکنن
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
گفتی کیلومتر بقرآن یه مشت دزد ریختند تو مملکت
یه پارس 89 خریدیم 70تا کارکرده بود
پدرم هم تعمیرکار بوده هم الان لوازم فروشی داره
بعد 2هفته برده تعمیرگاه دیاک زده میبینه بلهههههههه کیلومتر رو 20تا کشیدن پایین!!!
هر چی میخرید مراقب باشید

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
من خودمم پراید دارم ولی یکی از دوستام شورلت زده بود تو دیوار !دیوارو نابود کرده بود خودش اندازه یه وجب از گلگیرش رفته بود تو من تو جنس این مونده بودم!پرایدو بابیستا بزن به دیوار تا شیشه جمع میشه
اصن از لحاظ ایمنی نباید شورلت و بیوک رو با مگانم مقایشه کرد چه برسه پراید !تا اونجاکه من شنیدم3تن وزنشه شاسیش از نیسان کلفتره:D
تو راه انزلی یه مگان زده بود به یه نیسان تا شیشه نابود شده بود ولی کابینش سالم بود نیسانه شاسیش از وسط کج شده بود :wacko:
بیوک میزد مگانه نصف شده بود خداییش قابل قیاس با هیچی نیستن اینا

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
این قسمتی که قرمز کردم رو جوک گفتی واقعا :lol: مطمئنی برعکس نگفتی بنظرم یه چرخ بیوک میرزه به کل پراید اشغالی . پراید ایمنیش فرق زیاده نداره با بیوک ؟! :lol: تا حالا بیوک سوار شدی ؟ تا حالا به سپر بیوک توجه کردی ؟ تا حالا اندازه گلگیر بیوک رو تصور کردی ؟ اصلا میدونی بیوک چیه ؟ بیوک 25 میسوزونه ؟:blink:

من همین الان پراید دارم ولی چون مجبورم اژانس کار کنم این پراید لعنتی و اشغالی بهم تحمیل شده :hmm: کوچکترین کاری غیر از اژانس گیر بیارم این لگن رو تبدیل به شورلت نوا یا بیوک میکنم:happy:

دوست عزیز bmw 518 یکی از راحترین و نرمترین ماشینهای قدیمیه که سوار شدم نرمی سیستم تعلیق نرمی کلاچ و دنده صندلیهای راحت و مبله و خصوصا اتاق جا دار درعین متوسط بودن ماشین از ویژگیهای این bmw هست تنها نکات منفی که داره نداشتن کولر و انجین کمی ضعیف نسبت به بدنه هست البته کاملا جوابگوی نیازاتون هست ولی از نظر شتاب و قدرت نمیشه اونو با bmw 320 و مخصوصا bmw 2002 مقایسه کرد
این ماشین رو به ایرانخودروبازها و سایپا بازها اصلا توصیه نمیشه;)

شما که سوار شدی شتابش از پراید که بیشتره؟؟؟
تعمیر کار و وسایلش پیدا میشه؟
سلام
داداش این سیناد ها چنده؟
چطوریاس شرایط؟
والا تو نت دیدم
9800 میده تو تهرانی
خواستی بگو پ خ کنم لینکشو
دادا اینا هوایی قیمت میدن پایه معامله بری ازشون 5 میگیری میره پی کارش

اگه نزدیک بود میرفتم ولی مرکزیه!!!
من قزوینم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شما که سوار شدی شتابش از پراید که بیشتره؟؟؟
تعمیر کار و وسایلش پیدا میشه؟

نه شتابش بیشتر از پراید نیست 518 ماشین خانوادگیه که نرمی و راحتی داره رو شتاب و سرعتش خیلی نمیشه مانور داد اگه bmw پر شتاب میخوای 320 شتاب و سرعتش خوبه و اگه باز بهتر از اون میخوای bmw 2002 واقعا اسفالت رو میخوره

bmw 320
مشاهده پیوست 463766

bmw 2002
مشاهده پیوست 463768

راجع به وسایل و تعمیرگاه اگه تهرانی و یا شهرهای بزرگ مشکلی از این بابت نیست

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان سلام
امروز یه سمند نقره ای بود مدل 82 بدون رنگ و خش
خیلی قیافش خوب بود ولی مدل پایینیش منو ترسوند
دو گانه هم بود 5 سال تخفیف بیمه داشت و 3 ماه بیمه
میگفت 13500
بنظرتون قیمتش خوبه یا نه؟
سپاس

hossein206

Registered User
لایک‌ها
10
موتور xu7 دوگانه یعنی 1 تومن خرج موتور به محض خرید
405 خیلی تمیز و خوب و بی خرج 83 13.5 گیرت میاد

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
نه شتابش بیشتر از پراید نیست 518 ماشین خانوادگیه که نرمی و راحتی داره رو شتاب و سرعتش خیلی نمیشه مانور داد اگه bmw پر شتاب میخوای 320 شتاب و سرعتش خوبه و اگه باز بهتر از اون میخوای bmw 2002 واقعا اسفالت رو میخوره

bmw 320
مشاهده پیوست 463766

bmw 2002
مشاهده پیوست 463768

راجع به وسایل و تعمیرگاه اگه تهرانی و یا شهرهای بزرگ مشکلی از این بابت نیست

ممنون
همین 2002 چه قیمتی پیدا میشه؟؟

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
دوست گرامی 2002 قیمت لوازمش بالاس و خانوادگی نیست و بیشتر برای تو پیسته