• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آقا حسین عزیز، با توجه به تجربه ای که تو بیزی داشتین یه مشاوره به ما بدین، :)
تو این مدت زمانی که تو بازار بودین چه کاری بیشترین سوددهی رو در سریع ترین زمان ممکن براتون داشته؟ (جدا از تمام سختی ها و مشکلاتش)
کدوماشون با ریسک بالا و سرمایه پایین، ولی سود بیشتری داشتن؟
tnx

آخه تو زمانی که اون بیزنس انجام میشه شرایط اقتصادی کشوز مهمه ولی سوال شما در بورس برای من اتفاق افتاده (البته خودم انجام ندادم) و اطلاعات خاصی راجع به بورس ندارم، اما شما یه روز کاری برو پارکینگ بورس خودت میبینی چه خبره توش، البته اگر کسی سنش پایین باشه و هدف خاصی رو تو زندگیش دنبال نمیکنه و فرصت داره بخواد بره تو بورس و کار یاد بگیره من تضمین میکنم با سرمایه پایین و بعد از وقت گذاشتن و یاد گرفتن نکات مهم بعد از 5 سال بیشترین سوددهی رو داشته باشه، البته بازم تاکید می کنم که به شرایط اقتصادی و میزان یادگیری اون فرد بستگی داره.

و در این مملکت متاسفانه در حال حاضر به جای اینکه تولید بیشترین سود رو داشته باشه فعلا ساخت و ساز بیشترین سود رو داره که البته سرمایه میخواد و یک نفر که شما ازش کار یاد بگیرید و بعد وارد این کار بشین خودتون مستقیم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
عزیز دلم ! حسنی آقا به قول شما ، برای من مهم نیست. میتونه از صبح تا شب انقدر خالی ببنده که جونش بالا بیاد . به من چه مربوطه ؟ من فقط هر وقت احساس میکنم که سناریوی جدیدی در راهه که یک ظلمت جدیدی ساخته بشه ، طبق وظیفه انسانی اطلاع رسانی میکنم.

پ.ن: به نظر شما طبیعیه که یک کاربر جدید که حتی نمیدونه "پی تی" چیه :D ، بدون اینکه سابقه قبلی از من داشته باشه ، به صورت خودجوش به پستهای من که مستقیما مخاطبش بوده ،جواب نده ؟ و جالبه که دقیقا در دوره ای که این تاپیک پایین رفته بود و دیگه کسی رغبتی به این مسخره بازیا نشون نمیداد ، پیداش شد با کوله باری از تعریف و تمجید از...:D .

خب از اين دعواهاي مجازي تو نت زياده و ماهايي كه شب و روز تو نت هستيم تعجب نمي كنيم. منم فك مي كنم بايد به شعاراي حسين آقا توجه كنيم و رعايتشون كنيم.
اما يه توضيح كوتاه بد نيست. ببين دوست عزيز كاربر ftec شما هم درست مي گي و هم درست نمي گي. ممكنه همه اين بدبيني هايي كه ميگي درست باشه و يا نه. اما اينا مهم نيست. تبادل مالي كه انجام نميشه. اگر قرار بر اين باشه، همونطور كه حسين آقاي واقعي يا مجازي و يا drekester و خيلياي ديگه لابلاي نوشته هاشون اشاره مي كنن، بايد مبادله با شرايط رسمي و كاملا قانوني انجام بشه. اگه كسي بخواد نديده و نشناخته ارقامي رو مبادله كنه كه كلا تو باغ نيست و چه تو نت يا تو دنياي واقعي سه سوت هستي خودش و بلكه اطرافيانش رو به باد ميده. پس اين پست هاي شما كه از جنس ترمز زدنه بستگي به نوع رانندگي هر كسي داره شما خيلي نگران اينا نباش.
اما اگه بخوام محتواي نوشته هات رو از نظر رفتار شناسي تحليل كنم نتايج خوبي نشون نميده. كلا بنظرم دو فاز متفاوت رو لابلاي نوشته هات دنبال مي كني كه با هم در تضاد هستن.

اول نمي خواي باور كني كه يه چيزايي تو اين تايپيك درستن و خوب يه چيزايي هم نه. فرض اول شما اينه كه كلا همه چيز دروغه.
دوم سيگنالهاي قوي تو اين تايپيك ديده مي شه كه يه چيزايي واقعا درستن. بخصوص تبادل تجاربي كه همشون با آدرس دقيق داده ميشن. شما هم اينو ميدونيد. پس دوس داري جبران كني و از اين فاز منفي بياي تو فاز مثبت. اما بازم فاز منفي نمي ذاره. پس دچار تضاد در تشخيص و تصميم گيري شدي. نتيجه اش هم همينه كه كمي گيج شدي و ترجيح ميدي بزني به سيم آخر.

خب قصد نصيحت كردن ندارم. فقط پيشنهاد مي كنم موضوع به اين سادگي رو كش نده. اگه اينجا نتوني با خودت كنار بياي، تو زندگي واقعي و با ديگرون مي خواي چكار كني.
خروج از اين تضاد هم خيلي ساده است.

فك كن همه چي 50-50 است. اصن مهم نيست كه حسين يا حسني يا هر چي واقعي باشه. 4 ميليارد تومن يا يورو باشه. تهران يا ... اينا مهم نيستن. اوني كه مهمه اينه كه اينجا يه عده دارن اطلاعات با هم رد و بدل مي كنن كه خداييش من هيچ جايي مشابهشو نديدم. يه مثال بزنم:

دو روز پيش ديدم يه جايي نوشته بود ويلا در شمال براي فروش داريم. صحبت كردم از اينكه جا و متراژ و شرايط و قيمت چقده. هيچي هم نميدونستم. طرف هم با كمال حوصله جواب داد. قانع شدم. فقط يه چيز تو اين تايپيك يادم اومد كه حسين آقا (حالا چه مجازي و چه واقعي، مهم نيست) گفته بود قيمت ملك در شمال تو بهار و تابستون ميره رو اوج و پاييز و زمستون افت مي كنه. سريع به طرف گفتم اين قيمت كه ميگي واسه الانه. خبر دارم كه بعد تعطيلات افت مي كنه. اگه خواستم بيام، اونموقع ميام كه به قيمت درست بهم بفروشي. مث يه لاستيك تراكتور كه پنچر بشه رفت تو لاك. هيچي نتونست بگه چون زدم تو هدف. چطور؟ بكمك اطلاعات درستي كه حسين آقا اينجا گذاشته بود.
خوب به نظرت اينا اشكال داره؟

ايشالا كه همگي شما موفق باشين و به اين مكالمه با ارزش ادامه بدين. قربون همتون.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
خب سلام و صبح بخير به حسين آقا و همه دوستان.
كل مطالب رو خوندم. به عنوان جمع بندي از اونا مطالب زير رو لازم ميدونم:
1- رقم صوري مورد بحث براي فقط سرمايه گذاري و كار مورد پرسش است. خريد خونه و ماشين و مغازه و اينا قبلا انجام شدن و رقم مورد بحث فقط در راستاي شناخت و ورود به بازارهاي جديد مورد بحثه.
2- فعاليت هاي كليدي درآمدزا براي همه شناخته شدن و در دست اقدام هستن. پس بايد راجع به موضوعات غيرتكراري بحث دنبال بشه.
3- ترجيح به كارهايي هست كه زودبازده باشند. طبعا مهم ترين اين كارها، يه جور دلالي و تجارته و نه توليد.
4- از ايده يا ايده هاي درآمدزا حمايت مالي و بلكه همكاري عملي انجام ميشه. بسته به زمينه كار و سرمايه گذاري، روابط و تجارب متنوع و زيادي وجود داشته و يا قابل دسترسه.
5- حسين آقا و چندتا از كاربرا، حرفه اي هستن. آماتورها بهتر ياد بگيرن بعد، كم كم بيان تو گود. خود من آماتورم.
اگه اينايي كه گفتم درست باشن پس يه پيشنهاد متفاوت براي دوستان دارم:

وقتي صحبت از سرمايه ميشه، اولين ضرورت، تامين امنيت سرمايه است. پس پيشنهاد اول من اينه كه هر قدر سرمايه وسط گذاشتين، 50 درصدشو براي تضمين امنيت همش بذارين كنار!!! يعني چي؟ خوب شرايط هميشه ممكنه ناپايداريهايي داشته باشه. توي موج هاي ناگهاني ممكنه صدمات جبران ناپذيري ببار بياد. طبيعيه كه يه تاجر باتجربه، فقط با نصف سرمايه اش قمار كنه. اما چطور؟
1- 50% سرمايه رو يه جاي باثبات ذخيره كنين. يعني يه جاي خوب در يه سرمايه گذاري تضميني و كم سود.
2- روي خودتون سرمايه گذاري رو ببرين بالا. دوره هاي كاربردي بگذرونيد، روابط را با منابع موثر تقويت كنين و از اينجور چيزا كه بهتر از من مي دونين. اينطوري قدرت خودتون را بدون وابستگي محض به پول افزايش ميدن تا اگه مشكل مالي پيش اومد، بلد باشين چطور و با كمك چه افراد يا روش هايي اونو جبران كنين.

اما در مورد 50% بعدي، بتدريج ميگم. بدونم ايده هام بدرد كسي ميخوره و ميتونه بهش سود برسونه، خوشحال ميشم. اگه كپي رايتشو بده كه ديگه تمام انرژيمو روي كار ميزارم تا منافع دو جانبه بيشتر و بيشتر بشه. اما ايده دادن، سخته. بخصوص اگه قرار باشه ايده هاي درستي بدين، بايد خيلي اونو بپزين و صبر داشته باشين. بعد از كوچيك شروع كنين، تجربه كنين، اطلاعات بگيرين و روابط ايجاد كنين، و بتدريج اونو توسعه بدين. آخرشم بايد بدونيد كه سقف اون كار كجاست تا انتظار غير عادي براي نتايج نهايي نداشته باشين.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
وقتي صحبت از سرمايه ميشه، اولين ضرورت، تامين امنيت سرمايه است. پس پيشنهاد اول من اينه كه هر قدر سرمايه وسط گذاشتين، 50 درصدشو براي تضمين امنيت همش بذارين كنار!!! يعني چي؟ خوب شرايط هميشه ممكنه ناپايداريهايي داشته باشه. توي موج هاي ناگهاني ممكنه صدمات جبران ناپذيري ببار بياد. طبيعيه كه يه تاجر باتجربه، فقط با نصف سرمايه اش قمار كنه. اما چطور؟
1- 50% سرمايه رو يه جاي باثبات ذخيره كنين. يعني يه جاي خوب در يه سرمايه گذاري تضميني و كم سود.

من در این مورد اینجوری فکر می کنم که در تجارت مواقعی پیش میاد که به نظر من واقعا فرصته یعنی اگر انجامش بدی (البته سلیقه ای هم هست ممکنه از دید یه نفر دیگه همون فرصت ریسک باشه) ضمن اینکه باید 100% سرمایه رو درگیر کنی و سود هنگفتی ببری که شاید از این فرصتا 2 یا 3 بار برای کسی پیش بیاد ولی بله در این جور تجارتا هیچ تضمینی وجود نداره یعنی ممکنه صفر هم بشید البته به نوع جنسی که خریداری میشه این قضیه مرتبط هست ، به قول یکی از دوستان ریسک می کنیم نهایت جنس هم زیر بالشمونه نه خراب میشه نه از بین میره با سود کمتر یا نهایت زیر قیمت ردش می کنیم.

- روي خودتون سرمايه گذاري رو ببرين بالا. دوره هاي كاربردي بگذرونيد، روابط را با منابع موثر تقويت كنين و از اينجور چيزا كه بهتر از من مي دونين. اينطوري قدرت خودتون را بدون وابستگي محض به پول افزايش ميدن تا اگه مشكل مالي پيش اومد، بلد باشين چطور و با كمك چه افراد يا روش هايي اونو جبران كنين.

دقیقا همینه، بحث اعتباره، با اعتبار به راحتی میشه پول و ثروت کسب کرد ولی با پول نمیشه اعتبار رو خرید، شما تا خاک یه کاری رو نخورید و شما رو 4 نفر نشناسن یا کاری رو درست انجام ندید، بعد از یه مدتی تنها میشین. اونموقع دیگه پول براتون بی ارزشه،مگر 4 نفر که به خاطر پول شما با شما ارتباط داشته باشن و از همه بدتر اینجاس که شما خودتون میدونید که اونها برای پول شماس که شما رو میخوان و این همیشه اذیتتون میکنه.

اما در مورد 50% بعدي، بتدريج ميگم. بدونم ايده هام بدرد كسي ميخوره و ميتونه بهش سود برسونه، خوشحال ميشم. اگه كپي رايتشو بده كه ديگه تمام انرژيمو روي كار ميزارم تا منافع دو جانبه بيشتر و بيشتر بشه. اما ايده دادن، سخته. بخصوص اگه قرار باشه ايده هاي درستي بدين، بايد خيلي اونو بپزين و صبر داشته باشين. بعد از كوچيك شروع كنين، تجربه كنين، اطلاعات بگيرين و روابط ايجاد كنين، و بتدريج اونو توسعه بدين. آخرشم بايد بدونيد كه سقف اون كار كجاست تا انتظار غير عادي براي نتايج نهايي نداشته باشين.

متاسفانه با توجه به مسایلی که در ایران برای کسانی که اعتماد کردن و براشون مشکل پیش اومده دیگه به نظر من البته کسی این ریسکو نمیکنه که کپی رایتش رو هم بده مگر اینکه خودش رو شریک بدونه و یک قرارداد سفت و محکم هم در این زمینه ببنده و ضمن اینکه سوابق کاری شما رو هم رصد میکنه، در ایران متاسفانه ثروتمندانی هستند که منتظر دزدی فرصت دیگران و یا ایده و ... هستند، برای همین ممکنه اید شما رو که دارید زحمت می کشید برای رشد دادنش و حتی میرید مشورت میکنید به راحتی استفاده میکنن و برای شما هم هیچ حقی قائل نیستن، پس یادتون باشه در ایران حتما باید ایده رو برای خودتون بپزین و برای دیگران مثال گنگی بزنید که حتی خودشون هم نتونن استفاده کنن مگر اینکه شخص مشاور و متمول براتون مثل یک پدر باشه و یا اعتقاداتی داشته باشه که دور نزنه، بعضی هارو من دیدم که به دزدیدن ایده و حق دیگران میگن فرصت عالی! پس مراقب باشید

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مشکل شما اینه که دیگران رو به راحتی متهم می کنید ولی خودتون .... و در مورد Bank of Spain قرار بود کاری انجام بدید برای دوستان ، تا اونجاییکه من اطلاع دارم کاری از طرف شما انجام نشده.

http://forum.persiantools.com/t212732-page25.html#post4666738

http://forum.persiantools.com/t212732-page25.html#post4678551

http://forum.persiantools.com/t212732-page23.html#post4624057

اولا که این پستها که کوت کردی که هیچ ربطی به اون موضوعی که نوشتی نداره ! :D . من یه سوال از اون آقا پرسیدم ، حتی وقت نشد بهش تلفن بزنم ! ضمنا از اولشم میدونستم اینکاره نیست. من اینجوریم که طرف مقابلم اولین لاف بیخودی که بزنه ، 80 درصد اعتمادم بهش از بین میره.
ثانیا من که تا حالا اسم bank of spain رو نشنیدم ، شاید شما که دفتر تو اسپانیا داری ، جدیدا بانک هم تاسیس کردی :D
ثالثا من یک بررسی آماری انجام دادم که ببینم میصرفه که برای بچه هایی که مشکل حساب بانکی خارجی دارن ، حساب در اسپانیا باز کنم یا خیر ... هیچ قولی به کسی ندادم .... تمام نوشته های من هست ! . در آخر به این نتیجه رسیدم که خیر ، انجام این کار دردسرش به سودش نمیرزه . عزیزم هر چی میخوای پستهای قبلی منو زیر و رو کن . از من هیچی در نمیاد . خیالت راحت . چون من اصولی و با شخصیت واقعی و دفتر واقعی و شماره تلفن ! :D کار میکنم نه با یاهو مسنجر و توهم .
ضمنا اون آیدی جدیده هم تا من دستشو رو کردم ، دیگه پیداش نیست . خواهشا به شعور مردم توهین نکن. از اون تابلو تر دیگه نمیشد.:D. بذار این تاپیک بره پایین ، هم خودت راحت بشی هم وقت مردمو بیخودی نگیری.

پ.ن: هر چی دوست داری به من توهین کن ، به امضات حواله کن ، هر کاری دوست داری بکن .بچه های اینجا بی تجربن ، وظیفه افراد با تجربست که نذارن "ظلمت" ساخته بشه;)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خب از اين دعواهاي مجازي تو نت زياده و ماهايي كه شب و روز تو نت هستيم تعجب نمي كنيم. منم فك مي كنم بايد به شعاراي حسين آقا توجه كنيم و رعايتشون كنيم.
اما يه توضيح كوتاه بد نيست. ببين دوست عزيز كاربر ftec شما هم درست مي گي و هم درست نمي گي. ممكنه همه اين بدبيني هايي كه ميگي درست باشه و يا نه. اما اينا مهم نيست. تبادل مالي كه انجام نميشه. اگر قرار بر اين باشه، همونطور كه حسين آقاي واقعي يا مجازي و يا drekester و خيلياي ديگه لابلاي نوشته

اول که پی تی نمیدونستی چیه ! حالا هم اسمها رو عوضی مینویسی - به این شکل تابلو- که بگی اینجا خیلی غریبی ؟ :D . برو عزیزم. شما همون 2 روزی که جواب همرو میدادی الا من ! لو رفتی. هرکی آیکیوش از چغندر بالاتره فهمید قضیه چیه

پ.ن: اگر آیدی واقعی بودی جوابتو میدادم !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اول که پی تی نمیدونستی چیه ! حالا هم اسمها رو عوضی مینویسی - به این شکل تابلو- که بگی اینجا خیلی غریبی ؟ :D . برو عزیزم. شما همون 2 روزی که جواب همرو میدادی الا من ! لو رفتی. هرکی آیکیوش از چغندر بالاتره فهمید قضیه چیه

حیف....
حیف.....

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
من در این مورد اینجوری فکر می کنم که در تجارت مواقعی پیش میاد که به نظر من واقعا فرصته یعنی اگر انجامش بدی (البته سلیقه ای هم هست ممکنه از دید یه نفر دیگه همون فرصت ریسک باشه) ضمن اینکه باید 100% سرمایه رو درگیر کنی و سود هنگفتی ببری که شاید از این فرصتا 2 یا 3 بار برای کسی پیش بیاد ولی بله در این جور تجارتا هیچ تضمینی وجود نداره یعنی ممکنه صفر هم بشید البته به نوع جنسی که خریداری میشه این قضیه مرتبط هست ، به قول یکی از دوستان ریسک می کنیم نهایت جنس هم زیر بالشمونه نه خراب میشه نه از بین میره با سود کمتر یا نهایت زیر قیمت ردش می کنیم.

تو شرايط عادي بازار همين كه ميگي درسته. اما منظور من شرايط پيش بيني نشده و بحران هاي بزرگ بود. جاي باثبات هم خارج از ايران.

متاسفانه با توجه به مسایلی که در ایران برای کسانی که اعتماد کردن و براشون مشکل پیش اومده دیگه به نظر من البته کسی این ریسکو نمیکنه که کپی رایتش رو هم بده مگر اینکه خودش رو شریک بدونه و یک قرارداد سفت و محکم هم در این زمینه ببنده و ضمن اینکه سوابق کاری شما رو هم رصد میکنه، در ایران متاسفانه ثروتمندانی هستند که منتظر دزدی فرصت دیگران و یا ایده و ... هستند، برای همین ممکنه اید شما رو که دارید زحمت می کشید برای رشد دادنش و حتی میرید مشورت میکنید به راحتی استفاده میکنن و برای شما هم هیچ حقی قائل نیستن، پس یادتون باشه در ایران حتما باید ایده رو برای خودتون بپزین و برای دیگران مثال گنگی بزنید که حتی خودشون هم نتونن استفاده کنن مگر اینکه شخص مشاور و متمول براتون مثل یک پدر باشه و یا اعتقاداتی داشته باشه که دور نزنه، بعضی هارو من دیدم که به دزدیدن ایده و حق دیگران میگن فرصت عالی! پس مراقب باشید

اينم كه توضيح دادي ممنون. اما بازم منظورم اين نبود. ببين براي كپي رايت تو ايران هيچ مرجع موثر و داراي ضمانت اجرايي يا نداريم يا خيلي كمه (مث تكثير فيلم هاي ويدئويي) يا من نميشناسم. اما تو امريكا شما يه ايده رو ثبت مي كني و به اصطلاح pattent اونو مي گيري كه هزينه بر هم هست. بعد دنبال مشتري مي گردي و همراه با يه وكيل حرفه اي تا بتوني تا لحظه آخر رو فروش ايده ات نظارت داشته باشي و سركلاه نره. مثلا يه خواننده سياهپوست با اين روش تونست ايده نوشابه نيروزا رو ثبت كنه (هزينه ثبت حدود يكصدهزار دلار آمريكا) و اونو به شركت پپسي كولا به قيمت يكصد ميليون دلار بفروشه. اين يه روال فني، و البته حقوقي و قانوني خيلي قوي مي خواد و فقط شامل ايده نيست بلكه بايد تمام جزئيات مربوط به توجيه اقتصادي رو هم شامل بشه. يكي از دوستام 2 سال پيش از يكي از دانشگاه هاي امريكا بورس گرفت بره دكترا بگيره. دم رفتني بهش گفتم ايده ميدم تو اونجا پيگير ثبتش باش. خيلي برام جالب بود كه اين دوستم كه يه نابغه هست، با شنيدن اين پيشنهاد چشماش 4 تا شد و گفت اين كار خيلي بزرگيه و عملي نيست. وقتي رسيد امريكا پيگير شدم و بازم همون نظر رو داد و ديگه راجع به اين ايده با هم ادامه نداديم.
اما منظور من از كپي رايت اينه كه ايده مي دم. اگه بدردت خورد، با هم وارد جزييات بيشتر كار مي شيم. يعني تحقيق بازار و توجيه فني و ماليش رو يا مستقل و يا مشترك انجام ميديم و اگه به نتيجه رسيد، بابت سودآوري اون، يه درصدي رو مبادله مي كنيم.
خب اينم بگم يه عادت خوب يا بد دارم اينه كه راجع به چيزايي كه بنظرم مهم ميان بانك اطلاعات تهيه مي كنم. اين موضوع در حد يه دائره المعارف ادامه پيدا كرده و الان چيزاي زيادي دارم كه از كوچيك تا بزرگ دسته بندي شده اند. اما اعتراف مي كنم كه خيلي هاشون بايد تجربه بشن. پس طرح ايده ها رو همونطور كه گفتم كم كم مطرح مي كنم. بخصوص كه خيلي از اونا رو شما تجربه كردي و استاد فن هستي. پس با توجه به نوشته هات سعي مي كنم مطالب جديدي پيشنهاد بدم. خوشحال ميشم اگه مفيد بودن بتونيم از نزديك با هم راجع بهشون صحبت كنيم.

يه سئوالم بپرسم اينكه چطوري ميشه تيكه تيكه نوشته ها رو جداگونه انتخاب كرد و پاسخ هر كردم رو در ادامه همون نوشت؟ جواب قسمت اول رو با قرمز مشخص كردم و جواب قسمت دوم رو در زير باكس نوشته شما آوردم.

موفق و مويد باشي.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131

اصن ميدوني چيه كل پي تي من يه نفرم. نكنه تو هم خود مني خبر ندارم!!! ميرم تو سايه كمي خنك بشم و سايه ام چهار تا نشه !!! :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اينم كه توضيح دادي ممنون. اما بازم منظورم اين نبود. ببين براي كپي رايت تو ايران هيچ مرجع موثر و داراي ضمانت اجرايي يا نداريم يا خيلي كمه (مث تكثير فيلم هاي ويدئويي) يا من نميشناسم. اما تو امريكا شما يه ايده رو ثبت مي كني و به اصطلاح pattent اونو مي گيري كه هزينه بر هم هست. بعد دنبال مشتري مي گردي و همراه با يه وكيل حرفه اي تا بتوني تا لحظه آخر رو فروش ايده ات نظارت داشته باشي و سركلاه نره. مثلا يه خواننده سياهپوست با اين روش تونست ايده نوشابه نيروزا رو ثبت كنه (هزينه ثبت حدود يكصدهزار دلار آمريكا) و اونو به شركت پپسي كولا به قيمت يكصد ميليون دلار بفروشه. اين يه روال فني، و البته حقوقي و قانوني خيلي قوي مي خواد و فقط شامل ايده نيست بلكه بايد تمام جزئيات مربوط به توجيه اقتصادي رو هم شامل بشه. يكي از دوستام 2 سال پيش از يكي از دانشگاه هاي امريكا بورس گرفت بره دكترا بگيره. دم رفتني بهش گفتم ايده ميدم تو اونجا پيگير ثبتش باش. خيلي برام جالب بود كه اين دوستم كه يه نابغه هست، با شنيدن اين پيشنهاد چشماش 4 تا شد و گفت اين كار خيلي بزرگيه و عملي نيست. وقتي رسيد امريكا پيگير شدم و بازم همون نظر رو داد و ديگه راجع به اين ايده با هم ادامه نداديم.
اما منظور من از كپي رايت اينه كه ايده مي دم. اگه بدردت خورد، با هم وارد جزييات بيشتر كار مي شيم. يعني تحقيق بازار و توجيه فني و ماليش رو يا مستقل و يا مشترك انجام ميديم و اگه به نتيجه رسيد، بابت سودآوري اون، يه درصدي رو مبادله مي كنيم.
خب اينم بگم يه عادت خوب يا بد دارم اينه كه راجع به چيزايي كه بنظرم مهم ميان بانك اطلاعات تهيه مي كنم. اين موضوع در حد يه دائره المعارف ادامه پيدا كرده و الان چيزاي زيادي دارم كه از كوچيك تا بزرگ دسته بندي شده اند. اما اعتراف مي كنم كه خيلي هاشون بايد تجربه بشن. پس طرح ايده ها رو همونطور كه گفتم كم كم مطرح مي كنم. بخصوص كه خيلي از اونا رو شما تجربه كردي و استاد فن هستي. پس با توجه به نوشته هات سعي مي كنم مطالب جديدي پيشنهاد بدم. خوشحال ميشم اگه مفيد بودن بتونيم از نزديك با هم راجع بهشون صحبت كنيم.

يه سئوالم بپرسم اينكه چطوري ميشه تيكه تيكه نوشته ها رو جداگونه انتخاب كرد و پاسخ هر كردم رو در ادامه همون نوشت؟ جواب قسمت اول رو با قرمز مشخص كردم و جواب قسمت دوم رو در زير باكس نوشته شما آوردم.

موفق و مويد باشي.

در مورد تیکه تیکه انتخاب کردن نوشته ها و جواب دادنشون شما وقتی داری تو همین باکس تایپ میکنی ابتدا و انتهای جمله پست قبلی دو عدد کد هست که در کروشه قرار داره شما هر جا رو که بخوای پاسخ بدی به اون قسمت در ابتدای جمله اول QUOTE=farajoon;5102930 این کد و در انتهای جملش این کد /QUOTE رو میزاری (البته برای هر دو کروشه رو باید استفاده کنی که کد اجرایی بشه) و بعد زیر جمله ای که با این دو کد انتخاب کردی جواب میدی بعد جمله های دیگه رو هم به این صورت انتخاب میکنی و زیرش جواب میدی و به همین ترتیب.

و اما در مورد ایده های شما، من ایده های شما رو میشنوم با کمال میل ولی من بعد از شدت گرفتن تحریمها خیلی از فعالیت هام رو محدود کردم و متاسفانه هر روز شاهد بدتر شدن اوضاع هستیم، در حال حاضر هم بیشتر در ایران کار ملک رو با یکی از دوستان شریکی کار میکنیم که حتی اون هم محدود شده و جدیدا هم به واسطه روابطی که هست یک سری درخواست خرید اقلام مختلف به من ارجاع میشه که با توجه به همکاری های گذشته و در صورت سود ده بودن اونم با واسطه انجام میدم.
همینطور که این دوستمون گفتن من در حال حاضر یک دفتر در اسپانیا دارم و یک دفتر در عمان و یک دفتر در ترکیه (و البته همه دفاتر شراکتی هستن) که دفتر ترکیه رو داریم جمع می کنیم و سایر دفاتر که در کشورهای دیگری هست که فقط ثبت شدن و به یک اسم اکتفا شده و فعالیتی انجام نمیشه، در هر صورت من در خدمتم و اگر مشاوره ای بود که از دست من بر میومد براتون انجام بدم دریغ نمی کنم و انشا... که بتونم گره ای از کار شما و دوستان دیگه ای که در پی تی هستن باز کنم.
موفق باشید

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
همینطور که این دوستمون گفتن من در حال حاضر یک دفتر در اسپانیا دارم

البته من به مسخره گفتم. 100 درصد مطمئنم که شما تا حالا هیچ نقطه ای از اسپانیا را ندیدی و 99 درصد مطمئنم که تا حالا پاتو از ایران بیرون نذاشتی:)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این فروش دامنه های بسیار عالی با ایده های ناب رو بگو شاید 4 نفر خریدن ;)
کجا بگم؟ خب بیان بخرن دیگه ! :دی

آقا حسین انصافا چه میکشی شما ! جناب ftec عزیز بنده که یوزر دوم حسین55 نیستم؟

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
کجا بگم؟ خب بیان بخرن دیگه ! :دی

آقا حسین انصافا چه میکشی شما ! جناب ftec عزیز بنده که یوزر دوم حسین55 نیستم؟

من اگه سايت فيلمم قطعي شده ميام سراغت ...

داري چيزي تو دست و بارت؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
به کسی تهمت نزنید

ممکنه خلافش ثابت بشه

بهتره بعضی چیز ها ندید گرفته بشه

موفق و موید باشید

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
به کسی تهمت نزنید

ممکنه خلافش ثابت بشه

بهتره بعضی چیز ها ندید گرفته بشه

موفق و موید باشید
حجت خان . تاپیک اون آقای ظلمت رو دیدی شما ؟ دقیقا بخاطر این اینجوری شد که بعضی چیزها ندید گرفته شد. وقتی پای پول وسط میاد ، همه چیز باید شفاف باشه ، تجارت با من بمیرم تو بمیری و رفیق بازی مجازی جور در نمیاد .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حجت خان . تاپیک اون آقای ظلمت رو دیدی شما ؟ دقیقا بخاطر این اینجوری شد که بعضی چیزها ندید گرفته شد. وقتی پای پول وسط میاد ، همه چیز باید شفاف باشه ، تجارت با من بمیرم تو بمیری و رفیق بازی مجازی جور در نمیاد .
خب الان آقا حسین این تاپیک از کسی پول گرفته؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

اگر کسی بابت این حرفها اعتمادی رو شکل بده مشکل با خودشه

من تاپیک زدم به شکلی که یک اپسیلون کسی فکرشو نمیکرد واقعی باشه

همون تاپیک خیلی میلیارد تومن

یعنی یه تیکه میخواستم از دست سادگی بعضی ها ....

ببین بعضی ها میخوان که ضرر کنن - پس بزار همینجا با مبالغ کم ضرر کنن

شما خودت برای 200 تومن خاظری یه ایپد رو 3 دست رو هوا بچرخونی تا به دستت برسه ؟ تازه بعد تمام ریسک ها سالم برسه یا نه

من هم خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بچه ها به این سادگی اعتماد میکنن و کلاهی به این گشادی سرشون میره و یکی میاد و پست ها رو میخونه و به ریش همه میخنده

اما تا وقتی چیزی ثابت نشده نمیشه یه عینه تهمت زد

این رو قاطع میگم که اگه کسی میلیاردر باشه وقتش رو اینجا تلف نمیکنه

امیدوارم به کسی بر نخوره چون ما هیچکسی رو به صورت حقیقی نمیشناسیم و همه چی رو هوا هست

من ندیده تا 1 میلیون هم اینترنتی معامله میکنم یا پول انتقال میدم بدون حتی شماره تلفن و یا ادرس و اطلاعات

البته وقتی این کارو میکنم اون پول رو ندید میگیرم چون باز هم اینترنته

سرتو درد نمیارم

موفق و موید باشید

vamp!re

Registered User
لایک‌ها
54
حالا این همه پول رو از کجا اوردی شما؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا