• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با هشت تا ده تومان چه ماشینی میتونم بخرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.a.z

Registered User
لایک‌ها
42
عوامانه صحبت نکنید لطفا
کی گفته خرح این ماشینا زیاده !
الان دوستم بی ام و ۵۱۸ مدل ۱۹۷۵ داره،یک میلیون و دویست خریدش،یه تومن هم خرج تودوزی و فنیش کرد،ماهی یک بار از تهران میره آمل و چالوس،ماشین عین ماهه،آدم کیف میکنه توش میشینه
تفاوت عمده این ماشینا با ماشین های وطنی میدونی چیه ؟ ماشین وطنی شما فرضا امروز میری جلوبندیش رو کلا نو میکنی و دلت خوشه که ماشین اوکی شده،به دلیل کیفیت آشغاااااال قطعات،هیچ بعید نیست که فردا دوباره همون قطعه خراب نشه،! اما تو ماشینای ارجی این مساله وجود نداره ،شما فرضا میری طبق جلو رو عوض میکنی خیالت راحته که با رانندگی نرمال،حداقل ۶۰ هزارتا دیگه خرج طبق نداری،چرا ؟ چون قطعا اصلیه و کیفیتش عالیه،نه ساخت چین باشه و روش بزنه made n france !!!
همین بی ام و که گفتم بعد از سی و اندی سال کار،هنوز گیربکسش پلمپه !! اینو میتونید درک کنید :-D ؟
اونوقت پراید ۱۳۱sx مدل اسفند ۹۰ با ۲۳ تا کارکرد تا حالا یبار گیربکسش تعویض شده،یبارم باز شده
در مورد قیمت قطعات،پراید یکم بحثش فرق داره،اما شما شک نکن همین سیلویی که گفتیم قیمت قطعاتش به مراتب از ۲۰۶ یا ال ۹۰ خیلی ارزون تره.کیفیت قطعاتم خیلی خوبه

شما فرضا میری یه ماتیز میخری ده تومن،نهایتا ۵۰۰ تومن هم خرجش میکنی بعدش دیگه حالشو ببر،مثه ماشینای داخلی نیست که یه روز نیمه چپ ماشین سیستم برقش از کار بیفته :-D
یا یه سیلو میخری ۱۸ تومن،سواریش که خداس،امکاناتم مناسب،قیمت قطعات ارزون،رو اکثر قطعات نوشته GM

بازم پرابلم و دوشواری دارید ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

shadidan taed mishe harfeshon.golf.lancer. honda sivik .bmw

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
پراید حسنش اینه که فروشش هم راحتتره
اگر تو جاده می خوای بری به نظر من یه پراید بگیر 4 تا رینگ و لاستیک و پهن هم روش بنداز تا تعادلش بهتر شه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
عوامانه صحبت نکنید لطفا
الان دوستم بی ام و ۵۱۸ مدل ۱۹۷۵ داره،یک میلیون و دویست خریدش،یه تومن هم خرج تودوزی و فنیش کرد،ماهی یک بار از تهران میره آمل و چالوس،ماشین عین ماهه،آدم کیف میکنه توش میشینه
تفاوت عمده این ماشینا با ماشین های وطنی میدونی چیه ؟ ماشین وطنی شما فرضا امروز میری جلوبندیش رو کلا نو میکنی و دلت خوشه که ماشین اوکی شده،به دلیل کیفیت آشغاااااال قطعات،هیچ بعید نیست که فردا دوباره همون قطعه خراب نشه،! اما تو ماشینای ارجی این مساله وجود نداره ،شما فرضا میری طبق جلو رو عوض میکنی خیالت راحته که با رانندگی نرمال،حداقل ۶۰ هزارتا دیگه خرج طبق نداری،چرا ؟ چون قطعا اصلیه و کیفیتش عالیه،نه ساخت چین باشه و روش بزنه made n france !!!
همین بی ام و که گفتم بعد از سی و اندی سال کار،هنوز گیربکسش پلمپه !! اینو میتونید درک کنید :-D ؟
اونوقت پراید ۱۳۱sx مدل اسفند ۹۰ با ۲۳ تا کارکرد تا حالا یبار گیربکسش تعویض شده،یبارم باز شده
در مورد قیمت قطعات،پراید یکم بحثش فرق داره،اما شما شک نکن همین سیلویی که گفتیم قیمت قطعاتش به مراتب از ۲۰۶ یا ال ۹۰ خیلی ارزون تره.کیفیت قطعاتم خیلی خوبه

شما فرضا میری یه ماتیز میخری ده تومن،نهایتا ۵۰۰ تومن هم خرجش میکنی بعدش دیگه حالشو ببر،مثه ماشینای داخلی نیست که یه روز نیمه چپ ماشین سیستم برقش از کار بیفته :-D
یا یه سیلو میخری ۱۸ تومن،سواریش که خداس،امکاناتم مناسب،قیمت قطعات ارزون،رو اکثر قطعات نوشته GM

ببخشید ولی حرف شما خیلی بیشتر عوامانه هست. ماشینی که 40 سال کار کرده هر لحظه ممکنه یه جاییش خراب بشه و بهش اطمینانی نیست. 518 دوست شما هم معلوم نیس همین فردا که میره چالوس یهویی فرمون نبره......یا به دلیل فرسودگی زیاد یهو یکی از شیلنگهاش پاره نشه و ترمز خالی نکنه.....بخوای یه 518 رو الان رو پا جحمع کنیش و ماشین قابل اعتمادی بشه حداقل 12 تومن خرجشه.

مرد حسابی 40 ساله داره کار میکنه دیگه...چه انتظاری ازش داری؟

در ضمن دووو زمانی که سیلو رو ساخت عددی نبود توی خودرو سازهای جهانی.الانشم نیست..پس سیلو مقابل لوگان یا 206 هیچ مزیت خاصی نداره که اینجوری به به و چه چه میکنید. 10 سالم هست داره کار میکنه و اطمینان زیادی بهش نیست. با 24 تومن میشه یه 206 یا لوگان 4 ساله خرید حدوداً......حالا چرا باید بیای یه دوو با موتور ضعیف تر و 10 ساله بخری 18 تومن؟ چه مزیتی داره مثلاً> آب حوض میکشه؟؟؟؟؟؟

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
والا ماکه پراید داریم نه تو شهر نه تو جاده کم نیاورده 180تا هم باش رفتم عین خیالش نیست و خلی هم راضیم ازش
پرایدیکم دستکاری میخواد که بشه ماشین خوبی
ارتفاع زنی
لاستیک پهن و رینگ
ماکه2500کیلومتر باهاش رفتیم مسافرت هفته یش بجز کم جا بودنش هیچ ایراد دیگه ای نداشت
اما پولت برسه پژو بگیری که بهتره
اما پیکان و روا.......
بهتره توفکرش نری

بحث رفتن نیست داداشم بزاری خوب مال منم میره

بحث اینه که تو سربالایی چی ؟ همه پرایدا مثل مال شما هستند ؟
( احتمالا ماشین کاربرات هستش و شانست هم خوب دراومده)

وگرنه این انژکتورا و مخصوصا ایکس 100 ها جونشون در میاد

عوامانه صحبت نکنید لطفا

با این که خودم پراید سوارم تایید میشه

سواری خارجی یه چیز دیگست

1 هفته گالانت رفیقم دستم بود توش میشستی انگار ماشین سفارته
حساب کن ما داریم سوار چه فرقونایی میشیم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ببخشید ولی حرف شما خیلی بیشتر عوامانه هست. ماشینی که 40 سال کار کرده هر لحظه ممکنه یه جاییش خراب بشه و بهش اطمینانی نیست. 518 دوست شما هم معلوم نیس همین فردا که میره چالوس یهویی فرمون نبره......یا به دلیل فرسودگی زیاد یهو یکی از شیلنگهاش پاره نشه و ترمز خالی نکنه.....بخوای یه 518 رو الان رو پا جحمع کنیش و ماشین قابل اعتمادی بشه حداقل 12 تومن خرجشه.

مرد حسابی 40 ساله داره کار میکنه دیگه...چه انتظاری ازش داری؟

در ضمن دووو زمانی که سیلو رو ساخت عددی نبود توی خودرو سازهای جهانی.الانشم نیست..پس سیلو مقابل لوگان یا 206 هیچ مزیت خاصی نداره که اینجوری به به و چه چه میکنید. 10 سالم هست داره کار میکنه و اطمینان زیادی بهش نیست. با 24 تومن میشه یه 206 یا لوگان 4 ساله خرید حدوداً......حالا چرا باید بیای یه دوو با موتور ضعیف تر و 10 ساله بخری 18 تومن؟ چه مزیتی داره مثلاً> آب حوض میکشه؟؟؟؟؟؟

ای آقا ...چی بگم،یقین دارم تا حالا هیچکدوم از ماشینایی که گفتمو سوار نشدی
اولا که اون بی ام و مثال بود،بز ببینم ۲۰۶ که شما میگی برسه به ۱۵ سال روشن میشه کلا یا ن !
شما سیلو مدل ۸۲ رو بگیر،کلا ندتا شیلنگ در معرض پوسیدگی هست تو ماشین !؟ شیلنگ بنزین از باک،شیلنگ هایی که میان تو کاربرات یا انژکتور
والسلام،باقیشون مال روغنن که خطری ندارن و کم کم میشه نشتیشون رو دید و عوض کرد
این شیلنگ هایی که گفتمو عوض میکنی
شما یقینا از فنی ماشین هم اطلاعات نداری،هیچ ماشین نرمالی به یکباره فرمون نمیبره یا ترمز خالی نمیکنه،البته بریدن فرمون یا شکستن طبق رو در محصولاتی مثه پراید !! زیاد دیدم،همینایی که شما میگی بخر
بریدن میل فرمون هم که محاله تقریبا،مثلا در رفتن چرخ،که مال پلوس هاست،ببین عزیزم،پلوس که ی باره در نمیره که،از حدود یک دو هزار کیلومتر قبلش شروع میکنه به تق تق کردن های گوش خراش سر پیچ،یا سیبک صدای قلنج کردن میده تو ایست و حرکت
پس نگو ماشین دوست شما یهوویی فرمونش میبره !!! این حرفا رو فقط کسایی میزنن که تا حالا قطعات یه ماشینو از نزدیک ندیدن
یکی دیگه از بچه ها یه سیلو خریده مدل ۸۱ کارکرد ۱۱۰ هزارتا،سوارش شدم لذت بردم،اتاق بدون ذره ای صدا،سواری نرم،شیشه ها برقی،هر ۴ شیشه،نه مثه ۲۰۶ و و پراید و ال ۹۰ ای یک که ۳۰ میلیون پولشه شیشه های جلوش برقی باشه !
آنتن برقی،در باک برقی،نه مثه ال ۹۰ که باید ماشینو خاموش کنی،سوییچو دراری و بندازی به باک تا باز شه !!

شما اصلا آمار قیمت قطعات همون بی ام و رو که میگی داری ؟ چرا از رو هوا صحبت میکنی ؟
گیربکس کامل آلمانی،آکبند !!! قیمتش ۷۰۰ تومنه،گیربکس ال ۹۰ میدونی چنده عامو ؟ ۳و نیم ناقابل !
حالا گیربکس ال ۹۰ ممکنه همون اول که میندازی رو ماشین آب هویج بگیره،اما همون بی ام و تا ۴۰ سال گیربکسش بیمه شده !
شما کل یدونه ۵۱۸ سالم رو نهایتا با ۳ میلیون خرج میتونی عروسکش بکنی،عروسک ها !

اینو بدون هیچ ماشینی یهویییی جاییش خراب نمیشه ! علایم داره،تابلوس،البته برا کسی که صداها رو بشناسه،و قطعاتو بدونه ،نه خانوما که مثلا میان استارت میزنن بعد زنگ میزنن خونه میگن الوووو ،بابا ماشین جلوش ده بخار میکنه،میگی آمپر آب کجاس،میگه اون بالاس یه چراغ قرمزم این تو روشنه !! عکسه یدونه روغنه !!!
بعد شما پشت تلفون میفهمی که ماشین یاتاقن زده،آب روغنم قاطی کرده :-D
حالا مثلا یه ساعت پیشش کشش ماشین کم شده بوده،گاز نمیهورده،فن یک سره روشن بوده و آمپر هم اومده بوده بالا ها ... از ماه پیشم ماشین روغن ریزی داشته و کاپوتم اگر میزدن بالا میدیدن که دور در رادیات روغن گرفته و بغل در سوپاپ هم خیس روغنه ... !!!

اگه شما از این دسته ای که فقط استارت میزنن و ماشین رو موقعی میبرن تعمیر که از حرکت وایمیسته،بله،برو همون پراید بخر که امداد خودرو سایپا یار و یاور شماس.که احتمالا همینی،پس فرمایشت درسته،با همون ماشینای داخلی حال کن

لازم بذکره که من خودم ماشین مونتاژ داخل سوارم،بابامم لگن(لوگان) سوره :-D پس بدونید که خودم خارجی سوار نیستم که بخوام تعصب داشته باشم،اما خارجی سوها رو دوست دارم :-D

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
اولا که اون بی ام و مثال بود،بز ببینم ۲۰۶ که شما میگی برسه به ۱۵ سال روشن میشه کلا یا ن !
شما سیلو مدل ۸۲ رو بگیر،کلا ندتا شیلنگ در معرض پوسیدگی هست تو ماشین !؟ شیلنگ بنزین از باک،شیلنگ هایی که میان تو کاربرات یا انژکتور
شما یقینا از فنی ماشین هم اطلاعات نداری،هیچ ماشین نرمالی به یکباره فرمون نمیبره یا ترمز خالی نمیکنه،البته بریدن فرمون یا شکستن طبق رو در محصولاتی مثه پراید !! زیاد دیدم،همینایی که شما میگی بخر
بریدن میل فرمون هم که محاله تقریبا،مثلا در رفتن چرخ،که مال پلوس هاست،ببین عزیزم،پلوس که ی باره در نمیره که،از حدود یک دو هزار کیلومتر قبلش شروع میکنه به تق تق کردن های گوش خراش سر پیچ،یا سیبک صدای قلنج کردن میده تو ایست و حرکت
پس نگو ماشین دوست شما یهوویی فرمونش میبره !!! این حرفا رو فقط کسایی میزنن که تا حالا قطعات یه ماشینو از نزدیک ندیدن
یکی دیگه از بچه ها یه سیلو خریده مدل ۸۱ کارکرد ۱۱۰ هزارتا،سوارش شدم لذت بردم،اتاق بدون ذره ای صدا،سواری نرم،شیشه ها برقی،هر ۴ شیشه،نه مثه ۲۰۶ و و پراید و ال ۹۰ ای یک که ۳۰ میلیون پولشه شیشه های جلوش برقی باشه !
آنتن برقی،در باک برقی،نه مثه ال ۹۰ که باید ماشینو خاموش کنی،سوییچو دراری و بندازی به باک تا باز شه !!

شما اصلا آمار قیمت قطعات همون بی ام و رو که میگی داری ؟ چرا از رو هوا صحبت میکنی ؟
گیربکس کامل آلمانی،آکبند !!! قیمتش ۷۰۰ تومنه،گیربکس ال ۹۰ میدونی چنده عامو ؟ ۳و نیم ناقابل !
حالا گیربکس ال ۹۰ ممکنه همون اول که میندازی رو ماشین آب هویج بگیره،اما همون بی ام و تا ۴۰ سال گیربکسش بیمه شده !

اینو بدون هیچ ماشینی یهویییی جاییش خراب نمیشه ! علایم داره،تابلوس،البته برا کسی که صداها رو بشناسه،و قطعاتو بدونه ،نه خانوما که مثلا میان استارت میزنن بعد زنگ میزنن خونه میگن الوووو ،بابا ماشین جلوش ده بخار میکنه،میگی آمپر آب کجاس،میگه اون بالاس یه چراغ قرمزم این تو روشنه !! عکسه یدونه روغنه !!!
حالا مثلا یه ساعت پیشش کشش ماشین کم شده بوده،گاز نمیهورده،فن یک سره روشن بوده و آمپر هم اومده بوده بالا ها ... از ماه پیشم ماشین روغن ریزی داشته و کاپوتم اگر میزدن بالا میدیدن که دور در رادیات روغن گرفته و بغل در سوپاپ هم خیس روغنه ... !!!

اگه شما از این دسته ای که فقط استارت میزنن و ماشین رو موقعی میبرن تعمیر که از حرکت وایمیسته،بله،برو همون پراید بخر که امداد خودرو سایپا یار و یاور شماس.که احتمالا همینی،پس فرمایشت درسته،با همون ماشینای داخلی حال کن

لازم بذکره که من خودم ماشین مونتاژ داخل سوارم،بابامم لگن(لوگان) سوره :-D پس بدونید که خودم خارجی سوار نیستم که بخوام تعصب داشته باشم،اما خارجی سوها رو دوست دارم :-D

تایید میشه داداش

من ماشینمو صفر از کارخونه در آوردم به دو هزارتا نکشید گیربکس رو باز کردم برای تعویض دیسک و صفحه

چون لرزش داشت و من تو کتم نمیرفت

120 تومن دادم دایکن بستم خیالم راحت بشه

این بی شرفا چرا نباید از اول لا اقل دیسک و صفحه رو خوب بزارن ؟

من پول پراید داشتم بهترین گزینه برام این بود

بیشتر داشته باشم ماشین خارجی سالم

پیدا نشه نهایتا 405 میخرم

ابدا سمت 206 های سری جدید وطنی نمیرم

پراید پیششون شرف داره

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
دوستانی که میگن ماشین هایی مثه 518 و دوو دیگه خوب نیستن فک نکنم تا حالا اصن سوار ماشین نشدن که دارن این صحبت رو میکنن ( ببخشید رک گفتم )
ماشینی مثه بیوک ، کادیلاک و بی ام و رو با پراید مقایسه میکنید ؟؟؟ به نظر من این کار میتونه توهین بزرگی به دارندگان این جور خودروها باشه
آقا اصن سمت پراید نرو

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
عوامانه صحبت نکنید لطفا

عجب تاپیکی شد
100% خارجی تمیز گیرت بیاد خیلی عالیه امروز یکی از بچه ها یه سیلو بدون رنگ خیلی تمیز مدل 80 داشت میگفت 18 تومن نمیدونم میارزه این مبلغ یا نه ولی خیلی دلم میخواست پول میداشتم میخریدمش در ضمن در جواب عزیزی که میگفت مشکل قطعات داره بگم تو شهر ما که کوچیک هم هست کل قطعات سیلو راحت پیدا میشه و اصلا مشکل قطعه نداره
من الان خودم پراید دارم برا همین تو پست قبلیم گفتم پراید نخر چند دلیل دارم براش
اولی همه میدونن امنیت نداره تو نزنی یکی بهت میزنه و مکافات
دوم بغیر از مدلهای جدید که مسلما به بودجه شما نمیخوره سر و صدای موتور میاد تو اتاق - تو دست انداز کلی سر و صدا داره جنس فابریکش خرابشه دردسر داری من سر یه دست آینه بغل که شکست مجبور شدم به تعویض تا الان دوباره دیگه عوض کردم - ماشین نرمی نیست و سبکه
نطر من اگه قرار به خارجی باشه و شما بتونی کمی افزایش بودجه بدی
سیلو - پروتون ویرا و از داخلی ها هم حتما اگه میخوای بخری تا 13 تومن یه 405 مدل 84 تمیز میشه خرید حتی اگه نمیتونی افزایش بودجه بدی کمی صبر کن تا بیاد رو پولت و بشه خرید

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
دوستانی که میگن ماشین هایی مثه 518 و دوو دیگه خوب نیستن فک نکنم تا حالا اصن سوار ماشین نشدن که دارن این صحبت رو میکنن ( ببخشید رک گفتم )
ماشینی مثه بیوک ، کادیلاک و بی ام و رو با پراید مقایسه میکنید ؟؟؟ به نظر من این کار میتونه توهین بزرگی به دارندگان این جور خودروها باشه
آقا اصن سمت پراید نرو

بله داداش درسته

پراید فقط واسه دانشجویی به درد میخوره که مصرف داخل شهری داره و هزینه و خرج ماهانه ماشین براش مهم هستش

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
نر منو بخواید پراید هم ماشین خوبیه ولی نه امنیت داره نه سرعت نه شتاب
مثلا من با پزو راحت 170 رو میرم
اما پراید با دنده 4 140 میری بعد میزنی پنج پات تا ته رو گازه ولی سرعت کم میشه!!!1
ایمنی هم افتضاح
ترمزاش که اصلا خوب نیس
من چند هفته پیش سر همین ترمز با اینکه بهترین لنت موجود بازار رو انداختم(کره ای) زدم به یه موتوری از پشت
بماند که اون مقصر بود
اما کاپوت ماشینمون گوشش داغون شد!!!!

دوستان کسی سیلو یا 405 گاز سوز سراغ داره مارو بی نصیب نزاره
یاعلی

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
والا من فقط در پراید مشکل امنیت و سر و صدای زیادش اذیتم میکنه وگرنه برای بنده
باهاش با 4سرنشین و صندوق عقب هم پر وسیله 180 تا رو کامل پر کردم
با دنده 3 راحت 130 تا رو پر میکنم
ترمزهاش هم تا الان عالی بوده جاهایی بوده که جوری عمل کرده خودم تعجب کردم
موتور پراید نسبت به وزنش عالیه
ولی خب دیگه همه معایبش رو میدونن

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

اینا نظر شماست..یه چرخ پراید میارزه به بیوک مدل 55 که صدی 25 تا مصرف میکنه و ایمنیش با پراید فرق خیلی زیادی نداره. از نظر من ماشینی که کارکردش 100 تا رد کرد دیگه وقت رد کردنش هست. ماشین باید طوری باشه که اگه همین الان تصمیم بگیری 1000 کیلومتر باهاش راه بری بدون دغدغه بپری پشتش و استارت بزنی و برو که رفتی. نه اینکه همش بترسی نکنه فلان جاش خراب بشه.

ماشینهای قدیمی دیگه عمرشون رو کردند و یه عده نمیتونن با این کنار بیان. درسته بیوک ماشین خوبیه ولی نه برای استفاده روزانه و رفتن سر کار و پارک....منم دوست داشتم یه بیوک داشتم واسه عشقش که هفته ای یه بار میاوردمش بیرون.

در ضمن سیلو یه لگن کره ای هست که مونتاژ ایران شده و نمیدونم چی داره که اینهمه ازش تعریف میکنید...والا یکی از دوستانم چند سال پیش یدونه داشت و من حس نکردم فرق زیادی با سمند داره.....البته سمند بازم از سیلو بهتره.

فقط ماشینهای اروپایی و ژاپنی و آمریکایی هستند که تا حداکثر 20 سال میشه روشون حساب کرد و کره ای ها بعد از 10 سال لگنی بیش نیستند.

در ضمن درست نیست نشناخته در مورد کسی اینجوری با اطمینان صحبت کرد.

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
من سال 87 ی پراید صفر خریدم8.600تومان سفارشی پشت ویترین بود فرمون هیدرولیک گاز سوز کارخونه ای تا چند روز پیش هم داشتم فقط ی بار صفحه کلاج عوض کردم دنده 2تا 90تا دنده3تا140تا کشیدم هرگز هم از160تا بیشتر نرفتم یعنی فقط یبار رفتم اینو میخواستم بگم که تا حالا هیچ خرجی واسش نکردم فقط بموقع روغن عوض کردم بی رنگ فقط با چنتا خطو خال فروختم 12تومن/2تومن روش گذاشتم 131خریدم هیدرولیک ترمز ای بی اس//پیشنهاد من اینه اگه پراید میگیری ای بی اس بگیر//پراید ماشینه خوبیه بشرطی که رانندش باشی/من ک 5 سالی داشتم187هزار کیلومتر هم راه رفتم باهاش

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اینا نظر شماست..یه چرخ پراید میارزه به بیوک مدل 55 که صدی 25 تا مصرف میکنه و ایمنیش با پراید فرق خیلی زیادی نداره. از نظر من ماشینی که کارکردش 100 تا رد کرد دیگه وقت رد کردنش هست. ماشین باید طوری باشه که اگه همین الان تصمیم بگیری 1000 کیلومتر باهاش راه بری بدون دغدغه بپری پشتش و استارت بزنی و برو که رفتی. نه اینکه همش بترسی نکنه فلان جاش خراب بشه.

ماشینهای قدیمی دیگه عمرشون رو کردند و یه عده نمیتونن با این کنار بیان. درسته بیوک ماشین خوبیه ولی نه برای استفاده روزانه و رفتن سر کار و پارک....منم دوست داشتم یه بیوک داشتم واسه عشقش که هفته ای یه بار میاوردمش بیرون.

در ضمن سیلو یه لگن کره ای هست که مونتاژ ایران شده و نمیدونم چی داره که اینهمه ازش تعریف میکنید...والا یکی از دوستانم چند سال پیش یدونه داشت و من حس نکردم فرق زیادی با سمند داره.....البته سمند بازم از سیلو بهتره.

فقط ماشینهای اروپایی و ژاپنی و آمریکایی هستند که تا حداکثر 20 سال میشه روشون حساب کرد و کره ای ها بعد از 10 سال لگنی بیش نیستند.

در ضمن درست نیست نشناخته در مورد کسی اینجوری با اطمینان صحبت کرد.

بچه ها خودتون پاسخ دادن رو ببینید و قضاوت کنید،دیگه من چی یگم
کسی که میگه ایمنی بیوک با پراید خیلی فرق نداره :-D
بله،ماشین کره ای آشغاله ولی ۲۰۶ چینی آشغال نیست
در ضمن عمویی بیوک تو شهر ۱۷ میسوزونه و تو جاده ۱۳
میگم معلومات نداری براساس شنیده هات حرف میزنی بخاطر همینه

تو یه نفر واسه من پیدا کن از سیلو ناراضی باشه،فقط یه نفر
به هر حال هرکس نظری داره،شمام بیا اینجا حرفاتو بزن،خواننده خودش میفهمه کدوم رو انتخاب کنه

ZART

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پراید مدل 87 تمیز میتونین بخرین

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
سلام
نر منو بخواید پراید هم ماشین خوبیه ولی نه امنیت داره نه سرعت نه شتاب
مثلا من با پزو راحت 170 رو میرم
اما پراید با دنده 4 140 میری بعد میزنی پنج پات تا ته رو گازه ولی سرعت کم میشه!!!1
ایمنی هم افتضاح
ترمزاش که اصلا خوب نیس
من چند هفته پیش سر همین ترمز با اینکه بهترین لنت موجود بازار رو انداختم(کره ای) زدم به یه موتوری از پشت
بماند که اون مقصر بود
اما کاپوت ماشینمون گوشش داغون شد!!!!

دوستان کسی سیلو یا 405 گاز سوز سراغ داره مارو بی نصیب نزاره
یاعلی

من ترجیح میدم دیسکی باشه تا ABS

دیروز یه ریو زد رو ترمز من دنده دو زدم رو ترمز

ترمز زیر پام خالی شد

ماشین رو در نمیاوردم داغون میشد
با تعویض یه چراغ جلو حل شد چون فقط چراغ جلوم شکست

والا من فقط در پراید مشکل امنیت و سر و صدای زیادش اذیتم میکنه وگرنه برای بنده
باهاش با 4سرنشین و صندوق عقب هم پر وسیله 180 تا رو کامل پر کردم
با دنده 3 راحت 130 تا رو پر میکنم
ترمزهاش هم تا الان عالی بوده جاهایی بوده که جوری عمل کرده خودم تعجب کردم
موتور پراید نسبت به وزنش عالیه
ولی خب دیگه همه معایبش رو میدونن

میشه مدل دقیق ماشینتون رو بدونم ؟

عجب تاپیکی شد
100% خارجی تمیز گیرت بیاد خیلی عالیه امروز یکی از بچه ها یه سیلو بدون رنگ خیلی تمیز مدل 80 داشت میگفت 18 تومن نمیدونم میارزه این مبلغ یا نه ولی خیلی دلم میخواست پول میداشتم میخریدمش در ضمن در جواب عزیزی که میگفت مشکل قطعات داره بگم تو شهر ما که کوچیک هم هست کل قطعات سیلو راحت پیدا میشه و اصلا مشکل قطعه نداره
من الان خودم پراید دارم برا همین تو پست قبلیم گفتم پراید نخر چند دلیل دارم براش
اولی همه میدونن امنیت نداره تو نزنی یکی بهت میزنه و مکافات
دوم بغیر از مدلهای جدید که مسلما به بودجه شما نمیخوره سر و صدای موتور میاد تو اتاق - تو دست انداز کلی سر و صدا داره جنس فابریکش خرابشه دردسر داری من سر یه دست آینه بغل که شکست مجبور شدم به تعویض تا الان دوباره دیگه عوض کردم - ماشین نرمی نیست و سبکه
نطر من اگه قرار به خارجی باشه و شما بتونی کمی افزایش بودجه بدی
سیلو - پروتون ویرا و از داخلی ها هم حتما اگه میخوای بخری تا 13 تومن یه 405 مدل 84 تمیز میشه خرید حتی اگه نمیتونی افزایش بودجه بدی کمی صبر کن تا بیاد رو پولت و بشه خرید

اتفاقا مدلای جدیدم صدای موتور تو اتاق میاد قشنگ

داداش گلم از من به تو یه توصیه

هر کاری دوست داری بکنی و هر ماشینی میخوای بخری فقط نهایتا تا ده روز آینده هرچی میخری بخر چون

اینجور که بوش میاد دوباره میخوان یه کوچولو گرون کنند

حرف عوام رو هم گوش نکن

تو این مملکت باید خلاف جهت عوام حرکت کنی

یه مثال

وقتی حرف از جنگ بود و همه سهامشون رو میفروختن من رفتم سهم خریدم 480 تومن

الان سهمم شده 780 تومن

در کمتر از 20 روز

حالا تو تا تهش بخون

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
من خودم با دنده 3 رفتم 125 تا
ولی باز نمیشه گفت پراید خیلی خوبه و فلان و به همان
shabgard67 عزیز نظرت راجع به بی ام و (518 و 320) سیلو و سیناد چیه؟؟
کدومش آیا

MOH3NDiEGO

Registered User
لایک‌ها
4

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
من ترجیح میدم دیسکی باشه تا ABS

دیروز یه ریو زد رو ترمز من دنده دو زدم رو ترمز

ترمز زیر پام خالی شد

ماشین رو در نمیاوردم داغون میشد
با تعویض یه چراغ جلو حل شد چون فقط چراغ جلوم شکست

میشه مدل دقیق ماشینتون رو بدونم ؟

اتفاقا مدلای جدیدم صدای موتور تو اتاق میاد قشنگ

داداش گلم از من به تو یه توصیه

هر کاری دوست داری بکنی و هر ماشینی میخوای بخری فقط نهایتا تا ده روز آینده هرچی میخری بخر چون

اینجور که بوش میاد دوباره میخوان یه کوچولو گرون کنند

حرف عوام رو هم گوش نکن

تو این مملکت باید خلاف جهت عوام حرکت کنی

یه مثال

وقتی حرف از جنگ بود و همه سهامشون رو میفروختن من رفتم سهم خریدم 480 تومن

الان سهمم شده 780 تومن

در کمتر از 20 روز

حالا تو تا تهش بخون
مدلش 85 هست اونم نیمه اول سال
والا من 3 روز پیش یکی از دوستام یه SE گرفته بود سوار شدم خدایی خیلی خیلی نرم بود و صدای موتور اصلا نمیومد تو اتاق با اینکه مثل ماشین خودم گاز میدادم ولی خب گفتم شاید برای نو بودنش هم بوده
اگه پول باشه مگه آدم مرض داره سوار پراید بشه همش سر بی پولیه وگرنه الانشم به زوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا