• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خب الان آقا حسین این تاپیک از کسی پول گرفته؟
مگه تو اون تاپیک ظلمت از کسی پول گرفته بود ؟ تاپیکش ظاهرا راهنمای ترخیص بود . بعدشم شما که یوزر دوم کسی نیستی عزیزم از کجا میدونی که حسین آقا از کسی پول نگرفته ؟ شما از پیامای خصوصی با خبری ؟
عزیزم من تهمت به کسی نمیزنم ، اما این تاپیک از پایه مشکل داره ، مثل خیلی تاپیکای تخیلی دیگه

اگر کسی بابت این حرفها اعتمادی رو شکل بده مشکل با خودشه

موفق و موید باشید
چی بگم ؟ باشه . من دیگه پستی اینجا نمیزنم. اما حداقل ضرر این کار من اینه که تعدادی جوون خوش خیال اینجا با حرفای صد من یه غاز و تخیلی ، وقتشون تلف میشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مگه تو اون تاپیک ظلمت از کسی پول گرفته بود ؟ تاپیکش ظاهرا راهنمای ترخیص بود . بعدشم شما که یوزر دوم کسی نیستی عزیزم از کجا میدونی که حسین آقا از کسی پول نگرفته ؟ شما از پیامای خصوصی با خبری ؟
عزیزم من تهمت به کسی نمیزنم ، اما این تاپیک از پایه مشکل داره ، مثل خیلی تاپیکای تخیلی دیگه

چی بگم ؟ باشه . من دیگه پستی اینجا نمیزنم. اما حداقل ضرر این کار من اینه که تعدادی جوون خوش خیال اینجا با حرفای صد من یه غاز و تخیلی ، وقتشون تلف میشه.
اون قسمت بولد شده یعنی احتمال میدی من یوزر دوم حسین55باشم؟؟؟؟؟؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
این نسل فعلی یا تک فرزندن یا 2 فرزند و نسبتا سنها هم بالا . وقتی بچه های اینا با هم ازدواج میکنن هر زوج دارای 2 پدر مادر که از حمایت کامل مالی به خاطر تک فرزند بودن برخوردارن و بعد از فوت والدین نتیجه 2 زندگی کامل به اون زوج میرسه این به این معنیه که در آینده نه چندان دور میلیاردرهای زیادی میان تو جامعه .

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حسين آقا سلام.
توضيحاتت رو خوندم. ممنون از راهنماييات. با نظرت در مورد موضوع هم كاملا موافقم. ميخواستم يه مشاوره ازت بگيرم. ميخوام تو شمال ترجيحا گيلان يه زمين بخرم تا بتدريج بسازمش. سئوالم اينه كه از كيا پيگير بشم كه سرم كلاه نره. بين رشت تا آستارا كجا رو بهتر مي دوني بخرم و چرا. حدود قيمت داري يا آشنايي كه تو محل باشه و بتونم ازش كمك بگيرم. در ضمن متراژ كم بگيرم يا بالا. البته منظورم حداكثر تا 2000 متره. احتمالا آخر همين هفته ميرم اونجا. اگه اطلاعات دقيقتري خواستي بدي، بقول بچه هاي پي تي مث يه گربه برام پخ كن. قربانت و ممنون.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسين آقا سلام.
توضيحاتت رو خوندم. ممنون از راهنماييات. با نظرت در مورد موضوع هم كاملا موافقم. ميخواستم يه مشاوره ازت بگيرم. ميخوام تو شمال ترجيحا گيلان يه زمين بخرم تا بتدريج بسازمش. سئوالم اينه كه از كيا پيگير بشم كه سرم كلاه نره. بين رشت تا آستارا كجا رو بهتر مي دوني بخرم و چرا. حدود قيمت داري يا آشنايي كه تو محل باشه و بتونم ازش كمك بگيرم. در ضمن متراژ كم بگيرم يا بالا. البته منظورم حداكثر تا 2000 متره. احتمالا آخر همين هفته ميرم اونجا. اگه اطلاعات دقيقتري خواستي بدي، بقول بچه هاي پي تي مث يه گربه برام پخ كن. قربانت و ممنون.

نکته اول اینه که چقدر پول داری؟
نکته دوم اینه که میخوای سرمایه گذاری کنی یا میخوای برا خودت بسازیش که بری صفا سیتی تو تعطیلات؟ یا هردووانه: یعنی هم برا خودت باشه و هم بعدها بالاخره ارزش افزوده داشته باشه؟
نکته سوم اینه که جاهای مختلفی رو گفتی، شمال دلیه یعنی چی؟ یعنی باید ببینی با کجا بیشتر حال میکنی؟ آب و هواش؟ نقاط دسترسی مورد نظر شما؟ و ...... خودت باید بری ببینی زمین رو حتما.
2-3 تا از بچه های پی تی هستن که تو شمال کار میکنن ولی هیچکس رو نمیشه واقعا تضمین کرد! حتی برای خرید هم خودتون باید به این نتیجه برسید و با تحقیقات خرید کنید و زمین سند دار بخرین.
انشا... بقیشم توکل به خدا کنید که هر چقدرم مراقب باشید ممکنه سرتون کلاه بره.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
نکته اول اینه که چقدر پول داری؟
نکته دوم اینه که میخوای سرمایه گذاری کنی یا میخوای برا خودت بسازیش که بری صفا سیتی تو تعطیلات؟ یا هردووانه: یعنی هم برا خودت باشه و هم بعدها بالاخره ارزش افزوده داشته باشه؟
نکته سوم اینه که جاهای مختلفی رو گفتی، شمال دلیه یعنی چی؟ یعنی باید ببینی با کجا بیشتر حال میکنی؟ آب و هواش؟ نقاط دسترسی مورد نظر شما؟ و ...... خودت باید بری ببینی زمین رو حتما.
2-3 تا از بچه های پی تی هستن که تو شمال کار میکنن ولی هیچکس رو نمیشه واقعا تضمین کرد! حتی برای خرید هم خودتون باید به این نتیجه برسید و با تحقیقات خرید کنید و زمین سند دار بخرین.
انشا... بقیشم توکل به خدا کنید که هر چقدرم مراقب باشید ممکنه سرتون کلاه بره.

تا 30 تومن.
قصدم دو منظوره است. اول برا خودمو بچه ها. بعدم اگه يه وقت خواستم بفروشم، ارزشش رشد كرده باشه.

بين رشت تا آستارام كه ميگم دليل داره. رشت كه شهر زيباي گيلانه. از رشت تا آستارام مركز مناطق توريستي و جنگل ها و كوه هاي جنگلي گيلانه. در ضمن مسافت تا اردبيل و سرعين از اونجا بمراتب كمتر از تهرانه. يعني ميشه يه ايستگاه بين تهران و اردبيل. يه روزه هم ميشه رفت و برگشت. محلش هم بهتره تو فاصله معقولي از دريا و كوه باشه كه در شرايط خاص مث پس و پيشروي دريا، سيل يا زلزله، رانش و ريزش كوه و ... ريسك پذيري كمتري داشته باشه. كلا مناطق روستايي بكر رو خيلي مي پسندم كه البته كمه ولي تو گيلان هنوز اين استعداد خيلي بيشتر از مازندرانه.

حدود قيمتي ندارم ولي بيشتر ميخام ببينم از بنگاهياي محلي بپرسم بهتره يا از خود اهالي و اينكه قيمتايي كه ميدن، درست باشه نه اينكه بخوان به يه تازه وارد بندازن.

در مورد اينكه سنددار باشه حق با شماست. تضمين شده است. اما دو تا مساله هست. اولا اكثر زميناي منطقه شورايي هستن مگه بتدريج براي ساختنش با تغيير كاربري سند هم صادر بشه. دوم اينكه سنددارها گرونترند. البته اختلافشو نمي دونم هر چند كه مطمئنا سنددار خيلي بهتره.

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
راستش من خیلی اون مناطق رو وارد نیستم ولی یکی از بچه هایی که اینجا پست میداد میگفتن که پدرشون شمال سازندن ، با ایشون یک مشورتی بکنید بد نیست، احتمالا پستاشونم دیدید،اسمشون سپول بوی هستش برای فرستان پیغام خصوصی معروف به " پخ " روی اسم ایشون که بالای آواتار هست کلیک می کنید و پنجره ای میاد که نوشته مشخصات ... و پیام شخصی رو انتخاب می کنید و یا همینجا تو تاپیک سوال می کنید که ما هم اطلاعاتمون به روز بشه.

یک نکته ظریف رو بگم فقط شما گفتین که دسترسیش به جنگل و دریا خوب باشه و منطقه روستایی بکر هم باشه، این دو تا با هم نمیشه. اگر بکر باشه که دسترسی خوبی نداره و اگر دسترسی خوب باشه تهرانیهای عزیز شخم زدن اونجارو :)
ولی جاهایی هست که هنوز بکره!

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
ايده شماره 1:
يه فيلمنامه نويس حرفه اي پيدا كنين، يا تهيه كننده اش بشين و يا از تهيه كننده فيمش حمايت مالي كنين و در مقابل، كل امتياز تبليغاتشو بگيرين. مثل فيلمايي تو مايه هاي قلب يخي، يا كارايي كه اين نابغه طنز كشورمون انجام داده و داره ادامه ميده. منظورم قهوه تلخ اثر مهران مديري عزيزه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
راستش من خیلی اون مناطق رو وارد نیستم ولی یکی از بچه هایی که اینجا پست میداد میگفتن که پدرشون شمال سازندن ، با ایشون یک مشورتی بکنید بد نیست، احتمالا پستاشونم دیدید،اسمشون سپول بوی هستش برای فرستان پیغام خصوصی معروف به " پخ " روی اسم ایشون که بالای آواتار هست کلیک می کنید و پنجره ای میاد که نوشته مشخصات ... و پیام شخصی رو انتخاب می کنید و یا همینجا تو تاپیک سوال می کنید که ما هم اطلاعاتمون به روز بشه.

یک نکته ظریف رو بگم فقط شما گفتین که دسترسیش به جنگل و دریا خوب باشه و منطقه روستایی بکر هم باشه، این دو تا با هم نمیشه. اگر بکر باشه که دسترسی خوبی نداره و اگر دسترسی خوب باشه تهرانیهای عزیز شخم زدن اونجارو :)

خب خيلي دنبال اون پست گشتم چون وقتم كم و پست ها هم زيادن چيزي پيدا نكردم ولي يادمه يكي مي گفت كارخونه برنجكوبي دارنو يكي ديگه هم دنبال ورزش زربينگ بود. اما كاربر عزيز sepul نبودند. ايش.ن درباره بن ساي و نيز راه اندازي سايت كامپيوتري با خانم حورسا هم چند صفحه اطلاعات رد و بدل كردن.

بهرحال اگه از بين دوستان عزيزي كه اينجا مطالب رو مطالعه مي كنند، كسي هست كه با مسايل خريد و فروش ملك در منطقه گيلان (بين رشت تا آستارا) آشنايي و تجربه داره، لطفن اطلاع بدين. البته لطفا ترجيحا تا ساعت 14 روز سه شنبه مورخ 06/04/91. ممنون ميشم و حتما با تماس ميگيرم. هم تلفني و هم حضوري.

حسين آقا در مورد نكته ظريفي هم كه اشاره كردي ممنون. البته منظورم از دسترسي خوب به دريا و جنگل، دسترسي فيزيكي و از طريق جاده نبود، بلكه منظورم موقعيت مناسب از نظر ديد و منظر به دريا و جنگل از داخل يه منطقه بكر روستايي بود. بازم ممنون.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
ايده شماره 2:
با يه تيم هنري خوب قرارداد ببندين و در زمينه موضعات جالبي مثل دوربين مخفي فيلم هاي كوتاه تهيه كنيد و به سيما بفروشيد. اين روزا اونقدر خبراي نگران كننده اقتصادي و ... هست كه همه تشنه كمي آرامش و شادي هستند. ميتونه اين كار ادامه دار و سريالي بشه. در ضمن تبليغات ضمن برنامه رو هم اگه بتونين براي شركتايي كه تو تلويزيون و ويدئو تبليغ ميدن، بگيرين و به منابع درآمديتون اضافه كنين. اينكار واقعا هزينه زيادي نداره اما سود زياد و مدت بازگشت كوتاهي داره. كمك خواستين، منم هستم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
ايده شماره 3:

جايي رو مي شناسم كه در قبال ايده هاي نوآورانه كه در صنعت عظيم ساختمان كاربرد داشته باشند، اونها رو ثبت مي كنه، حمايت مالي براي توليدشون مي كنه، و سازنده و سرمايه گذار رو به صنعت وصل مي كنه تا به توليد انبوه برسن. فقط كافي تاييديه ثبت نوآوري رو ازش بگيرين، ميلياردي همون تاييديه رو حاضرن بخرن. اين جايي كه ميگم يه سازمان معتبر دولتيه. منم با يكي از مديراي ارشد اون دوست صميمي هستم. اگه تو صنعت ساختمون حرفه اي كار كرده باشين، هم متوجه شدين كجا رو ميگم، و هم براي خيلي از مشكلات اجرايي حين ساخت و ساز، فكرايي كردين و ايده هايي دارين كه بلاتكليف موندن. اين يه فرصت خوبه كه اونا رو ببار بنشونين. يه كار ملي و خداپسندونه و در عين حال درآمدزا و صد در صد حلال هم انجام ميدين.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
بزارين مطالب و ايده ها رو قبل از ادامه در قالب يه دسته بندي تعريف كنم:

اصولن همونطور كه ميدونيد، سه حوزه اصلي فعاليت هاي اقتصادي داريم: صنعت، كشاورزي و خدمات. هر كدوم از اينا يه دنيا زمينه هاي فرعي دارند اما در عين حال وابسته به هم و مكمل هم هستند. تو شرايط فعلي و بازار متحول روز، تمركزها روي انواع خدمات هست. خوب هزينه بري كمتر و سوددهي سريعتر و بيشتر بزرگترين مزيتاشه. وارد جزئيات تحليلي نميشم چون اينجا جاش نيست.
اون دوا يده اول رو كه گفتم ، در حوزه خدمات و در شاخه هنر جا مي گيرند. اين سومي مياد تو گروه صنعت. پس ايده هاي بعدي رو با يكي از سه كد 1= صنعت، 2= كشاورزي، و 3= خدمات معرفي مي كنم. اميدوارم بدردتون بخورن و بتونيم با هم ادامشون بديم تا اونا رو به مرحله اجرا برسونيمشون. ايشالا.

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138

والا من یه کمی با منطقه بین نور و نوشهر آشنام ولی گیلان اصلا
تو منطقه بین نور و نوشهر که بین جنگل و دریاست میشه زمین تو رنج 100 تا 200 تومن متری پیدا کرد
بحث ساخت هم که حسین خودش اوستاست ولی تا اونجا که من پرس و جو کردم میشه از متری 250 ساخت تا الا ماشالا
250 که می گم واسه امثال منه که پدرم خودش از صفر تا صدش رو میسازه و فقط پول کارگر و مصالح میدم و دیگه اجرت تخصص به کسی نمی دیم

ولی مجموعا با 30 تومن خیلی گزینه هاست
سراسر خط ساحلی
خوب تحقیق کن

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
تو منطقه بین نور و نوشهر که بین جنگل و دریاست میشه زمین تو رنج 100 تا 200 تومن متری پیدا کرد
بحث ساخت هم که حسین خودش اوستاست ولی تا اونجا که من پرس و جو کردم میشه از متری 250 ساخت تا الا ماشالا
250 که می گم واسه امثال منه که پدرم خودش از صفر تا صدش رو میسازه و فقط پول کارگر و مصالح میدم و دیگه اجرت تخصص به کسی نمی دیم

سراسر خط ساحلی
خوب تحقیق کن

لایک به غیر از حسین اوستاست!
چون من واقعا تو ساخت و ساز وارد نیستم فقط میرم سر میزنم جاهایی که میسازیم رو میبینم، شرکای خوب و معتقد دارم (خدایا 1000000000000000000 مرتبه شکر که اگر تو نبودی من به نون شبم هم محتاج بودم) جدیدا خیلی کم حوصله شدم،بیکاری بد چیزیه :(
دلم برای جوونامون میسوزه که تو این شرایط گرفتار شدن،امیدوارم هر چه زودتر مشکلات رفع بشه.

آقا کریم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ما حاشیه می خوایم یالا یالا...
بحث معمولی نکنید..
حاشیه سازی کنید :D

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
لایک به غیر از حسین اوستاست!
چون من واقعا تو ساخت و ساز وارد نیستم فقط میرم سر میزنم جاهایی که میسازیم رو میبینم، شرکای خوب و معتقد دارم (خدایا 1000000000000000000 مرتبه شکر که اگر تو نبودی من به نون شبم هم محتاج بودم) جدیدا خیلی کم حوصله شدم،بیکاری بد چیزیه :(
دلم برای جوونامون میسوزه که تو این شرایط گرفتار شدن،امیدوارم هر چه زودتر مشکلات رفع بشه.

كدوم شرايط بد؟

بخور و بخواب بهترين شغله ديگه...تازه دودم كه كنارش باشه بهترميشه...

اقا حسين شما كارسازي كن واسه جوونا ..برو چندتا كارخونه بزن بيايم توش مشغول به كارشيم...مرديم بيكاري...

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131

سراسر خط ساحلی
خوب تحقیق کن

خيلي ممنون از راهنماييتون. حتما تحقيق مي كنم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
من واقعا تو ساخت و ساز وارد نیستم فقط میرم سر میزنم جاهایی که میسازیم رو میبینم، شرکای خوب و معتقد دارم (خدایا 1000000000000000000 مرتبه شکر که اگر تو نبودی من به نون شبم هم محتاج بودم) جدیدا خیلی کم حوصله شدم،بیکاری بد چیزیه :(

حسين آقا صبح اول وقتي داري ميري رو فاز منفيا!!! نداشتيم داداشم. بيكاري واسه آدماي پركار يه معني ميده، واسه آدماي معمولي و يا كم كار هم معنياي ديگه ميده. خب گمونم منظورت از بيكاري، كم رونق شدن معاملات و بده بستوناس. ايشالا توكل بر خدا رونق بگيرن. ببينم تو بقچم اگه چيز بدرد بخوري بود بگم بري سركار مشغول شي جوون. خوب نيس از حالا اداي پيرمردا رو در بياري!!! :D

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
بحث ایده شد یاد بیوگاز افتادم
شاید کسی باشه که این حرفا به کارش بیاد
اگر زباله تر یه جا دپو بشه در اثر حمله میکروباکتری ها بعد از چهل روز مخلوطی از چند گاز تولید می کنه که یکی از اونها متان هست که طی فرآیندی تسویه می شه و فقط متان می مونه که با این گاز هم میشه نیاز حرارنی رو تامین کرد هم نیاز الکتریکی رو
علاوه بر این در شروع این پروسه تفکیک زباله رو داریم که هم مزایای اقتصادی داره هم مزایای زیست محیطی
اینم گفته بشه که بزرگترین استفادکنندگان این روش تو دنیا هند و چین هستن که صتایع و منازلشون علاوه بر تولید انرژی خودشون، مازاد انرژی تولیدی رو به دولت می فروشن

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
بحث ایده شد یاد بیوگاز افتادم
شاید کسی باشه که این حرفا به کارش بیاد
اگر زباله تر یه جا دپو بشه در اثر حمله میکروباکتری ها بعد از چهل روز مخلوطی از چند گاز تولید می کنه که یکی از اونها متان هست که طی فرآیندی تسویه می شه و فقط متان می مونه که با این گاز هم میشه نیاز حرارنی رو تامین کرد هم نیاز الکتریکی رو
علاوه بر این در شروع این پروسه تفکیک زباله رو داریم که هم مزایای اقتصادی داره هم مزایای زیست محیطی
اینم گفته بشه که بزرگترین استفادکنندگان این روش تو دنیا هند و چین هستن که صتایع و منازلشون علاوه بر تولید انرژی خودشون، مازاد انرژی تولیدی رو به دولت می فروشن

درست مي فرماييد. كلا انواع مواد بيولوژيك اين قابليت رو دارند. تو بعضي از روستاهاي خودمون از مدفوع دامها و حتي انساني در چاله هاي مشخص استفاده مي شه و حتي به روش خيلي ساده تا بيوگاز گرفته بشه. اما به عنوان يه منبع انرژي در مقياس تامين كننده انرژي لازم مثلا براي يه نيروگاه توليد برق مقياس كوچك، مسلما روش هاي پيشرفته و تجهيزات مرتبط لازمه كه توجيه هاي اقتصادي خاص خودش رو داره و بايد بدقت مطالعه بشه. با اين حال شخصا به انرژي خورشيدي و انرژي باد بيشتر علاقمندم كه هر دوشونم نياز به سرمايه گذاري هاي عظيم ميليارد دلاري دارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا